Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
válasz l.skywalker #182290 üzenetére
csodálom is a hozzád, illetve a konkurenciánál Árpi kollégához hasonló birka türelmű embereket
Xbox One: bandymnc
-
-
bandi0000
nagyúr
válasz bandi0000 #182291 üzenetére
lemaradt a vége...
Szal csak akkor, ha
a, Nem használják az összefoglalót
b, Mégcsak vissza lapozni se kell, és ott van az infó amit kérdeztek
c, Nem használják a guglit
d, ami jelen kategóriába is tartozik, feltette már valaki a kérdést, nem jött rá válasz, ezért megint megkérdezik
hátha 10 percen belül okosabbak lettünk, pláne semmi infót nem ír, lehet még csak az előző frissítést
telepítiXbox One: bandymnc
-
Siffredi
senior tag
válasz RicsiSuly #182293 üzenetére
Utolsó mondatod alapján jól döntöttél szerintem. Úgy is megbeszélhetitek, hogy felesben veszitek majd a játékokat, de egyszer a te profilodra, máskor pedig az övére. Így ha valami gubanc történne, és szétválnátok, mindkettőtöknek maradna játék a profilján.
Arra érdemes figyelned, hogy olyan játékokat válassz, amiket magadnak szeretnél, esetleg többször játszani vele, a többi mehet az ő profiljára. :)
Ja, és 29 hónapod lesz majd a +1 hónap ultimate megvásárlása után. ;) -
RicsiSuly
aktív tag
válasz Siffredi #182245 üzenetére
Mégegyszer köszönöm a segítséget. Úgy dönttem itt a hárdverapron vettem 26hó goldot 24ezerért van még 2 hó gamepass előfizetésem egybe 28hónap. Megmondom öszintén új vagyok és kívántam a golddal járó plusszokat. Legközelebb lehet aztmondom nemkell, de most ki akartam probálni. Amugy össze vagyunk homolva játékok miatt. Maradék 8 hónapra meg majd kitalálunk valamit. Vásárlásra meg digitálisat szeretnék majd kiskapuk segíségével.
Üdv SRicsi
-
l.skywalker
Topikgazda
Insider tag vagy?
Btw. ezt kaptad meg valszeg:
10.0.18362.4050 (19h1_release_xbox_dev_1906.190607-1330)Még nincs release notes, ha lesz itt lesz: [link]
(#182291) bandi0000: megfigyeltem már, hogy te rém kedves, megértő és segítőkész ember vagy. Több ilyen kéne mint te vagy és lenne értelme a fórumnak
Szerk: bandi0000: ne aggódj, mi egy olyan közösség vagyunk, akik kihozzuk a másikból a legjobbat.
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
S@c@
őstag
Most komolyan mit tud az uj update?
-
-
AMD Power
titán
válasz szimszonos #182258 üzenetére
A pénz soha nem volt náluk probléma. Ráadásul amióta az új vezér van Nagyon megy a szekerük.
-
chipesz
őstag
válasz #22718208 #182283 üzenetére
Öööö, van.
Mobilarena, ITcafé, Hardverapró pedig már legalább tavaly óta reszponzív.
De ha ez nem lenne elég, androidra ott van a PH topik app.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S24
-
Madoc
veterán
[S vertical stand] 1490ft
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
szimszonos
őstag
Helyedbe vennék egy 6 hónapost a Hardveren 7-8 ezerért 😀
[ Szerkesztve ]
-
szimszonos
őstag
válasz szupermacs #182262 üzenetére
Volt már ilyen revolut,gift card,argentin store,vpn,S Bundle árak,All in Digital témában is hogy csak napokig az éppen aktuális dolog ment.Szerintem nincs ezzel gond mert sok embernek most lett tiszta.Ahogy figyeltem szinte mindenki valaszt kapott a problémáira más témában is.Par nap és ez is lecsöng mint a többi említett dolog.Én örülök neki hogy mindig van valaki aki mindig kiegészíti a hiányzó részeket.Ezért jó ez a topic,mindig tanul valami újat az ember.
[ Szerkesztve ]
-
szimszonos
őstag
KV-ban egész jó akciók vannak.Far Cry New Dawn 6490 ft.Be is szereztem,erre a hónapra meg van a program ☺.
[ Szerkesztve ]
-
r.levente75
addikt
Szerintem nem rossz, így legalább lassan megtudjuk, hogy melyik fórumtagnak meddig van gold gp és gpu. Ez is hasznos infó lehet, amellett hogy sok hasznos kérdésre nem kap választ egy egy illető.
-
RZozo
aktív tag
Sikerült kimaxolni a Game Pass Ultimate előfizetést.
Xbox Ultimate előfizetés előkészítése:
Xbox Live Gold előfizetés vásárlás 2022.03.31-ig
Xbox Game Pass 2019.07.10-ig (meglévő)Konvertálás után:
Xbox Game Pass Ultimate előfizetés lejárata: 2022.05.28.Köszönöm az itteni információkat.
Egy darabig nem kell figyelni az előfizetési akciókat. -
RudY
addikt
Már megtörtént, elküldtem a gazdinak, szerintem hamarosan bekerül.
-
veterán
válasz szupermacs #182273 üzenetére
-
3L1T3
addikt
válasz szupermacs #182269 üzenetére
*Xbox
Honnan veszitek ezt az X-Box brand nevet? Soha sehol nem volt így. Nem cseszegetés miatt kérdezem, de gyűlölöm!
[ Szerkesztve ]
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
veterán
-
Wesder
félisten
válasz szupermacs #182269 üzenetére
Szerintem is jobb lenne offtopikban kitàrgyalni a fillér baszogatàsàt.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
KardosAttila
aktív tag
Lehet hogy már csak a gold eladások miatt is megérte nekik, hisz mindebki rohant 2-3 év goldot venni az akció miatt, teljesen jogosan, mert ezt kár is kihagyni.
-
S@c@
őstag
Sziasztok! A ma érkezett update mit hozott? KB 500mb
-
chipesz
őstag
De, ez jó ötlet szerintem is. Viszont az összefoglaló olvasása sem népszerű, ahogy pár kommentet visszaolvasni sem az. 😁
Samsung Galaxy S24
-
sakal83
addikt
Ha en egy 12 honapos GPt aktivalok akkor 1 honapos ultimate vetelevel 13 honap ultimatem lesz?
-
SidCorky
őstag
Adom, én is csak nézek, hogy 2-3 óra után feljövök, 50 komment, mire elolvasom megint van 5-10, mondom mit osztanak megint ingyen, de csak az ultimate kérdések.
ASUS ROG Zephyrus G14 2024 // Ryzen 5 3600 // GTX 1660 Ti // iPhone 14 Pro // iPad Pro M2 // Fujifilm X-T30 II
-
szupermacs
veterán
A Gamepass és Gold témához nem lehetne írni az összefoglalóban? Tényleg nem történik más Box fronton, hogy napok óta ugyan azok a kérdések jönnek-mennek? Nem akarok szőrszálhasogató lenni, de kezd kicsit unalmas lenni. Úgy érzem túl van tárgyalva és a kérdések is ezerszer meg lettek válaszolva. Nem vesznek el így a más témában feltett kérdések és hozzászólások?
Bocsánat ha ezzel most felrúgtam egy kicsit a topicot.
-
Chaser
legenda
meg akarják győzni az olyan spúrokatttt' mint én vagyok ((( : ha már játékra nem adnak pénzt, legalább előfizetésre költsenek, engem meggyőztek :d elviekben minden kód vmilyen úton módon az ms-től ment ki, mindegy ki honnan veszi, szóval a 300ft-os ultimate előtti két év gold árának egy része is ms-nél landolt esetemben, max nem a listaáron
én abból a pénzből amit mások játékra vernek el pár év alatt, ikább' vettem egy o_ledet, beszabehu', ha beég kettérúgom :d kicsit más így a forza ( :_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Wesder
félisten
Max 36 hònapod lehet àtvàltàs utàn.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
szimszonos
őstag
Azért az nem semmi akkor hogy aki 3 éves goldot vett még kapott 3x1 hónapot a számlázás miatt meg még +1 hónapot a konvertálás után.Azért 40 hónap game pass a gold mellé 300ft-ért komolyan mondom nem értem akkor mi ebben az üzlet az MS-nek?Én arra gondolok hogy ez már nem csak a toborzásra megy,meg hogy átcsábítsanak embereket a Sony-tól.Valami más lehet,esetleg hosszabb távra gondolkodnak,vagy valami másban.Van pénz bőven az MS-nek az biztos.
[ Szerkesztve ]
-
NoOne1976
őstag
válasz szimszonos #182250 üzenetére
Nem 8 hónapot kapott, hanem csak a szokásos egyet. 2021.04-ig volt gold 7 gp mellett, abból jött ki 2021.11. hó+1 hónap, vagyis 2021.12. hó
-
Throme
veterán
válasz oriic #182246 üzenetére
Meg is venném, mert jó ár, de olvasgattam róla, hogy nehezebb lett az 1-nél.
Van aki meg azt írja, hogy hamarabb hozzájuthatunk a jobb cuccokhoz....Az egyben az zavart, hogy az utcai mob-ok, meg őrjáratok megnehezítették rendesen az életem. Nekiálltam fejlesztgetni a karakterem, hogy a kb 2 szint különbséget leküzdjem, még +1 szinttel jobb legyek, erre ezek is - úgymond - szintet léptek és vagy egyenlő, vagy megint picit magasabbak voltak.... Nem volt könnyű semlegesíteni őket.
Emiatt kérdés, hogy belevágjak vagy sem a második részbe....
Érdemes belevágni a 2-be?
-
F_Peter
őstag
Én is így kaptam. Sajna nem fotóztam, de 2020 májusra kaptam 2021 januárt.
-
Game-over
aktív tag
Ebben nincs semmi extra ajándék, mindenkinek a méglévő GP-t adja hozzá a Gold-hoz, +1 hónap ugye az Ultimate, így kijön a 8 hónap.
-
fjudors
aktív tag
Gold eredetileg 2020.03
GP meg 2020.01. +7h:2020.09.
12+1 havi goldot 2021.10.
+1h előfizetés
a maradék egy hónap meg a kerekítések2021.04. A gold beváltása után,a gólod lejárata.ahhoz jött a többi konvertálás után
[ Szerkesztve ]
-
bandi0000
nagyúr
Halo 5 ben van valami trükk a töltény szerzésre? mert a kezdő fegyverbe sose találok, csak le tudom cserélni azokra a hurka lézer fegyver izékre
Xbox One: bandymnc
-
oriic
HÁZIGAZDA
CDKeys-en a The Division 2 kb 7300 Ft [link]
Live-Die-Respawn
-
Siffredi
senior tag
válasz RicsiSuly #182230 üzenetére
Na akkor, leírom, hogy mit érdemes átgondolnod.
1. Home-olás: olcsóbb indulás, valószínűleg a játékokat is felesben fogjátok majd venni, de utána az összes goldos játék a társad profilján lesz aktiválva. Ezen felül célszerű a goldos akcióban lévő játékokat is az ő profiljára vásárolni. Persze még mindig ott a lehetőség, hogy megveszi neked giftben, de a régiós vásárlásoknál ez problémákba ütközhet. Nagy hátrány, hogy ha megszünteti a home-olást, akkor az összes addig belelölt pénzed odavész, hacsak nem tudtok megegyezni...
2. Saját ultimate: drágább indulás, utána viszont tudod aktiválni a profilodra a goldos játékokat, plusz egyszerűbben tudsz akciósan vásárolni. Viszont vita tárgya lehet majd, hogy mit vegyetek meg felesben, és melyik profilra. Viszont előnye, hogy ha esetleg szétválnak útjaitok, akkor nem maradsz digitális tartalom nélkül.
A fentieket mérlegelve azt is érdemes tisztáznod magadban, hogy digitálisan akarsz tartalmakat vásárolni, vagy lemezesen. Ha közösen akartok ugyanazzal a játékkal játszani, akkor célszerű digitális dolgokat venni, főleg azért is, mert csak azok megoszthatóak. Viszont hatalmas hátránya az 1. pontban leírt dolog.
Megteheted azt is, hogy csak néhány dolgot veszel digitálisan, és lemezesben gondolkodsz inkább. Ennek előnye, hogy a tiéd marad, és utána el tudod adni (esetleg cserélni), de így bukta a közös játék, illetve sok tartalom sajnos csak digitálisan érhető el...
Végezetül annyit, hogy csak olyan emberrel érdemes home-olni, akiben teljesen megbízol, és meg tudod beszélni vele a fenti kényes (főleg pénzügyi) témákat.
Remélem tudtam segíteni.
-
Siffredi
senior tag
válasz N.YCityBoy #182238 üzenetére
Nekem nem jön ki a matek, hogy mihez képest spóroltál 7600Ft-ot, ha a 3 év gold 40 ezerbe került... De mindegy is, szerintem hagyjuk a témát, a lényeg, hogy happy end lett a vége, és örülünk Vincent :)
-
eL Geri
őstag
válasz zsocy #182239 üzenetére
Még egyszer köszi
Türelmetlen voltam, felhívtam őket telefonon. Ott annyit kért az operátor, hogy várjak türelmesen, de mire letettem a telefont már jó is volt a honlapon. Gondolom ő kattintotta át közben.
Sikerült is beváltani öcsémhez, akivel home-olok és volt is még élő Gold-ja, így most 2 évre jók vagyunk, hihetetlen
-
alien19
tag
válasz FollowTheORI #182240 üzenetére
Köszönöm szépen mindkettőtöknek
Galaxy S22U/PS 3/PS4 Pro/PS5/XOneX/SeriesX/Nintendo Wii/NSW/LG G2 OLED/ PSN ID: gzsolti
-
nagyúr
-
zsocy
őstag
válasz alien19 #182237 üzenetére
@eL Geri : Az a form volt az, másik nincs is ott elvileg. Ugyanilyen státusz volt nekem is, elküldtem és kb 10 percen belük megjött a visszaigazolás hogy fizetve. Telón aktiváltam xbox appban, magyarra kellett tennem a régiót előtte, USA-val nem ment.
@alien19 : A goldot aktiváld először.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
alien19
tag
Sziasztok!Van 3 havi aktiválatlan gold előfizum.
Veszek még 3 havi ultimate game passt.Melyiket aktiváljam előbb? Vagy teljesen mindegy?
KösziGalaxy S22U/PS 3/PS4 Pro/PS5/XOneX/SeriesX/Nintendo Wii/NSW/LG G2 OLED/ PSN ID: gzsolti
-
válasz szimszonos #182232 üzenetére
Én sem értettem elsőre, de megoldottam.
10 ezerért lenne neki 3 év ultimate, home miatt, de plusz 32 ezerért megcsinálná magának a 3 év ultimate-et. Ha magának csinálja, akkor ugye megvannak a goldos havi játékok is az ő profilján, homeolásnál nem. Egyébként tényleg jó kérdés, hogy ér e annyit...
Szerintem igen, mert ha 3 év alatt, csak 10 AAA játékot kap goldban, akkor megéri. De ezt ki tudja előre?Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
RicsiSuly
aktív tag
válasz MunezXBK #182228 üzenetére
Ér e plusz 32ezret a havi 4 goldos játék meg az akciók szerintetek mert igy behomolva 10ezerből meglenne 3 év GPU homolva. Játszani régebben 360on(RGH) gta, Cod, BF, sniper, witcher, Assassin's ezeket meg ugyse rakják be goldba. Ezért hajlok kicsit hogy nembaj ha nem tudok élni a goldos nátékokkal.
Szerintetek?? melyiket válasszam megveszem teljesáron vagy 10ert homolva 3 évet. Vagy annyit nemérnek a goldos játékok.
Üdv SRicsi
-
Micsurin
nagyúr
X1-en azonnal amint a bat mobillal picit temposabban veszel egy kanyart és elviszed a tereptárgyakat.
PC-n meg olyan mintha VRAM nem lenne neki elég High Preset - 1080P 30 vagy 40 perc után micro stutteringelt. Hőfokok jók ram még van, esetleg a HDD lehet szar... Mókás a laptopon szebben fut stabilabb még ha csak lowon is...
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
RicsiSuly
aktív tag
Sziasztok!
Még mindig értetlenkednék egy kicsit. Lenne pár kérdésem. Sógor megvett 3 év goldot beváltotta ultimatra.
Kérdések
1, Mivel nemtudom használni a gold játékokat azt mondta fizessek bele egy 10est azt kész. Érnek annyit a goldos játékok h külön megvegyem a goldot majd ultimatéra váltsam? Most kezdtem xboxozni gyári bundle jáékom van csak.
2. Ha belép a nevével az én xboxomba és letölti a gold jáékot ami érdekelne majd kilép akkor én tudok vele játszani? Akkor megy nekem is vagy ilyen opciót nemlehet csinálni?
3. Neki a felhasználónevét énis tudnám használni? azaz 2 xboxon be tud jelentkezni egyszerre?[ Szerkesztve ]
Üdv SRicsi
-
Siffredi
senior tag
válasz N.YCityBoy #182170 üzenetére
Nem kifejezetten neked ajánlottam, a topikba írtam be új hsz-ként.
Egyébként rosszul írtam, nem 12 havi, hanem 12+1, ha engedélyezed a megújítást. :)
Ja, és nem haragszom. :)
-
Micsurin
nagyúr
Megnyugvással tölt el, hogy az Arkham Knight ami 1060-on is kb hányás mód futott az X1-en is pont úgy fut.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
veterán
-
AMD Power
titán
Kifog rajtam a Vamypr vege. Ezt a francos Red Queen nem tudom sehogy sem legyozni! :(
-
l.skywalker
Topikgazda
GamePass-ból hónapban kikerülő címek
Június 27-én:
Next Up HeroJúnius 30-án:
Devil May Cry 4 Special Edition
Shadow Complex Remastered
Ultimate Marvel vs. Capcom 3
Zombie Army TrilogyNem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz DaveHutt #182216 üzenetére
Nem úgy értem. Ami most BC-s az marad letölthető, de ami nem került be a BC-be azt simán lehet, hogy felhőből teszik elérhetővé, addig amíg nem lesz tölthető. De ezek csak találgatások, azt már megtanultam, hogy ha valamire vágyok, azt osszam el kettővel és az lesz a várható
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
DaveHutt
őstag
válasz l.skywalker #182214 üzenetére
Csúnya lenne, ha a BC program a felhőbe/xCloudba költözne. Az eddigi egyetlen előnyét veszítené el PSNow-hoz képest, nevezetesen, hogy lokálisan futnak a játékok.
Nagyon árnyalnak igen, de nekem úgy néz ki, új OS variáció lesz itt, amivel egyszer majd lehet terelni a népet az új konzol felé. Nem is olyan régen ugyanezt csinálta az MS a DirectX12-vel. -
HunChris
senior tag
válasz l.skywalker #182212 üzenetére
Érdekes, hogy visszaszámlálás nincs az akciónál.
A Live Gold váltás 1:1 Ultimate verzióra sem lesz örök az tuti. (mert mindenki így venné... valószínű, hogy Ultimare <- Gold és az Ultimate <- Pass táblázat mintájára lesz majd valamikor a jövőben a váltás.) -
l.skywalker
Topikgazda
válasz DaveHutt #182213 üzenetére
Még nem fogalmaztak semmiben sem konkrétan, csak abban, hogy a BC program most véget ért. De nem azt írták, hogy a One-os játékokat készítik fel Scarlett-re, hanem azt, hogy a BC csapat most Scarlett-re fókuszál. Miközben amit feljebb linkeltem, abban Phil azt mondja, hogy amit Xbox Live alatt valaha is megvettél az mind jönni fog Scarlett-re, de részletek még ügyesen ki vannak hagyva. Meglátjuk.
Az is könnyen elképzelhető, hogy az xCloud-al lesz teljes a BC és egyes játékokat csak felhőben fogunk tudni játszani visszafelé.
Én személy szerint annak örülnék, hogy ha konkrétan minden digitális játékom játszható lenne az új platformon day1.
-
DaveHutt
őstag
Csak teoretikusan kérdezem, mit gondoltok erről. Ugye jött a hír, hogy több BC-s játék nem érkezik One-ra, mert a következő generációra, Scarlettre készítik fel a One-os játékokat. Na de, eddig nem az volt a mondás, hogy nem lesz több generáció szoftveresen, hogy innentől automatikusan visszafele kompatibilis lesznek a jövő konzoljai a One-nal (azaz mindegyiken módosított Windows 10 fut majd)?
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
300 Ft-ért csak időszakosan lehet váltani, utána ki kell fizetni a teljes árat ami 4190 Ft.
https://www.xbox.com/hu-HU/xbox-game-pass
**Jelentkezz be a rendelkezésre álló ajánlatok megtekintéséhez. Az ajánlatok csak korlátozott ideig, és nem minden tag esetében érvényesek. Nem érvényes Québecben és Oroszországban; más földrajzi korlátozások is érvényben lehetnek. A promóciós időszak lejártát követően az előfizetés az adott napon érvényes díj (melynek összege változhat) felszámításával folytatódik a lemondásáig. A vonatkozó adókat felszámítjuk.
Több helyen úgy jelent meg, hogy az E3 hetében van ez az akció...
[ Szerkesztve ]
-
eL Geri
őstag
Tegnap éjjel megrendeltem az Alzáról az éves Gold-ot, gyorsan ki is fizettem bankkártyával... de nagyon nem jön meg a kód (le e-mailben, se Alza profilban nem látok erre jelet).
Nagyon izgulok, hogy lecsúszok az akciós Ultimate konverzióról
Kinek mennyi idő után jött meg az Alzás kód? -
HunChris
senior tag
válasz l.skywalker #182205 üzenetére
Engem az xCloud stream érdekel, ami elvileg októbertől lesz, ezen belül is a központi szerveres (nem a saját gépedről induló stream). Fizetős lesz (vajon Ultimate kell hozzá, vagy ha már van konzolod és a játék is megvan, akkor ingyenes lehet bizonyos szemszögből?)
"Spencer confirmed that this would be a paid service, but certain aspects might be free if you already own a console and the game."[ Szerkesztve ]
-
negyven2
veterán
Én ezt a részt néztem, ami azért kicsit érdekes kérdéseket is adó hozzá
"If you buy a first-party game from Microsoft that's a "cross-generation" experience, the Xbox One version should automatically be upgraded to the Scarlett version whenever you decide to upgrade to the console. A great example of this would be Halo Infinite."
Vagyis a saját belsős játékaik kapnak majd Scarlett Update-el (kérdés ugye, hogy mettől számítva, és melyik játékok) és azok így natív Scarlett játékká válnak. Viszont nem esik szó third party címekről, amiknél nagy eséllyel majd a kiadó eldönti ezt az opciót meg a másikat (vagyis, hogy a játék bár OneOne X-es minőségben, de natívan fut, vagy csak simán Scarlett BC-ben).
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
l.skywalker
Topikgazda
Engem az egészből csak ez érdekel nagyon, amit az Inside Xbox-ban mondott:
"When we thought about our design for Project Scarlett, we definitely wanted to make sure that we were compatible across all the generations. Not just with the games, but with the accessories, obviously Xbox Live will continue and you are who you are across the whole ecosystem.
"It's really us respecting the purchases our players have made on our platform. Some of these games people bought a decade ago in our digital ecosystem, and you're going to turn on Project Scarlett and the entitlement is going to be there, you can go download the game and play."
Ha ez azt jelenti amit gondolok hogy jelent, akkor simán megéri új gent venni, mert az X360-as és a One-os Backlogom is elérhető lesz. És remélem, hogy jól értem amit értek, hogy úgy érti, hogy ez nem a meglévő BC-s címekre vonatkozik, hanem:
Amit valaha is megvásároltam (itt azt mondja Phil, hogy "download" tehát digitálisan) az ott lesz és tölthető, játszható...
[ Szerkesztve ]
-
Fernet
senior tag
Én sem bírtam ki ultimate-re váltás nélkül. Goldom eredetileg 2020.03-ig volt, GP meg 2020.01-ig. Aprón musztiii-tól vettem egy 12+1 havi goldot, így 2021.04 lett a lejárata. Ultimate-re konvertálás után 2021.12. lett belőle. Megérte.
-
RudY
addikt
Xbox head Phil Spencer wants Xbox Scarlett to be the 'best console,' more xCloud details revealed
A Scarlett tehát nem az utolsó fizikai konzol, legalábbis a jelenlegi tervek szerint.
+
Scarlett will be backward compatible with four generations of games so that they run better than existing hardware. Microsoft wants to respect gamers' past purchases going forward.
If you buy a first-party game from Microsoft that's a "cross-generation" experience, the Xbox One version should automatically be upgraded to the Scarlett version whenever you decide to upgrade to the console. A great example of this would be Halo Infinite.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest