Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- DIGI internet
- Facebook és Messenger
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Milyen routert?
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Windows 11
- AliExpress tapasztalatok
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Chalez #209633 üzenetére
Ha be tudsz lépni böngészőben az Epic account-odba akkor itt tudod törölni:
https://www.epicgames.com/account/connectionsIlletve itt is el lehet távolítani a hozzáférési jogait egyes account-oknak, ha belépsz az MS fiókoddal:
https://account.live.com/consent/Manage?uaid=1fb3d51b1b9d4b05becf508cab1037a9&mkt=hu-HU&guat=1Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
-
válasz Chalez #209617 üzenetére
Szerintem ez így már veszett fejsze nyele. Eddig nem hallottam olyanról, aki ezt megtudta oldani. Most mondanám, hogy keresd fel az epic supportot, de ahogy látom kb. lesz@rják..
Esetleg PC-n próbáld meg az epic fiókban a beállításokat, de nem hiszem, hogy így betudsz lépni. Sajnálom, mert így az epic a gyerekkel is kicseszik. Hihetetlen, hogy nem érdekli őket.Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
zojjektum
senior tag
válasz Chalez #209617 üzenetére
Én töröltem a gyerek fiókját, mert ugye elrontottuk. Gondoltam egye fene, úgyis új regisztráció volt. Eltelt 1 hónap a reg törlése óta, mondom majd megcsinálom megint. Az epic viszont nem így gondolja, ha regisztrálni akarok azt írja van regisztráció, viszont belépni nem tudok, mert inaktívvá tették. Ott rohadjon meg az epic! Aláírom én rontottam el, de hogy ezt nem lehet sehogy helyrehozni az azért elég kiábrándító. Még úgy sem, hogy leveleztünk a supporttal is.
-
válasz Chalez #209019 üzenetére
Annak is érdemes utána járni, hogy a profil átvihető e a két gép között. Fortnite elméletileg igen, epic accounttal, Minecraftot nem tudom. Switchem nincs szóval semmi biztosat nem tudok mondani. Esetleg a játékok support oldalát kellene megnézni, vagy írni egy emailt nekik.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
akooos
veterán
válasz Chalez #209019 üzenetére
Ha nem okoz gondot a többletköltség, akkor legyen az X. Az a lehető legjobb választás most és ha a gyerkőc mondjuk fél év múlva át akar állni a Warzonera vagy bármi más játékra, ami izzasztja az S hardverét, akkor nem kell újat venni majd. Az X nyilván jobb és erősebb konzol.
-
GEIL
addikt
válasz Chalez #209014 üzenetére
FullHD tévéhez ár/érték arányban elegendő az S-es változat.....ebben 2 játékban az X "többlettudása" semmiben nem jelenik meg.....csak jókat tudok mondani az S-ről....napi használatban van...Fortnite, Minecraft, Forza Horizon 4...stb....Az S 59.000 Ft-ért pedig jó vétel még most is.....az X viszont 99.000 Ft...
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Chalez #209009 üzenetére
Ha a felbontása nem is lesz jobb pl. a Fortnite-nak, de elképzelhető, hogy nagyobb fps-el fog futni https://www.polygon.com/fortnite/2018/6/15/17468286/fortnite-nintendo-switch-resolution-frame-rate
A Switch több játék esetében berak egy maximumot. De azt nem mondanám, hogy cseréljétek le, lehet, hogy most csak ezekkel játszik, de sok olyan tartalom van Switch-en ami Xbox-on sosem lesz (Mario-k pl.)
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
mike1334
veterán
válasz Chalez #126880 üzenetére
Köszi! Hát az is majdnem egy 10es. Pár napja napi akcióban a storeban 10$ volt, a hazaiban meg 6000e. 10$-t simán adok érte, de még 4500at is...többet nem, mert van játékom bőven, ráérek megvárni, hogy olcsóbb legyen. Karácsonyra így is túl sok játékkal leptem meg magam
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
frankdelgado
őstag
-
Chalez
őstag
válasz Chalez #126751 üzenetére
Ehh, a headset volume alapon volt, feltoltam a max-ra, mindjárt lett hangja az ASUS Orion-nak...
A Dolby Atmos trialt elindítottam, hát hogy is mondjam, nem vagyok nagyon meggyőzve, pl meg mernék esküdni, hogy a hang is késleltetve (később) jön, mint stereo uncompressed beállításnál...
-
tupacamaru
veterán
válasz Chalez #121354 üzenetére
Ezzel én is így vagyok, egy próbát megér. Az Amazonról sikerült 51k-ért behúzni egyet, legfeljebb ha nem jön be akkor annyiért úgy is megveszik szerintem.
fityere Én is ezt vettem meg, 160 euró a végösszeg.
[ Szerkesztve ]
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
mike1334
veterán
válasz Chalez #121354 üzenetére
Én már évek óta ácsingóztam rá, csak mindig legyintettem, hogy áh nem kell az nekem..végül megvettem, 31 múltam, de nem bántam meg Amúgy én is ezt vettem, csak nem itt és kicsit korábban
AMD Power
Forza 3hoz pár hete megvettem DwG akcióban (na ezt ki is hagytam a listámból ) a Blizzard Mountaint. Még nem volt idő kipróbálni, de azt mondják nagyon jó, van benne havas pálya[ Szerkesztve ]
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
hadogabi1
senior tag
válasz Chalez #121059 üzenetére
8 kor szokták kezdeni. Szerintem elég hamar el fog fogyni. Tavaly fél perc volt kb.
TUF Gaming X670E-Plus Wifi, AMD Ryzen 7 7800x3d, Inno 3D 4090 Ichill X3, Arctic Cooling Liquid Freezer III 420 RGB, Lian Li LANCOOL III Mesh RGB, Kingston Fury 6000 Cl32 2*16GB, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 1TB AORUS, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 2TB AORUS,
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Torrent meghívó kunyeráló
- TCL LCD és LED TV-k
- LED világítás a lakásban
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest