Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz KKaresz45 #182798 üzenetére
3 napos elállásnál nincs 30 napjuk a cserére, ha jól tudom max 3, és v csere v kp, én ezt hanyagolnám
én is visszavittem egy s-t, visszaadták a teljes árát, 2-3 napon belül, de nyilván ez a bolton múlik
helyedben elmondanám nekik mi a szitu, nem kívánsz szenvedni egy új gép granciáztatásával - teljesen érthető módon -, ha szerintük ez így rendben van adják el másnak, neked adjanak helyette másik gépet, vagy lehet az a verzió is, h élsz a jogszabály adta lehetőséggel, elállsz a vásárlástól, és veszel más boltból gépet, ahol nem csak addig ügyfél az ügyfél, míg otthagyja a pénzéthozza-viszi az ms, nincs gond azzal, kontrollert gariztatok majd hamarosan, supportos hölgy 2-3 hét átfutási időt mondott, mondtam is neki mókás lenne ha csak egy kontrollerem lenne... így lényegtelen igazából h több van
nyilván neked kell tudni innentől
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
KKaresz45
senior tag
válasz Chaser #182793 üzenetére
Köszi a javaslatot, van igazság abban amit mondasz, tudok az elállásról, neten vettem személyes átvétellel tehát élhetnék vele. Választhatnám ezt az utat, de akkor 14 (vagy 28) napig se pénz, se Xbox. És ha használni akarom akkor vennem kell egy új gépet, ami szintén lehet hangos, szóval pont ugyanazok a hátrányok amit az MS supportról is leírtál. ("elküldöd ms-nek, 2-3 hétig nem lesz géped, aztán v halkabb lesz v nem")
Megpróbálhatnám a kereskedői garanciát érvényesíteni, a jogszabály szerint ha 3 napon belül visszaviszem a hibás terméket akkor kötelesek kicserélni. Így nem kéne újat venni. De ennek több hátránya van, be kell vizsgálniuk a hibát (30 nap) és a végén simán lerázhatnak azzal hogy az nem hiba hogy hangos (ahogy mike1334 írja #182794-ben).
Azért gondolkozom az MS supportban mert úgy tudom hogy nagyon korrektek ilyen esetben, gyakorlatilag kérdés nélkül cserélik a gépet, nem kell vinnem sehova (futárral viszik, hozzák az újat), amit eddig hallottam azok alapján ez lenne a legkevésbé fájdalmas megoldás. Ezért tettem fel a kérdést itt a fórumban hogy van-e valakinek konkrét tapasztalata vele, esetleg pont ilyen "hangos gép" hibával.
(#182791) l.skywalker: Köszi neked is!
-
F_Peter
őstag
Szerintem nagyszerű lenne, ha maga az xbox magyarításért felelős személye lenne egyben TG is. 😈😁
-
Chaser
legenda
válasz mike1334 #182794 üzenetére
az meg olyan dolog, ha valami hangos, akkor nálam akadályozza, mert hozzá vágnám a falhoz ( : nyilván ha az ms foglalkozik a dologgal, akkor elismert hibáról van szó
az enyém cicergett közelről az oké, de ha két méterről nyávog az nem okéjut eszembe, barátom mondott ilyen hátoldalra szerelhető "hűtőt", mondom nem értem minek az, megoldja magától, tegnap találtam egy rakat yt videót, pH@rasztvakítás, nem javít a hűtésen hanem ront, valahogy nem lepett meg ( :
-
Chaser
legenda
válasz mike1334 #182789 üzenetére
persze h nem, ez mo ( :
KKaresz45
elmondom röviden:
kettő azaz kettő héten belül - jogszabályban 14 nap -, amennyiben neten vetted, az is elég h megrendelted de személyesen vetted át, _indoklás nélkül_ visszavihetsz bármit, 2m ft-os oled tv-t is, továbbmegyek, gyári csomagolást sem kötelező visszaadni - nyilván ha nem kotsog' az ember visszaadja, de erre sem kötelezhetnek -, legkésőbb 28 napon belül kp vissza, de úgy rémlik az áru visszavitelétől 14 nap, értelmes bolt pár nap múlva vissza is adja a pénzt
persze ez személyes vásárlásnál nem él, ott viszont 3 napon belüli műszaki hibára hivatkozhatszelküldöd ms-nek, 2-3 hétig nem lesz géped, aztán v hallkabb lesz v nem
a kereskedő nyilván elhajt, a haszna már megvan rajtad, foglalkozni meg ne kelljen veled, ez a legtöbbnél így van sajnos, de a jogszabályokat nem ők hozzák, nekik csak betartani _kell_
-
-
KKaresz45
senior tag
válasz Chaser #182783 üzenetére
Ez nem a "csak odahajolva hallható" kategória. Messzebbről is hallható és a frekvenciája is elég idegesítő.
Ahol vettem azt mondták hogy a Microsoft-ot hívjam ha baj van vele, háztól házig supportot biztosítanak, ezért akarom őket zargatni.
(#182782) mike1334: Egy kicsit csalódott vagyok mert kimondottam számítottam rá hogy halk lesz (előzetes tájékozódásaim alapján), ezért nem nagyon akarom elengedni. A funkcionalitásával és a játékokkal elégedett vagyok (amennyire 2 nap alatt lehet) azokkal nincs gond.
-
Chaser
legenda
válasz mike1334 #182784 üzenetére
"Vettem egy Xbox One S-t (új, 500 gigás)"
ha neten vette 14 napon indoklás nélkül visszaviheti, azt meg feltételezem h neten vette, mai világban ez "alap" ilyen kategóriánálszerk:
StLui
nekem öccáz' gb is elég, az más kérdés, ha valaki mindent sz@rt letölt, meg tárol a jóisten' összes tárhelye sem elég neki, feltételezem te sem 15-20 játékkal játszol egyszerre, bár lehet sok kezed és fejed van, nekem csak a standard jutott ( :
de ha nem tévedek nagyot, a gyártó trim használatát utólagosan nem is tudja ellenőrizni, bár passz, gar meg legalja ssd-re is 3 év van már[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz KKaresz45 #182781 üzenetére
ne foglalkozz vele, akár kaphatsz rosszabbat is, és nem az ms-t kell zargatnod, ha nem tetszik vidd vissza és vegyél másikat
ua. mint pc-nél a vga, legdrágább is tud ciceregni, akár hangosan is, de lehet másik konfigban már csendben van
enyémben csak odahajolva volt hallható, nyilván ha messziről is hallod az más téma_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
mike1334
veterán
-
KKaresz45
senior tag
Sziasztok! Tanácsot szeretnék kérni. Gondolom hogy volt ez már téma a fórumon, ezért előre is bocs, de az összefoglalóban nem találtam róla semmit.
Vettem egy Xbox One S-t (új, 500 gigás) és az a problémám hogy hangos. Cicergő hangot ad a ventije, van róla sok youtube videó "defective fan"-ként hivatkoznak erre a jelenségre. Nagyon vegyesek a kommentek, sokan írják hogy az ő gépük teljesen halk, de van akinek szintén előjött ez. Gondolom nagyrészt azok keresnek rá ezekre a videókra és azok is kommentelnek, akiknek szintén hangos.
Szerintetek mennyire gyakori ez a probléma? Azt gondolom hogy a Microsoft kicserélné gariban a gépet ha panaszkodnék, de ha kapok egy ugyanilyen hangosat akkor nem vagyok beljebb. Mit gondoltok, érdemes megpróbálni? Van valakinek tapasztalata ezzel?
-
RudY
addikt
Xbox Game Pass Ultimate bevezető akció június 30-ig: szerezz 3 hónapos tagságot mindössze 5590 Ft-ért! Keresd a különleges bevezető ajánlatot partnereinknél!
Korlátozás: egy Microsoft fiókon csak egy speciális ajánlat váltható be 12 hónapon belül! Az akciós ajánlat 2019. június 30-ig él!
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz DaveHutt #182775 üzenetére
amennyire lementek az árak, ha téged zavar az esetleges trim hiánya, használd a hdd-t, nincs azzal semmi gond
szerk:
250-es ssd 10e, 500-as 18e, xbox x 130e, s 70e
pffffffffffffffffff..nem tudok rá mást mondani[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
mike1334
veterán
válasz bulikavagyok #182776 üzenetére
Eddig egy topikgazda volt, most meg egyből három kellene? Telhetetlenek vagyunk?
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
nagyúr
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz oriic #182771 üzenetére
Én támogatom ha több topikgazda van, a munkamegosztás miatt nekik is könnyebb lehet ill. a topiknak is jót tehet.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Chaser
legenda
válasz oriic #182771 üzenetére
tesssék egy kislyányos'
szájbarágóslegyél tg, upgradeld a 0. hsz-t, ráfér
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz NoMagix #182770 üzenetére
Melo utan megkeresem a videot es siman mehet majd osszefoglaloba, ha valaki ssd-re akar upgrade-elni. (Nyilvan sajat felelossegre)
szerk: Nev nelkul irom, de elmult 1-2 honapban kaptam par privatot h legyek ismet TG (nem veletlen mondtam le anno), es osszefoglalot tegyem rendbe ha mar en csinaltam anno. Kerdes, hogy most Skajvoker is visszatert lenne-e ram igeny, vagy maradjak tovabbra is csendben a sarokban?
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
DaveHutt
őstag
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekem az otthonomban a legtöbb töltőképernyőt az összes eszközöm közül a One X-en nézem. Ha nem lesz horror a Scarlett ára (200k alatt marad), akkor váltani fogok.
-
pzstm
titán
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Wesder
félisten
válasz pzstm #182757 üzenetére
PS5-re àllítólag baràti àrat mondanak, de ha mindkettő 700$ lesz, akkor majd mindenki duzzogva hasznàlja a prevgent tovàbb, vagy mi lesz?
Ilyen szintugràssal amit igérnek lehetetlen tartani az 500$-t.
Kivéve ha megint bukóval adjàk a konzolt.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
pzstm
titán
válasz mcwolf79 #182753 üzenetére
ráadásul azt sem tudjuk hogy a PS5 mennyi lesz, illetve azt senki ne felejtse el, hogy a tengerentúli nettó ár lesz az egyetlen ami számítani fog. Az hogy jövő karácsonykor épp hogy váltjuk majd az EUR-t meg USD-t az már más kérdés.
600-700$ az én tippem, ezalatt több mint durva lenne bármelyik.
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
3L1T3
addikt
válasz Madoc #182738 üzenetére
Nope, ez egy hatalmas tévhit. X360 és PS3 még csak csak mivel egyedi lapka volt a PS3-ban az X360 esetében pedig az IBM-el közösen a POWER PC alap miatt volt költséges. Az AMD jóval olcsóbban árusította a lapkákat a két konzolgyártónak.
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
mcwolf79
veterán
válasz Def26 #182747 üzenetére
Az szerintem öngyilkosság lenne. Én maximum 200K-ra saccolnèk , de az is nagyon necces ár. 250k az már szerintem nagyon a lélektani határ felett van, és szerintem nem csak itthon. Meglátjuk mi lesz a végleges specifikáció, de nagyon nem mehetnek a PS5 fölé, akármennyire lesz erősebb av gép ( már ha erősebb lesz egyáltalán).
Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
Wesder
félisten
Poénnak szàntam, és lemaradt a smiley. Gondoltam anélkül is értitek majd. Írhatok 799$ ha neked az jobban tetszik.
Maxxy10
Én 200€-ért adom majd annak aki vinni akarja. Lesz rajta még 2-3 hó garancia.[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Chaser
legenda
válasz l.skywalker #182743 üzenetére
valszeg abu fordított félre valamit, ebből jött a 8k/120 fps, ami miatt én terjesztem a hülyeséget ((( :
4k@120 viszont tényleg lehet reális jó címeknél, kíváncsi vagyok pl forza4-nél lesz-e változás az új hw-en, és tudja-e futtatni 4k-n annyival, vagy a régebbi játékoknál marad az eddi felbontás/frisítés kombóha valóban 800 eur környékén lesznek az új genes konzolok, tömegtermék azért nem lesz, annyit már nem adnék konzolért személy szerint, esetleg 5 év garral, de 2-vel biztos nem
-
RudY
addikt
válasz l.skywalker #182743 üzenetére
Fészen ez volt nemrég a hazai oldalon:
Bemutatkozik a Project Scarlett.🔴 Natív 4K és 60 fps, akár 120 fps támogatás
🔴 Next-gen SSD = 40x gyorsabb a jelenlegi konzoloknál
🔴 Hardveres gyorsítású ray tracing
🔴 Játékaid, kiegészítőid és mentéseid veled tartanak
🔴 8K támogatásMegjelenés: 2020 őszén
-
DaveHutt
őstag
válasz - = Zk = - #182719 üzenetére
Motorsport 7 4k+60fpst tud. Horizon 4 4k+30fpst vagy 1080p+60fpst. Horizon 3 4k 30 fpst.
-
-
NyMRooD
őstag
Akkor xboxon sem vált be az egér + bill támogatás, legalább is egy év alatt nem sok játék támogatja (jól emlékszem, egy éve élesedet?), bár ms legalább saját játékaiban támogatja, sony tudtommal saját játékokban egyáltalán nem támogatja, mondjuk igazi igény rá FPS/RTS fronton lenne.
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
Micsurin
nagyúr
válasz Madoc #182738 üzenetére
Tudok róla "az még inkább ráfizetéses lenne az MS-nek".
4K-t nem tartom elképzelhetőnek, nem lesz idő olyan szinten optimalizálni a játékokat mint amennyire a 4K és a 120FPS-hez kellene de még a 60 is marha necces... valami 2K vagy FHD+-nak jó lesz az 60 FPS-sel.Más:
MCC-ben a Halo CE valami meghökkentően néz ki a korához képest ez aztán tényleg remaster lett.
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Chaser
legenda
válasz Wesder #182725 üzenetére
"A felbontás tekintetében a Microsoft a 8K támogatását ígéri, méghozzá 120 Hz-es frissítés mellett, illetve a variálható frissítési frekvencia is elérhető lesz, de ez már eleve része az Xbox One család újabb modelljeinek."
szóval itt olvastam a hülyeséget ( : igaz itt 8k/120fps van, az már sztem is irreális, 4k/120fps viszont meglehet sok játéknál könnyen, ha valóban 4x erősebb mint az x_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
RudY
addikt
List of Xbox One mouse and keyboard games
Xbox One mouse and keyboard support is now live for these titles, after installing Xbox One's November 2018 update.
Bomber Crew
Deep Rock Galactic (Xbox Dynamic Lighting)
Fortnite
Metro Exodus
Minecraft
Paladins
Sea of Thieves
Sniper Elite V2 Remastered
Strange Brigade (Xbox Dynamic Lighting)
Surviving Mars
The Sims 4
Vermintide 2 (Xbox Dynamic Lighting)
Warframe
War Thunder
X-Morph Defense (Xbox Dynamic Lighting)
Upcoming Xbox One mouse and keyboard titlesA number of developers have also announced intentions to support mouse and keyboards in the future.
Children of Morta (Xbox Dynamic Lighting)
DayZ (Xbox Dynamic Lighting)
Gears 5 (Xbox Dynamic Lighting)
Minion Master
Moonlighter (Xbox Dynamic Lighting)
Realm Royale
Roblox (Xbox Dynamic Lighting)
SMITE
Vigor (Xbox Dynamic Lighting)
Warface
Wargroove -
Micsurin
nagyúr
válasz szimszonos #182732 üzenetére
Új játékok esetén én azért nem bíznék 4K/60FPS-ben.
Ahhoz igen komoly hardver kéne az még inkább ráfizetéses lenne az MS-nek per konzol szinten.
Vagy olyan szinten kéne lemenniük hardver nyelvig az optimalizálásban, hogy legfeljebb a belsős stúdiók vállalnák meg és kapnának rá elég időt és keretet.Chaser nem is feltétlen erre gondoltam de alkottam ma...
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Chaser
legenda
válasz Micsurin #182729 üzenetére
nem volt "tard", de elég értelmes a support, sztem ilyen esetben sem lenne gond, tisztában vannak vele, h nem feltétlen egyből kerül a végfelhasználóhoz a termék, állhat több hónapot, fél évet is, akár többet
-
Micsurin
nagyúr
válasz Chaser #182727 üzenetére
Jogos, én ma már úgy se szolok inkább sehol hozzá.
Húsz perc alatt ha nem volt 5 teljesen tard hsz-em egy se. Autós topikban LCD - TFT témában is brillíroztam.The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Chaser
legenda
válasz Wesder #182725 üzenetére
én kérek elnézést ( : 4k/60 fps most is megvan - amikor megvan -, amilyen hw lesz benne, reális a 4k/120fps is, lehet olvastam valahol, de lehet valóban csak a számok kombinációját kavartam be ( :
Micsurin
ha ilyen lenne telefonálsz az ms-nek, és nyilván meg fogják oldani_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Wesder
félisten
válasz Chaser #182723 üzenetére
Akàr 120fps meg akàr 8K is lehet.
Hülyeséget ne terjesszük ha lehet. Ez 1080p@120fps meg 4K@60fps jó esetben. A 8K része meg színtiszta bullshit.pzstm
Azzal hogy nincs rajta Sanyi meg a jàtékàllomàsa?Def26
Annyiból jó, hogy mostmàr tudjuk hogy nem kell félni, mert van miből 300ft/1$€-ért osztani a Gampass-t Gold-ot meg az Ultimate-et.[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Chaser
legenda
válasz - = Zk = - #182722 üzenetére
az már 4k/120 fps, 8k/60p ready lesz ha jól rémlik, de még odébb lesz
-
- = Zk = -
félisten
válasz Wesder #182720 üzenetére
áhá..
ha az m,ár minden esetben tudni fogja, akkor instant buy lesz nekem... otherwise marad a One S..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
-
- = Zk = -
félisten
Xbo One X csak olyan játékokat tud 4K 60FPS-sel futtani, amikre rá va nbiggyesztve az XOXEE logó?!...
csakmert gondoltam veszek egy dekket (XOX) és áttolom rá a Forzáimat (motorsport 5-6-7) és uccu neki... de ahogy néztem, csak a FH4 és a FM7 képes a 60FPS-re?!ha ez így van, elszomorít... reméltem azért, hogy... ezekszerint nem?!
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
pzstm
titán
Top 100 global brands 2019: the full ranking
Microsoft negyedik, maga az Xbox pedig új belépőként 87.
ui.: vonatkozó cikkeket feszültségkeltés elkerülése végett nem linkelek
-
parandroid
félisten
válasz SybenX #182714 üzenetére
Igen. Ha az éves gold aktiválásakor engeded neki a folyamatos számlázást (később bármikor kikapcsolhatod, akár az aktiválás után azonnal célszerű is), akkor jó eséllyel kapsz egy ingyen hónapot, plusz jár egy hónap a 300 ft-os ultimate-ért is.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
SybenX
őstag
Sziasztok!
Vennék 1 éves live goldot. Ha vesszek mellé game pass ultimate-t 300-ért akkor még mindig átváltja egy az egyben az 1 éves goldot 1 év ultimate-té? -
Micsurin
nagyúr
válasz Benoe77 #182712 üzenetére
Wat? Vagyis veszek egy Boxot 5 játékkal bundleban de beszívom mert régi? Esetleg dettó ugyan ez az adott egy hónapos Live-val? Tuti nem.
-
$p@rr0w
őstag
Hello, friss Xbone tulaj vagyok, láttam linketéttek a 3 havi gamepasst. Kérdésem az lenne hogy ha én ezt megveszem kapos egy kódot? És ha elrakom őszre hogy a megjelenő új játékokat játszhassam vele az egy járható út?
Kinőhetnétek már abból, hogy leírogatjátok miből nőttetek ki.
-
l.skywalker
Topikgazda
GoW film hírek: [link]
A film története nem a játékokéhoz fog kapcsolódni, de néhány karakter meg fog jelenni a vásznon a játékokból és a film a Sera-n fog játszódni.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Throme #182707 üzenetére
The Year 1 Pass includes:
• 7-day early access to all Year 1 Episodes
• Instant unlock of all Year 1 Specializations as they release
• 8 exclusive narrative missions "Classified Assignments: the Fall of D.C."
• A VIP status during Year 1, including additional bounties, projects and more.
• 1 exclusive outfit & 1 exclusive emoteNem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Throme
veterán
A Division 2-t az ingyenes hétvége alkalmából kipróbáltam és bejött. A cdkeys akció kb 7600 huf volt, amit vasárnap délutánra már megemeltek egy rugóval, de még így is olcsóbb, mint az egyéb akciókban...
Tegnap este kipróbáltam, és még mindig játszható volt. Nem vásároltam meg véletlenül, ezt ellenőriztem.
Ma is kipróbálom, hogy sikerül vele játszani... ha igen, akkor minden nap ajándék... ahogy mondani szokták (csak másra)... Hátha elfeljtkeznek erről az Ubinál
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Opel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Parfüm topik
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Politika
- Filmvilág
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen monitort vegyek?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest