-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joci93
senior tag
Sziasztok,
Xbon One S-re lehet valahogy kinectet kötni?
-
hhenry
őstag
válasz
l.skywalker #180897 üzenetére
Még szerencse
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
szupermacs #180896 üzenetére
Közben kiderült, hogy kamu.
-
szupermacs
veterán
válasz
l.skywalker #180846 üzenetére
Örülök és sírni is akarok. Ezt a G4 előtt kellett volna megtenni, de a filmet elkaszálták. Félek, hogy a TC után nagyon gyenge lesz a sorozat is.
-
adise
őstag
-
-
pelenka35
őstag
Hali
Létezik egy összefogó naptár,hogy mikor kezdődnek a konferenciák ?
Kösz -
SoldierL
senior tag
Sziasztok! Olyan jó frissítést kaptunk, hogy sűrűn a my games and apps teljesen üres! Nálatok van ilyen?
-
hhenry
őstag
válasz
l.skywalker #180879 üzenetére
Nagyon várós!
-
StLui
veterán
válasz
MasterMark #180885 üzenetére
PC-n sima ügy, de xbox-ra fogalmam sincs hogy kéne belőni, hogy lássa PC-n a filmeket
-
Sziasztok!
Xbox One S alatt használom a VLC playert, de -néha- mikor elindítok vele egy filmet, [így] játszja le, ha kilövöm és újra elindítom akkor már jó. Erre van megoldás?
-
l.skywalker
Topikgazda
Az E3-on Demo-val bemutatkozó Control-hoz érkeztek új képek. [link]
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
Star Wars Jedi: Fallen Order infók
"A játék alapvetően nem lesz mindig sötét, komor hangulatú, annak ellenére, hogy a Jedik egyik legnehezebb időszakában játszódik" - mondta el a PlayStation Official Magazinnak Stig Asmussen rendező.
A játék remény szerint, "színes" is lesz, attól függően hogy miként alakítjuk a történetet, hogyan közelítjük meg az "alkotást". Rémisztő dolgokban és reménytelen helyzetekben is fel lehet majd fedezni szépséget.
Szóba került még a "thoughtful combat", amit talán magyarul "gondolkodós harcrendszer"-nek lehetne nevezni. Kezdetben ők is egy olyan harcrendszerben gondolkodtak, ami egyszerű. De később több más játéknál is észrevették, hogy trend kezd lenni, hogy pl. mi a legjobb szög egy ellenszéggel szemben és milyen módon tudjuk legyőzni. ... Olyan rendszert építenek a játékba, ahol ne az számítson, hogy hány ütésből lehet egy fajta ellenfelet letudni, hanem intelligenciát kelljen belevinni. ...
-
negyven2
veterán
válasz
Sumptuous #180875 üzenetére
Anno a FAT Xbox-ot nem használtam Instant-On-ban mert zárt a táp hangja (benne lévő ventilátor).
Az S-t már Instant-On módban használtam, mert az néma volt (maximum a HDD hangját lehetett hallani.
Az X-hez viszont ismét Energy Saver módba vagyok kénytelen használni, pont ezen okok miatt.
-
Sumptuous
senior tag
válasz
Chaser #180876 üzenetére
Számolj majd be, engem is érdekel. Sokaknak nappaliban van a box, nem veszik észre, ha távol alszanak tőle. :D Nekünk a hálóban van, ezért ilyen feltűnő..Valóban nem annyira hangos (a külső 2 bay-es HDD annál inkább) de aludni azért kellemetlen mellette. Szerencsére utcazaj/kutya nincs, csak ez :D
Nekem is van rajta egy SSD. Igaz, még az ajánlottnál is kisebb, csak 247GB, de a forza mégis ráment. Meg egy másik játék.. És azt vettem észre, hogy ha másolva van a játék, nem áthelyezve, akor mintha az összes elérhető helyről próbálná betölteni. Egyfajta RAID 0-szerűen. 3 helyen van fent az FH4, (ssd, belső hdd, külső hdd) és mind a belső hdd mint a külső hdd "kattog", az ssd meg veszetten villog mikor tölt befelé a játék. A töltési ideje 2,5 percröl 26 másodpercre gyorsult. Szerintem az SSD magában nem lenne ilyen gyors. Egy TLC-s SkHynix van egy külső 3.0-ás házban. Esetleg ha van rá szabad kapacitásotok, próbáljátok meg! Nagyon érdekes. Nem mértem le, úgyhogy lehet BS amit mondok :D
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz
Sumptuous #180872 üzenetére
Valaki mar mondta h nala is csinalja, lehet epp te
Az hozzatartozik, sokszor napkozben is otthon vagyok, lehet azert feltuno, nem hangos, suhint parat es leall, csak nem ertem mert csinalja, kulso eszkoz meg nincs rajta, ssd lesz
Felhivom majd az ms-t es jol megkerdezem oket ( : -
Sumptuous
senior tag
válasz
persil #180874 üzenetére
Jó, de egyik hdd-nek sem tesz jót, ha 6 percenként 30 másodpercre bekapcsolják, aztán ki. Szerintem ezzel az üzemmel tehető a leghamarabb tönkre egy winchester. Arról nem is beszélve, hogy nem történik semilyen frissítés, mert wifi/ethernet nélkül is csinálja. Egyszerűen bugos, mint kábé minden M$ termék. Nem flame, együtt tudok vele élni, nem zavar. Semmi sem hibátlan...
Viszont mostanában nagyon falja az akkukat. Alíg bírnak ki 2-3 napot. Bár egyfolytábán Forza megy, és asszony nem egy jó úttartó, szóval rezeg a kontroller rendesen :D Lehetséges hogy ennyit bír? LADDA akku, mindig 300 mA-el töltve. Ti mennyit hoztok ki belőle?
-
Sumptuous
senior tag
válasz
Chaser #180858 üzenetére
Nálam is ugyanezt csinálja, ha nem Full shutdown-on van. Annyival tetőzve, hogy a rákapcsolt 2TB-os külső hdd is szinkronban felpörög a belsővel.. Régebben (~3-4 hónapja) már én is írtam ide, ezzel kapcsolatban, de nem nagyon jött rá ötlet. Még annó kistoppereztem a felpörgések közötti időt, és nem is volt olyan random. Kínomban már beléptem insider-be is, hátha abban a rendszerben nincs ez a bug, de tévedtem.. azóta kiléptem és powersave módban van a box. Nem jönnek a frissítések, nem kapcsol be hamar, de legalább lehet mellette aludni. Nem hiszem hogy fogsz rá megoldást találni, neten is csak a porblémát lehet fellelni, de a szokásos "ki/be kapcsolni próbálta mááár?" szintű megoldásokon kívűl, nincs konstruktív ötlete senkinek..
[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
válasz
l.skywalker #180862 üzenetére
Eleg baj. Egy uj Batmannek orultem volna.
-
S@c@
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe #180851 üzenetére
Probáld ki wolfenstein 2 alatt....lesz hangja!
-
NoOne1976
őstag
Annak ellenére, hogy az MS-nek se jött be minden, amit kigondolt, az nem azt jelenti, hogy ne megfontoltan, üzleti modellezéssel alátámasztottan hoznának döntéseket. Nyilván szeretnének nagyobb piaci részesedést, hiszen akkor több potenciális vásároljuk volna a digitális szolgaltatasokra. Ezt mutatja a pc irányába történő GP nyitás is. Azt ők is tudják, hogy addig, amig a korábbi generációknál gond nélkül váltottak az emberek konzolt, addig mostanra eljutottunk a kötött pályás mozgáshoz. Ki az aki 40-50, vagy akár több száz digitális játékát kidobná? Ehhez a másik oldalnak akkorát kellene durrantani, amilyet nem tudnak. Az MS-nél is tudják, hogy PS felhasznalóból lehet X-es, de jó eséllyel a másik gép mellett és nem helyett. Nem véletlen, hogy a Sony is rájött a visszafelé kompatibilitás fontosságára. Valójában okosan gondolkodnak, megpróbálnak nyitni (és ezáltal növekedni) olyan irányba, ami szűz terület (pc).
Nekem is van mindkét gépem, de nem kérdés, hogyha csak egy lehetne, az XO lenne, pont azért, mert abba rengeteg pénzt öltem, szemben a PS4-el, amire csak az exkluzívok vannak meg.A profit kapcsán nem elhanyagolgató szempont, hogy azt a befektetett pénzhez mérik. Kisebb piaci részesedés is leget jövedelmezőbb, részvényenként kifizetődőbb.
[ Szerkesztve ]
-
RudY
addikt
válasz
l.skywalker #180863 üzenetére
Látom jól el vagy "Lorettával", csak ne vesszetek össze.
-
törölt tag
válasz
l.skywalker #180861 üzenetére
Képzeld milyen elégedettek lennének a részvényesek, ha háromszor ekkora lenne a felhasználói bázisa a konzolnak, mint most!
Egy szó mint száz, az új generáció új lehetőségeket hordoz magában, én kíváncsian várom mindkét oldalon, hogy mivel állnak majd elő.
Mivel az X1X-szem még sok évig muzsikálni fog, személy szerint én azt megtartom, azzal megyek bele az új genbe, a Sony új konzolját meg megveszem, vélhetően day 1. Ha meg valami akkorát villantana az MS, amitől letenném a hajam, akkor megvenném azt is az elején.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
l.skywalker #180846 üzenetére
Ez kamu, mexikói barátunk fake oldalról szedte a képet [link]
-
l.skywalker
Topikgazda
Rocksteady stúdió (Batman Arkham játékok) nem lesz az E3-on. Dolgoznak az új projekten, de csak "nézők" lesznek
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
#10186752 #180859 üzenetére
Én is matematikáról beszélek. A bevételi oldalon nem a konzol eladás a fő mozgató rész. Persze ahhoz, hogy a szolgáltatásokat használják kell a user oldali jelenlét is, egy konzollal minimum. De többtízmillió felett már eljut oda a dolog, hogy profitábilis legyen a "vállalkozás". És ez pedig a másik, és tényleg lényeges dolog, hogy nem végszámokat kell nézni, hogy XY cég SOK bevétel SOK eladás, YX cég pedig KEVÉS bevétel KEVÉS eladás, hanem a profit számít és az, hogy az adott évi elvárásokkal szemben ez mennyire valósult meg: aka. mit fognak reagálni a részvényesek. Mind a Sony és mind az MS esetében pedig ott van, hogy nem önálló, hanem anyacég által finanszírozott márkák egy többtagú családban, ahol nem egyetlen márka teljesítéstől függ a cég sorsa, hanem maximum 1-1 divízióé. És mindkét cég mondhatja azt, hogy lenyeli ezt vagy azt a nehezebb időszakot, invesztál még kicsit bele és lássuk mi jön ki: de előbb erre akarnak látni egy megfelelő üzleti tervet. A 2010-es XO nyitást úgy néz ki elszámolták, de jelenleg az MS és a részvényesek elégedettek. Az üzletág bevételei profitábilisak, egyedül a piaci részesedés rémisztően kicsi, de a mai világban láthatóan nem kell a piacot uralni, hogy jól csengjen a neved, még akkor sem, ha a piacod összesen 2-3 szereplős. (illetve pontosabban a jelenlegi generációba tartozik a Nintendo 3DS és a PS Vita is, tehát 5 szereplős - ha a Nintendo WiiU-t nem számoljuk)
-
F_Peter
őstag
Meg mostmár PC game pass is jön.
Persze nekik az az igazi ha Ms storeból veszed. Szerintem erre is ráfog menni a PC-s GP, hogy a saját storeukba terelje az embereket (pl. Kedvezményekkel).Van annak előnye ha szorongatják egymást, ez így van. Viszont az egyik nézőpont szerint ezt úgy kellene hogy, ha a ps erős exkluzívot hoz, akkor a boxnál egy erősebbre kéne hajtani.
Egy másik nézőpont, hogy a verseny hozta el azt, hogy egészen más dolgokban legyen jó, így valóban más alternatívákat adva. Jelenleg ez leginkább a GP-s megoldás volt.Magyarul nem feltétlen ugyanazokkal az eszközökkel küzdenek a versenytársak.
Lassan még konzol sem kell, elég egy kijelző és használd a Ms szolgáltatását. Nekik ez lenne legkényelmesebb.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
l.skywalker #180857 üzenetére
Igen, ez a PR-szöveg is, de azért a matematika csak matematika marad.
Nem mindegy egy gyártónak sem, hogy 10 millió, 30 millió vagy 90 millió felhasználónak tudja a kapcsolat szolgáltatásait értékesíteni, ebben azért megállapodhatunk, igaz?!
Így természetesen nagyon is érdeke, hogy minél többet adjon el bármilyen konzolból, hisz a konzol felhasználói fogják a játékait megvenni, és a szolgáltatásait előfizetni.
Platformpreferencia ide vagy oda, azt gondolom mindenki belátja, ha a szívére teszi a kezét, hogy az MS néhány éve nem véletlenül hagyta abba az eladási adatainak publikálását...
-
Chaser
legenda
már kérdeztem, de megint, másoknál mit csinál az x kikapcsolva? - abban az üzemmódban mikor nem a full kikapcsolás van beállítva -, mert nálam random pörög, nincs letöltés folyamatban, gondolom napi 5-10x meg nem frissíti magát a rendszer, egyébként meg tökéletesen működik, de azösszest_köm' tele van már vele, h random felpörög napi sokszor
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
#10186752 #180855 üzenetére
Ezt látják sokan rosszul szerintem. A konzol gyártók fő szempontja, főleg az online szolgáltatások elterjedése óta nem az elsősorban, hogy a hardverből sok fogyjon. Nyilván ez is, de ha azt nézed, hogy mekkora árbevétele van a PS-nek vagy az MS-nek, akkor látható, hogy az eladások ez kis hányad, főleg annak tekintetében, hogy a hardver magas előállítási költsége miatt éppenhogy el tudják adni haszonnal, de akciós időszakban egy konzol ára valójában veszteségként könyvelődik le. A fő termék a szolgáltatások. Zárt rendszerről lévén szó, nincs virágbolt. Közösségi platformról lévén szó (egy háztartásban több is lehet, egy gép akár többször is cserélhet gazdát stb.) a szolgáltatások, a digitális tartalmak értékesítése fő szempont. Ebben az MS többet is mutatott mostanában, talán épp azért, mert a Sony az eladásaiból 2x annyit tudott bevételként felhasználni (persze tekintve, hogy alig nyereséges a hardver, ez inkább likviditási bevétel).
De ami most jön, a cloud gaming, a cross-play, a VR fejlődése, ezek azok amikből a pénz van. Pont mint az in-game purchases a F2P játékokban. Sokszorosan azok a cégek kaszálnak, akik iAP-vel lépnek be a piacra, mint azok akik magas áron adnak el játékot és kész.
-
törölt tag
válasz
F_Peter #180854 üzenetére
Lehet, hogy a jelenlegi generáció kényszerítette rá az MS-t, hogy kifaroljon a márkaversenyből (más választása nem nagyon maradt), bár azt nem értem, hogy az MS-nek miért jó, ha mondjuk a Vampyr-t te PC-n játszod, amit a Steamen vettél meg.
Szerintem amíg konzolt gyárt egy gyártó, érdeke az, hogy abból minél több fogyjon, pláne akkor, ha PC-n hatalmas méreteket ölt a warez.
Ezért is írtam valamelyik nap, hogy nagyon drukkolok az új Xbox-nak, hogy ismét magára találjon, és megint olyan szoros verseny legyen a két platform között, mint az előző generációban.
-
F_Peter
őstag
válasz
#10186752 #180842 üzenetére
Én éppen ezt látom másként. Szerintem egyre inkább arra mennek hogy ne legyen márka verseny. Maximum annyira mint - a te példád alapján - az Audi és Honda. A box egyre inkább PC alternatíva, a ps meg a PC mellé egy konzol.
Mindenki tolja a maga szekerét, de szerintem nem az a céljuk hogy bedarálják a másikat.
A másik hogy a Sonynak a ps jelenti a játék részleget, az Ms-nek meg a box csak egy szelete. Az Ms-nek mindegy hogy PC-n vagy boxon játszól, de rajtuk keresztül menjen, az ő szolgáltatásukat használd. (És ez szerintem a kövi genben még jobban érződni fog.) -
bLaCkDoGoNe
veterán
-
törölt tag
válasz
bLaCkDoGoNe #180851 üzenetére
Naivan azt gondoltam ezt nem kell külön magyarázni...
[ Szerkesztve ]
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
szimszonos #180850 üzenetére
Szerintem arra, hogy tök csendes hűtése van az X1X-nek.
-
l.skywalker
Topikgazda
Egy Sony interjúban jelentek meg az alábbi grafikonok, érdekességnek jók ahogy összefoglalja a platformok ill. a fizetős/nemfizetős szolgáltatások megjelenését:
1. Ahogy elindultak a konzolok, szépen elkezdtek kihalni az Arcade gépek stb...
2. Főleg mobilon, hogyan lett a F2P a valódi bevétele a fejlesztőknek/kiadóknak stb.
3. ill. kevésbé érdekes itt, de ahogy egyre több és több pénzt kezdtek el adni főként mobilra fejlesztő stúdiókért (Zynga, hol vagy azóta?) -
l.skywalker
Topikgazda
Egy mexikói TV munkatársa szerint a Netflix képernyőre viszi a Gears of Wart-t sorozat formájában [link]
Az E3-on többet is megtudunk... szerinte.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
kresz2 #180820 üzenetére
Szerintem nincs ellentét, márkaverseny van, mint az Audi és a BMW, a Chio chips és a Lays chips, vagy a Coca Cola és a Pepsi Cola között.
Én mindkét konzolon játszom (anno egy X360 volt az első konzolom, előtte PC-n játszottam), majd jött a PS3, PS4, Xbox One, szépen, sorban.
Szerintem a baj akkor van, amikor valaki valamelyik oldali szimpátiája miatt nem látja reálisan a másik oldalt. Amikor a nyilvánvalót is megmagyarázná másképp, bevonja a csokimázzal a szart, mert azt hiszi, hogy az attól finom lesz, pedig attól még az tény marad. Pedig egy főhajtás a másik oldal előtt sokkal elegánsabb, mint a végsőkig kitartani a hülyeség mellett.
Tegnap verettem egy kicsit a Vampyrt megint GP-ban, komolyan mondom, hogy iparági sztenderddé kéne tetetni az X1X hűtését!
-
AMD Power
titán
Ez mekkora! Én venném is!
Xbox márkájú tusfürdőket és dezodorokat jelentett be a Microsoft
-
Zjunior
veterán
válasz
frankdelgado #180803 üzenetére
Kérdezd meg a szülőket:/
-
AMD Power
titán
-
Madoc
veterán
Microfostos E3-at hol, mikor és hány órától nézzük majd?
Csak hogy felkészüljek. A kis csapat akikkel partyzni szoktam remélem ott lesz!?
-
kresz2
aktív tag
Ahogy látom az én hozzászólásaim törlődtek, pedig igazán nem akartam rosszat, vagy valakit megsérteni.
Egy felesleges ellentét miatt fejeztem ki az értetlenségemet.
Mindegy.
További szép estét mindenkinek! -
beg
veterán
Sorry, takarítás volt. A válaszok is törlődtek. Mehet tovább a megszokott meder szerint a diskurzus.
-
Wesder
titán
Az miért van, hogy a Crash Team Racing Store-ban 15GB, de letöltve csak 120MB? Még nem él a preload? Jó lenne, mert ezzel a nettel nem a megjelenés napjàn szeretném tölteni.
-
kresz2
aktív tag
Pedig már jó lenne.
Ez megy a ps2/xbox classic korszak óta.
Rohadtul unalmas.
És ugyanazok az érvek röpködnek oda-vissza ezer éve. -
hhenry
őstag
válasz
l.skywalker #180819 üzenetére
-
kresz2
aktív tag
Vajon mikor megy már ki a divatból ez az átkozott, nyomorult ps-xbox ellentét?
Sokkal cifrábban szerettem volna leírni, csak úriember vagyok.
Teljesen komolyan, pártatlanul, mindkét konzol tulajdonosaként kérdezem, akármelyik topikról is legyen szó. -
l.skywalker
Topikgazda
válasz
frankdelgado #180816 üzenetére
Én egyenesen itt vagyok jelen. Egy veszélytelen vírus vagyok. Nincs is valódi emberi kivetülésem, de majd nyomtatok magamnak
-
appleGjuice
tag
[ Szerkesztve ]
-
hhenry
őstag
válasz
IntelKiller7 #180806 üzenetére
pontosan
-
MasterMark
titán
A pillangólelketekkel túl komolyan vesztek mindent.
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
Ha már neked nem számít, hogy mit gondolnak rólad akkor legalább a többi Xbox Usert tiszteld meg annyival, hogy nem járatod le őket. Tenksz.
-
szimszonos
őstag
válasz
ggeleven #180797 üzenetére
Jó helyen néztem én is az Ubisoft appban de rájöttem mi a gond.Csak az újabb játékoknál írja ki,azért nem bírtam megnézni.Black Flag,Assassin's Creed Unity,Far Cry 4 nem írja ki,2014-ben jelentek meg kb Xbox-ra.A Far Cry Primalt és az utána kiadott Far Cry 5 meg az újabb Assassin's Creed részeknek kiírja a statisztikáit.Ez érdekes,akkor ezért nem találtam a Black Flagét.Amúgy tényleg pontosabbnak tűnik már amelyik játékot megtudtam nézni,mint az Xbox vagy az Achivements app.
[ Szerkesztve ]
-
hhenry
őstag
válasz
mert te csinálod a problémát feleslegesen
-
hhenry
őstag
válasz
frankdelgado #180778 üzenetére
Miért kell szidni a másikat feleslegesen?
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker