Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
Visszataláló komment.
Friss fehér gép tulaj lettem (Div2,Halo5 csomag Extreme Digitalban nagyon jó áron van!) így majd öt év kihagyás után, remélem lesz olyan masszív a One S mint anno a 360 volt. (Nyáron 34 fokban meg se rezzent egy egész napos körtől.)
Esetleg a GamePass-ból amit Microsoft storeban vettem elfogok érni pár játékot boxon?(ARK,FH4,State of Decay 2) Azt nem egészen tudom, hogy működik PC-n Forza Horizon 4-hez vettem még hó elején. Mentések megmaradnak ha elérem őket?
Köszi!
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
válasz KardosAttila #179293 üzenetére
Köszönöm. Just Cause - t, Sunsetet ismerem. Tegnap kezdtem el a Saints Row 4-et. Hát ez is elég elmeroggyant egy játék, de a jó értelemben. (kicsit Duke Nukem forever érzésem volt... )
Fiaim mondták még a Force Unleashed-t. Hát ez valami bitang jó játék, nem is értem, eddig hogy maradt ki nekem. Ha az új SW játék is ilyen lesz, akkor ősszel lesz mivel játszani.
Prototype-ra visszatérve... Ebből azért lehetne egy jó (látványos) filmet csinálni. Nekem nagyon tetszett a történet. Megnézném moziban.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Sziasztok. Olyasmi játékot keresnék, mint a Prototype 1-2. Nagy bejárható terület, szuperképességek, mészárlás ezerrel. Van még ilyen, vagy csak ez a kettő?
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Bogyi007
veterán
válasz F_Peter #179284 üzenetére
Infrás az irányító ha a Box felé fordítja az ember akkor már rendben is lesz.
Szerk.: Egy boxom van így konkrét tapasztalatom nincs.[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Wesder
félisten
Red Dead Online kilépett a Beta-ból.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
törölt tag
válasz Bogyi007 #179282 üzenetére
Köszönöm a választ Meló után rendelem is meg a távirányítót. Fater inkább távirányítós, de amikor kapta a touchpados klavit, akkor említette meg, hogy inkább kontrollerrel nyomná a pinball fx-et. A pc most macerás lesz neki, mert nem éri el a bekapcs gombot, ezért is akarom levinni megint a box-ot.
[ Szerkesztve ]
-
Bogyi007
veterán
válasz #92006144 #179274 üzenetére
Szerintem igen (bár a Kodi használata számomra éppen sötét paci, mivel abszolúte nem használom), a legnagyobb a egyben zöld színű gombbal kapcsolható ki és be alapesetben a Box, a négyirányú nyilakkal a menükben könnyen lehet haladni és a köztük lévő gombbal "okézni" valamint ott van a két funkciógomb is ezek fölött, amik pontosan ugyanarra szolgálnak mint a kontrolleren.
Az egyik legjobb vétel volt ez a Box mellé amit csináltam, pláne úgy hogy elsőre volt egy kis érintkezési gondja az irányítónak ami végett a kis kínai visszaadta az árát de nem kérte ezt vissza. Vettem egy másikat ezt meg elektroműszerész haver pillanatok alatt helyrehozta...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
BReal
addikt
Köszi szépen mindkettőtöknek!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Bogyi007 #179271 üzenetére
Egy friss nyugdíjas tippre tudná ezzel kezelni a box-ot?
Kodi-ból még nem gyúrtam ki magam box-on, ezzel tudná kezelni?Vettem apámnak már pár gépet, kétféle vezetéknélküli klavi egér kombót (normál, touchpados). Gyakorlatilag csak az ingyenes pinball fx pályával játszik (x360 kontrollerrel), de a film és sorozatnézés még nagyon kezdetleges. Vittem már le neki a box-ot régebben, akkor is csak azzal az egy pályával játszott a flipperen. Most is ezen agyalok, mert egy időre kényszerpihenő van elrendelve neki csípőprotézis műtétből kifolyólag, és szeretném ha valamivel elfoglalná magát. Box-ot be tudja kapcsolni a kontrollerrel, a gépet max mankóval csapkodva tudná annyira alacsonyan van a bekapcsoló gomb.
Más: ha sikerülne rávennem, hogy másik pályán is nyomja pinball fx3-ban, akkor elég megvenni a home-olt fiókra, vagy külön kell megvenni?
[ Szerkesztve ]
-
konzi
aktív tag
Üdv.
Hogy tudom a pay pass hoz adott kártyámat tiltani hogy ne vonja automatikusan a díjakat?
Köszönöm a segítséget.,egy valaszt megerdemlek ??,
-
Bogyi007
veterán
válasz MasterMark #179178 üzenetére
-
AMD Power
titán
válasz l.skywalker #179232 üzenetére
Ha mas miatt nem is de ez miatt lesz ujra egy honapra EA Access-em.
-
3L1T3
addikt
válasz oriic #179266 üzenetére
Nálam is (PS4 Pro) vannak ilyen és hasonló hibák. A legjobb eddig az volt amikor a pálya alá estem! De legalább nincs végtelen víz amit számolnia kell a hardvernek! (crysis)
[ Szerkesztve ]
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
törölt tag
válasz Wesder #179263 üzenetére
Tesóval szoktam hozatni 1€-ért (vagyis 90 vagy 99 centért) toffifee-t százas nagyságrendben. Itthon 730 forinttól indul ÁK szerint...
-
persil
nagyúr
válasz #78687232 #179261 üzenetére
Pont errol beszelgettem egy wisconsin-i csokaval es mikor mondta, hogy kinabol kell rendelni, akkor mondtam, hogy tejet/kenyeret nem biztos, hogy jo otlet lenne
Kicsit meglepodott, hogy pl a tej kb ugyanannyiba kerul itt, mint ott, de a kb 4-5 dollaros netto oraber itt meg csak nem is szamit a legrosszabbnak
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
Chaser
legenda
válasz Szilofon #179247 üzenetére
biztosan hw-es, mivel sw-hez nem tudsz nyúlni, én hívnám a szervizt, gondolom a direkt x-hez írt játélkok 100%-ig leterhelik az s-t, valószínűleg túlmelegedés miatt kapcsol le, pasztázás v hűtőkör lesz valószínűleg a hunyó
szerk:
DaveHutt[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Throme
veterán
válasz hhenry #179239 üzenetére
Ezt hogy érted?
A fifa mellett játszom az NHL-el is.
Nem vagyok szakértője, de még '93-'94 első részekkel kezdtem anno, aztán szünet és már x360-on a '08-cal folytattam, majd most az ea access keretén belül a '18-nál tartok, és fejlődött a dolog.
Igaz én csak a felszínt kapargatom, mert nem foglalkozok játékos eladásokkal/vételekkel, nem variálom a sorokat, csak tolom a bajnokságot.Még az NBA-t akarom kipróbálni, abból csak a '95-össel játszottam utoljára....
Szóval mit értesz visszaesés alatt?
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz oriic #179246 üzenetére
Nem tudtam. De akkor miért nincs listázva a trial-ok közé?
Illetve a friend pass-al nem az egészet végig lehet tolni? Vagyis: friend nélkül nem is lehet vele játszani, akkor az ergo nem is trial
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
oriic
HÁZIGAZDA
RAGE 2 jó cucc lett.
Live-Die-Respawn
-
Szilofon
aktív tag
Sziasztok
Olyan gond van a Xbox One-al,hogy az újabb játékok,tehát a one x stb konzolra valókkal,20 perc után kikapcsol és ful meleg a gép.Viszont a sima one játékokkal semmi gond,akár 5-6-7 óráig is megy a gép.
Mi lehet a gond?[ Szerkesztve ]
Remek napom volt, egészen addig, amíg fel nem keltem.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz l.skywalker #179237 üzenetére
És ezekről honnan tudjuk hogy a vault játékokat reklámozzák és nem a trialokat? Kicsit félreértik páran a képet meg a videót is. (Amelyek amúgy már a PS4-es bejelentéskor elérhetők voltak és láttuk is őket erre lehozza az MP1st-re alapozva több oldal is, hogy jön pl BF5 a vaultba.)
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
hhenry
őstag
Fifán kivül elkepesztő,hogy mennyire visszaestek az ea sport jatekai
[ Szerkesztve ]
-
akooos
veterán
Way Out és a BF5 miatt örülök nagyon, várom
-
l.skywalker
Topikgazda
-
akooos
veterán
Reméljük nem csak PS4-re
-
hhenry
őstag
válasz l.skywalker #179234 üzenetére
Köszi! BF ha bekerül onnantól abszolút megéri
-
hhenry
őstag
Fifa már bekerült ugye?
-
l.skywalker
Topikgazda
BFV és Way Out úgy néz ki nyáron jönnek EA Access-be:
forrás: mp1st.com
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
nak0n
aktív tag
Ha valaki szeretne, 1000 apex coint fel tudok neki kínálni
-
KardosAttila
aktív tag
válasz l.skywalker #179228 üzenetére
Köszönöm a segítséget!
Online szerviz- na ez az a rész amire nem kattintottam, mert 100%-ig biztos voltam benne, hogy nem ott lesz,pedig de. -
l.skywalker
Topikgazda
válasz KardosAttila #179226 üzenetére
Fél órája keresem egy régebbi saját hsz-em, de megvan:
Kontroller garanciális szerelésének a menete
Vagy telefonon magyar üf.
-
KardosAttila
aktív tag
Új kontrollert hol lehet beregisztrálni? Keresgélem de nem találom. Tegnap használtam először az új szürke/zöld kontrollert, és észrevettem, hogy az elemtartó bal oldala sérült, kicsit meg van ferdülve a csatlakozó, új terméknél ez egy kicsit azért kellemetlen... Emiatt vajon érdemes lehet elküldeni? Vagy fizikai problémára hivatkozva rám "kenhetik", hogy túl durván szedtem ki az elemet. Vagy esetleg Alzához is vissza lehet még vinni? A küldés megint egy másfél hetes várakozást eredményezne. :\
-
i@lex
őstag
válasz l.skywalker #179221 üzenetére
Hoho, van ott egy két aca neo geo játék, ide vele.
-
Chaser
legenda
-
useless
aktív tag
-
l.skywalker
Topikgazda
-
persil
nagyúr
válasz persil #179189 üzenetére
Kozben eszrevettem, hogy csak jatek alatt csinalja.
Amikor kilepek egy jatekbol, akkor kb azonnal abbahagyja, ha pedig elinditok egyet, akkor egybol elkezdi.
Elkepzelheto, hogy ket venti van a gepben es az egyik ilyen gyoker nalam? O.oElinditottam direkt egy kevesbe eroforras igenyet cimet is, hatha csak warframe alatt szenved a cucc, de nem, 5 eveseknek valo kriksz-kraksz grafika alatt is ugyanez a helyzet?
Torodjek bele, vagy vigyem szervizbe?Szrk.: Igazabol megtalaltam kepeken a belsejet es nincs benne ket venti. Azon a reszen a hdd van, ahogy nezem, de annak is hallani csondesen a surrogasat es ez teljesen mas hang.
[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
EmThor
addikt
Square Enix + Bandai Namco sale van úgy néz ki. Sword Art online van jó árban de a Valkyria 4, 50%-al még mindig 10e.
A Vikings-et meg a Shadows Awakening-et a Kalypso szerintem sose fogja leárazni... 2.5 éve talán h az előbbi megjelent és sose (!) volt leárazva.
[ Szerkesztve ]
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is! "Elisabet Sobeck, Alpha Prime!"
-
42861
senior tag
válasz MasterMark #179186 üzenetére
Csak sajnos az egész országban nem kapni sehol se. Jódarabig vadásztam. Végül csájniz verzió lett 1800-ért ebay-ről. De perfekt ez is.
-
MrPeekaboo
senior tag
válasz Baltazár123 #179184 üzenetére
A 300-as GP eredetileg múlthét vasárnapig lett volna akciós, de hétközben kitolták a lejárati dátumát vagy 2 héttel.
-
törölt tag
válasz Wesder #179210 üzenetére
Köszi! Csak azért kérdeztem, mert rákeresve több helyen írták, hogy ez más mint a game pass, ugyanis a működéséhez mindig online kell lennie annak az accountnak amelyiken van élő ea access előfizetés. Így egyidejűleg csak egy konzolon használható. Mondjuk egyik sem mai cikk volt, több mint 4 éve írták ezeket. Lehet azóta változott.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Köszönöm aválaszokat, ettől féltem. Mondjuk már zavar egy ideje, de még nem ragasztottam le. Még...
-
törölt tag
Az EA Access "homeolható"?
-
nagyúr
Sziasztok!
Nem találom a választ arra,hogy ki lehet-e kapcsolni a kontrolleren a baromi fényes xbox logo világítást. Box elég még csakcsak teszek valamit, de kontrollert ragasszam le?
Egyébként a gamertagom: icecave HUN, aki gondolja, kérem vegyen fel. Sokat nem tudom játszani, de főleg meló után FH4-et tolok. Persze ez majd bővülhet, ha látom, kivel tudok játszani együtt valemilyen játékban
-
Madoc
veterán
válasz IntelKiller7 #179200 üzenetére
Jár ide mert random válaszolgatott ezt azt.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
Wesder
félisten
Beküldtek a fegyverkereskedésbe.
Pàrbeszéd:
A-Arthur
E-EladóA-Szeretnék egy tàvcsöves puskàt.
E-Nézze meg a katalógusunkat.
A-Elvinném hitelre
E-A vàsàrlàsi feltételeket még nem beszéltük àt.
A-Elvehetem egy sokkal udvariatlanabb stílusban is.
E-Rendben felírom hitelbe.Imàdom ezt a jàtékot.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest