Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
eeXaa
addikt
...most akkor ez a legós szar a fh4-hez fizetős az ultimate-el?
...ezért kellet letöltenem több mint 10 gigát?[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz szimszonos #182995 üzenetére
Neked van igazad, elnézést, elismerem hogy tévedtem. 60 FPS-nél valóban csak fullHD van. Bocsánat.
Live-Die-Respawn
-
kalozhun100
őstag
-
veterán
válasz szimszonos #182995 üzenetére
Én is úgy tudom,hogy az oriic által emlìtett játékoknál megvan a 4k60fps X-en...
[ Szerkesztve ]
-
szimszonos
őstag
válasz oriic #182987 üzenetére
Meg van a 60fps de csak 1080p azaz full hd-ben.4k-ban csak 30fps van,lehet választani.Tehát 4k/60fps a leírás szerint nincs meg a kampány meg horda módban mint írtam.4k/60fps-ről indult a beszélgetés #182956 hsz-nál.60fps az több játéknál meg van de nem 4k felbontásnál.
[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
válasz kalozhun100 #182990 üzenetére
Nem. Vásárlástól számított egy év van rá, és kell az eredeti számla (bizonylat, pénztárjegy, garanciajegy, akármi).
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
veterán
-
ggeleven
őstag
válasz r.levente75 #182972 üzenetére
Nekem sosem volt ilyen gondom 120+ óra alatt. Kilépés előtt biztos, ami tuti alapon nyomj egy térkép/felfelé gombot.
20%-os kedvezmény az éves AlzaPlus+ előfizetésre! Keress privátban!
-
kalozhun100
őstag
Xbox One kontrollernek utána tudok nézni microsoft oldalán hogy van-e még rá garancia? Mert ugye konzolt lehet regisztrálni, de kontrollert nem enged.
Xiaomi Mi 11 Ultra
-
veterán
válasz remusz13 #182988 üzenetére
Szia
Nagyon szívesen jó játékotA tévével kapcsolatban!
Szerintem nézzél körül a régebbi típusok között is, nekem pl a hálóban Samu KS7000 van, igaz már 3 éves széria, de még mindig veri képi világban az összes mostanit! Nem beszélve, hogy Quantum dot HDR 1000 10bit-es panel van benne, és a legalacsonyabb input laggal rendelkezik! Láttam még ilyet Outletes boltokban és nagyon jó áron 60" olyan 200000ft hozzáteszem 3 éve ez millió feletti áron voltak tehát nem sz@r, ja és nem kell ezektől megijedni volt már nem egy termékem ilyen boltokból és soha semmi probléma nem volt, rendes garanciát adnak stb!A nappaliba is ilyen boltban vettem most 1 hete egy Samsung 75Q900R-t, és majdnem féláron...de ez már egy más kategória!
[ Szerkesztve ]
-
remusz13
tag
Sziasztok!
Azután kíváncsiskodnék, hogy manapság beszereztem egy One X-t ( köszi mégegyszer Cloud Strife , pont belefért egy dm-es szatyorba ) , csak még 1080p-s TV-m van mellé, és ezen szeretnék segíteni egy 4k-s TVvel. Nézelődtem már, az alábbit láttam reálisnak :
LG 50UK6300MLB
Valakinek van tapasztalata vele? Vagy tudtok jobbat hasonló árfekvésben/tudásban?
Ne hagyjátok magatokban a dolgot , előre is köszi -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz szimszonos #182983 üzenetére
Kezdetben tényleg így volt. De ahogy jarnyz is írta, azóta jött update hozzá.
Live-Die-Respawn
-
törölt tag
válasz szimszonos #182983 üzenetére
[Gears of War 4 campaign runs at 60fps on Xbox One X]
"You can play Gears of War 4's campaign at 60 frames per second - if you choose performance mode."
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
válasz Blaise #182969 üzenetére
Az irànyítàs màs. Finomabb, precízebb. ( micsoda meglepetés ) Hiàba verem meg a gépet hardon a PS1 verzióba, itt nem megy. Normal és hard között viszont nagy a nehézségi ugràs. (bele sem merek gondolni, akkor az easy mennyire lehet könnyű?)
Normalon így is van egy fél kör előnyöm. A grafika gyönyörű, és a trófeàk majdnem felét kioldottam 2 óra jàték alatt. (20/47).
Szokni kell, de így a jó.
A Pit Stop-ban elég dràgàk a cuccok, (1500-7200 Wumpa Coins) 24 órànként cserélődnek.
Ha megveszel valamit, akkor a helyére egyből jön màsik item.
Egy verseny Adventure módban 20-60 Coint ad, ha nyersz. Vesztes versenyért is kapsz, a helyezéstől függ. Nincs mikrotranzakció. Ezen meglepődtem, mert az Activision-nél szàmítottam rà.
Online részt nem tudtam kipróbàlni, a multi ki van lőve a hotelben. Ott több WCoint lehet szerezni. Egyelőre ennyi, jó érzés újra jàtszani. Ismerős, mégis új.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
raziel01
veterán
válasz bLaCkDoGoNe #182980 üzenetére
The Vanishing of Ethan Carter is hasonló akinek bejön az ilyesmi.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Múlt hétvégén játszottam végig a "What remains of Edith Finch" című "sétaszimulátort", aki szereti a jó értelemben vett művészi játékokat ill. az ilyen novella-analógia szerű történeteket, mindenképpen tegyen vele egy próbát. Szerintem fantasztikus játék. (Akciót, pörgést keresők nagyon messzire kerüljék, tulajdonképpen egy interaktív novelláskötetről beszélhetünk.)
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
gergo456
csendes tag
Sziasztok,
láttátok, hogy visszakerült gamepass-ba a Brothers - A Tale of Two Sons??
Én tavaly vittem gyorsan végig, mielőtt kikerült. Sajnáltam, mert nagyon hangulatos és jó kis játék volt.
Ha valaki nem tudja éppen mivel elütni az idejét, ajánlom, pár óra alatt végig vihető fantasztikus kis játék. -
Chaser
legenda
válasz csuvicsuva #182977 üzenetére
értem
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
csuvicsuva
addikt
válasz Chaser #182976 üzenetére
Nem, ez az a két fix játék, amelyet minden hónapban megkapsz a Gold (és az Ultimate mellé is nyilván) előfizetés mellé (Games with Gold). A fiókodon maradnak, de játszani csak akkor tudsz velük, amikor van előfizetésed. GwG
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
Chaser
legenda
válasz csuvicsuva #182975 üzenetére
azt tudom, csak nem láttam még listában ilyet, tehát a kérdés:
goldos listából havi kettővel ingyen lehet játszani? ezek adotak havonta mint a gp-ben, v lehet választani?
venni nem fogok semmit, még "free" játékot sem csak amit az ultimate-tel lehet ingyen elérni_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz Ernesto78 #182895 üzenetére
telefon ms-nek ha egy éven belüli a kontroller, számlát bekérik, és küldik a futáros papírt, nálam így ment, online módon nem is próbáltam, a supportnál azt mondták már csak így lehet kontrollert garanciáztatni februártól
oriic
látom ennél a képnél goldnál "játékbérlés lehetősége havi kettő xone", én ilyen opciót még nem láttam játéknál, h lehez ezt alkalmazni?
- mondjuk ultimate óta lehet nem is néztem a listákat ( : -[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
r.levente75
addikt
Borzasztó egy fos ez az AC Odyssey. Most már vagy hatodik alkalommal nem menti el az utólsó elkészült feladatot. Ez egy vicc, az origins táskáját sem viheti ez a játék.
-
Német amazonon akciós a kontroller.
37-44 euró.
[link]Van piros, kék, fekete és kék/szürke.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Blaise
veterán
Crash Team Racing-et próbálta már valaki?
-
F_Peter
őstag
válasz MasterMark #182967 üzenetére
Szuper vagy, köszi a tippet.
Este megnézem, ha jól emlékszem 100-on van alapból. Amúgy a sagecom féle telekomos F@ST router, de cirka egy évig nem volt gondjuk ezzel felállással.[ Szerkesztve ]
-
F_Peter
őstag
Ugyan nem biztos hogy ide vonatkozó gondom van, de szerintem xbox specifikus a probléma, ezért itt kérdezem meg elsőnek, hátha találkoztatok ilyesmivel.
Két xbox van, az egyik vezetékes a másik wifi kapcslattal csatlakozik a nethez. Egyik sem új, jó ideig nem volt gond.
Jelenleg ha az egyik pc-n fut egy torrent kliens, akkor az xboxok - és csak az xboxok - eldobják a hálozatot. Újra indítás, új IP, másik port választás, sb. után néha sikerül csatalkozniuk, de ilyenkor meg IPv4-et használnak csak, majd kis idő múlva ismét eldobja a hálozatot.
Elég sok midnent megpróbáltam, de nem jártam sikerrel (jelenleg inkább kikapcsolom a torrent klienst), nem hallott valaki ilyesmi gondról?
Előre is köszi a tippeket! -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz bulikavagyok #182962 üzenetére
Amugy visszaszivom mert Xbox One-ra kert es nem One X-re.
AMD Power:
En dobtam egy ido utan, mert rem unalmassa valt. Pedig a gunplay nagyon jo.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
nagyúr
-
AMD Power
titán
Ahhoz képest ,hogy a Rage 2011-s játék, ahhoz képest eléggé le tudja kötni az embert.
-
fjudors
aktív tag
én appban ellenőriztem mind a négyet, ott nem írt hibát egyikre sem, csak, hogy új felhasználónak
elviekben, az egy hónapos a 2018.12, a 14 napos 2019.06.30.
egyik box-hoz volt, a másik kontrollerheznincs, mit, szívesen
[ Szerkesztve ]
-
godzsy2
senior tag
válasz szimszonos #182928 üzenetére
Ne élj álomvilágba. A jobb játékok, mint a Gears, Halo 4K/120fps? Kizártnak tartom. A 4K-t max 60fps-sel fogja tudni... a 120fps beharangozása tuti, hogy a FullHD-nak szólt, vagy talán majd támogatni fogja az 1440p-t.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz eL Geri #182951 üzenetére
Felirat lete az mar hivatalos jo ideje sokak oromere.
A custom karakter generalas meg az rpg vonalhoz hozzatartozik itt, ez engem nem zavar. Valamilyen elore elkeszitett vagy random generaltat hasznalok majd ugy is. (bena vagyok ezekben, nem veletlen h Destiny 2ben is folyton sisakban van karakterem )
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
eL Geri
őstag
Egy kis random téma: Cyberpunk 2077
Amennyire anno nem érdekelt, a tavalyi és az idei E3 borzasztóan fel-hype-olt
Nálam nagy plusz pont, hogy ha tényleg lesz benne magyar felírat.
Az az érzésem, hogy jövőre nekem ez a játék lesz az, ami idén volt számomra a RDR 2. Egy szép nagy kaland, teljes atmoszféra átéléssel.Két dilemmában vagyok a játékkal kapcsolatban (első világbeli gondok , mintegy csak beszédindítónak hozom fel):
- Kicsit megzavar, amikor egy játék nem egy kész főhőst ad, hanem még a nemét is nekem kell kiválasztani, meg a kinézetét (bármit választok, mindig azt érzem, hogy lemaradok valamiről). A The Division-ben ez nagyon is rendben van, de egy story orientált játékban? Tavaly rögtön rávágtam, hogy a csajjal akarok lenni... most meg a pasival érzem ugyanezt. Nagy dilemma
- Ez az egyetlen játék eddig, amivel kapcsolatban már most érzem, hogy meg kellene várni vele az új generációt. Főleg a ray tracing miatt, ami máshol nem nagyon izgatott, de ebben az asset-ben (neonfényes utcák) elég jelentős lehet a hatása.Ti mit gondoltok?
[ Szerkesztve ]
-
S@c@
őstag
Elég jó áron van : [link]
-
szimszonos
őstag
válasz N.YCityBoy #182939 üzenetére
A géphez kapott játékkódtól szabadulnak áron alul.Cd keys oldalon is volt már kb ennyiért az alap játék.
-
Redneck
nagyúr
FollowTheORI és RudY, köszönöm az infókat!
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
veterán
-
Maxxy10
addikt
válasz N.YCityBoy #182939 üzenetére
lol.
Jóval többet ér a játék. Free days után rögtön lett egy Ultimate Edition úgy,hogy az első rész nem jött be
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz szimszonos #182938 üzenetére
Na az már kezd közelíteni a "megéri kategóriához"👍
-
törölt tag
válasz N.YCityBoy #182936 üzenetére
Szerintem is jobb választás , nem kapcsolgatni.
Minden esetre furcsa , hogy az xbox nem képes lekapcsolni , főleg úgy ,hogy ott van a menüben rá az opció.
-
veterán
-
törölt tag
válasz N.YCityBoy #182913 üzenetére
Igen, ez egyértelmű.
Viszont a box elég sűrűn nyúl az usb lemezhez, nagy az esélye sajnos, hogy elkapsz a kikapcsolással egy rossz pillanatot. Legrosszabb esetben akár kuka is lehet a hdd.
-
RudY
addikt
válasz Redneck #182932 üzenetére
Ennél többet nem igazán lehet tenni:
Guide to using Xbox One online: Networking, fixing lag, download speeds, and more
vagy link
Esetleg a router kapcsolati állapotát és a kérdést bedobhatod ide, hátha látnak valamit a szakik.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
Redneck
nagyúr
Erre tudnátok mondani valamit?
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
nagyúr
válasz l.skywalker #182929 üzenetére
Ott van... "Él az előfizetés" jobb fent....
Persze a "bérlés" nem biztos a legkifejezőbb arra az útra az elején, lehet célszerűbb lett volna a "szolgáltatás előfizetésével" vagy ilyesmi...
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz oriic #182924 üzenetére
Jesus. Látom más is folyamat optimalizálással éli az életét. Egy kis javítás az ismeretlen LEAN szakembernek:
Azt az ágat is be kéne rakni, hogy ha valaki a játékot GOLD-al húzta be két iránnyal:
1. van élő GOLD - játszik
2. nincs élő GOLD - megújít - játszikNem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
szimszonos
őstag
válasz mike1334 #182886 üzenetére
Szerintem nem lesz 4k120fps sok játéknál.Kb úgy lesz mint a 4k60fps X-en.Fejlesztőkön fog múlni hiába tudja az X a 4k/60fps ha a játékfejlesztők nem tudják kihasználni.Szerintem 4k/120fps lesznek a jobb játékok,Forza,Gears,Halo de sok játék nem fogja ezt hozni.
[ Szerkesztve ]
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz oriic #182924 üzenetére
Ez nagyon menő , egyedül a "Teljes áron?" döntési ág létjogosultságát nem értem.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Baky1987 #182916 üzenetére
Sokszor előfordul, hogy már megjelenés előtti napon megkapod a kódot, de többnyire premier napján küldik ki. Kis tipp: ha szerencséd van és már premier előtt megkapod a játékot, akkor beaktiválhatod más régióban is mobil app-ban (Pl: Új-Zéland és akkor már előző nap játszhatsz vele)
Live-Die-Respawn
-
veterán
válasz kalozhun100 #182921 üzenetére
Akkor hívd fel a supportot kérni fogják,hogy küld el nekik a számla fotóját, utána ha minden ok akkor meghosszabbítják neked 2021 júniusig!
[ Szerkesztve ]
-
kalozhun100
őstag
válasz bulikavagyok #182892 üzenetére
Én most vettemegy hete, beregisztráltam, 2évet ír, de a dátum 2020.11.19-ig van írva.
Xiaomi Mi 11 Ultra
-
veterán
-
senior tag
-
Baky1987
tag
válasz N.YCityBoy #182917 üzenetére
Szia!
Köszönöm szépen!
Ugyan ott (email, link, download) érem majd el ugye?
Köszönöm még1x!
-
veterán
-
Baky1987
tag
Sziasztok!
Ha cdkeys.com-on rendelek elő játékot a "kulcsot" csak a megjelenéskor kapom meg?
Eddig mindig olyan terméket vásároltam ott, ami azonnal elérhető volt, most rendeltem elő elősször, és most csak egy üzit kaptam, hogy majd a megjelenéskor lesz elérhető...
Köszönöm
-
-
veterán
-
Dirt 4 most 7.5 euró. Ér annyit?
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
törölt tag
válasz N.YCityBoy #182902 üzenetére
Nem szokta a HDD megköszönni, ha pont I/O művelet közben áramtalanítod! Nem szerencsés megoldás , főleg instant-on mellett.
-
Wesder
félisten
válasz herczeg145 #182906 üzenetére
Kikerülés elött 1-2 héttel szoktak szólni, meg a topikba is bekerül.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
StLui
veterán
válasz herczeg145 #182906 üzenetére
Nem lehet, de hetekre előre közlik
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
StLui
veterán
válasz herczeg145 #182903 üzenetére
játszható is GP-on belül, és meg is veheted kedvezménnyel, ha azt akarod, hogy kikerüléskor is majd meglegyen
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
Wesder
félisten
válasz herczeg145 #182903 üzenetére
Magyarul azt írja, hogy: Gamepass előfizetéssel jàtszhatsz vele, vagy megveheted magadnak.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
-
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest