Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Baky1987
tag
Sziasztok!
Kollégámnak akartam segíteni megvenni a 300 ft-os ultimatét (átkonvertálni a goldot és a passt), de inaktív volt a gomb. Kiderült home-olnak a haverjával, amit én sose csináltam, így szeretném kérni a Ti segítségetek, hogy home-olás esetén, hogy lehet ezt megvenni (konvertálni)?
Köszönöm előre
[ Szerkesztve ]
-
rdt89
addikt
válasz Wesder #182392 üzenetére
Imádtam a HW kiegészítőt /a mai napig nyomom vele/ és legalább annyira irritál a Lego, de mivel sok energiát fektetett bele a Forza és utálat ide vagy oda mivel meg van ki fogom akasztani, és hát ha majd idővel megszeretem.
(#182395) mike1334:
Június 13 19:00 óra óta elérhető kis hazánkban[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
Aki szerette a Hotwheels kieget, annak a Lego is tetszeni fog.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Madoc
veterán
válasz szupermacs #182388 üzenetére
Tényleg kinek hogy váltották?
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
MunezXBK
nagyúr
válasz r.levente75 #182384 üzenetére
Ott lesz az. Tudom, mert ugyanígy jártam.
-
pzstm
titán
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
r.levente75
addikt
válasz MunezXBK #182383 üzenetére
Egyenlőre még nem találtam valszeg az elején lesz kezdésnél, mindig a folytatásra nyomva indítok.
Az originsben volt ilyen hajós küldi amiből nem lehetett kilépni csak végigcsinálni, de azt ha jól emlékszem megkérdezte mielőtt elkezdetem. Ez remélem nem ilyen...
[ Szerkesztve ]
-
MunezXBK
nagyúr
válasz r.levente75 #182382 üzenetére
Betöltöd az előző mentést.
-
r.levente75
addikt
Az Odyssey-ben van egy labirintus végén egy minotaurus. Hogyan lehet onnan kilépni, ha nem szeretném folytatni. Ez valami brutális ellenfél most nem vagyok ráhangolva.
-
Chaser
legenda
válasz StLui #182370 üzenetére
tényközlés a fogalom neve, bárminemű hangsúly nélkül, az h te mit látsz bele, v mások, egy egészen másik dolog
icemad
el tudnám viselni - ha az igekötő és az ige közt egy másik szó áll, akkor mindhármat külön írjuk, jelen esetben az ige: elvisel -
ha kérhetem ( :_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
-
-
-
Ezt most így nem igazán értem... Szóval stadia-n elérhető lesz? Gondolom ezért plusszban kell fizetni a stadia előfizetésen felül. Jobb lenne, ha jönne xboxra is. A stadia eddig nem győzött meg, pedig anno használtam a Liquidsky-t, és nem volt rossz.
Mondjuk azokat az ubi címeket már megvettem, amik érdekelnek, de van még egy pár, amit kipróbálnék, de sajnálok rá 100-200 eurót.Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
veterán
-
nagyúr
Szerintem meg az Ubi először fel akarja mérni mennyire sikeres és az egyelőre a PC-n "ingyenes" nekik...
Meg persze a Google fizetett a Stadia-ért.Aztán ha sikeres, akkor megállapodnak a Sony-val meg MS-al is.
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
S@c@
őstag
Mi.ez a nagy csend?
-
Uplay+ nem jön xboxra? Én eltudnám viselni...
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Maxxy10
addikt
Cyberpunk 2077
Itt is lesznek különböző változtatok? Gondolok itt Gold, Ultimate stb. -
-
-
Chaser
legenda
válasz bLaCkDoGoNe #182358 üzenetére
én meg mondtam jobb ajáánlatot az adott játékra és kész, problem?
( :icemad
itthon az 500gb-os blue 18,5e-től van értelmes helyeken, az korrekt, vehetsz ennyiből hdd-t is nagyobbat, csak sajnos uo. tetű marad a játékok betöltése mint nélküle, ezt neked kell tudni_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz Chaser #182357 üzenetére
"(nem mind jó ár, de berakom az egészet és kész)"
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Chaser
legenda
válasz l.skywalker #182348 üzenetére
"Gears of War 4 – Standard 9,90€"
ez nem jó ár, cdkeysen legutóbb talán 3 font volt, most 2,5, 10-ért az ultimatet adjákszerk:
icemad
ssd-nél soha ne csak a gyártót nézd, hanem az adott típust, wd blue úgy rémlik korrekt, de ssd-s topikban segítenek, sok ajánlott fel is van sorolva[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
mcwolf79
veterán
válasz bulikavagyok #182353 üzenetére
Én pont fordítva voltam. Az elsőt hiába próbáltam megszeretni , nem ment. De a 2. Rész kb. 2 óra játék után beszippantott mint az atom.
Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
-
RudY
addikt
válasz icemad #182352 üzenetére
Mint márka jó, de: a régebbi G1 széria olcsó szutyok, az újabb G2 már korrekt. Pl. WDS500G2B0A.
Ha külsőként akarod most házikóba, de esetleg később másra is használnád hordozhatóként, akkor inkább a Samu T5 lenne a javaslat. A már emlegetett TRIM funkció megléte miatt ez tuti nem fog belassulni. -
nagyúr
válasz i@lex #182345 üzenetére
Ugyanez nálam is. De Te még mindig jobban jártál mint mi a home társammal. Megvettük teli áron, és ketten összesen kb 5 órát játszottunk vele (én max másfelet).
Ja! Az első részt én is "szénné játszottam" anno. Mondjuk lehet, h pont ezért nincs már kedvem ehhez.[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
válasz l.skywalker #182351 üzenetére
Kb. amennyi tech oldal van, annyi féle információ.
Esetleg valaki használ 500 GB WD blue ssd-t xboxhoz? Német Amazonon most akciós, gondolkodom a beszerzésén. Úgy tudom a WD egész jó márka.
-
-
l.skywalker
Topikgazda
Német Amazonról pár digitális játék akció: (nem mind jó ár, de berakom az egészet és kész)
BURNOUT PARADISE REMASTERED 4,99€
Star Wars Battlefront 2 – Standard Edition 7,49€
Need for Speed: Payback – Standard Edition 7,49€
Gears of War 4 – Standard 9,90€
Battlefield 4: Premium Edition 9,99€
The Sims 4 7,99€
Madden NFL 19 – Standard Edition 10,49€
FIFA 19 – Standard Edition 23,99€
Devil May Cry 5 35,99€Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Micsurin
nagyúr
-
-
useless
aktív tag
Alza-nál már akciós:
Game Pass Ultimate - 3 hónapos előfizetés: 5.890 Ft
The Division 2 Gold Edition: 9.890 Ft
-۞- -۞-
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz r.levente75 #182342 üzenetére
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
MunezXBK
nagyúr
Megérkezett az E3 nézős ajándék, akinek szüksége van rá, jelentkezzen priviben.
-
-
válasz persil #182335 üzenetére
Mert nem teljesen világos, hogy az x hol helyezkedik el majd a következő generációban. Hardveres szempontból szerintem van benne tartalék. És elméletileg a következő generáció gyengébb gépénél erősebb az x.
Persze ez csak pletyka.
[ Szerkesztve ]
-
-
r6s
lelkes újonc
válasz Wesder #182325 üzenetére
Nem. S, X, Scarlet masik oldalon szinten. Ez 6 varians, ha jol szamolom. Miert lenne jobb a minoseg, azt patchelni kene ugy ok. Nezd meg ebben a genben azokat a jatekokat amiket kiadtak elozore is, konkretan visszafogja a minoseget ennyi HW. 100 game? Ennyi idom nincs...
-
F_Peter
őstag
Amúgy én komolyan azt hittem, hogy valamelyik törzsvendég csinált új reget, hogy viccelődjön. ☺️
Amugy ha csinálnom kéne egy Top10-és listát hogy melyik játékokat tartom a legtöbbre, akkor szerintem csak 1 lenne benne ami 2010 utáni.
Sok változásra meg is igen számítok.[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
Wesder
félisten
Marad az X meg a Scarlet generàció, tényleg rengeteg
Ràadàsul az X a 3-ból a középső lesz. Hülye lennék újra megvenni a 100+ XO jàtékom, így igenis mikor megveszem a Scarlet-et legyen màr mivel jàtszanom, ràadàsul jobb minőségben.[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
sugarforce
addikt
válasz szupermacs #182269 üzenetére
A baj az, hogy mar evek ota minimalis hajlandosag van az off topik hasznalatara ilyen esetekben, pedig tényleg az lenne a jo.
-
sugarforce
addikt
válasz szupermacs #182262 üzenetére
+1
-
Micsurin
nagyúr
válasz Maxxy10 #182319 üzenetére
Ha nem az első rész hangulatát keresed megtud fogni rendesen. Nekem is jó pár napomba telt de mire elengedtem az első részt berántott a második.
Valaki feljebb linkelte CDKeys-en olcsóért megy per pill valami 8k annyit nagyon megér.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Maxxy10
addikt
Hát ez Division 2 elég jó lett.. lehet ebből mégse csak free weekend lesz..
-
Micsurin
nagyúr
válasz oriic #182314 üzenetére
Köszi ! Nem is tűnt fel, hogy benne van a Passben, még egyszer se tekertem végig.
Lemezes / Dobozos kiadást is akarok szerezni akkor megrendelem, hülyeség de vannak címek amiket szeretek a polcon tudni. A PC-s Mass Effect első kiadás is meg van még a régi Gyémánt Kiadásban...
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
válasz oriic #182311 üzenetére
Köszi akkor lehet még várok a vétellel szeretném a komplett szériát, lemezen.
@R6S: komoly gondok lehetnek ha ezért reggeltél ide, eredeti nick? Nickek? Gondolom párszor már volt macska effektus.
[ Szerkesztve ]
-
r6s
lelkes újonc
válasz l.skywalker #182205 üzenetére
Ha mar ertelmes ex cim nincs illetve nem is lesz, akkor a poros 360 jatekok is jok. Ezert kell uj konzolt venni, mert tudsz rajta 720p minosegben 10+ eves jatekokkal jatszani, hat gratulalok. Amugy qrvajo nektek
-
Chaser
legenda
válasz Mandok #182309 üzenetére
max alaphelyzetbe tudod állítani, mintha új lenne, ha az sem segít akkor egyértelmű hw-es gond, frissítés legfrissebb van fenn? nekem ez sw hibának tűnik, esetleg még másik kábellel is meg lehet nézni, vagy másik bemenetre kötni
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Mandok
tag
Sziasztok!
A kép bal oldalán kB. 5 cm-es zoom jellegű képhiba látható.
Hardverhiba a konzolban, vagy valamit még resetelhetek ilyen esetben? Ujrainditgatas nem segített...Kösz a segítséget előre is!
-
Micsurin
nagyúr
MasterChief Collectionben ha jól értem csak a Reach nincs benne?
Vége a vizsgáknak bekempelek két doboz elemmel ideje végre rendesen sorba kijátszani a HALO-kat.@Madoc: Köszi, behúztam egyet állítva jobban nézne ki.
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz bandi0000 #182300 üzenetére
Mi az internet gyermekei vagyunk. Árpit ne emlegesd, azóta sem volt időm olyan összefoglalót csinálni amilyeneket csak ő tud. Sőt azóta már TG sem vagyok
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest