Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabi2008
tag
válasz #10186752 #197318 üzenetére
Ja olvasgattam én is napközben még, és van vmi throttling a microsoft felõl, hogyne vedd el a sávszélt azoktól, akiknek lassú a netjük. Csak furi volt, hogy a fat oneom siman tartotta a 100-150mbps-t az x meg nem
bár még azt láttam reálisnak, hogy többet cachel be, mint amit egyszerre rábír írni a hdd-reXbox Series S •• gamertag: junior777
-
-
Wesder
félisten
válasz #10186752 #197318 üzenetére
Ha màr csak azt nézed hogy PC meg Box tulajokat is ki kell szolgàlnia, és most viszonylag itt is sok a friss arc. Ràadàsul most mennek az Xcloud tesztszerverek is. Indiàt is ràeresztik, akkor itt vége lesz mindennek.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz #10186752 #195996 üzenetére
Technológiájában, ahogy felszabadítottak plusz erőforrást és ahogy az UE4-et kihasználták sokmindennek mondható a játék csak copy-paste-nek nem...
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
persil
nagyúr
válasz #10186752 #195799 üzenetére
Az fel sem merult benned, hogy a "konzolgyartok" es a sarki fuszeres kozt megtalalhato meg a fejleszto es a kiado is, ugye?
Hint: utobbi kettonek tobb koze van az arazashoz, mint elobbi kettonek osszesen.(100% vs 0%)Mondjuk, amekkora troll vagy(meg lehetsz is a valo eletben is az eddigiek alapjan) en vagyok a hulye, hogy etetlek.
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
S e t h
nagyúr
válasz #10186752 #195776 üzenetére
Minden egyes nap sírni fogsz valamiért valamelyik topikban, mert gonoszak a konzolgyártók?
Egyszer rajoskodsz, hogy nálad nem számít a pénz, aztán meg kiég az empátia reléd, mert annyira bánt, hogy mások meg megveszik annyiért.
Tegyél panaszt.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Vladcepes
csendes tag
válasz #10186752 #195642 üzenetére
Köszönöm! Nyílván most 300 ft ot nem fogok visszakérni :) ,itt inkább arra gondoltam hogy lejár a 3 hónap ami ugye most 300 ft,gondolom ezt lejárva automatikusan levonnak majd következő negyed évre 12490 ft-ot. Na itt ha ez már nem fog érdekelni akkor ezt mondanám le. Mondjuk a SoT-ot utána kenhetem a hajamra ha már megvettem. :)
-
NoOne1976
őstag
válasz #10186752 #195645 üzenetére
Kap valaki 300Ft-ért most 3 hónap ugp-t. Normál esetben 1 hónapot. Ebben mi a pazarlás? Igen, bukik 1 hónapot, ha decemberben is lesz akciós 3 havi 300Ft-os lehetőség. Mérlegelni kell mi a fontosabb. Mostani aktiválassal lehet hogy nyer, de lehet hogy veszít. Semmi sem biztos.
Én például ahogy lehetőségem van, tolom mindig tovább az ugp végét, mert tutira maradok zöldben következő generációnál is. Nem a 300Ft-hoz mérem, hanem ahhoz, hogy az 1eFt-os havi gold is jó deal volt mindig. Ha meg ezen ár körül ugp jön ki, akkor az nyereség. -
-
mcwolf79
veterán
válasz #10186752 #195309 üzenetére
Death stranding az èv játèka ??? 😵😲🥴
Dolgozott a Kojima hype. Ha nem ő csinálta volna mèg csak le se köptèk volna a kritikusok, nemhogy magasztalnák . Próbáltam pár órát, de ilyen unalmas játèkkal règ játszottam. Ennèl mèg az Uncharted 4-et is jobban èlveztem, pedig azt is sok helyen untam a (szerintem) túltolt mászkálás miatt.Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
-
AMD Power
titán
válasz #10186752 #195057 üzenetére
En sokaig jatszottam vele. Kb 8-10 orat. De a fo Bossnal (elso ketto) magakadtam es irgalmatlanul sokat idegeskedtem miatta. Maga a jatek nekem bejon. De a jatekmenet, es foleg ez a tonnyani idegeskedes ami ert miatta feladtam. Amugy nekem tetszett a jatek alapjava veve. Most Rage 2 tolom.
-
persil
nagyúr
válasz #10186752 #194779 üzenetére
Ezzel nem is lenne baj, de kulon van olyan opcio, hogy "show less like this".
Na most, ha fel eve nagyjabol hetente 8-10 alkalommal minimum ranyomok, akkor csak illene megtanulnia az algoritmusnak, hogy a hulye felhasznalot ez nem erdekli.Nem mellesleg a windows is microsoft termek, megis olyan szinten lehet testreszabni, hogy megzavarodsz.
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz #10186752 #193520 üzenetére
Mit értesz? Ha számítana a származás abban, hogy ki miként viselkedik te egy mesebeli országból sem jöttél volna, mert ilyen felhasználó mint te a mesében sincs.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
-
szimszonos
őstag
válasz #10186752 #193105 üzenetére
"Az előző generációban a Microsoft volt a domináns konzolgyártó, ebben a generációban a Sony mindent és mindenkit lemosott. A Nintendo nagyon komolyan jön fel a háttérben, így vélhetően ökölre menő harc lesz hármójuk között a következő generációban, és ennek a nagy versenynek vélhetően mi, játékosok leszünk a nyertesei."
Ha vetted volna a fáradtságot és utána néztél volna akkor tudnád,hogy az előző genben sem volt domináns az xbox.Xbox 360 vs Ps3 eladásról beszélünk 2017-es adatok kb egyformák és a Sony-nak még ott volt pár millió eladott ps vita is.A domináns azért nagyobb különbséget sejtet.Most beszélhetünk a Sony dominanciájáról de szerintem a Microsoft-ot nem viszi a csődbe,sőt egyre csak erősödik a cég.A következő genben pedig szerintem nem lesz ekkora különbség mint most,sőt talán még szoros is lehet mint az előző genben.Közhelyeket puffogtatsz,felületes vagy.[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
Csak a szokásos tőled. Arra nem veszed a fáradtságot, hogy megpróbáld jól értelmezni amit írtam és a saját dolgodhoz annyit nem vagy képes hozzátenni, hogy: "Szerintem"
Azért mert egy gondolatra kijelentő módban válaszolsz, nem lesz igazad. Amúgy szerintem konzolod sincs, de gondolom sokáig el kell viselnünk téged.
De melletted legalább Crytek angyalnak tűnik 🤣😂
Ami pedig a részvényeket illeti:
Mutasd, hol aggódtak a pénzükért a részvényesek az elmúlt 5 évben, hm?
-
F_Peter
őstag
Azt azért èrdemes tudni hogy 300 Ft-os àron is pènzt termel a GP. Ezt nem ùgy kell elkèpzelni hogy maga a 300 Ft a bevètel, lényegében adhatnàk 10Ft-èrt is.
Ès a befektetőknek pont a cègèrtèk (vagy brand èrtèk) növekedès a fontos.
Ne próbáljuk ràhùzni ezekre az üzleti modellekre a hagyomànyos kereskedelmi elkèpzelèseket. -
Crytek
nagyúr
Pedig egy hangyányi változtatás sem látszik, hogy bármit is akarnának tenni a cél érdekében.
Attól, hogy felvásároltak x céget semmit nem jelent lásd XO19 ben mutatott low budget förtelmek amiket együttvéve is akármelyik sony ex cím a porba tipor.. Konzolháborút csak és kizárólag brutális mennyiségű AAA címmel lehet nyerni.. MSnak ilyen nincs ha fáj ha nem.. Forza, Gears meg Halo azt szevasz de ezek a 300ftos game passból nem mentik meg a MS-ot a következő csúfos vereségtől.A fenti írással ezek tükrében tökéletesen egyetértek, mert a gaming a ms számára szemlátomást olyan mint a n+1cégnél a rezsileírás... Bukik nem gond, van, el lehet könyvelni veszteségnek belefér.
Next PC Upgrade: 2022
-
mike1334
veterán
válasz #10186752 #193094 üzenetére
Ha már ilyen kedvesen kérdezed...nem ajánlja fel, mert most is van aktív, ezt akarom hosszabbítani. Még a 4000/3 hónapot se ajánlja fel.
Nem szeretnél engem is elrejteni a prémium tagságoddal? Tudnám díjazni...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
-
myckey
veterán
válasz #10186752 #192663 üzenetére
Na milyen lett?
Nagyon nem olyan, mint ahogy te most leírtad.
Se a grafika, se az animáció.Igen, az EA megcsinálta.
Respawn megcsinálta! Minden platformon.(PC-n talán még jobban is..)
Így van.Ez a játéknak az egyik fő eleme....lehetett tudni már régóta, milyen dolgokra helyezik a hangsúlyt.
Pályatervezés és játékmenet terén.
Nem a játékban kell keresni a hibát, ha ezzel valaki nem boldogul.[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
.LnB
titán
-
persil
nagyúr
válasz #10186752 #192681 üzenetére
Az "Ebben mi a spoiler?" mondatig igazabol teljesen igazad vot.
De aztan sikerult ujra elovenned ezt a folenyeskedo hangnemet, hogy mindenaron bebizonyitsd, neked 2-vel magasabb az iq-d, mint a sarki fuszeresnek...
Lehet, hogy egy kicsit tenyleg bogyebe kerultel a skajvokernek, de szerintem tobben is egyetertenenk, ha azt mondanam, hogy kemenyen megdolgoztal a statuszert...🤷
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz #10186752 #192681 üzenetére
Jár a keksz. Nem fogok veled kivételezni, mert tudom, hogy pont ez az amit a trollok szeretnének, hogy rájuk figyeljen mindenki. Van a játéknak saját topikja, ráadásul multiplatform, valahol csak tudsz róla a barátaiddal beszélgetni.
(#192682) .LnB: van akivel nehéz. Tavaly volt egy húzós időszakunk egy trollal a topikban. Megállás nélkül jött és a TG lét némileg átértékelődött. A troll azóta sem alszik.
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz #10186752 #192669 üzenetére
Úgy érzem neked felesleges magyaráznom. Trollfalván úgy sem értenék. Ha gondod van szólj és megkérünk egy moderátort, hogy gyógyítson meg. Az ellen úgy sem véd meg a csillagod.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz #10186752 #192663 üzenetére
Lehetne, hogy spoilerezni átmész privátba? Köszi. Vagy legalább használd a -spoiler- szűrőt, nem messze van az -OFF- mellett... tudod...
-
Wesder
félisten
-
nagyúr
-
persil
nagyúr
válasz #10186752 #191636 üzenetére
Okay, kosz. Ugyan nem pazarlom rad azt a 200 forintot a premiumert, de akkor megkernelek, hogy tobbet nekem ne is cimezz semmit, mert tokre nem vagyok rad kivancsi. :)
Off topik. Badummtssss.Ezt a "huzz oda" stilust meg tartsd meg otthonra a csaladnak, mert nem a haverod vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
válasz #10186752 #191602 üzenetére
Az megvan, hogy ha már 3 évet várt rá, akkor ez a ~3 hét még belefér? Nem a megjelenésre vár, csak egyszer majd játszana vele. Simán lehet, hogy PC-re megvan neki, vagy akár boxra is egy korábbi kiadás a(z utolsó) kiegészítők nélkül.
Egyébként meg ez az a topik, ahol párszáz forintért képes bárki napokig túrni a netet egy cook szigeteki gift cardért, amit aztán kétnapos küzdéssel von-en be tud aktiválni, hogy majd teljes profilmigráció után, 3 hónapra ott ragadva a kívánt 2 eur-s kiegészítőt is meg tudja belőle venni.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
persil
nagyúr
válasz #10186752 #191602 üzenetére
Es neked miert faj, hogy mas szeretne megsporolni 1-2 finom sor arat egy felesleges postakoltsegen, ha mashol talan olcsobban is beszerezheti?
Szerintem ezzel a legtobben igy vagyunk. Ha egy jatekot meguszok 1-2 ezer magyar kiralyi jatekpenzzel olcsobban, akkor szivesebben koltom a lanyomra, vagy a paromra.
Egyebkent ne haragudj meg, de tenyleg csak masokba belekotni es hulyesegeket beszelni jarsz a forumba? Minden hasznos, ertelmes kommentedre jut legalabb 5 epuletes marhasag meg 3 felesleges kotozkodes.
[ Szerkesztve ]
-
persil
nagyúr
válasz #10186752 #191552 üzenetére
Volt mar olyan, hogy talalkoztal valakivel, aki annyira proszto elso benyomast keltett, hogy onnantol egyaltalan nem is erdekelt...?
Na, ez pont ugyanigy mukodik jateknal, filmnel, zenenel, mindennel.
Attol, hogy neked tetszik valami, masnak lehet erdektelen.Es ehhez nem kell vele 30 orat jatszani, amit eltolthetsz olyan jatekkal is, ami azonnal beszippant. Nekem kb 5 ora kellett, hogy letegyem. Jo, jo, nem rossz, de ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
-
eeXaa
addikt
-
-
persil
nagyúr
válasz #10186752 #190916 üzenetére
Nyilvan, ha neked nem tetszik az fps nezet, akkor "ratyadek". Meg ugye a tps modern es az fps csak osdi lehet.
Fuck logic.Jo par hozzaszolasod alapjan szerimtem sikerult forditva felulnod arra a szerencsetlen lora. :)
Szrk.: Ja es nem, ez nem cell shaded.
[ Szerkesztve ]
-
-
Muerte68
addikt
válasz #10186752 #190854 üzenetére
Valóban semmi extra New Vegas némi borderlands beütésel.
Nem rossz de semmi extra a szinek borzalmasan,a fallout zöld szürke után átestek a másik oldalra.
Egynek nem rossz de nem lesz klasszikus az biztos.
Ingyért jó, pénzért nem biztos csak kevésértLáttam egy fickót a kávézóban. Se mobil, se laptop. Csak ült ott és itta a kávéját. Mint egy pszichopata.... https://www.flickr.com/photos/128638150@N03/
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz #10186752 #190429 üzenetére
Ezzel az erővel akkor a Facebook féle sz.rságok is halálra lennének ítélve. Nem Timbuktu a piac meghatározó tényezője hanem a lóvé. Ha csak azt nézed, hogy az emberek mennyi sz.rt játszanak online mobilon, már ebből nyugodtan zsebre lehet vágni pár milliárd dollárt, hogy ha AAA konzol/PC játékokat adsz nekik havi előfizetéses csomagba burkolva. Vinni fogják mint a cukrot. Ahogy az Apple Arcade is valakinek elhozta az A-H-A élményt pedig előtte is lehetett igényes játékokkal játszani iPhone-on csak darabonként kellett kifizetni, most, hogy egyben van, már a "hülyének is megéri" felkiáltással passzolják csuklóból a tulajdonosok a bankkártya adatokat és "hadd szóljon".
Erősen külön kell kezelni a jövőben a dedikált hardware-n való játékot és a cloud típusú megoldásokat. Ha nem is örökre, de sok-sok évig. Ez egy implementációs fázis, mondhatni, hogy egy live teszt. Nem akkora közönségnek szánják, mint anno az okos telefonok bevezetését (mellesleg akkor is volt olyan, aki azt mondta, hogy ez halálra van ítélve - az előző felhasználóneved nem "nokia" volt véletlenül?), hanem azoknak szánják akiknek van okostelefonjuk. Új piacot akarnak bevonzani és tudnak bevonzani a játékpiacra, ami elsősorban pénzt jelent. Én nagyon kíváncsi leszek rá, hogy ha beindul mondjuk az xCloud akkor hirtelen mennyivel nő meg az Xbox Live egyes szolgáltatásainak előfizetői száma. Elérte a maximumát az Xbox, az a 30millió Gold előfizető mondhatni a hűséges tábor, ennél többet csak egy piacot rengető ár/érték arányú Scarlett-el tudnának szignifikánsan elérni. Mivel a piac, a verseny most már sokkal nyíltabb, a kutatás/fejlesztés már nem akkora privilégium, ráadásul folyamatosan jönnek az új, globálisan erős háttérrel rendelkező cégek is a képbe (Google, Amazon, stb...), most lehet kisajátítani azt a részt, amit elbír az infrastruktúra. Aki ezt kihagyja, annak nokia lesz a csúfneve.
Én személy szerint az xCloud-ot egyvalami miatt várom: hogy tudjak remotely uninstallálni játékot végre, ha kellene hely
Amúgy ha már TG-ként teleoffoltam ma reggelre a topikot, azt javaslom, hogy ezt a beszélgetést folytassuk az (B)OFF topikban(/B), kifejezetten jónak érzem, hogy van ilyen téma is és nem a Gold-GPU konverzációt kell harmincadjára loopolni
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz #10186752 #190424 üzenetére
Ha a gigabit standard lenne globálisan megérteném. De a 10%-át sem karcolja a jelen sebesség, ráadásul az infrastruktúra sem a gigabitnek fekszik.
Ha a gigabit lenne a standard, akkor az online szolgáltatások egészen máshogy néznének ki és nem vekengene itt senki azon, hogy a laptop 180Mbps-el több letöltésre képes.
És ezért indultak el csak idén a cloud based game service típusú megoldások és nem 5 éve, pedig a Digi már akkor adta az első gigabites csomagot.
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
válasz #10186752 #190356 üzenetére
Az hogy elment 100 milla konzol nem jelenti hogy annyi felhasznàlò van. Kb 60 milla lehet az aktív felhasznàlòk szàma, Boxon meg 30 milla. A hasznàlt jàtékok boxon olcsòbbak, mert még ingyen sem akartàk elvinni így kibasztam a kukàba az összes lemezem
[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
mike1334
veterán
válasz #10186752 #190356 üzenetére
Az, hogy a játékok olcsóbbak és könnyebben hozzáférhetőek kizárólag a használt, fizikai piacra vonatkozik. Ami szvsz nem előny, mert a Switchnél pl. nekem az a jó, hogy ha megveszek egy játékot 10e forintért, azt egy év múlva simán el tudom adni 9e forintért...
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
mike1334
veterán
válasz #10186752 #190338 üzenetére
Pár ex címet végigtoltam a ps-en (meg pár kölcsönkapott multi címet), aztán el is adtam, egy évig se volt meg a konzol. De arra jó volt, hogy tudjam, hogy a naughty dog játékok hiába tűnnek pont olyannak, amit én szeretek, nem azok, sőt...
Viszont a GoW az nagyon tuti, de egy címért nem veszek konzolt a következő generációban sem....unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
parandroid
félisten
válasz #10186752 #190338 üzenetére
Nálunk a lányom letolt pár kötelező ps-ex címet a ps4 slimen, aztán kellett neki vennem egy S-t a szobájába, hogy a nappaliban néha hozzáférjek az X-hez. A ps4 hónapokig ott porosodott a tv alatt szétszerelve, nemrég tettem be a fiókba, hogy ne legyen elöl. Azért nem adtam el, hogy ha kap kölcsön valami olyan játékot valamelyik osztálytárstól, ami nincs meg boxon, akkor ki tudja próbálni, de nem volt még ilyen. Gyakorlatilag hónapok óta csak game passos játékokkal játszik.
Minap amúgy kaptam egy hírlevelet gamestop-ból, hogy ha beviszem egy kontrollerrel, meg 3 bármilyen használt játékkal, akkor 100 eur befizetésével kapok egy vadi új prot, de most csak azért, hogy az porosodjon itt...p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz #10186752 #190083 üzenetére
Igen, ahogy Madoc írja feljebb első próba hónap 1x mindenkinek 300 Ft. Te ezt már valszeg eljátszottad korábban és mivel nincs akciós időszak, így fizetésnél átváltott a teljes árra.
Akciós időszakban akinek nincs élő előfizetése, annak fel szokott ajánlani a rendszer egy 300 Ft-os lehetőséget.
Illetve most van a GamePass Ultimate, ahol volt már 300 Ft-os akció 1 havira és 600 Ft-os 2 havira. De ez is csak egyszeri lehetősége / fiók.
(#190085) wesder: én személy szerint senkit sem fogok azért megítélni mert így vagy úgy csinálja a dolgait. Egyrészt felesleges is, másrészt lehet, hogy én éppen más dologban vagyok olyan, ami valakinek az agyára megy. Pl. a régiós vásárolgatással.
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz #10186752 #190078 üzenetére
Azért mert most épp nincs akciós GamePass 300-ért. Minden nagyobb leárazás idején volt. A legutóbbi pedig kiegészült a GPU váltóssal. Tény, hogy szerintem sem lehet, hogy valakinek "folyamatosan" legyen, Crytek szerintem úgy értette ezt, hogy ha érdekli valami, akkor megvárja amíg lesz akciós GP/GPU, beaktiválja és játszik amivel akar. Aztán ha lejárt, vár a következőre.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz #10186752 #190072 üzenetére
Arra gondolt, hogy amióta van GP azóta negyedévente van 300-as akció. BF alatt is volt tavaly, ebből arra következtetnek az emberek, hogy most is lesz.
Mondjuk kérdés, mi van ha egyszer véget ér a folyamatos 300-as akció?
(#190066) szimszonos: tudom, hogy veled nem lehet vitázni. Ez valóban csak egy túlárazott vezetékes kontroller.
- Egyedi védőtok
- 2 év garancia
- Hivatalos Xbox licensz
- Fém pedálok a hátulján
- Trigger mélység állító
- Cserélhető elemek
- 3m-es textil borítású, bepattinható végű USB kábel (kisebb az input lag mint a vezeték nélküli esetében)De gondolom én csak megmondóember vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
Crytek
nagyúr
-
Crytek
nagyúr
válasz #10186752 #190050 üzenetére
Én inkább csak elképedtem azon, hogy a ms hogy adhatja a szinte egyetlen értelmes cuccát 300ftért.
Legalább adtak volna neki 2 hónapot aztán rakják game passba. Rohadt sok pénztől elesnek mindig a gp miatt. De úgy néz ki, hogy a ms a box részleget csak rezsi leírásnak használja.Next PC Upgrade: 2022
-
persil
nagyúr
válasz #10186752 #189788 üzenetére
Teljesen mindegy, hogy szerintunk mi mennyire logikus, a gears jatekokban ez mondig is igy volt. Vedjegy. Az, hogy tetszik e, vagy sem, masodlagos.
Egyebkent nem tudom, hogy egy olyan videojatekban miert keresel logikat, meg realizmust, amiben 2 meteres kigyurt, felfegyverzett allatok maszkalnak elo a fold alol, hogy elpusztitsanak mindent... Most figyelj, a wow-ban repulni is lehet sarkanyok hatan. Durva, nem?
Jatsz szimulatorokkal, azokban kevesebb a hulyeseg. :)
DaveHutt, I.skywalker
Koszi mindkettotoknek, egyre sanszosabb, hogy az lesz akkor.[ Szerkesztve ]
-
szimszonos
őstag
válasz #10186752 #187993 üzenetére
Még szerencse hogy nem hasonlítanak mert akkor a Gears of War szériával nem is játszanék.God of War játékok nagyon nem jöttek be nekem igazán,csak az első 2 részt toltam végig újdonság gyanánt.A többit abbahagytam,nem kötött le ez a görög mitológiai mesekaszabolás,mint ahogy az egész ps dolog sem egy idő múlva.Ellenben a Gears 5 most is bejön így is hogy a széria összes részét,kiegészítőjét végigtoltam már.Mindig képes valami újat mutatni.
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz #10186752 #184856 üzenetére
Bakker igen, igazad van. A 360-as marketplace-n tényleg nem lehet, csak a One-hoz tartozó store-ban.
UK account-hoz Revolut kártya kell, de azzal simán megy. Regisztráció után 2 perccel már van virtuális kártya ami jó.
-
sugarforce
addikt
válasz #10186752 #182620 üzenetére
Ja ha nem játszottam jopar regebbi jatekkal, akkor komaban toltottem az elmult eveket? ok, konstruktiv komment volt, koszonom.
Backlog... Nem jatszom es nem is jatszottam mindennel azonnal es megjeleneskor, raadasul volt 5-6 ev amikor nem volt se konzol, se jatekra alkalmas pc-m.[ Szerkesztve ]
-
vg
addikt
válasz #10186752 #182621 üzenetére
Ha én most leülnék egy mandarin nyelvű játék elé szinte biztos, hogy 20 év múlva se értenék semmit. Amúgymeg, lehet 20 éve már 40 éves volt. Szerintem ne törj pálcát azok felett akiknek az agyuk nem fogja a nyelveket, annak ellenére, hogy te bizonyára profi vagy, ebben is....
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest