Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Milyen routert?
- AliExpress tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- Google Chrome
- ASUS routerek
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Az EU utasította az Apple-t, hogy hagyja abba a földrajzi blokkolást
- Windows 11
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
useless
aktív tag
-
useless
aktív tag
válasz csuvicsuva #238500 üzenetére
Már jó... Mint kiderült MS-nál volt a probléma:
Köszönjük szépen a megkeresést és sajnáljuk a tapasztalt kellemetlenséget! A mai nap folyamán már több visszajelzés is érkezett az ügyfelektől Xbox-al kapcsolatos problémával, és mint kiderült a hiba a Microsoft oldalán van. Megkérjük ezügyben keresse fel a Microsoft ügyfélszolgálatot. Az alábbi linken meg tudja nézni, ha javításra kerül a hiba: https://support.xbox.com/hu-HU/xbox-live-status
-۞- -۞-
-
useless
aktív tag
Frissült az HBO Max app és már jött is a hiba, semmit nem játszik le!!
Miért kell mindent folyamatosan frissítésekkel elb@aszni??
[ Szerkesztve ]
-۞- -۞-
-
useless
aktív tag
-۞- -۞-
-
useless
aktív tag
válasz oriic #236748 üzenetére
Szerintem pont a GWG játékoknak nem kéne már évek óta kiszivárognia, van éppen elég baja az embernek...
MS-nál erre tuti külön van egy tréfás jelmezbe bújtatott alkalmazott, aki hónapról-hónapra a nemlétező sikersz@rkupacból válogat egy csokrot nekünk, hogy biztosítsa a hó végi nyugtalankodást, és utána a térdüket csapkodják a röhögéstől az "elégedett" twitter-kommenteket scrollozva...
-۞- -۞-
-
useless
aktív tag
-
useless
aktív tag
-
useless
aktív tag
Másnál nincs bejelentkezési probléma?? Lassan fél órája nem sikerül...
-۞- -۞-
-
useless
aktív tag
Mára nekem rendbe rakták a EA Play -> GPU átváltást. Igaz, tegnap este írtam az ügyfélszolgálatnak, de nem hinném, hogy azzal vasárnap este/éjjel foglalkoztak volna.
Vesz még ma valaki EA Play-t?
-۞- -۞-
-
useless
aktív tag
válasz useless #223623 üzenetére
Itt valami nagy kavarodás van, mert elvileg EA play-em 2023. február 2-án jár le és pár nappal ezelőtt már nem is engedte, hogy vegyek belőle, most a termék oldalán meg azt írja: Lejárat dátuma: 2021. 10. 03.
és engedné, hogy vegyek még...
Másnak is ilyen hülyeségeket ír? Nyugtasson már meg valaki[ Szerkesztve ]
-۞- -۞-
-
useless
aktív tag
MS fiókomban a szolgáltatások és előfizetéseknél ezt írja már most EA play alatt:
Az előfizetés a következő szolgáltatásra lett átalakítva: Xbox Game Pass Ultimate
A GPU-m lejárata viszont nem hosszabbodott az átalakítással (+27 hónap EA play lenne)...
Ha csak november 10-én kapom meg a plusz konverziót, akkor meg miért írja már most, hogy át lett alakítva és nem adja hozzá GPU-hoz. Ez így elég megtévesztő[ Szerkesztve ]
-۞- -۞-
-
useless
aktív tag
14 napos Gold
BX*H-89F4Y-6YP86-DXMKG-PDJYR*= olcsó monitorpanel típus
-۞- -۞-
-
useless
aktív tag
Azt esetleg lehet tudni biztos forrásból, hogy a Samsung Glap támogatja-e az Xbox cloud gaming-et?
[ Szerkesztve ]
-۞- -۞-
-
useless
aktív tag
válasz MasterMark #216453 üzenetére
Az újabb ajándék 4 moslék közé 2 db lassan 20 éves játékot berakni szívet melengető érzés...
-۞- -۞-
-
useless
aktív tag
válasz #91456768 #216259 üzenetére
Te jó ég, de jó, hogy szóltál, már majdnem behúztam ennyiért! Hol vannak már játék szempontjából azok a nyugodt 90-es évek..
"Tyler is the first transgender playable character from any major studio, and they had worked with GLAAD to make him an "authentic representation of the trans experience"-۞- -۞-
-
useless
aktív tag
válasz l.skywalker #216221 üzenetére
Jóvanna, csak azt hittem MS tényleg meg akarja vetetni velem még idén az új konzolt
-۞- -۞-
-
useless
aktív tag
Lassan elalszom...
-۞- -۞-
-
useless
aktív tag
válasz l.skywalker #215769 üzenetére
A másik zseniális alkotást viszont nem lehet behúzni:
Dunk Lords
kódbeváltásos...-۞- -۞-
-
useless
aktív tag
One X egy Axagon usb (4x) hub -bal tudna kezelni egyszerre 3 db 2 TB-os Maxtor M3-as külső hdd-t gond nélkül?
-۞- -۞-
-
useless
aktív tag
válasz SH4D0W2011 #212608 üzenetére
és ha valami miatt nem indulna (depending) a boxban a letöltés, akkor ott is állítsd át a lokalizációt brazilra...
[ Szerkesztve ]
-۞- -۞-
-
useless
aktív tag
Valaki nem tudna venni nekem brazil földről RDR 2 Ultimate kiadást?
-۞- -۞-
-
useless
aktív tag
Ghost Recon Breakpoint-ból melyiket érdemes megvenni, Gold vagy Ultimate edition?
-۞- -۞-
-
useless
aktív tag
-
useless
aktív tag
Holnaptól még bővülhet értelmes nagyobb címekkel a Spring Sale vagy a szokásos heti kukákkal tömik még ki vajon?
-۞- -۞-
-
useless
aktív tag
-
-
useless
aktív tag
válasz l.skywalker #208496 üzenetére
Ha szóba jöhet nálad más alternatíva, akkor ez most igen jó áron van:
Nekem ez nagyon bejött!
ÁK ár általában: 30-40k között mozog
[ Szerkesztve ]
-۞- -۞-
-
useless
aktív tag
válasz l.skywalker #208467 üzenetére
Gondoltam megveszem majd a spring sale alatt:
- Call of Duty: Modern Warfare - Digital Standard Edition - NEM AKCIÓS
- Prey (mivel GP-ből kivonul és utána leárazzák úgyis) - NEM AKCIÓS
- Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint - Gold Edition: 11.340,- PS Store: 8.990,-
- Portal 2 (hátha egyszer..., a régi szép idők kedvéért) - SOHA NEM AKCIÓS
Ezek után már nem is nézelődtem tovább, mert elment a kedvem tőle ..-۞- -۞-
-
useless
aktív tag
Az ciki, ha a temérdek lehúzás ellenére a Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint eddigi pár óra játék után bejön?
-۞- -۞-
-
useless
aktív tag
-
useless
aktív tag
És a hosszú várakozás után Larry bejelent 2 db Castlevania-t (ha maradt még egyáltalán annyi belőle) az áprilisi GWG-ba...
[ Szerkesztve ]
-۞- -۞-
-
useless
aktív tag
Valaki meg tudná nekem venni a MK XL-t 8 dolcsiért?
-۞- -۞-
-
useless
aktív tag
-
useless
aktív tag
GP-ból felraktam Doom-ot és Wolfensteineket még régen. Most a karácsonyi leárazás során megvettem ezeknek a játékoknak a bundle változatát. Azt lehet tudni, hogy miért húzza le ismét az összeset (db-onként 50-60 gb), ha már fent van? Azóta rá lett kötve még két külső hdd, ez befolyásolhat valamit?
-۞- -۞-
-
useless
aktív tag
A HyperX Cloud headset PS4 (kék) változatát tudom Xbox-hoz használni??
-۞- -۞-
-
useless
aktív tag
válasz luckyboi82 #199506 üzenetére
Ugyanaz, mint BF-kor, lehalt az egész. Én még 12h-kor ránéztem és be is jött a lista, de a szokásos unalmas kuka ajánlatok, semmi extra nem volt Xbox-ra...
[ Szerkesztve ]
-۞- -۞-
-
useless
aktív tag
Azt valaki tudja, hogy a Hitman 2 most miért telepíthető vásárlás nélkül? GWG-ben nem volt benne és GP-ban sincs
-۞- -۞-
-
useless
aktív tag
válasz st3v3np3t3r #198832 üzenetére
Az a probléma, hogy te csak Kingstonban gondolkodsz, mert lehet, hogy az első pendrive-od is az volt. Pedig azóta rendesen elszaladt az idő és rengeteg jó márka gyárt még jobb termékeket. Egyébként szerintem semmi értelme 10 éves laptopokban muzsikáló ssd-ket azért ajánlani xbox-hoz, mert lehúzta a windows bootidőt 10 mp-re...
-۞- -۞-
-
useless
aktív tag
válasz st3v3np3t3r #198825 üzenetére
Szerintem nem ez a márka javasolt, de mindegy...
[ Szerkesztve ]
-۞- -۞-
-
useless
aktív tag
válasz l.skywalker #198409 üzenetére
Most jött a hír, hogy kivettek a konzolos GP-ből 200 játékot és januártól már csak a PC-re koncentrál az MS
-۞- -۞-
-
useless
aktív tag
válasz l.skywalker #195070 üzenetére
De ez a lista már előtte is volt, nem? Ez a "sima" sale.
-۞- -۞-
-
useless
aktív tag
cdkeys-en másnak is csak loading... van a BF oldalon??
-۞- -۞-
-
useless
aktív tag
Valaki esetleg tudja, hogy mi lehet a Shadow of the Tomb Raider 22,5 GB-os frissítése GP-s verzióhoz. Netán lett benne valami új tartalom??
-۞- -۞-
-
useless
aktív tag
Vajon ebben az évben esélyes, hogy a MK 11 PE kaphat a jelenleginél nagyobb leárazást BF-on vagy karácsonykor? Valahogy nem gondolnám..
-۞- -۞-
-
useless
aktív tag
Az jó, hogy ingyenes hétvégére van rakva a MK 11, de ha ilyen sebességgel lehet csak húzni, akkor pont le is jár a 2 nap, mire lejön. (2-20 mbit között van a max. sebesség )
-۞- -۞-
-
useless
aktív tag
válasz l.skywalker #188940 üzenetére
FH 4 Ultimate bővítménycsomagot nem akarják végre leakciózni?? Lassan csak megérett most már rá..
-۞- -۞-
-
useless
aktív tag
One X-re lehet 2 db külső merevlemezt kötni, hogy kezeli őket? Maxtor M3-asok lennének, 2 x 2 TB. Egy M3-as már alapból van hozzá egy ideje és most lenne a második...
[ Szerkesztve ]
-۞- -۞-
-
useless
aktív tag
válasz Scholes9 #185085 üzenetére
Ha csak barangolsz és kell a vezetési élmény (főleg belső nézetből), akkor egyértelmű, hogy a kormány (+váltó) a megoldás, viszont a versenyeket szerintem csak kontrollerrel lehet legtöbbször megnyerni...
én ezzel tolom: Logitech G920+DF shifter+Wheel Stand Pro
[ Szerkesztve ]
-۞- -۞-
-
useless
aktív tag
GWG-t már be sem merik jelenteni, gondolom hozza a szokásos színvonalat
-۞- -۞-
-
useless
aktív tag
-
useless
aktív tag
Érdemes lenne most, hogy akciós megvenni a Rocket League-t? Mennyire lehet sanszos, hogy kikerül GP-ből?
-۞- -۞-
-
useless
aktív tag
Azt valaki megmondja, hogy FH4-ben már miért nem tudom "normális" áron eladni (max. kb. negyedéért) a begyűjtött autóimat, ha árverést indítok??
-۞- -۞-
-
useless
aktív tag
Másnak megy a FH4? Tegnap este már bejelentkezési problémák voltak vele, most meg a mai update-tel el sem indul a játék..
Na, vagy a tizedik kísérletre végre elindult..
[ Szerkesztve ]
-۞- -۞-
-
useless
aktív tag
-
useless
aktív tag
Azt esetleg tudja valaki, hogy az FH4-hez az ultimate bővítménycsomag megjelenés óta volt már komolyabb akcióban?
[ Szerkesztve ]
-۞- -۞-
-
useless
aktív tag
Alza-nál már akciós:
Game Pass Ultimate - 3 hónapos előfizetés: 5.890 Ft
The Division 2 Gold Edition: 9.890 Ft
-۞- -۞-
-
useless
aktív tag
2020.04.01-ig van Goldom és 2020. 01.08-ig GP-m? Ha most megveszem 300 huf-ért az 1 hónapos ultimate-et, kb. hogy fogja átkonvertálni előreláthatólag?
-۞- -۞-
-
useless
aktív tag
Igen, én pendítettem meg, mivel többek között ezzel harangozták be az "év akcióját" jó pár helyen, ami bekerülhet a 20 dolcsis leértékelések közé, mint új játék. Hát lett belőle 50$, alig torzítottak...
-۞- -۞-
-
useless
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Új, bontatlan PlayStation 5 Digital 30th Anniversary Limited Edition PS5
- Új, bontatlan PlayStation 5 (PS5) DualSense Kontroller 30th Anniversary Limited Edition
- Új, bontatlan PlayStation 5 (PS5) DualSense Edge Kontroller 30th Anniversary Limited Edition
- Új, bontatlan PlayStation 5 (PS5) DualSense Edge Kontroller 30th Anniversary Limited Edition
- Ps5 lemezes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest