Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz SoldierL #239843 üzenetére
Egyáltalán nem ezt írtad le. Semmi rizikó nincs benne és főleg nem fogja egyik verzió sem "instabillá tenni a gépedet".
Ha Insider tag vagy és olyat tapasztalsz ami nem jó, jelented és javítják. Volt olyan hiba amit 4 órán belül javítottak.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz SoldierL #239827 üzenetére
Nem, nem ezt jelenti. Azt jelenti, hogy hajlandó vagy fejlesztés alatt álló operációs rendszer verziókat tesztelni azért, hogy a többi felhasználó jobb és stabilabb rendszert kapjon. Ez nem rizikó, hanem inkább egyfajta közösségi hozzáállás. Cserébe pedig vannak funkciók amik hamarabb érhetőek el.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
tom120514
őstag
válasz SoldierL #239829 üzenetére
Nem pontosan. One S és DD van, F1 22-re ahogy nyomtam, fagyott a gép. Letöltöttem amit mondtam és megjavult. Igazán egy már elkészült de nem teljes körben kiaditt frissítés ez. Mielőtt letöltöd, meg tudod nézni, a tiéden mi van és ha régebbi, lehet hogy segít, nekem bevált, bár nem volt ez hibám hónapok óta, csak pár napja.
[ Szerkesztve ]
Never go full retard.
-
tom120514
őstag
válasz SoldierL #239821 üzenetére
Nem tudom, mivel jár az insider tagság, nem érdekelnek az ilyesmik de olvastam hogy ez a megoldás, kipróbáltam, működik. Ha jól értem, ez olyan most mint egy béta teszt, a tömeges frissítés előtt az insiderek letölthetik, ez alkalommal ez javítja ezt a hibát pl., mást nem tudom, csinál-e.
Never go full retard.
-
-
addikt
válasz SoldierL #238658 üzenetére
Azt nézd meg mindképp, amit Fizzie írt. Mert a rendszerfrissítések azért általában menni szoktak instant on -ban. Játékoké már kevésbé, vagy nem mindig...
Most két frissítés volt májusban, ami azért ritka. Ráadásul elég közel egymáshoz. Nem insider -ben, hanem normál frissítésben.
Amit egyébként itt tudsz megnézni már előre, hogy legközelebb ne legyen meglepetés. Nem a magyar oldalt linkeltem, mert ott sokszor késve kerülnek ki az infók.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
Guitar14
senior tag
válasz SoldierL #237545 üzenetére
Sikerült megoldani?
Én is most szedtem ki az előzetes verzióból az egyik gépemet amit az előző tulaj állított be. (kb 2 naponta updatelt az oprendszer) Segíthetek mert ezt így én is most csináltam először.Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
l.skywalker
Topikgazda
-
persil
nagyúr
-
addikt
válasz SoldierL #237511 üzenetére
Főleg meghívásos, magasabb insider szinteken jön sűrűn frissítés. A többinél azért ritkább ott is. Tehát ezekről valószínű tudnál.
Inkább az a kérdés, hogy kezdetektől tiéd a konzol? Illetve van rajta más account is? Mert account -hoz köthető az insider tagság.
Van egy Xbox Insider Hub nevű alkalmazás Xbox -on. Azzal lehet kezelni az insider tagságot. Mindegyik account -tal próbáld végig.
Szerk.:
Pontosabban úgy, hogy bejelentkezel Xbox -on az adott account -ra, és úgy nyitod meg a Hub -ot.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz SoldierL #237509 üzenetére
Amennyiben nem vagy insider, havonta átlag 1 rendszerfrissítés van. Néha 2. Tehát nincs sok, és tuti nem 1-2 naponta jön.
Vagy insider programban veszel részt, vagy a játék frissítésekre gondolsz(?). Utóbbi nem attól függ, hogy milyen eszközön játszol.
[ Szerkesztve ]
-
Madoc
veterán
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz SoldierL #234444 üzenetére
Ez független attól, hogy milyen platform. Ez egy live service felület, ha nem lenne folyamatosan frissítve, akkor sebezhető/elavult/bugos lenne és akkor az lenne a felhasználók baja. Örülj neki, hogy még mindig foglalkozik vele a fenntartó.
-
lanszelot
addikt
válasz SoldierL #186063 üzenetére
Én kormannyal nyomom a FM7 et semmi gond vele. Be kell allitani ahogy neked jó, elmenteni, és hajrá.
FM6 ot is kitoltam kormannyal, de a pc változatát ott se volt semmi gond. Szerintem valamit nem jól állítasz.
Ha vki valaszolna a kérdésemre akkor elküldeném a beállításaimat. De sajna addig nem tudom. -
persil
nagyúr
válasz SoldierL #186063 üzenetére
A forzarol jut eszembe. Nem vagyok egy nagy pilota, de most a gold miatt azert lerantottam, szep meg jo, de nekem ez "nagyon verseny". Hianyoznak a regi bunko nfs-ek Nincs valami hasonloan arcade cucc, ami azert frissebb es split screen is van benne?(meg, ami igenyesebb, mint az ilyen szinvonaltalan split fele ortosagok )
Masik: nem tudjatok veletlen honnan tudnam a dirt showdown-t beszerezni emberi aron digitalisan?
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
Dreimus
senior tag
válasz SoldierL #184341 üzenetére
A játék nem kapott one x patchet így ugyanugy fut mint one s-en. Meg a kiemenetet hiába állítod ha a játék nincs rá felkészítve, ez nem PC illetve a a tv-k FHD 120Hz-et csak PC-ről tudják force-olva mert korlátozzák a gyártók és amúgy is a legtöbb tv ami nem éri el a 400-500k értéket csak 100Hz-es kijelzővel rendelkezik, tehát nem érdemes felülni a marketingnek, ha tesztben sikerült kihozni az adott modellből mégis akkor az más
[ Szerkesztve ]
-
Bogyi007
veterán
válasz SoldierL #177569 üzenetére
Be van állítva az alkalmazásjelszavad az Xbox360-hoz?
A További biztonsági beállításoknál válaszd az Alkalmazásjelszó létrehozását és ezt a jelszót használva tudsz belépni az x360-on használatos liveba multizni...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
-
Steelheart2
őstag
-
StLui
veterán
válasz SoldierL #166856 üzenetére
ha másol megy az xbox, a tévén is megy más eszköz a hdmi-re kötve, akkor csak a tévé hdmi bemeneteinek lesz valami gondja a beállításokban az xbox jelével. Próbálj a tévén egy alaphelyzetbe állítást.
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
Keksz
senior tag
válasz SoldierL #166841 üzenetére
Más megy a tv hdmi portjain?
Nekem volt az SONY tévénél, hogy egyik napról a másikra nem volt kép az Apple TV-ről. Cseréltem kábelt, kihagytam az erősítőt, stb.
Indítottam egy hibajegyet, visszavittem az Apple szervízbe, ott meg néztek hülyén hogy de hát ez megy...
Újból haza, tévé másik HDMI port, és ment.Az a hdmi port meg beszart, el is felejthetem.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon / Smart Home
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- EAFC 25
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning