- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vírusirtó topic
- Linux kezdőknek
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Csak 2030-ra készülhetnek el az Intel 28 milliárd dolláros chipgyárai Ohioban
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Facebook és Messenger
- Mozilla Firefox
- Google Drive
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Baky1987
tag
Sziasztok!
Kollégámnak akartam segíteni megvenni a 300 ft-os ultimatét (átkonvertálni a goldot és a passt), de inaktív volt a gomb. Kiderült home-olnak a haverjával, amit én sose csináltam, így szeretném kérni a Ti segítségetek, hogy home-olás esetén, hogy lehet ezt megvenni (konvertálni)?
Köszönöm előre
[ Szerkesztve ]
-
rdt89
addikt
válasz
Wesder #182392 üzenetére
Imádtam a HW kiegészítőt /a mai napig nyomom vele/ és legalább annyira irritál a Lego, de mivel sok energiát fektetett bele a Forza és utálat ide vagy oda mivel meg van ki fogom akasztani, és hát ha majd idővel megszeretem.
(#182395) mike1334:
Június 13 19:00 óra óta elérhető kis hazánkban[ Szerkesztve ]
-
Wesder
titán
Aki szerette a Hotwheels kieget, annak a Lego is tetszeni fog.
-
Madoc
veterán
válasz
szupermacs #182388 üzenetére
Tényleg kinek hogy váltották?
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
r.levente75 #182384 üzenetére
Ott lesz az. Tudom, mert ugyanígy jártam.
-
r.levente75
addikt
válasz
MunezXBK #182383 üzenetére
Egyenlőre még nem találtam valszeg az elején lesz kezdésnél, mindig a folytatásra nyomva indítok.
Az originsben volt ilyen hajós küldi amiből nem lehetett kilépni csak végigcsinálni, de azt ha jól emlékszem megkérdezte mielőtt elkezdetem. Ez remélem nem ilyen...
[ Szerkesztve ]
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
r.levente75 #182382 üzenetére
Betöltöd az előző mentést.
-
r.levente75
addikt
Az Odyssey-ben van egy labirintus végén egy minotaurus. Hogyan lehet onnan kilépni, ha nem szeretném folytatni. Ez valami brutális ellenfél most nem vagyok ráhangolva.
-
Chaser
legenda
-
icemad
nagyúr
Ezt most így nem igazán értem... Szóval stadia-n elérhető lesz? Gondolom ezért plusszban kell fizetni a stadia előfizetésen felül. Jobb lenne, ha jönne xboxra is. A stadia eddig nem győzött meg, pedig anno használtam a Liquidsky-t, és nem volt rossz.
Mondjuk azokat az ubi címeket már megvettem, amik érdekelnek, de van még egy pár, amit kipróbálnék, de sajnálok rá 100-200 eurót. -
-
-
S@c@
őstag
Mi.ez a nagy csend?
-
icemad
nagyúr
Uplay+ nem jön xboxra? Én eltudnám viselni...
-
Maxxy10
addikt
Cyberpunk 2077
Itt is lesznek különböző változtatok? Gondolok itt Gold, Ultimate stb. -
Chaser
legenda
válasz
bLaCkDoGoNe #182358 üzenetére
én meg mondtam jobb ajáánlatot az adott játékra és kész, problem?
( :icemad
itthon az 500gb-os blue 18,5e-től van értelmes helyeken, az korrekt, vehetsz ennyiből hdd-t is nagyobbat, csak sajnos uo. tetű marad a játékok betöltése mint nélküle, ezt neked kell tudni -
Chaser
legenda
válasz
l.skywalker #182348 üzenetére
"Gears of War 4 – Standard 9,90€"
ez nem jó ár, cdkeysen legutóbb talán 3 font volt, most 2,5, 10-ért az ultimatet adjákszerk:
icemad
ssd-nél soha ne csak a gyártót nézd, hanem az adott típust, wd blue úgy rémlik korrekt, de ssd-s topikban segítenek, sok ajánlott fel is van sorolva[ Szerkesztve ]
-
mcwolf79
veterán
válasz
bulikavagyok #182353 üzenetére
Én pont fordítva voltam. Az elsőt hiába próbáltam megszeretni , nem ment. De a 2. Rész kb. 2 óra játék után beszippantott mint az atom.
-
RudY
addikt
válasz
icemad #182352 üzenetére
Mint márka jó, de: a régebbi G1 széria olcsó szutyok, az újabb G2 már korrekt. Pl. WDS500G2B0A.
Ha külsőként akarod most házikóba, de esetleg később másra is használnád hordozhatóként, akkor inkább a Samu T5 lenne a javaslat. A már emlegetett TRIM funkció megléte miatt ez tuti nem fog belassulni. -
válasz
i@lex #182345 üzenetére
Ugyanez nálam is. De Te még mindig jobban jártál mint mi a home társammal. Megvettük teli áron, és ketten összesen kb 5 órát játszottunk vele (én max másfelet).
Ja! Az első részt én is "szénné játszottam" anno. Mondjuk lehet, h pont ezért nincs már kedvem ehhez.[ Szerkesztve ]
-
icemad
nagyúr
válasz
l.skywalker #182351 üzenetére
Kb. amennyi tech oldal van, annyi féle információ.
Esetleg valaki használ 500 GB WD blue ssd-t xboxhoz? Német Amazonon most akciós, gondolkodom a beszerzésén. Úgy tudom a WD egész jó márka.
-
l.skywalker
Topikgazda
Német Amazonról pár digitális játék akció: (nem mind jó ár, de berakom az egészet és kész)
BURNOUT PARADISE REMASTERED 4,99€
Star Wars Battlefront 2 – Standard Edition 7,49€
Need for Speed: Payback – Standard Edition 7,49€
Gears of War 4 – Standard 9,90€
Battlefield 4: Premium Edition 9,99€
The Sims 4 7,99€
Madden NFL 19 – Standard Edition 10,49€
FIFA 19 – Standard Edition 23,99€
Devil May Cry 5 35,99€ -
-
useless
aktív tag
Alza-nál már akciós:
Game Pass Ultimate - 3 hónapos előfizetés: 5.890 Ft
The Division 2 Gold Edition: 9.890 Ft
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
r.levente75 #182342 üzenetére
-
MunezXBK
nagyúr
Megérkezett az E3 nézős ajándék, akinek szüksége van rá, jelentkezzen priviben.
-
-
r6s
lelkes újonc
válasz
Wesder #182325 üzenetére
Nem. S, X, Scarlet masik oldalon szinten. Ez 6 varians, ha jol szamolom. Miert lenne jobb a minoseg, azt patchelni kene ugy ok. Nezd meg ebben a genben azokat a jatekokat amiket kiadtak elozore is, konkretan visszafogja a minoseget ennyi HW. 100 game? Ennyi idom nincs...
-
F_Peter
őstag
Amúgy én komolyan azt hittem, hogy valamelyik törzsvendég csinált új reget, hogy viccelődjön. ☺️
Amugy ha csinálnom kéne egy Top10-és listát hogy melyik játékokat tartom a legtöbbre, akkor szerintem csak 1 lenne benne ami 2010 utáni.
Sok változásra meg is igen számítok.[ Szerkesztve ]
-
-
sugarforce
addikt
válasz
szupermacs #182269 üzenetére
A baj az, hogy mar evek ota minimalis hajlandosag van az off topik hasznalatara ilyen esetekben, pedig tényleg az lenne a jo.
-
sugarforce
addikt
válasz
szupermacs #182262 üzenetére
+1
-
Maxxy10
addikt
Hát ez Division 2 elég jó lett.. lehet ebből mégse csak free weekend lesz..
-
Micsurin
nagyúr
válasz
oriic #182314 üzenetére
Köszi !
Nem is tűnt fel, hogy benne van a Passben, még egyszer se tekertem végig.
Lemezes / Dobozos kiadást is akarok szerezni akkor megrendelem, hülyeség de vannak címek amiket szeretek a polcon tudni. A PC-s Mass Effect első kiadás is meg van még a régi Gyémánt Kiadásban...
-
r6s
lelkes újonc
válasz
l.skywalker #182205 üzenetére
Ha mar ertelmes ex cim nincs illetve nem is lesz, akkor a poros 360 jatekok is jok. Ezert kell uj konzolt venni, mert tudsz rajta 720p minosegben 10+ eves jatekokkal jatszani, hat gratulalok. Amugy qrvajo nektek
-
Mandok
tag
Sziasztok!
A kép bal oldalán kB. 5 cm-es zoom jellegű képhiba látható.
Hardverhiba a konzolban, vagy valamit még resetelhetek ilyen esetben? Ujrainditgatas nem segített...Kösz a segítséget előre is!
-
Micsurin
nagyúr
MasterChief Collectionben ha jól értem csak a Reach nincs benne?
Vége a vizsgáknak bekempelek két doboz elemmel ideje végre rendesen sorba kijátszani a HALO-kat.@Madoc: Köszi, behúztam egyet állítva jobban nézne ki.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker