- Milyen program, ami...?
- Hálózati / IP kamera
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Ubiquiti hálózati eszközök
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Linux Mint
- Microsoft Excel topic
- Teljes szoftveres megújulás vár az Apple iPhone-okra és Macekre
- Béta iOS-t használók topikja
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Egy face komment szerint megy a horizon 4 multi gold nélkül.
Ez alapból így van , vagy ez a kárpótlás azoknak akik nem tudtak csatlakozni a patch érkezéséig?
-
Thusor
őstag
Holnap viszem az xbox one fat alapgepem a konzolvilagba, hogy bevizsgaljak es becsereltessem egy xbox one x konzolra. Van itt valakinek arrol tapasztalata, hogy mennyi ido a bevizsgalas? Regebben amikor csereltettem akkor 15-20 perc volt az egesz. Telefonba 1-2 munkanapot mondtak.
-
kresz2
aktív tag
Jó estét!
Most csak az ea Access előfizetéssel játszható a battlefield 5 kampány,vagy akkor is ha megveszem a deluxe edition kiadást? -
chipesz
őstag
válasz
tothjani81 #159581 üzenetére
Nincs olyan játék ami csak X-en menne. Minden One játék megy FAT-on, S-en, X-en. Az "Xbox One X Enhanced" azt jelenti, hogy azon szebb, jobban fut, feljavított, részletesebb textúrák adott esetben.
-
Wesder
titán
válasz
tothjani81 #159581 üzenetére
Mi az a jinzol, és mi a fene az a Kife is Srange 2?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
bulikavagyok #159580 üzenetére
Jah, so sorry, r égen volt.
-
pixta78
senior tag
válasz
r.levente75 #159582 üzenetére
Most már működik.
-
axlfsi
veterán
válasz
Bogyi007 #159535 üzenetére
Szerintem ne vedd ezt fel. Hiszem, hogy csak egy ügyes trollkodás az egész.
De most komolyan, gondolj már bele! Sokkal erőszakosabb játékok és játék elemek vannak már nagyon régóta a piacon; most mindegyiken megbotránkozol vagy téged tényleg az háborított fel, hogy a lasszóval befogott, krokodilnak odadobott, földön megrugdosott karakter előtte egy téren szónokolt valamit? 😮️ -
-
axlfsi
veterán
válasz
IntelKiller7 #159513 üzenetére
Ááá, behalok! 😂 😂 😂
Eut a játékot meg kell vennem, brutál troll ez a videó 🤣 -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
- = Zk = - #159576 üzenetére
1TB-s FAT-ből csak az Elite volt, nem? Abban pedig SSHD volt.
-
l.skywalker
Topikgazda
Black Desert Online Beta tölthető USA, Kanada és Mexikói régiókban:
-
- = Zk = -
félisten
a One S 500Gb-os verziójában "gyérebb" a HDD mint az 1TB-os verzióban?!
csak mert kissé hangosan/lassan bootol... előtte egy 1TB FAT volt nálam... -
Draken
őstag
Aki tud segíteni vagy van tapasztalata ilyen téren, kérem, segítsen. Elképzelhető, hogy a (pl. pc vinyóján lévő) filmeket le tudjam játszani xboxra letöltött kodi-val? Jelen helyzetben arra lennék kíváncsi, hogy a 4k hdr remux anyagokkal boldogulna e a box (vagy vegyek külső mp-t)?
-
-
Trenew
tag
Ingyenes a pes 2019
Először sokan rendszerhibára gyanakodtak – elvégre csak pár hónap telt el a megjelenés óta –, de kiderült, hogy ilyesmiről szó sincs, hiszen a hivatalos leírásban is felbukkant a „free for a limited time” leírás.[ Szerkesztve ]
-
Bishi
tag
Nem tudjátok mikor lesz free live? Nincs liveom, és kéne valami. Igaz sehogy sem jön ki jól, ha mától kell, mert ha 1 havist veszek akkor is bukom a freet, ami szokott lenni.
-
XboxGamePass
senior tag
válasz
KardosAttila #159561 üzenetére
Nem tolódik ki a garancia. Én úgy tudom mindenképp újat kapsz, nem javítanak.
-
KardosAttila
aktív tag
válasz
XboxGamePass #159553 üzenetére
Na az jó, köszi. Ha esetleg új kontrollert küldenének arra újból 1 év garancia járna?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Battlefield V trialt letöltötte már valaki? Ránézne hogy indul? PC-n állítólag már lehet tolni.
-
icemad
nagyúr
Itt a link a headsethez, de úgy tudom Magyarországra nem szállítanak: [link]
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
icemad #159552 üzenetére
Én most ezt használom, cseréltem lakótársammal. Simán kényelmes akár hosszú távon is. (Főleg ha olyan nagy feje van valakinek mint nekem.
). 30 eurót meg röhögve megér.
Linket dobnál róla pls? Kitenném Twitterre, hátha van ismerős akit érdekel. Meg mondjuk itt is érdekelhet mást is.
[ Szerkesztve ]
-
XboxGamePass
senior tag
válasz
KardosAttila #159551 üzenetére
Teljesen díjmentes, ha garis.
-
icemad
nagyúr
HyperX Cloud Stinger Core Headset-ről van valakinek tapasztalata? Most akciósan 30 euró.
-
KardosAttila
aktív tag
Kontroller visszaküldése garanciával semmilyen költséggel nem jár?
-
negyven2
veterán
válasz
Stauffenberg #159541 üzenetére
Tudom, de ettől függetlenül rajta kívül csak a Minecraft-ból és Tetris-böl adtak el többet.
-
-Rolika-
senior tag
Sziasztok!
Gondolkozom a KV csere akcióján, viszont szeretném minél olcsóbban megúszni.
A 2 Forza kódot szerintetek mennyiért lehetne elpasszolni? A Horizont egyáltalán el lehet a game pass miatt? -
válasz
Mephistoone #159536 üzenetére
Majd érdekelne az eredmény, mi és mennyire változott.
-
pixta78
senior tag
Ti sem tudtok kulcsot beváltani? Sem Appban sem az oldalon? Boxtól távol vagyok, ott nem próbáltam.
-
törölt tag
válasz
Mephistoone #159536 üzenetére
Ebből nem lehet bann?
-
Bishi
tag
Skacok Black Desert bétára kapott már valaki valami infót? Pár napja regeztem, de semmi hír róla - elvileg 8-ától lesz. Nem kaptam semmit még.
-
mcwolf79
veterán
-
Bogyi007
veterán
válasz
Azért durva hogy ilyesmit is lehet ebben a programban tenni...
Másrészt azért a játékos lelkivilága is érdekes lehet hogy egy ilyen cselekménysorozatot tolt le. Oké ez végülis egy játékprogram amit nem vesz az ember komolyan, de azért na...[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
válasz
Mephistoone #159523 üzenetére
Próbáld EZT ki...
(mármint a programot)
De ha jobbat akarsz, esetleg ennek a guide-nak a lépéseit.
1-2-es pontok főleg.[ Szerkesztve ]
-
-
válasz
Kemény...
-
icemad
nagyúr
Úgy látom, hogy ingyenes a hot weels pack fm7-hez.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
6-7 particio kell hozza. Hazaerek megkeresem leirast majd es linkelem.
-
törölt tag
válasz
Ez engem is érdekelne. Ha majd lemegy a gari, szeretném megtuningolni.
-
Wesder
titán
válasz
Külső USB3 hàzba kell tenni.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Humble Xbox Bundle érkezik?? [link]
Ha valaki nem ismerné. A Humble Bundle lényege, hogy van három kategória, amiért kapsz teljes játékokat. (Legtöbbször 15 dolláros a legnagyobb csomag, de van mindig 1 dolláros csomag, amiért 2-3 játékot adnak. Ha a legnagyobb pakkot veszed, az összes játékot megkapod ami a kisebb pakkokban is van.)
-
pzstm
titán
válasz
-
pzstm
titán
Red Dead Redemption 2 has sold in 17 million units during as of today. That's more than the original game sold in its lifetime.
-
törölt tag
válasz
NoOne1976 #159496 üzenetére
Csak hogy még legyen egy csavar a történetben , nálam ugyanez van ,csak pont fordítva ,mint nálad.
Nekem a PUBG olyan ,mint amit megvettem, a PES19 olyan ,hogy megvan free-ben, de megvehetem pénzért.Mind a kettőt böngészőben hútzam be , ma reggel.
(nem bánnám ha a pes megmaradna, a pubg-t felölem visszavehetik :-) )
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Realm Royale teszt kulcs, aki kapja marja:
TTF63-266HV-37YT3-YTYHM-2RFXZ -
icemad
nagyúr
válasz
r.levente75 #159498 üzenetére
Nálam nincs gond egyik játékkal sem. Főleg nem a Minecrafttal. Fiaim szünetben nyomták rendesen, és nem volt vele semmi gond. Nekik one x van, de azt nem tudom, hogy belső vagy külső vinyón.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LG LCD és LED TV-k
- Xbox tulajok OFF topicja
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- PlayStation 5
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- Nintendo switch oled LEÁRAZTAM!
- Xbox Series X, dobozában, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- PlayStation 5 Fat/Slim HDMI csatlakozó csere, garanciával, aznapi elkészüléssel, üzletből!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest