Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bagan
aktív tag
Uj Forza7 megjenelese utan varhato mostanaban hogy a 6 bekerul EA Accessba?
-
danilla
őstag
válasz l.skywalker #110597 üzenetére
Jo lett volna ha beraknak valami korokre osztott nem ujraeledos modot
-
l.skywalker
Topikgazda
COD WWII Beta új mód és level cap emelés [link]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz sch_a #110595 üzenetére
Fordítva történt a dolog. Nem az igényeim miatt lett Xboxom hanem a lehetőségeim miatt. Remélem, hogy az igényeimet kielégíti majd az Xbox, mert jelenleg nincs lehetőségem\kedvem\erőm\időm\pénzem PC-t építeni. Tény, hogy One-ra már nem jelent meg annyi vagy olyan stratégiai játék, de ha kapna billentyűzet és egér támogatást, akkor pár 360-as cím bekerülhetne BC-be.
De ha véletlen nem lesz semmi ilyen, akire sem fogok sírni. Majd egyszer lesz PC-m is.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
sch_a
addikt
válasz l.skywalker #110594 üzenetére
Akkor miért szívatod magad Xbox-al? Ha ilyen igényeid vannak, miért nem PC-n játszol?
Ne haragudj, tényleg nem piszkálódásból kérdezem.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz sch_a #110592 üzenetére
Márpedig én Xboxon akarok játszani. Pl. örülnék ha az új AoE is kijönne, de egy Battle for Middle-Earth új rész is tetszene Xboxon. És mivel a Minecraft már megkapta így nem sok idő, hogy más játékok is támogatva lesznek. Mert azért van pár stratégiai játék...
És nem véletlenül van konzolom, azért mert nem akarok PC-t venni. És sehol sem érdekel, hogy ki szerint mire lett kitalálva. Egyébként is, nem mindenki a nappaliban hátradőlve játszik vele... Nekem most ide van rá billentyűzet kötve.
#110593 modflow: én eddig itt láttam legolcsóbban lemezeset [link] 16k körül, de még nem rendeltem innen sose. Most nézem, konzolvilag-nál 17k [link]
[ Szerkesztve ]
-
modflow
veterán
A Fifa 18-at szeretném megvenni. Hol tudom ezt a legolcsóbban megtenni? Elsősorban lemezesen szeretném, de ha tudtok digitálisat elég olcsón, az is érdekelne. Köszönöm.
-
sch_a
addikt
válasz l.skywalker #110590 üzenetére
Hát akkor nem kell konzolon stratégiai játékokkal játszani.
A konzolok arra lettek kitalálva, hogy hátradőlj a fotelban és játssz a nappaliban a TV-n. Ha görnyedve akarsz egerészni, ott a PC. De most komolyan... Más igényekre lett szabva.
Veszel egy motort, aztán sírsz hogy nincs 4 kereke?
-
Madoc
veterán
válasz l.skywalker #110590 üzenetére
Olyan rohadt sok stratégia nincs xboxra...
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz sch_a #110589 üzenetére
Például vannak stratégiai játékok is, ahol jobban elkél az egér és a billentyűzet, mint az FPS-ben. Utóbbiban megtanulható, előbbiben must have...
Egyébként sok játékban lehet használni a billentyűzetet, a Minecraft mostani bétája pedig teljes bill+egér támogatást kapott.
-
sch_a
addikt
Mi a francnak vesz valaki konzolt, ha utána sír az egér+bill-ért? Sosem értettem. Nem arra lett kitalálva, pont.
-
i@lex
őstag
válasz maximilian4 #110582 üzenetére
A 9 éves unokahúgom úgy osztja a fejeseket a napraforgónak pvz-ben, hogy öröm nézni... Menjetek már a búsba ilyen egér és társai féle bohóckodásokkal. :-D
Tessék gyakorolni!
[ Szerkesztve ]
-
Silεncε
őstag
válasz Stauffenberg #110567 üzenetére
Azt mondjuk mindig elfelejtitek, hogy a bill-eger támogatás nem csak az MS-en múlik, hanem.a fejlesztőkon is. Hiszen külön le kell hozzá kódolni a másik inputot illetve még a matchmakinget is át kell alakítani. Attól hogy az MS engedélyezné, még nem biztos hogy be is építenék a fejlesztők
-
maximilian4
addikt
válasz IntelKiller7 #110584 üzenetére
A legtöbb játéknál már megszoktam, de fps-ben ahhoz képest ahogy egérrel lőttem hatalmas visszaesés a célzás, már-már égés egy cs go lem rank-hoz képest. Na mindegy majd lesz valami, de egy biztos: soha nem lehet kontrollerrel úgy célozni, meg olyan reakcióidőket elérni.
Másik.
Forza horizon 3 online adventure: Csak szerintem rohadt nagy szívás az online rész? Most komolyan...ha túléled a tumultusban az első checkpoint-os kanyart, akkor az köt le hogy az aktuális ellenfél akivel éppen fight-olsz ne szorítson ki a checkpoint-on kívülre (mert neki mindenképp ez a célja) és ne dobjon vissza a játék. Ha ez megtörténik, akkor tényleg semmi esély egy jó helyezésre.Maxi
-
Bogyi007
veterán
válasz Baltazár123 #110581 üzenetére
Volt már akcióban. Itt megnézheted...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
IntelKiller7
Topikgazda
Egyáltalán nem fair dolog. Én is CS-ztem magas rankon, meg nyomtam mellette a többit BF, COD. Inkább tanulj meg kontrollerrel játszani. Én is rászoktam, pár nap alatt megszokod, utána pedig folyamatosan csak fejlődsz.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
bobooo
addikt
Chronusmax
És nem, nem fair dolog... -
maximilian4
addikt
Xbox one/one s támogatja a bill. + egér kombót vagy kell hozzá valami adapter? Mivel eddig pc-n játszottam főleg fps játékokkal (pl. cs.go 2000 óra és elég magas rank), így néhány hc fps shooter címet itt is ezekkel a beviteli eszközökkel játszanék, már nagyon megszoktam. Szerintetek egyébként ez fair dolog pl. egy cod vagy bf multinál?
[ Szerkesztve ]
Maxi
-
Baltazár123
senior tag
A gyerekem mindenáron meg akarja vetetni a Sonic all-start racing -et, de én sokallom érte a 7e-t, mert megy vele párat aztán ahogy ismerem megunja. Akcióban esetleg megvenném. Nem emlékszik esetleg valaki, hogy volt-e ez mostanában akcióban? Úgy értem, hogy egyáltalán várható-e erre akció, mert ha mostanában volt, akkor nem. Abban sem vagyok biztos, hogy ezeket a Sega játékokat szokták-e egyáltalán akciózni. Kösz előre is, ha valakinek van infója erről.
-
Barell
senior tag
Sziasztok. Mennyire gáz az ha úgy megy a konzol mondjuk egy hetet hogy folyamatosan megy letöltés kikapcsolva meg persze be is van kapcsolva játszani. Mennyire megterhelő ez neki?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
Medocsabi
addikt
Töröltem,rájöttem hogy ezt így ebben a formában nem lehet bocsi!
[ Szerkesztve ]
-
Madoc
veterán
Link és no problemo.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
törölt tag
válasz maximilian4 #110571 üzenetére
Link nelkul teljesen ertelmetlen volt Ezt vagy belatod, vagy nem. Lehetne valaszolni minden kerdesre azt, hogy "googleben megtalalod a valaszt". Ez is igaz, de nem sok ertelme van.
-
maximilian4
addikt
válasz #67947008 #110570 üzenetére
Tehát teljesen értelmetlen volt megemlítenem (mindenféle negatív megjegyzés nélkül) hogy aki akar féláron is hozzájuthat? Sorry.
Nem gyűjtöm a hozzászólásokat, sőt... szerintem ahhoz képest hogy lassan 10 éve tag vagyok egyáltalán nincs sok hozzászólásom.
Te reagálod túl ezt az egészet, ez csak egy halk megjegyzés volt (legközelebb engedélyt kérek). Remélem azért a többiek nem vették ennyire zokon.Maxi
-
törölt tag
válasz maximilian4 #110569 üzenetére
Tehat a forumon az a cel, hogy ertelmetlen kommenteket irjunk be? Mert a tiednek semmi ertelme nem volt.
Persze lehet gyujteni a hozzaszolasokat, az biztos egy fontos dolog. -
maximilian4
addikt
válasz #67947008 #110568 üzenetére
Bocsi, én azt hittem ez egy fórum. Egyébként szimplán azért, mert belinkelted és megköszönték, ergo most már feleslegesnek találtam belinkelni. Egyébként ebay-en is ugyanúgy egyből megkapod a kódot (legalábbis attól akitől én szoktam vásárolni). Illetve egy baráti tanács: Ha nem bírod elviselni hogy egy fórumon hozzászólnak olyan témát érintően amiben érdekelt vagy, akkor ajánlatos egy zárt csoport létrehozása amiben egyedüli tag te vagy!
[ Szerkesztve ]
Maxi
-
törölt tag
válasz maximilian4 #110563 üzenetére
Akkor mar csak az a kerdes, hogy miert nem linkeled be azt a remek ebay eladot ahelyett, hogy megszolod azt a posztot, ami legalabb linkelt valamit (ahonnan tuti megkapja 1 perc alatt)?
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz Madoc #110566 üzenetére
Nekem az nincs. Szóval nagyon örülök, hogy a Battlefield 1-nél már odafigyeltek erre a nagyon részletes finomhangolhatóságra és jó lenne, ha más játékok is átvennék, mert egyébként kincset ér.
Bár inkább a hivatalos egér támogatás jönne már Xboxra. CoD killcam-en is látom, hogy ki az aki egérrel mozog. Sokan vannak. Ha lenne támogatás, akkor a rendszer alapból úgy állítaná össze a matchmakinget, hogy mindenki a sajátjai között játsszon...
-
Madoc
veterán
válasz Stauffenberg #110565 üzenetére
Elite kontrollerrel egész jó. 😇
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz Madoc #110560 üzenetére
De neked legalább jobban bejön, mint nekem.
Én elvittem lvl. 10-ig a játékot, kipróbáltam az összes módot, de valahogy nem áll össze az a régi hangulat. Lehet nem is kéne benne keresnem, mert tök felesleges. A CoD 2 már 12 éve jelent meg a CoD WaW meg 9 éve. Lehetetlen kérés lenne ugyanazt elvárni (sőt, nálam a nagy etalon amúgy a CoD: UO volt, minden más résznél jobban szerettem, már 13 éves).
Meg sajnos a Battlefield 1 szuperül finomhangolható irányítása nagyon elkényeztetett és még mindig borzalmas ahogyan bénázom CoD-ban. Iszonyatos a deadzone, borzalmas az acceleration, vagy nem fordulok kellően gyorsan vagy túlrántom.
Visszamentem ma reggel Battlefield 1-be, rögtön Domination módba (csak az összehasonlítás miatt) és összelőttem magamnak egy 2.85-ös K/D arányt meg egy első helyet zászlófoglalások számában. Soha előtte nem pörgettem ekkorát ebben a játékban. Kicsit olyan érzés volt, mint konzolról visszaülni PC és az egér elé.
-
Medocsabi
addikt
válasz Stauffenberg #110559 üzenetére
Az a legjobb!
Imádom a kedvesem,de amikro elmegy egy csajos hétvégére a ceglédi ismerősökhöz,(és éppen nem csinálunk valami pöcsös-iszogatós ellennapot) akkor jóó hangosra csapatom az erősítőt,sötétítés,és haccóljon! annyira más élmény,mint fülessel,szép csendben hogy ne zavarjam meló közben -
Madoc
veterán
válasz Stauffenberg #110559 üzenetére
Engem este behivtak ügyeletbe, játék kezdete előtt. Na az milyen már!?Osztogattam egész nap a kódokat erre csak ma délután tudtam kipróbálni.4re értem haza reggel. 😡
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz Medocsabi #110552 üzenetére
Én is így vagyok ezzel, rengeteg jónak ígérkező bétából kimaradtam (ha nem is hétvégi munka, de egyéb elfoglaltság miatt). Most viszont az a helyzet, hogy a barátnőm lelépett egy hétre és én is már szabadságon voltam pénteken és leszek is még keddig, sikerült is kapnom egy béta kódot, szóval ez most a tökéletes telitalálat.
[ Szerkesztve ]
-
Madoc
veterán
válasz Madoc #110358 üzenetére
És a mai verzioval javították is a döcögést! Most vajsima, semmi akadás és villámgyors tényleg. És nekem a store is gyors akárki akármit mond, szerintem gyorsabban betölt. Szerintem hamarosan kikerül a többi körbe is.
-
EmThor
addikt
válasz Madoc #110555 üzenetére
Bizony , nagyon frankó a CoD és legalább ad sikerélményt. Nem vagyok nagy spíler online lövöldékben, de legalább itt nem fekszek-kelek, mint a BF1-ben.
A pályák végletekig kiegyensúlyozottnak tűnnek. Jó példa erre az aachen-i főutca, ahol simán le lehetne sniperkedni mindenkit, de ott áll a villamos keresztben.
Volt szó arról, hogy régi a grafikus motor, de a bevilágítás és az effektek kárpótolnak.
Nekem az utóbbi részekben már sok volt a falon futás meg hasonló sci-fi dolgok.
A token rendszer viszont lehúzósnak tűnik.
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is! "Elisabet Sobeck, Alpha Prime!"
-
Madoc
veterán
Nekem a cod hozza a régi feelinget teljesen. Tetszik!
-
Medocsabi
addikt
Szerintem a Microsoftnál engem megfigyelnek.Minden normális játék bétája akkor megy mikor hétvégén dolgoznom kell pedig nincs is kinectem.Bezzeg ha asszony sincs otthon,meg dolgozni sem kell,akkor nincs béta,sőt akkor b@szódik el az internet is! CUDARVILÁGEZ
-
MODERÁTOR
válasz l.skywalker #110550 üzenetére
a home pont azt jelenti, hogy otthoni gép, csak nálad nem az otthoni gép van beállítva otthoni gépnek
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
l.skywalker
Topikgazda
-
Akelaus
senior tag
Van valami ingyenes hétvége most a Forza 6 játékkal? Meglepődtem, mert megjelent a boxon, hogy telepítsem fel. Anno talán valami triált végigkínlódtam, de le is szedtem. (most az asszony nyúzza a boxot, esélyem sincs megnézni )
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz l.skywalker #110544 üzenetére
Ezt a telepítéskor kapott szövegben is említi, hogy a home xbox-ra telepíti, ha nincs kikapcsolva az automatikus telepítés.
[ Szerkesztve ]
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
Madoc
veterán
válasz l.skywalker #110544 üzenetére
Szerintem az összefoglaloban is benne van. Ez alap. A profil home-gépére huz le mindent automatikusan.
-
l.skywalker
Topikgazda
Egy régóta zavaró dologra találtam megoldást. Szinte mióta megvan a box, nem sikerült soha távolról (értsd: böngészőbő v. mobil appból) telepíteni semmit se. Azt hittem valami bug, be is jelentettem, de valamelyik nap az appot us régióra állítva használtam és itt kiírta, hogy távoli telepítéshez az Xboxon ugyanezt a profilt kell home-ra állítani. Na, mivel nekem van home partnerem, így minden ilyet nála telepített eddig és fog a jövőben. Amit pedig ő küld telepítésre az jelenik meg nálam.
Good to know.
-
csabamigo
aktív tag
válasz KardosAttila #110540 üzenetére
Gears 4 ről tudok nyilatkozni:Vannak és sokáig lesznek még bőven
Más:Ha valakinek lenne még 1 fölös CoD ww2 béta kódja és privátba át küldené nagyon megköszöném!
Üdv[ Szerkesztve ]
Az Élet a Legjobb Méreg!
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
KardosAttila
aktív tag
Sziasztok! Egy játék esetében körülbelül mennyi idő alatt "halnak ki" a játékosok? Régóta gondolkodom a Gears of war 4 vagy a Halo 5 megvásárlásán, de nem tudom hány aktív játékos lehet, és meddig tarthat ki, elég nagy a választék a játékok piacán.
-
pzstm
titán
válasz l.skywalker #110537 üzenetére
Egy honapja kb.
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
frankdelgado
őstag
válasz l.skywalker #110537 üzenetére
Ha valakibek lenne bétakulcsa és küldene azért én is hàlàs lennék.
-
Atomgeszi
nagyúr
Hali!
Akinek lenne egy cod béta kulcsa, küldene egyet pm-ben?
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
Stauffenberg
nagyúr
Most így pár óra CoD WWII után egy-két gondolat:
1.) Az irányítás szörnyű, hatalmas a deadzone és az acceleration sem adja úgy, mint a Battlefield 1 esetén, amit aztán szarrá lehet finomhangolni ahogy csak tetszik. Bő 6 éve nem toltam konzolon CoD-ot, nem akar ráállni a kezem. Nagyjából a 12-es (majdnem maximum) sensitivity lett a nyerő, de nem az igazi.
2.) A FoV túl szűk, erre sincs beállítás (bezzeg a Bf1...).
3.) Csípőből tüzelni felesleges, két méterről sem találsz el senkit. Gondolom ez mindig ilyen volt az újkori CoD-ok esetén, de akkor is... na ne már...
4.) Azért van bőven még gond a netkóddal. Hálálom előtt még tüzelek, de a killcam-en ez már nem látszik. A hitreg is olykor elég hitvány. De ez egy béta, elfogadom
5.) Ha tényleg csak ezek a játékmódok lesznek, akkor nagyon unalmas lesz számomra.
Nem igazán fogott meg, nem akarom nagyon lehúzni a vérbe, de nekem ez így elsőre igen unalmas. Felüdülés volt az est zárásaként tolni egy kört Battlefield 1 Amiens-en. Tudom elvileg a CQB a CoD terepe, de én ezt is a Battlefield 1-ben élvezem jobban (ott is van csökkentett létszámú játék szűk mapokon).
De még tolom amíg lehet, nem adom fel az ismerkedést.
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz l.skywalker #110531 üzenetére
Én anno COD 2-vel. Aztán átszoktam a Battlefieldre. BF3 az örök szerelmem.
Ez a játék meg számomra érthetetlen.Egyébként aki tudja, hogy hogy a francba kell kikapcsolni a játékban azt, hogy ne halljam a többieket, ne tartsa magában!
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz IntelKiller7 #110530 üzenetére
A retro érzés itt is meg van. De minden módot kipróbálva azt mondom, hogy ez csak egy jó campaign lehet! Multinak nem jó. De én BF1-en kezdtem multizni.
-
IntelKiller7
Topikgazda
Nekem egy jó fél óra COD-ozás elég is volt hétfő reggelig.
A reskin ide tényleg illene. Gyakorlatilag ugyan az a fizika mint az elődökben, csak itt nem lehet a falra ugrálni meg nincsenek 500km magas épületek. Elég fura számomra, hogy ugyan olyan érzésem van mintha az utolsó résszel játszanék.
-
Edgar2621
őstag
válasz l.skywalker #110525 üzenetére
Akkor volt közben időd gondolkodni, onnan jöttek a vicces gondolatok. Meg a gyerekekből áradó energiából
XO: Gollami26
-
gduck
addikt
válasz Jegesmaci90 #110425 üzenetére
Mint láthattad én nem így számolok! De S-re se kell váltani, úgy még olcsóbb
De ha már nagyon növelni akarod az árat, akkor a kontrollert vedd ki a képletből mindkét oldalon és máris 5X lesz az ár
[ Szerkesztve ]
-
sugarforce
addikt
válasz Stauffenberg #110520 üzenetére
Az egyik pálya kisértetiesen hasonlít a Bf1 prise de tahure mapjára
De már most jobban megvett pár kör után, mint a bf1 több hónap után. -
Jovanny2
őstag
válasz Jegesmaci90 #110510 üzenetére
Hát nem sokáig tudod leplezni magad...megint unatkozol? Már egész rég próbálkoztál. Nem lesz ez a reged sem hosszú életű...
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
-
Edgar2621
őstag
válasz l.skywalker #110519 üzenetére
Elemedben vagy ma este úgy látom Valamiből sok volt vagy nagyon kevés? Legalábbis nálam az szokott hasonló hatást kiváltani.
XO: Gollami26
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz l.skywalker #110516 üzenetére
Máris kijött a CoD WWII - Battlefield 1 DLC.
-
Def26
félisten
Cid wwi beta.
Xbox One Token 1:
XHG2P-FWDM9-X3T44-CRKY3-JMGDZXbox One Token 2:
WKGKG-3DWWQ-JG6KM-JMVHC-7RTRZFanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
törölt tag
neked baromi szomoru eleted lehet, ha igy eled ki magad
-
Zoleee83
addikt
válasz Siffredi #110478 üzenetére
Meg is jött a hsz megírása után kb 5 percre a válasz:
"Kedves Zoltán!
Ez a DLC az előrendelőknek járt, használt játékokhoz nem tudjuk garantálni.
Az oldalunkon szereplő információ téves volt, ezért elnézését kérjük!"Mindegy majd megveszem nem vág földhöz, csak félrevezető volt az info.
Ahogy beraktam a lemezt azonnal fölrakta az összes DLC-t is, a coop-ot nagyon támogatnám, majd egyeztetünk.Hány napos Live a legkisebb amivel már él a DwG?
Vennék egyet eből a CdKeys-ből a black friday miatt ismerősnek is.[ Szerkesztve ]
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Mikeee86
tag
válasz sugarforce #110508 üzenetére
Nincs mit!
-
Mikeee86
tag
*akinek kell,telóról írtam,nem néztem meg időben már nem tudtam szerkeszteni...Ennyi!
-
csabamigo
aktív tag
CoD béta esetleg még 1 valakinek nem lenne?
Előre is kösziAz Élet a Legjobb Méreg!
-
Mikeee86
tag
Szevasztok!
Cod ww2 kód,akinek próbálja ki!Xbox One Token:
9P64W-Q64FM-7VQPQ-MQJCX-PHP6Z -
twingers
tag
Sziasztok!
2 vagy 14 napos goldokat lehet valahol szerezni vagy jo aron venni?
(Parom accountjahoz megvennem most a FM6 Vip-t most a heti akcioban).
Koszi! -
Stauffenberg
nagyúr
Amúgy sejtettem, hogy nem kell túlreagálni ezt a zárt béta dolgot és az Ebayre rohanni ezer forintért venni egy kódot. Az emberek fejvesztve rohannak előrendelni, nehogy lemaradjanak, de amikor már tart a session, még tolják ki magukból a haveroknak szétosztható bónusz kódokat.
Jó pár PC-s bétánál is eljátszották ezt. Még a bónusz kóddal játszók is kaptak továbbadható bónusz kódokat.
Ha nekem is jön még, rögtön berakom ide.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Ukrajnai háború
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SSD kibeszélő