Új hozzászólás Aktív témák
-
Snoop27
őstag
Meglepően gyengén pörög ez a topic, pedig nagyon tetszetős ez a Honor. Én még kivárok a Xiaomira s ha nem jönne be akkor jöhet a 7 pro.
-
ferrari1
őstag
Zoom teszt jó párás időben
Magic7 Pro[ Szerkesztve ]
-
kalmandi
csendes tag
Sok tok ne elérhető rá, de a Nillkin bejövős erre is
Honor Magic 7 Pro tokok -
Camel
csendes tag
válasz
Balúkapitány #64 üzenetére
Honor.com, alul kivalasztod Németországot
-
Camel
csendes tag
Németország, Honor M7P+Honor watch 5(kb 150EUR)+Earbuds open (150EUR)+100w supercharge, + Wireless supercharge+Honor tok, a jó magyar Ft-ra átváltva 470E HUF.
Ha itthon megveszed ezeket, akkor maga a készülék 530+óra 60+füles 60+töltők együtt 64+tok 5.
Ez így 720.000 HUF.
és ne kapjak agyf**szt? -
Meza
tag
Iphone-nál meg már hányadik éve is marad el "a nagy bűvésztrükk"?!
-
lovag01
csendes tag
Ebből idehaza lesz vajon C431/C432-es változat? Telekom és MediaMarkt üzletekben is C430 van kiállítva.
-
Mikemend
senior tag
Ez ismerős dolog. Amikor egy ismerősöm álló telefonnal videózik, megkérdezem tőlük, hogy nektek nem fekvő a tévétek? Nevet egyet és azonnal kapcsol.
Különben én a helytakarékosság és minőség szempontjából maradtam full HD-n 30 fps-sel, így azért minden látszódik, ami kell (nem érdekelnek a fűszálak) és a minőség is szerintem teljesen jó. Nem vágyom a 4K 60 fps-re, pedig készítettem már olyan videót. -
Mikemend
senior tag
A Samsung bejelentése után megjött a válasz a Honortól.
-
Predatorr
őstag
Weben tudom nézni, mindenhol kifutott modell. Pécs környékén sem járok. Sebaj, a Samsung 25W töltője 2-2,5ó alatt csúcsra tölti, vagy PC éjjel telecsorgatja 10ó alatt. Amíg 3 nap az üzemidő, elvagyok vele.
Maronx: AI beállítások. Szépen lopná ez is a tevékenységeket és az adatokat, ha hagynám.
Sehány év múlva sem cserélem semmire, ahogy a trendeket nézem, ezért adtam ki rá ennyi pénzt. 500 töltés után felőlem degradálódhat is az akku 1500 nap után. Ha valaki megfigyelni akar (tevékenységekből gondolataimat is, lásd AI), dolgozzon meg érte.Kiflee: És akkor mi van? Attól nálam még semmivel (erősítő, tv tuner, tv) nem működik, ahogy a Xiaomi sem tette. Klímát sem, de az mondjuk manuális.
Nem dobok ki pénzt ezért kompatibilis cuccokra.
[ Szerkesztve ]
-
Balúkapitány
tag
válasz
cicaslany86 #55 üzenetére
Még sehol semmi infó. Csak várakozás van.
-
cicaslany86
aktív tag
válasz
Balúkapitány #48 üzenetére
Erről van bármi, félhivatalos valahol? X7 ultrát nézegettem, de 300e körül már nem akarok bizonytalan gsm-ből vásárolni.
-
Köszi mindenkinek.
-
spawn21
veterán
válasz
TheBikerider #43 üzenetére
Nem igazán tudsz lukra menni szerintem. Apróságokon fog múlni, én most ugrottam egy magic 6 próba. s24 ultráról
-
Balúkapitány
tag
válasz
Ha a képalkotást részesíted előnyben . . . T A L Á N megérkezik márciusban Európába az Oppo Find X8 Ultra és a Vivo X200 Ultra . . .megérnek egy pillantást.
-
joey04
titán
válasz
Ha nem fontos kamera, akkor samu nem kérdés. Ha meg fontos, akkor bármi más. Mondjuk Vivo, vagy majd Xiaomi 15 Ultra.
-
guni
tag
A kisebb akkukapacitás valószínűleg azért van hogy meg tudjanak felelni az eu által elvárt 1000 ciklusos élettartamnak. Szóval valószínűleg fizikailag ugyanaz az akku van benne mint az kínai verzióban, csak szoftveresen vissza van véve a maximum kapacitás hogy így strapabíróbb legyen.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
Ejj az élet nagy problémái... ha így lenne se merném leírni, mert szánalom a köbön
ez egy vacak telefon... mire nem elég egy s24u vagy 16pm? Mit csinálsz a telefonnal? Ülsz azt nézegeted?
[ Szerkesztve ]
-
Snoop27
őstag
válasz
Megértelek, én is ebben a cipőben járok, jó 1 éve tervezem a 11 pro max cseréjét de még nem kaptam megfelelőt, 16 pm, fold 3 és 1+ open is volt nálam de nem fogtak meg, reménykedtem a honorban de látom ez se lett egy wow készülék, talán az S25U, bár fene tudja.
Mi a gond a 16 pro-val, nem tudtál megbarátkozni vele?[ Szerkesztve ]
-
Cserélem le a 16 pro-t. Megvárom a Samu mit gurít, de valami csúcs droidos kell. (Fold és flip off.) Ezt a Honor-t is nézem....😳 Fogalmam sincs mit vegyek.
[ Szerkesztve ]
-
hdavid1
tag
-
Tengerparti apartmanok dettó. A légkondi használatáért felárat kérnek, ha nem fizet a vendég, akkor nem kapja meg a légkondi távirányítóját.
Na, ezt mi mindig megoldottuk az infra képes mobiltelefonnal
Amikor a tulaj hisztizett, akkor tágra nyílt szemmel mondtam neki, hogy a takarítónő bekapcsolva hagyta, de mivel nekem nincs távirányítóm, nem tudtam kikapcsolni
-
martonx
veterán
Infra a telefonba: vezetőség kitalálta, hogy az alkalmazottak ne állítgassák csak úgy a légkondit, elrakták a távirányítókat. Mi meg megoldottuk telefonnal
-
rdt89
addikt
Ez elég gyenge eresztés sajnos, cserébe teszt jó volt.
Az infra kérdésre, nekem telefonnál kizáró tényező, ha nincs benne!
-
hdavid1
tag
Továbbra is zsákutcának gondolom ezt a 3 kamerás, szenzorzoomos irányt. Főleg ennyi pénzért.
-
7Heads Drago
veterán
Elég jónak tűnik kamerák alapján itt is: [link]
[ Szerkesztve ]
-
rocketleague
újonc
"Felülre nem csak infra került (ezt egyébként hányan használják?)" - 1 pont ide,melóban néha infrával vezérlem a klímát,csak xiaomiról.
-
macikos
addikt
válasz
Tekergő82 #31 üzenetére
Egyetértek, 60fps kellene hogy legyen az alap, 1080-nál is, de, a legtöbb embernek fogalma sincs róla, hogy mi is ez.
Engem már az felcsesz, hogy videófelvételnél rendre mindenki álló helyzetben tartja a telefont
Nálunk a családban senki nem fordítja el, amikor meg TV-n visszanézzük a videókat, akkor mindenki meglepődik, hogy az én videóim teljes képernyősek... -
Tekergő82
tag
Bone, nem értem ezt az úgyis 4k 30fps el videóznak a legtöbben. Szerintem 2025 ben 4k 60fps alap, sőt én soha nem videózok 30fps el. Szerintem főleg azok videóznak 4k 30fps el akiknek nem képes 60fps re a telefonjuk.
-
Hallosz
senior tag
". . . tiszta, erélyes a beszélgetési hangminőség mindkét oldalon"
Kontra:
"Hangminőség 8 pont"Oszt ezt, hogy kell érteni
[ Szerkesztve ]
-
martonx
veterán
válasz
Predatorr #27 üzenetére
Nekem is HMP6P van, igaz céges. Szerintem rohadt jó telefon, mondjuk az AI-t nem is látom, hogy mit is kellene csinálnia, hol is kellene neki engedélyt adni? Bár őszintén nem is hiányzik
HMP7P-re kíváncsi voltam, hááát ez nagyon nem meggyőző. Na mindegy, majd jövőre, hátha két generációnyi előre lépésért már érdemes lesz a céget megnoszogtatni egy telócserére. -
osonte
őstag
válasz
Predatorr #27 üzenetére
Pécsen egy egy egész sorvégen lóg a kétfajta töltő, nem számoltam, de jópár darab. A kábel nélküli USB-C-s (erre van írva, hogy GaN) és a kábeles USB-A-s (ezen nincs feltüntetve, hogy GaN, de találtam olyan leírást, ahol GaN töltőnek írja). Egy árban volt a kettő. Annyi, hogy az USB-C-s több fajta feszültségen tud tölteni, de a vége mindkettőnek a 100W. Más városban persze nem tudom mi a helyzet, de gondolom nagyobb városokban kb ugyanazzal a készlettel dolgoznak.
-
Predatorr
őstag
Jó döntés volt Magic6 Pro-t venni zóccóé'.
Ez egyértelműen rosszabb, de.kegalább majdnem duplájába kerül.
Egyik telefonnál sem sikerül megemlíteni, hogy az AI funkciók nem működnek, ha a júzer nem ad mindenhez is minden engedélyt a telefonon, beleértve tevékenysége követését.
Az infra port sem Xiaomi, sem Honor telón nem működik semmivel, ha csak nem vesz az ember ahhoz való tv-t és egyebet, fölösleges.osonte: Tényleg? Mert én csak type-c GaN töltőket láttam (máshol is), amely csak átalakítóval használható, az meg nem viszi át a töltést.
-
Ki kellene már próbálni egy ilyesmi Honor telefont, ha értelmes szintre csökkenne az ára, akkor veszek egyet
-
h4h01
senior tag
Nagyon jó készülék lett ez is, csakúgy mint a tavalyi! Az akksi az egyetlen fájó pont! Az okot már Bog-ék valszeg megfejtették, hogy ide miért csak a kisebb akksis verzió jön, de ezen kívül top notch.. A proci melegedése viszont meglepett?! Nyilván lehetett számítani rá, de mintha a tavalyi csúcs snapdragon nem melegedett volna ennyire..
19: Azért ez az 5280 mAh sem kicsi, ez sztem ne tartson vissza! Pl. az s24 ultraban csak 5000-es van, attól ez még mindig jóval nagyobb, csak a tavalyi Magic 6 pro-tól és a kínai verziótól elmarad sajnos..
[ Szerkesztve ]
-
greyslay
aktív tag
M5 prot szerettem volna erre upgradelni viszont ez a telep méret nagyon elbizonytalanított. Azért pár tesztet megfogok nézni mennyire merül de már az M5 pro sem bír ki egy napot kanóc nélkül
-
Vikooo
addikt
Zoom kamera Ai, jövőbeli cloud mintavetelezessel kapcsolatban: hogy is volt ez a Samsung Hold fotonal? Csal a Samsung (ravetit egy jó minőségű képet a Holdról és nem ő csinálja on the spot) csalast kiáltott mindenki, most meg ez a desired function.
-
szkaroly
senior tag
válasz
bollokcs80 #8 üzenetére
De még milyen jó az infra lehetősége. Fater elalszik a földszinten az üvöltő tévé mellett, nem kell a távirányítót a sötétben keresni.
[ Szerkesztve ]
-
MikeWazowski
veterán
Mindenki agyon dicséri ezt a telefont. Az összes tech youtuber. Ennyi pénz biztos nincs, így lehet télleg jó cucc....
-
Nem rossz, de a 6 pro-hoz annyira sokat nem ad, az igazi előrelépés az RSR..
-
drpityi
csendes tag
Nekem a súly és az akkumulátor kapacitás ami nem igazán tetszik ebben a telefonban.
Az ára persze magas, de ez ebben a kategóriában nem lep meg.
Ettől függetlenül maradok honor mellett és a magic5 lite után magic7 lite ra fogok váltani.
-
joey04
titán
válasz
bollokcs80 #8 üzenetére
Azért 460-ért órával nem volt rossz az op.
-
macikos
addikt
A közeli képeken nagyon zavaró a fólia, levehettétek volna. Nem elegáns.
Mi ez, hogy nem perpanens a vízállóság? Idővel csökken vagy mi? -
bollokcs80
Korrektor
Nekem tetszik, bár eddig az idei "csúcsmobil" az OP13. Mindkettő brutál drágán kezdett, de majd lesz ez még olcsóbb. Ezek után kíváncsi leszek, mit villant a Samsung az S25 szériával.
@Bone123: "Felülre nem csak infra került (ezt egyébként hányan használják?)...." - vannak helyzetek, amikor praktikus tud lenni. Én pl. egy egyetemen dolgozva a termekben az akkori Xiaomi telóm távirányító appjával kapcsolgattam a projektorokat és a klímákat. -
doooo
veterán
"Kitűnő a fotós helyzet a piac legsokrétűbb, egyke telefotós egységével"
Messze nem kitűnő. Az összkép sem, de a telefotó végképp. Lehetne sokkal jobb is ezekkel a 200 megapixeles kamerákkal, de a szoftvert elcseszték. -
osonte
őstag
Megkérdeztem a Honor-t, még a hónapban elkezdődik a forgalmazása itthon. Hivatalos viszonteladók: MM, Euronics, Alza és még mondott cégeket, de azokat nem ismerem. Sajnos csak február 1-el tudok vásárolni, remélem ha lesz valamilyen promóció az elején, akkor arról lemaradok.
-
Vtwo
senior tag
A csúcs samuk és almások játszóterére hasonló árazással nehéz lesz bejutni a kínaiaknak a "nyugati" piacokon(esetleg ha tudásban nagyon elvernék őket lenne esélyük).
[ Szerkesztve ]
-
osonte
őstag
Az a baj nekem pont azok tetszenek benne, amik nem a gyengéi, de azok nagyon. Az akksi nem érdekel, mert fél óra alatt fel van töltve, de a kijelző talán a legjobb az összes közül szemkímélés tekintetében (nem kompakt méretben), tetszik a sík, de enyhén ívelt oldala. Az újjlenyomatolvasó ultrahangos, van rendes 3D-s arcfelismerés, előlapi AF-el. Láttam szétszedve, két egyforma (alul/felül) és brutális nagy hangszóró van benne, rekordmélyekkel és hangerővel (-22.8 LUFS (Excellent)), öt év főverzió stb... Szóval nekem PWM érzékenyként és aki nem szereti az erősen ívelt kijelzőt, de szeretne ekkora telefont, nálam simán nyerő. Persze ezek az én preferenciáim. Az elődje most sokkal olcsóbban vehető, akinek nem ezek az igényei.
-
ghiottone
nagyúr
Van Honor 200 Pro és Magic 6 Pro is a családban, ezekhez képest itt sem látok sok fejlődést, de hozzáteszem az Op13 esetén se, vagy más új csúcskategóriás telefonoknál. Eddig nekem az Oppo Find X8 Pro tetszik az újabb kínai gyártók készülékei közül.
-
geryboro
senior tag
HMP6 Pro-ról akkor inkább már V3.
-
joey04
titán
Hát ez nem lett nagy durranás. Inkább op 13.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Új év, új trükkök, de van-e még varázs a mobilos csúcskategóriában?