Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
l.skywalker
Topikgazda
*Xbox One® owners with an Xbox Live Gold membership and PlayStation®4 owners with PlayStation®Plus can download Overwatch and play FREE during this period—no sign-up or code required. Windows PC players with a Blizzard account can install and play the game through the Blizzard Battle.net desktop app.[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Dzsuri89
őstag
Play & Charge Kit-et használok kb 14 hónapja és a következőt tapasztaltam az utóbbi pár napban.
Épp hogy van nafta még az aksiban, rádugom a gyári töltőkábelét, majd a LED vagy fehéren világít egyből, mint amikor feltöltöttnek jelzi, vagy sárga és pár másodperc múlva fehér. Az XBOX azt jelzi vissza, hogy töltési állapotban van, de ha lehúzom kontrollert az aksiba semmit nem töltött. Teszteltem több óra töltéssel is, de hiába. Kipróbáltam másik kontrollerbe áthelyezve az aksit, de abban se viselkedett sajnos másképp.Röviden, akkor kuka, ennyi volt az élettartama?
Elég nudli, ha 1 év után (pont lejárt a gari) meg is döglik, azért ennél többet vártam volna tőle. Ha átlag napi 1,5 óra játékkal számolok akkor meg végképp. -
r.levente75
addikt
-
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
át is írták az s gariját vásárlástól számított két évre, piros pont az ms supportnak
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Siffredi
senior tag
válasz IntelKiller7 #179979 üzenetére
Mindig is meg akartam szerezni, és játszani vele, de eddig valahogy sosem jött össze. Na majd most! :)
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
hhenry
őstag
válasz IntelKiller7 #179979 üzenetére
Ez mi???
-
IntelKiller7
Topikgazda
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
AMD Power
titán
válasz luckyboi82 #179974 üzenetére
20 ora? Az nem is veszes.... mondjuk nagyon lassan haladok vele. Valoszinuleg a katasztrofa angolom miatt.
-
Wesder
félisten
válasz l.skywalker #179971 üzenetére
Quantum Game = Quantum Break2?
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
luckyboi82
tag
válasz AMD Power #179972 üzenetére
20 órám van benne, vége felé járok , a howlongtobeat szerint a lezser kategórában vagyok. Időigényes , de izgalmas és nem az a doom kategória. Engem a Dead Space/Halflife-ra emlékeztet kicsit.
-
AMD Power
titán
Jol erzem,hogy ez a Pray egy idozabalo jatek? :)
-
l.skywalker
Topikgazda
ausztráliai besorolási oldalon jelentek meg ezek a Microsoft Studio által készített tartalmak:
Nem mindegyik játékot jelent, hanem vannak köztük trailer-ek, placeholder-ek, stb.
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
Topikgazda
-
nagyúr
-
smokiii1
aktív tag
Ha visszafelé kompatibilis játékot szeretnék venni store-ból (pl most hogy nagy akciók vannak), hogyan tudom megvenni? Mert nekem ha rámegyek a see price-ra, hibát dob fel. Biztosan volt már téma, de nem találtam semmit összefoglalóban.
-
smokiii1
aktív tag
-
S@c@
őstag
1500ftert erdemes megvenni digitalisan a gears of war 4et? Vagy mivel ugyis van game pass nem fogjak kivenni sosem?
-
Wesder
félisten
válasz IntelKiller7 #179958 üzenetére
Szóval a mostani BC Sale bővülni fog 27.-én?
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz l.skywalker #179924 üzenetére
Talán ez a leggyengébb eddig.
Közben Május 27-től indul az eddigi legnagyobb Backward Compatibility leárazás 200+ cím akár 75%-os leértékelés. Full lista: [link]
[ Szerkesztve ]
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
félisten
válasz l.skywalker #179934 üzenetére
No, talán összehoznak egy jó W40k RPG-t...
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
persil
nagyúr
válasz Micsurin #179953 üzenetére
Csak a dauntless-ben nincs lock
Csak ilyen "ranezes" van, ami kb szart sem er, mert ugye kozben porog a csata.
Ha lenne rendes lock on, akkor persze nem lenne gond.
(Bar akkor is jobb szeretem ilyesmikre a triggert, de ez csak preferencia kerdese)[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
Micsurin
nagyúr
válasz persil #179951 üzenetére
Monster Hunterben nem zavaró szerintem !ha! lockolod a targetet (próbáld ki lehet megéri) akkor nem kell nézelődj mindig centereli a kamera az adott ellenfelet.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
persil
nagyúr
válasz Wesder #179945 üzenetére
Nalam megy szepen, egyedul varosban erzem, hogy rocogosebb. Persze ott is felhaborit, de az most mindegy
Sokkal jobban zavar az a netto faszsag, amit - szinten - a monster hunter-bol loptak (minden massal egyutt), hogy a quick attack az X-re van bindelve es termesztesen jofele konzolos jatekhoz meltoan nem lehet atallitani -.-
Nem tudom ki szerint logikus, de szerintem kurva szar, hogy utes kozben kvazi nem tudsz nezelodni, mert le van foglalva a huvelykujjad. Ergo marad a celtalan bolyongas bal analoggal, meg az ertelmezhetetlenul szar kameraallasok.
A helyett, hogy a sima utes kerult volna RT-re, mint sok mas remek jatekban, hogy csapkodas kozben is tudd iranyitani a kamerat. Nemely jatekban egy 5 eves is logikuasabb kiosztast tudna kesziteni az iranyitashozEladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
válasz Wesder #179942 üzenetére
Köszi. Akkor később ránézek. Csak előbb befejezem az 5. részt. Úgy látom, az nem lesz a kedvencem, nagyon jól megvan csinálva, nagyon tetszik, de rohadt hosszú. Egy csomó órát beleraktam és még egy főg@civel sem végeztem. Nekem a New Dawn volt az ideális játékhossz.
Egyébként mindegyik far cry ilyen lightos? Én még Blood 3d-n és Soldier of Fortune-on nevelkedtem, azokhoz képest, ez délutáni teaparty...
[ Szerkesztve ]
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
l.skywalker
Topikgazda
Június 27-én jön a Sinking City. Azért ez a kép nem rossz:
-
Micsurin
nagyúr
válasz Chaser #179946 üzenetére
Köszi! Érdekes amúgy.
MFR-Date:2018-10-16
Gyártói garancia lejár 04/30/2021
Technikai támogatási csomag lejár 07/29/2019[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Chaser
legenda
válasz l.skywalker #179941 üzenetére
ezt a számot mondta az első néni, h hívjam később, akkor nem találtam xbox számot, csak ms-t, egy bibi van, lehagyta a végéről a nullát ( : - csak akkor még nem tudtam mit hagyott le, most már tudom -
aztán kugliztam', és amit előbb írtam az már direkt xbox support szám voltMicsurin
2018.07. gyártású a gép, az előző s idei volt, az x 2019. 03.16. és még több mint két év gar van rajta ((( : ha jól számoltam a gyártási dátumhoz a 2 év mellé még 3 hónapot ad az ms, és az az alapértelmezett lejárati dátum, x-nél 2021.06.16.
a technikai támogatás 3 hónap, talán az beállításhoz segítség, ilyesmi lehet_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Wesder
félisten
válasz l.skywalker #179943 üzenetére
Köszi. Ennyire nem volt fontos, csak meglepődtem. Lehet utólagos 4K textúra, ha X ench. A jàték?
Ez a Dauntless még X-en is szaggat, pedig csak az első àtvezető videónàl tartok.
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz Chaser #179940 üzenetére
Egyébként érdekes nekem két hét difi van, pedig tuti bontatlan nem visszavitt gép volt, 05.14 a vásárlás de a gari az 04.30.
Meg valami 10 nap technikai támogatási csomag.
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
Újracsomagolt Xbox One X fekete 1TB semmi game nincs hozzá 96.900.- az eMag-nál. Rendes áron 129.890.- [link]
(#179942) wesder: írtam UbiSupportnak twitteren, hogy ugyanmá' böfögjenek már valamit
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
köszönöm urak, így már tiszta
sikerült beszélnem ms xbox supporttal, meglepően gördülékenyen ment - előző hölgyikével nem, telefonszámból is olyat adott meg ami nem létezik ( : -, egyből mondta h semmi akadálya annak, h átírják a gart, már feltöltöttem a számlát is, elvileg 24 órán belül élni fog ms-en keresztül is a teljes gar
ha valaki ms xbox supporttal szeretne beszélni, ezt a számot hívtam:
+3612674636_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
-
Wesder
félisten
FC4-hez jött egy 28GB-s patch. Néha jó lenne, ha lenne boxon egy changelog hogy tudjuk mi van benne.
-
l.skywalker
Topikgazda
-
Madoc
veterán
válasz PRDZsolesz #179931 üzenetére
Akkor a lemezt nem tudnád eladni többé.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
PRDZsolesz
aktív tag
válasz l.skywalker #179930 üzenetére
Áhhá, köszönöm! Azt hittem, hogy a lemezesnél hozzá csapja a fiókhoz, és mehet PC-n is.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz PRDZsolesz #179929 üzenetére
Azok a Play Anywhere címek. A fizikai kiadás éppen, hogy nem az
-
PRDZsolesz
aktív tag
Sziasztok! A géphez csomagolt horizon 4 illetve motorsport 7 digitális kódok play anywhere címek is, vagy az csak a lemezes verziók sajátossága? Bocs, ha hülye kérdés.
-
Madoc
veterán
válasz Chaser #179922 üzenetére
Ms-nél profilhoz kötött minden. A windows-hoz használt profilod xbox profil is és fordítva. Tehát nem kell uj profilt csinálnod csak a meglévővel amin gamepass van belépni a windows-ba. És játszol.
[ Szerkesztve ]
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
Micsurin
nagyúr
válasz Chaser #179922 üzenetére
Hsz második fele
GamePass-szel kezdtem el PC-n a Horizon 4-et két hét játék után jött az S most ott folytatom. Ez oda-vissza működik. Ha jól értettem a kérdést.
Ergo a GP és a konzol semmilyen viszonylatban nincsenek egymással.
[ Szerkesztve ]
-
-
Chaser
legenda
válasz Micsurin #179919 üzenetére
nem a play anywhere jelentésést kérdeztem, az egyértelmű - már egy ideje -
hanem ha nincs boxom, csinálok egy ms profilt, veszek gp-t, akkor a gp-ben levő play anywhere címekhez is nyilván hozzáférek, és a gp-vel tudom játszani pc-n azokat?
lehet így egyértelműbb_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
ozsvar
tag
Sziasztok,
Xbox One S-en csak azok az Xbox 360-as játékok játszhatóak, amik szerepelnek a kompatibilitási listán? Konkrétan a FIFA Streets érdekelne, nincs Xbox One változata (de még találtam pár hasonlót). Illetve...ami szerepel a listán, de most szerzem be, az is használható lesz, vagy csak akkor, ha már egy 360-ason aktiváltam?
Köszi a választ!
[ Szerkesztve ]
"In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on."
-
törölt tag
válasz Chaser #179918 üzenetére
"ha vkinek van gp-je, de nincs boxa, és play anywhere játékról van szó, pc-n tud vele játszani? v kérdezhetem úgyis, gp-t lehet venni box nélkül is és aplay anywhere játékokkal lehet pc-n játszani úgy?"
Természetesen pc-sek is játszhatnak a play anywhere játékokkal.
szerk.: lassú voltam a linkvadászattal.[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz Chaser #179918 üzenetére
Igen, tudsz anyhweret tolni PC-n, minden Play anywhere cím (ez a lényege, a neve ) megy boxon és PC-n is.
GamePass-szel kezdtem el PC-n a Horizon 4-et két hét játék után jött az S most ott folytatom. Ez oda-vissza működik. Ha jól értettem a kérdést.
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz Wesder #179912 üzenetére
valószínűleg nem a válasz, ajándékként próbáltam venni saját acc-ról, de 3 havira már 7500ft-ot írt
egyébként elég érdekesen működik nálam az ms fiók, bejelentkeztem másik acc-kal, hol az enyémet, hol a másikat aktiválta, elkapott a harci ideg (((( :az s ahogy nézem 2018.07. gyártási idejű, az érdekelne, h eddig vajon hol a pélóban volt? hívtam az ms-t, h írják át a gart, 1,5 évet ír ms hivatalosan, 17 perc után annyit sikerült elérni, h kaptam egy számot, amit majd 1-2 óra múlva hívjak :d
ha vkinek van gp-je, de nincs boxa, és play anywhere játékról van szó, pc-n tud vele játszani? v kérdezhetem úgyis, gp-t lehet venni box nélkül is és aplay anywhere játékokkal lehet pc-n játszani úgy?
-
törölt tag
Már látom előre...
Hát mégsem , mert az fps rovásara menne. Sajnos nem lesz ilyen ,mert gyenge a proci. Sajnos nem ilyen mert 4k -ban nem bírja. :-) -
S@c@
őstag
válasz luckyboi82 #179900 üzenetére
En az ea acceseben levoben nem talaltam magyar feliratot.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz MunezXBK #179910 üzenetére
MFi típusúnak kell lennie. Bluetooth-on keresztül nem is ismeri fel az iPhone, miközben Androidon/Windows-on azonnal megjelenik. Shame.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz l.skywalker #179909 üzenetére
Androidon lehet, almán miért nem?
-
l.skywalker
Topikgazda
-
Chaser
legenda
válasz Wesder #179886 üzenetére
most élesztettem fel az x-et, mivel nem csináltak magyar nyelvi fájlt, így most is az usa-t választottam, aztán lehet már lokalizációnál is azt múltkor most kis hazánkat választottam, majd kiderül most mit ír, merre vagyok szerinte ( :
én szeretem a gow4-et, cryzis feelinglátom még él a gamepass, gondolom most aktív előfizetéssel nem tudok venni még 3 hónapot ( : esetleg az 1 hónapost? vagy az is csak akkor él ha nincs aktív gp?
-
NoOne1976
őstag
válasz l.skywalker #179903 üzenetére
Nagyon jó az ötlet
Pont erre gondoltam, hogy a valóságban ki mit tud megerősíteni. Mert az egy dolog, hogy anno a lemezen volt.Már csak azt volna jó megoldani, hogy ez elérhető legyen az összefoglalóból, mert így ez a bejegyzés el fog sikkadni.
[ Szerkesztve ]
-
r3ccardo
tag
válasz r.levente75 #179870 üzenetére
A Rocket League pack kódot oda tudom adni másnak?
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz NoOne1976 #179902 üzenetére
Ezt szerintem csak tesztelve lehetne illetve a fizikai tok hátsó oldalán szerepelnie kell, hogy melyik milyen nyelvet és feliratot tartalmaz. De még a digitális kiadások esetében is sokat számít, hogy milyen lokalizációhoz vannak kötve.
Én amondó vagyok, hogy olyan közösségi építő jelleggel írjuk le mi egy listába, hogy milyen játékokat ismerünk magyar felirattal.
Csináltam egy táblázatot 2 munkalappal. Ebbe mindenki beleírhat és szerkesztheti: LINK
Még annyit hozzáteszek, hogy a sorok mellé rakok 5 check-box-ot, hogy ha valaki meg tudja erősíteni egy játékról, hogy abban volt magyar nyelv/felirat akkor annál biztosabb a dolog.
Illetve a játék store linkjét is oda lehet még rakni.
[ Szerkesztve ]
-
NoOne1976
őstag
válasz luckyboi82 #179900 üzenetére
Össze tudjuk szedni, hogy melyik BC-s játék tartalmaz magyar feliratot? (Ami One-on is az, nem csak 360-on volt.)
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest