Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MunezXBK
nagyúr
válasz sugarforce #110499 üzenetére
Vagyunk így egy páran.
-
sugarforce
addikt
Úgy látom mindegyikről lecsúsztam
-
gorgocska
tag
-
xrace77
tag
Szabadon felhasználható COD WWII béta letöltőkódok.
KQ9GF-FFKX3-QF4VW-YVFC3-474MZQPWCQ-Y9H2C-DPC6K-24R24-KMD7ZJó játékot!
Hamar elkeltek!
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
Kaptam még két COD: WW2 Beta kódot. Vigyétek. 10 után jövök én is.
Xbox One Token 1:
KTDVQ-FRJ42-MX2CX-3PQM6-QGHTZXbox One Token 2:
Q3FP9-X7YPK-VM3K2-P4MRC-47HJZNem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Siffredi
senior tag
válasz Jegesmaci90 #110492 üzenetére
A hozzászólások idejét akkor nem nézted... Nem olvasol?
-
KD6-3.7
őstag
Sziasztok!
Ha lenne valaki oly' kedves es kuldene egy CoD WWII beta kodot azt megkoszonnem akar szemelyesen is Budapesten egy sörrel, borral!
-
oriic
HÁZIGAZDA
Kaptam még két kulcsot COD WWII bétához. Ezek márt letöltőkódok:
Xbox One Token 1:
T9CQV-M6K37-MX2MJ-T6WJM-MHTGZXbox One Token 2:
R4MVC-G3YP9-6M7KF-WGP3Q-DK26ZLive-Die-Respawn
-
danilla
őstag
válasz Stauffenberg #110480 üzenetére
En a tobbi jatekmodtol csak idegbajt kapok, mert vagy azert halok meg, mert mogem elednek es hatba lonek, vagy egy sarokban gugolo valaki lo le.
[ Szerkesztve ]
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz Csapoati #110481 üzenetére
Csak ma hosszabbítottam Goldot, az utóbbi 2-3 hétben nem is mentem multiplayer közelébe, de több ismerősöm is panaszkodik, hogy valami nem kerek a Live körül az utóbbi napokban. Itt volt a szarakodás az RS6 körül, meg állandóan valami elszáll és kidob a meccsekből vagy eleve nem is csatlakozik, szokásosnál is több party gond, stb.
-
Csapoati
nagyúr
válasz r.levente75 #110476 üzenetére
Valami általánosabb gond lesz, nekem Trials Fusionben nem jelentek meg a barátok ghostjai meg idejei.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Siffredi
senior tag
válasz Zoleee83 #110473 üzenetére
Nekem is az a verzió van meg, viszont én megvétel után jöttem rá, hogy az egyik dlc hiányzik belőle... Mindegy, majd ha akciós lesz, beszerzem.
Viszont a co-op küldiket letolhatjuk, ha van hozzá kedved, úgyis terveztem elkezdeni a játékot.
Ja, és azt olvastam, hogy a hiányzó dlc-t nem is ajánlatos feltelepíteni addig, amíg legalább a sztori részét végig nem játszottuk, mert zavart okoz az erőben...
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz r.levente75 #110476 üzenetére
Semmit, kinyomtam a hibaüzenetet és megpróbáltam újra elindítani a játékot, akkor már jó volt. Előbb a GTA V, majd a Tomb Raider is ezt dobta mikor elindítottam volna, második nekifutásra mindkettő elindult.
Az FH3 csatlakozási hibához nem tudok hozzászólni, már nincs FH3-am.
-
r.levente75
addikt
válasz Stauffenberg #110471 üzenetére
És mit csináltál vele?
Nekem a pvz gw2-ben fél év után dobta ezt, most délután úgy, hogy délelőtt még ment.
Az FH3-ban pedig nem tudok multizni, se co-op se semmi, mert valami szerverhez nem tud csatlakozni. Ez gondolom nem nálam rossz. Egy fohászt elmormolok hátha megjavul. Maga a játék úgy amúgy megy.
[ Szerkesztve ]
-
Dinasti
senior tag
válasz oriic #110463 üzenetére
2 TDM-et toltam le. Milyen? Mint az előzőek se több se kevesebb. Grafika ua mint akár a Bo3 ban csak 2.vh-s körítéssel. Atomstabil 60fps. Én biztos hogy visszamondom az előrendelésem csak ki akartam próbálni. Viszont az a ki..szott Cod feeling az ismét ott van és ahogy az Mp44 ugat a kezedben az azért jó érzés... De nem 20.000ft ért. Ha annyira codozni akarok felmegyek Black Ops 1 re tegnap este is 12.000 online player volt és codozgatok ott. És nem azért mert nem vehetném meg hanem mert az Activision ismét sz.rt a fejünkre...
[ Szerkesztve ]
-
Zoleee83
addikt
válasz Siffredi #110469 üzenetére
Igen és sajnálom is mert pont azért vettem fullos Ultimate-et mert tartozik hozzá 9db DLC és ezzel az utolsó pénzért megvehetõvel lenne teljes. Már irtam egy e-mailt de nem válaszoltak, majd most írok még egyet. Érdekes hogy a ps-es verzióban még mindig ott van a plusz dlc ajándék a One-osból meg eltűnt. Nem fillért akarok b***ni mert 1,5k a kieg de ha így hirdették akkor ide is adhatnák.
Itt a PS4-es ott van benne az ajándék, ugyanígy nézett ki a One-os.[ Szerkesztve ]
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
akooos
veterán
Na, aki esetleg szeretne még szingapúri gift cardot venni, annak ajánlom a gameshopasia.com oldalát. Jelenleg csak 50-es van náluk, de én 1 órája vettem 200-at. Az egyik kódot nem fogadta el a store, írtam e-mailt, 5 perc múlva kaptam a javított kódot, ami működik [link]
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz r.levente75 #110466 üzenetére
Nekem is elszállt ezzel az üzenettel két játék is első indításra. Másodjára mindkettő elindult.
-
Zoleee83
addikt
Konzolokszervizével van tapasztalata valakinek? Tegnap vettem egy Sniper Elite 3 Ultimate Editiont, amit úgy árultak hogy a Hunt the Grey Wolf DLC ajándékba jár hozzá. Ez nem volt sem a levélben sem a csomagban. Írtam levelet nekik de nem válaszolnak. 😕 Engedjem el?
[ Szerkesztve ]
-
r.levente75
addikt
válasz r.levente75 #110440 üzenetére
Erre valakinek valami megoldása?
Azóta már ez is van.
For some reason Plants vs Zombies GW2 has taken roo long to start. (0x8027025a)EZ AZ XBOX ONE KEZD OLYAN LENNI, MINT A KUTA VACSORÁJA!!!
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na COD kinek hogy tetszik?
Live-Die-Respawn
-
Jovanny2
őstag
válasz #67947008 #110461 üzenetére
Köszi! Maga a felvetés is hülyeség, hogy miért nem talál csatit a hátoldalon, mert adapter már az S-hez is kellett, amit egy ideig ingyen adott a MS váltáshoz. Amúgy horror áron van, de nekem még jutott az ingyenesből. Akkor megnyugodtam.
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
-
törölt tag
válasz Jovanny2 #110460 üzenetére
Ezt talaltam csak:
Looks like you'll get the same HDMI in/out ports as the other Xbox One consoles for all your TV needs, two USB 3.0 ports on the back, IR Out, S/PDIF, and an ethernet jack. If you're noticing something missing, you're right: there is no Kinect jack on the back of the console. Looks like Microsoft is continuing the slow, quiet death march for the system's once-bundled motion-control camera.
So wait, will Kinect work at all on the Xbox One X then?
Yes, it will, but you'll have to buy a Kinect adapter directly from Microsoft if you want to keep using it. It'll hook up your Kinect to one of the USB ports in the back. You can buy it directly from the Microsoft Store.
//////////////////////////////////////////
A dayOne temahoz hozzaszolva:
Ha nem lenne a PS valtozat, akkor biztos, hogy csak karacsony korul ruhaztam volna be az XXX-be. Amennyiben az MM azt mondja, hogy "bocs olyat nem tudunk adni, csak simat", akkor nem is fogom kerni.[ Szerkesztve ]
-
Jovanny2
őstag
válasz Madoc #110459 üzenetére
Jó, azért kicsit féltem is a belső táptól, de szerencsére abszolút jól kivitelezett darab.
FIGYELEM: van már infó az X-hez a Kinect csatlakoztathatóságáról? Nem rég vettem az S-hez, szomorú lennék, ha nem tudnám használni X-szel. Gondolom csak szoftveres kérdés, mert már az S-en sincs dedikált port neki, egy sima USB slotba kell dugni.
-
axlfsi
veterán
válasz l.skywalker #110438 üzenetére
... ez is csak azert van, mert itt irkalsz, ahelyett, hogy jatszanal!
((nem, nem volt komoly, poen akart lenni, ne huzd fel magad! Tudom mirol beszelsz, pedig ket gyerek van "csak", abbol egyik mar nagykoru egyetemista, de megis - igaz, igy amikor lenne eppen kis idom este, miattuk nem jutok oda )).˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
Jovanny2
őstag
válasz Madoc #110454 üzenetére
Most írtam hozzá a végét, az a valószínűbb, DE...én inkább látok párhuzamot a fat XONE day1 és ONE X day1 közt, mint a fat és a slim XONE közt. Azért ezt majdnem nevezhetjük generációváltásnak HW szempontból. És igen, az S első hetes volt, de akkor gyorsan kellett kapcsolni, mert még nem esett le a fat ára annyira. 65-ért 1 nap MS garival szerintem még jó árat kaptam érte.
-
Madoc
veterán
válasz Jovanny2 #110452 üzenetére
Ez a fat xone day one dition elleni érv. Gen váltásnál meg is értem. De ha jol emléxem s-re szinte azonnal mentél. Én meg is unom a xox-ot mire a kiváróknak lesz. 😎
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
Jovanny2
őstag
1 érv a day one (PS) verzió ellen: én örülök, hogy a FAT-em nem volt Day One, mert szerintem nehezebb 1-2 év múlva eladni, mert messziről látszik, hogy első generációs. Kontroller dettó. Tudom, van aki szerint hülyeség ezen gondolkodni, de a FAT-nél igenis volt jelentősége, amikor én vettem használtan (mert nem vettem volna első napos használtat), és amikor eladtam, akkor is egyszerűbb dolgom volt, mint egy day one-nal.
Mondjuk amekkora hype van most az X körül, azért egy karácsonyi beszerzés elég sanszos, vagy egy novemberi....főleg, hogy a TV már 1 éve megvan hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Madoc #110448 üzenetére
Néztem ott is, kb. hasonló árban volt (sőt, 500 forinttal olcsóbb volt így, yeah 🤘), de US gift cardot könnyebb volt szerezni. Majd az AC Origins-t...
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
kresz2
aktív tag
válasz Jegesmaci90 #110445 üzenetére
Ebben igazad van,nem akartam kötekedni.
-
Madoc
veterán
válasz l.skywalker #110447 üzenetére
Ezért volt jó anno singapurbol venni a Forza 6-ot 😄
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
kresz2
aktív tag
válasz Jegesmaci90 #110425 üzenetére
Tehát akkor 80000 az xbox one s,165000 az xbox one x.Ez sehogy sem 4-szeres ár.
Csak a különbözet számítása kissé félrevezető dolog. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz l.skywalker #110441 üzenetére
Arra figyelj, hogy azt csak reggel 6-tól tolhatod majd csak. Ugye US timezone.
Live-Die-Respawn
-
l.skywalker
Topikgazda
Destiny 2 US store-ból behúzva 5ezerért olcsóbban mint a hazaiból. Jöhet a menet 6-án
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Bishi
tag
válasz oriic #110430 üzenetére
Most rendeltünk Xbox One S 1TB Forza Horizon 3 bundlet az amazon.de-ről.
23-án rendeltük 23-kor, és 29-én jött meg dél körül.
1 baj van, hogy kimaradt az FH3 kód.
Reklamáltunk 2 napja, most kaptam épp a választ, hogy postázták a csere Xboxot és vissza kell küldeni a vásároltat. Még nem volt idő átnézni, ez hogy is megy. Gondolom a futárnak kell a felcímkézett csomagot leadni, de ezt a részét még nem néztem. Elég friss a történés.UI: 1 napot itthon bénáztak a csomaggal, majdnem 28-án kihozták.
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz oriic #110430 üzenetére
Én a One S-t rendeltem tőlük. Nyomonkövethető és olyan 4-5 munkanap alatt volt Magyarországon utána még itt pöcsöltek vele 2 napot. De végig nyomon lehet követni.
(#110437) Madoc: itt meg 4 hét éven aluli gyerek van. Nálunk csak éjjel van opció játszani Úgy vagyok vele, hogy csak akkor veszek új konzolt, ha már kijátszottam a játékaim egy jó részét. De ha ilyen ütemben tolom, akkor akkor lesz új konzolom amikor város a holdon.
[ Szerkesztve ]
-
Madoc
veterán
-
JamesHun
addikt
válasz Madoc #110433 üzenetére
miért ne jönne be
minden One és One S játék menni fog
megkapja a visszafele kompatibilitást is elvileg
És csomó játék ami megvan neked is kap patchet a grafikára
megvenném Day One ba én is, csak hát jön a gyerkőc és se időm se pénzem nem lesz az elején
De azért le van kötve a különbözet ára OTP nél, hátha
Tényleg most megjön idehaza is premierkor és nem kell 1 évet várni ugye?SeriesX: JamesSHun
-
Madoc
veterán
-
JamesHun
addikt
válasz Madoc #110426 üzenetére
vagy vársz kb 1 évet és jövő karira tuti lesz jóáras beszámítás ha szerencsénk lesz, meg csökken is az ára
Én most amennyit játszok elvagyok, de ha a PC-m eljuttna oda, hogy bővítenem kéne hogy játszhassak, tuti inkább az X-et választom majd
Főleg ha lenne bill egér támogatása, akkor első napos vétel lenne
Kis Starcraft 2 de jó is lenne
Mordor 2 vel elleszek vagy 2 hónapot mire végigviszem gyereksírások közepedte, ott lesz még a Far Cry 5 is, meg valami Assasin's Creed is
Forza Horizon 4 re meg megveszem a konzolt majdSeriesX: JamesSHun
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz l.skywalker #110427 üzenetére
600-as elég nekem szerintem, a 700-as nem nyújt annyival többet a számomra, hogy érdekeljen és kifizessem a drágább összeget miatta.
Btw, van valakinek tapasztalata német amazonnal? Kiszállítási idő mennyi szokott lenni náluk?
Live-Die-Respawn
-
Madoc
veterán
válasz l.skywalker #110427 üzenetére
A linkemen ki lehet választani 2 féle 600ast és 2 féle 700ast. Ott az ár is ugyanugy.
-
Madoc
veterán
Máshol is irtam már hogy nem kell piszkálni aki megveszi, hanem csendesen figyelni aztán ha bukik aki megveszi akkor lehet kárörvendeni szépen jómagyar szokás szerint. Hagy dobjam ki a pénzt amire akarom van aki 4 játékot vesz teljes áron én meg megsporolom a one x árát egy évi játékmennyiség alatt a fillérbaszóskodással. 😀
-
Madoc
veterán
válasz Stauffenberg #110418 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
Zoleee83
addikt
Back to School Ubisoft akció-k, most jött a mail ha valakit érdekel esetleg.
[ Szerkesztve ]
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz Madoc #110417 üzenetére
Ránéztem a kínálatra, de kulcsokat jellemzően 1500-2000-2500 Ft körül adnak, háromszáz forintért viszont vannak eladók, akik nem kulcsot árulnak, hanem a megoldást, hogyan juss kulcshoz...
De ha van még a te eladódnak kulcsa 300 Ft-ért, jöhet privátban a link. Ennyit még nekem is megérne, de 2500 Ft-ot már nem.
-
Madoc
veterán
Gyerekek! Ebayen 300 ft-ért vettem a cod kulcsot tegnap, most komolyan... Kaptam 2t is meg is osztottam itt.
-
MODERÁTOR
Hogy? Cod WW2 béta? Ha lenne kulcs, én is beszállnék a sorba!
mobal,
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
Zjunior
veterán
Akiregisztralt mikor kapja meg a letolteshez a kodot?
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
Stauffenberg
nagyúr
Keddig szabadságon vagyok, szóval ha van még valakinek elfekvőben egy felesleges CoD WWII béta kódja, hálásan megköszönném!
-
PodMAN
senior tag
Meg kell várni amíg a first-day-bugokat javítják (lásd ciripelő FAT gépek anno) és utána lehet venni nyugodt szívvel OneX-et is.
-
Bogyi007
veterán
-
IntelKiller7
Topikgazda
Akinek esetleg van még felesleges COD beta kulcsa meglephetne vele privátban. Előre is köszi
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
Zoleee83
addikt
válasz twi452 #110401 üzenetére
Tőlem mindenki azt vesz ami neki tetszik, legalább jut majd jó áron használt iksz is a népnek.
Viccet félretéve jó az X de kinek mi éri meg és kívánom hogy fogyjon brutálsok X az mindenkinek jó, fejlesztőnek/játékosnak egyaránt.* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Dinasti
senior tag
Sziasztok! Boxon mikor indul a cod béta?
-
twi452
senior tag
Azért remélem megengeditek, hogy egy páran vegyünk x-et is
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest