Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Egy face komment szerint megy a horizon 4 multi gold nélkül.
Ez alapból így van , vagy ez a kárpótlás azoknak akik nem tudtak csatlakozni a patch érkezéséig?
-
Thusor
őstag
Holnap viszem az xbox one fat alapgepem a konzolvilagba, hogy bevizsgaljak es becsereltessem egy xbox one x konzolra. Van itt valakinek arrol tapasztalata, hogy mennyi ido a bevizsgalas? Regebben amikor csereltettem akkor 15-20 perc volt az egesz. Telefonba 1-2 munkanapot mondtak.
AOC Q3277PQU monitor / HP Workstation z600 / Synology DS1618+ / Synology DS218+ / DELL PowerEdge T20 / Xbox Series X / Apple MacBook Air (M1)
-
bLaCkDoGoNe
veterán
-
-
kresz2
aktív tag
Jó estét!
Most csak az ea Access előfizetéssel játszható a battlefield 5 kampány,vagy akkor is ha megveszem a deluxe edition kiadást? -
chipesz
őstag
válasz tothjani81 #159581 üzenetére
Nincs olyan játék ami csak X-en menne. Minden One játék megy FAT-on, S-en, X-en. Az "Xbox One X Enhanced" azt jelenti, hogy azon szebb, jobban fut, feljavított, részletesebb textúrák adott esetben.
Samsung Galaxy S24
-
Wesder
félisten
válasz tothjani81 #159581 üzenetére
Mi az a jinzol, és mi a fene az a Kife is Srange 2?
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
pixta78
senior tag
válasz r.levente75 #159582 üzenetére
Most már működik.
Hegyet alulról, templomot kívülről, kocsmát belülről!
-
axlfsi
veterán
válasz Bogyi007 #159535 üzenetére
Szerintem ne vedd ezt fel. Hiszem, hogy csak egy ügyes trollkodás az egész.
De most komolyan, gondolj már bele! Sokkal erőszakosabb játékok és játék elemek vannak már nagyon régóta a piacon; most mindegyiken megbotránkozol vagy téged tényleg az háborított fel, hogy a lasszóval befogott, krokodilnak odadobott, földön megrugdosott karakter előtte egy téren szónokolt valamit? 😮️˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
tothjani81
senior tag
-
nagyúr
-
axlfsi
veterán
válasz IntelKiller7 #159513 üzenetére
Ááá, behalok! 😂 😂 😂
Eut a játékot meg kell vennem, brutál troll ez a videó 🤣˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz - = Zk = - #159576 üzenetére
1TB-s FAT-ből csak az Elite volt, nem? Abban pedig SSHD volt.
Véleményem szubjektív...
-
l.skywalker
Topikgazda
Black Desert Online Beta tölthető USA, Kanada és Mexikói régiókban:
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
- = Zk = -
félisten
a One S 500Gb-os verziójában "gyérebb" a HDD mint az 1TB-os verzióban?!
csak mert kissé hangosan/lassan bootol... előtte egy 1TB FAT volt nálam..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Draken
őstag
Aki tud segíteni vagy van tapasztalata ilyen téren, kérem, segítsen. Elképzelhető, hogy a (pl. pc vinyóján lévő) filmeket le tudjam játszani xboxra letöltött kodi-val? Jelen helyzetben arra lennék kíváncsi, hogy a 4k hdr remux anyagokkal boldogulna e a box (vagy vegyek külső mp-t)?
-
nagyúr
-
Trenew
tag
Ingyenes a pes 2019
Először sokan rendszerhibára gyanakodtak – elvégre csak pár hónap telt el a megjelenés óta –, de kiderült, hogy ilyesmiről szó sincs, hiszen a hivatalos leírásban is felbukkant a „free for a limited time” leírás.[ Szerkesztve ]
Gamertag: Trenew24HUN
-
Bishi
tag
Nem tudjátok mikor lesz free live? Nincs liveom, és kéne valami. Igaz sehogy sem jön ki jól, ha mától kell, mert ha 1 havist veszek akkor is bukom a freet, ami szokott lenni.
-
senior tag
válasz KardosAttila #159561 üzenetére
Nem tolódik ki a garancia. Én úgy tudom mindenképp újat kapsz, nem javítanak.
-
KardosAttila
aktív tag
válasz XboxGamePass #159553 üzenetére
Na az jó, köszi. Ha esetleg új kontrollert küldenének arra újból 1 év garancia járna?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Battlefield V trialt letöltötte már valaki? Ránézne hogy indul? PC-n állítólag már lehet tolni.
Live-Die-Respawn
-
Itt a link a headsethez, de úgy tudom Magyarországra nem szállítanak: [link]
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Madoc
veterán
válasz icemad #159552 üzenetére
Link jöhet, egyet már megvettem karira az egyik gyereknek, de ketten vannak egyforma kell ugyis. Itthon 12990. Amugy lenne ebből kimondottan xboxos verzio is de csak usa-ban kapni. Hyperx cloudx stinger core link
[ Szerkesztve ]
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz icemad #159552 üzenetére
Én most ezt használom, cseréltem lakótársammal. Simán kényelmes akár hosszú távon is. (Főleg ha olyan nagy feje van valakinek mint nekem. ). 30 eurót meg röhögve megér.
Linket dobnál róla pls? Kitenném Twitterre, hátha van ismerős akit érdekel. Meg mondjuk itt is érdekelhet mást is.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
senior tag
válasz KardosAttila #159551 üzenetére
Teljesen díjmentes, ha garis.
-
HyperX Cloud Stinger Core Headset-ről van valakinek tapasztalata? Most akciósan 30 euró.
-
KardosAttila
aktív tag
Kontroller visszaküldése garanciával semmilyen költséggel nem jár?
-
negyven2
veterán
válasz Stauffenberg #159541 üzenetére
Tudom, de ettől függetlenül rajta kívül csak a Minecraft-ból és Tetris-böl adtak el többet.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
-Rolika-
senior tag
Sziasztok!
Gondolkozom a KV csere akcióján, viszont szeretném minél olcsóbban megúszni.
A 2 Forza kódot szerintetek mennyiért lehetne elpasszolni? A Horizont egyáltalán el lehet a game pass miatt?https://www.youtube.com/@Rolika82
-
őstag
válasz Mephistoone #159536 üzenetére
Majd érdekelne az eredmény, mi és mennyire változott.
-
pixta78
senior tag
Ti sem tudtok kulcsot beváltani? Sem Appban sem az oldalon? Boxtól távol vagyok, ott nem próbáltam.
Hegyet alulról, templomot kívülről, kocsmát belülről!
-
törölt tag
válasz Mephistoone #159536 üzenetére
Ebből nem lehet bann?
-
Bishi
tag
Skacok Black Desert bétára kapott már valaki valami infót? Pár napja regeztem, de semmi hír róla - elvileg 8-ától lesz. Nem kaptam semmit még.
-
Bogyi007
veterán
Azért durva hogy ilyesmit is lehet ebben a programban tenni...
Másrészt azért a játékos lelkivilága is érdekes lehet hogy egy ilyen cselekménysorozatot tolt le. Oké ez végülis egy játékprogram amit nem vesz az ember komolyan, de azért na...[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
törölt tag
-
nagyúr
válasz Mephistoone #159523 üzenetére
Próbáld EZT ki...
(mármint a programot)
De ha jobbat akarsz, esetleg ennek a guide-nak a lépéseit.
1-2-es pontok főleg.[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
nagyúr
-
NyMRooD
őstag
válasz hackeeeee #159524 üzenetére
Ha jól emlékszem már Nintendo-ra is volt (és persze nyilvánvaló mert arra lett kitalálva de PC-re is, illetve szokott lenni Androidra), szóval elég nagy esély van rá szerintem, hogy végre xboxra is legyen.
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
nagyúr
Kemény...
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Úgy látom, hogy ingyenes a hot weels pack fm7-hez.
-
oriic
HÁZIGAZDA
6-7 particio kell hozza. Hazaerek megkeresem leirast majd es linkelem.
Live-Die-Respawn
-
törölt tag
Ez engem is érdekelne. Ha majd lemegy a gari, szeretném megtuningolni.
-
Wesder
félisten
Külső USB3 hàzba kell tenni.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Humble Xbox Bundle érkezik?? [link]
Ha valaki nem ismerné. A Humble Bundle lényege, hogy van három kategória, amiért kapsz teljes játékokat. (Legtöbbször 15 dolláros a legnagyobb csomag, de van mindig 1 dolláros csomag, amiért 2-3 játékot adnak. Ha a legnagyobb pakkot veszed, az összes játékot megkapod ami a kisebb pakkokban is van.)
Live-Die-Respawn
-
pzstm
titán
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
-
pzstm
titán
Red Dead Redemption 2 has sold in 17 million units during as of today. That's more than the original game sold in its lifetime.
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
senior tag
-
törölt tag
válasz NoOne1976 #159496 üzenetére
Csak hogy még legyen egy csavar a történetben , nálam ugyanez van ,csak pont fordítva ,mint nálad.
Nekem a PUBG olyan ,mint amit megvettem, a PES19 olyan ,hogy megvan free-ben, de megvehetem pénzért.Mind a kettőt böngészőben hútzam be , ma reggel.
(nem bánnám ha a pes megmaradna, a pubg-t felölem visszavehetik :-) )
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Realm Royale teszt kulcs, aki kapja marja:
TTF63-266HV-37YT3-YTYHM-2RFXZ -
válasz r.levente75 #159498 üzenetére
Nálam nincs gond egyik játékkal sem. Főleg nem a Minecrafttal. Fiaim szünetben nyomták rendesen, és nem volt vele semmi gond. Nekik one x van, de azt nem tudom, hogy belső vagy külső vinyón.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest