Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
akooos
veterán
válasz yuing #228772 üzenetére
Nem a zombikra Amúgy én ajánlanám bármelyik telltale games játékot. Feltéve, ha nem zavar, hogy sokszor a valasztasaid teljesen irrelevánsak a történet szempontjából.
A walking dead például egy több részes sorozat, aminek a központi szereplője egy kislány, akinek végig lehet követni a fejlődését az elkorcsosult zombis világban.
Szerk: nem tudom mi van a telltale közül gamepassban, vagy hogy hányadik walking dead.
De van még a Tales from the borderland, Wolf among us, Game of thrones, batman, back to the future és minecraft is.[ Szerkesztve ]
-
Muerte68
addikt
válasz yuing #228439 üzenetére
Én az 1-et végigtoltam szerintem egész jó bár kicsit túltolják a sztorit benne de maguk a missziók jók
Meg a második világháborús is egész jó csak ott folyton ide oda dobálnak
A 4 is jó csak van benne pár idegesítő küldetés rossz chekpointokkal.
Igazából mindegyiknek viszonylag jó a single része is csak egyre rövidebbekLáttam egy fickót a kávézóban. Se mobil, se laptop. Csak ült ott és itta a kávéját. Mint egy pszichopata.... https://www.flickr.com/photos/128638150@N03/
-
addikt
válasz yuing #223735 üzenetére
Az EA Play elvileg továbbra is marad a kínálatban. Tehát ha enged is új évet/hónapot venni, akkor azt már nem váltja át, miután már konvertált. Szerintem!
Fura persze. Nekem még sehogy sem áll a dolog, mindent úgy jelez mint eddig. Gondolom nem mindenkinek egyszerre számolja át.
ZX Spectrum - Commodore 64
-
pzstm
titán
válasz yuing #222960 üzenetére
Uj konzol kizart hogy black friday legyen szerintem, project scorpio edition viszont lesz elado, ha masnem az enyem 😁😁😁
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
-
RudY
addikt
válasz yuing #220588 üzenetére
Amikor az EA Play tagsági előnyei elérhetővé válnak az Xbox Game Pass Ultimate-tagok számára, azoknál a tagoknál, akik a Microsoft Store áruházon keresztül az Xbox Game Pass Ultimate bérletet és az EA Play előfizetést is megvásárolták, töröljük az EA Play-tagságot, és az 50 nap feletti fennmaradó időtartamot felfelé kerekítve 3:1 arányban hozzáadjuk az Xbox Game Pass Ultimate bérlet legközelebbi hónapjához.
Ha például a fiókjához 50 nap és 3 hónap közötti EA Play előfizetés tartozik abban az időpontban, amikor az EA Play elérhetővé válik az Ultimate bérlethez, 1 hónapnyi Xbox Game Pass Ultimate előfizetést adunk hozzá fiókjához. Ha a fiókjához 4 és 6 hónap közötti EA Play előfizetés tartozik abban az időpontban, amikor az EA Play elérhetővé válik az Ultimate bérlethez, 2 hónapnyi Xbox Game Pass Ultimate előfizetést adunk hozzá fiókjához.
[ Szerkesztve ]
-
-
Wesder
félisten
válasz yuing #211948 üzenetére
Amúgy ami most nagyon durvàn meglepett, az az hogy az Alan Wake, a Quantum Break, és a Control azonos univerzumban jàtszódnak, vagy lagalàbbis utalnak egymàsra. Megint végig kell vinnem a Quantum Break-et úgy érzem, meg Alan Wake-et is, ha màr adtàk a QB mellé.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Wesder
félisten
válasz yuing #211946 üzenetére
Phil megigérte, úgyhogy jönnie KELL. (igaz ez 3-4 hónapja vol kb) Ezreztem, jó jàték volt. Vàrom a DLC-t.A harcrendszer szerintem hasonlít valamennyire a Quantum Break-ére, viszont nagyon élvezetes.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Micsurin
nagyúr
válasz yuing #211374 üzenetére
Fortniteznak? Random account Fortnites arcképpel pár acsival és barátlistára velük.
Ez lehet segít ha még nem nézted: [link]
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
fabokf
tag
válasz yuing #208439 üzenetére
Hányszor haltál meg előtte, míg eljutottál odáig? Összeszedtél minden fellelhető HP töltőt? Nekem is kb 45 percig tartott de a boss nem volt annyira vészes (igazából a cséphadaró karjai jelentenek gondot az elején, de ha azokon átjutsz, utána már kvázi gyerekjáték lerendezni...mondjuk en is meglepődtem rajta, hogy sikerült, mert még nem áll kézre az irányítás :) )
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz yuing #204643 üzenetére
Ha offline-ra teszed magad, pár napig (4 vagy 7 vagy 30??) még nem fogja kérni a rendszer, hogy igazold, hogy van hozzáférésed... de, hogy pontosan hány nap, nem tudom.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz yuing #198922 üzenetére
Én az Origins-t S-en játszottam végig, az Odyssey-t pedig azon kezdtem el. Mindkettő tökéletesen futott nekem.
(#198923) Medocsabi: én mondom, nekem S-en is minden jó volt.
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
-
Wesder
félisten
válasz yuing #196498 üzenetére
Human Fall Flat, ha szereted a logikai jàtékokat.
Emellett.
Gears sorozat
Halo MCC
Forza Horizon 4
Most jön majd a Witcher 3
Rocket League mert topikból szoktunk összejönni jàtszani.Biztos talàlsz kedvedre valót még, érdemes àtnézni azt a 200-as listàt.
-
senior tag
válasz yuing #193453 üzenetére
Xbox Live Gold - Ahhoz kell, hogy tudj online multiplayer játszani és ad havi 3? játékot.
Xbox Game Pass - Előfizetsz arra, hogy tudj 200+ játékkal. Nem kell megvenned külön külön a játékokat, amíg él addig mennek a benne levő digitális játékok.
Az Xbox Game Pass Ultimate pedig tartalmazza ezt a kettő előfizetést.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- World of Tanks - MMO
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen GPS-t vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Asszociációs játék. :)
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro