- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Bitcoin topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vírusirtó topic
- Linux kezdőknek
- Csak 2030-ra készülhetnek el az Intel 28 milliárd dolláros chipgyárai Ohioban
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Facebook és Messenger
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silεncε
őstag
válasz
oriic #104195 üzenetére
Egyébként ehhez visszatérve: egy másik fórumon evy önjelölt szakértő kijelentette, hogy a PS4Pro és az XOX közti két teraflops különbség semmit nem ér, csak stabilabb lesz tőle az FPS. Na az ilyenek miatt megy el a kedvem a forumozastol....
l.skywalker: én néha szoktam MGO-zni ha eszembe jut. Nemrég szombat este nem tudott a játék összeszedni elég embert egy meccshez.
[ Szerkesztve ]
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
Sentinel80 #104152 üzenetére
Én sem tervezek egyelőre az XOX-szel.
Nemrég vettem egy PS4-et meg beszereztem mellé egy pár exkluzív játékot használtan, most azzal múlatom az időmet. Itt most egyelőre megtaláltam azt, amit én keresek egy játékban: tartalmas, minőségi single játékok (tps akció, kaland, horror). Multiplatform címek továbbra is boxon, ha jön olyan, ami érdekel. -
Silεncε
őstag
-
oriic
HÁZIGAZDA
"In a behind closed doors presentation with Microsoft, we were given a statistic that seems particularly impressive. Forza Motorsport 7 content director John Wendl told us that there's a 30 percent surplus on the GPU, even when running the game at 4K resolution and 60 frames per second. That's surprisingly not-close to the Xbox One X's limits."
Vagyis a lényeg:
"A Forza Motorsport 7 tartalomigazgatója, John Wendl elmondta nekünk, hogy a GPU-nál 30 százalékos többlet van még akkor is, ha a játékot 4K felbontásban és 60 képkocka másodpercenként futtatja. Ez meglepően nincs közel az Xbox One X limitjeihez."
-
akooos
veterán
válasz
l.skywalker #104181 üzenetére
Igen! De vállalom, már 12 giga lejött az 50-ből
-
Def26
félisten
válasz
l.skywalker #104189 üzenetére
Nem sokan tolják még így sem. [link] 3300 fő van online az egész világon. Nagy szar lett az a játék, de sebaj mert hamarosan a bf1 is ide jut.
[ Szerkesztve ]
-
Zjunior
veterán
Star wars ultimate battlefront 7,5£
!
-
Sify
senior tag
Akiket csak a játék előzetesek, gameplay videók, stb érdekelne ezen az oldalon szépen össze van szedve minden.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Csabee86
senior tag
válasz
l.skywalker #104179 üzenetére
Ez ugyan az az 5 mp-nek az ismétlése. Semmitérő videó.
-
Már tárgytalan, a kártyámat kellett Paypalnál megerősíteni.
[ Szerkesztve ]
-
Csabee86
senior tag
Engem csak egy dolog zavar most. Egész hétvégén és tegnap vártam valami játékmenet videót a Madden 18-ból, de semmi. Hamarosan megjelenés de semmit (csak két trailert) nem mutattak még a játékból. Mi értelme van így ennek az EA Play nevezetű baromságnak? Azt hittem majd jönnek a videók unásig.
-
Zoleee83
addikt
válasz
Én is maradok a One S-en.
Tegnap megnéztem pár PS játékot youtube-on és azt kell mondjam, hogy kellene egy PS4.
Nagyon jó választás volt az Xbox, a kényelmes kontroller, a golddal a havi ingyenes játékok, a home-olás (bár most pont nincs home partner), a nagy akciók negyedévente, a közösség, emiatt nem váltok csak.
+ Leginkább multiplatfom játékokkal játszom, így a nagyobb exklúzivak sem hiányoznak
Remélem a XOX meghozza a fejlesztők kedvét azért. -
dunc
nagyúr
200ft goldot, hogy lehet megcsípni?
-
l.skywalker
Topikgazda
Telleg Sentinel80, nem is nyilatkoztál a Dragon Ball FighterZ-ről
Illetve egy érdekesség. Nem értettem, hogy az E3 Briefing kezdetén a nagyobb bejelentések után miért a Deep Rock Galactix jött. Most olvastam, hogy a játék abban különleges, hogy a pályák nem sémák, hanem egy számítógépes algoritmus generálja betöltéskor és 100%-ban lerombolható a környezet!
-
gerii
addikt
GTA V vajon lehet majd ennél olcsóbb Summer Sale-en? Illetve 16k-ért van 8M $-os kiegészítő, az mennyire éri meg?
SW Battlefront-ot tegnap toltam multiban, most meg is veszem
-
Siffredi
senior tag
válasz
l.skywalker #104160 üzenetére
Sokszor bele sem merek gondolni, mi lesz majd 40-50 év múlva, elég ha arra gondolok, milyen fejlődés volt ugyanennyi idő alatt eddig...
Hja, és nekünk már nem lesz nyugdíjunk, de ez már nagyon Off...
-
Bogyi007
veterán
válasz
Ez így ebben a formában lehet hogy teljesen nem igaz, ugyanis rendelkezem Telekomos net+telefon előfizetéssel és most dillema előtt állok...
SONY PLAYSTATION 4 SLIM JET BLACK 1TB JÁTÉKKONZOL + 3 JÁTÉK
Vagy pedig
SONY PLAYSTATION 4 PRO 1 TBA Slim 1 Terrás csomag havonta 5540 forint lenne a csomagom mellé a Pro elvileg 6040 (ami rendeléskor átvált mégis 8040 forintra)
A One S megmaradna ofkorsz, 4K tévé a közeljövőben nincs tervbe véve
Páromnak (is) a Last Guardian nagyon megtetszett...
Na meg ott a Beyond a Heavy Rain, jön rá a Detroit...Vagy pedig várok pár hónapot és akkor a Scorpio-t veszem meg a Telekomnál...
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
Vajon ez a Rare Replay csomag tartalma elérhető 360-on is? Gyerekek megbolondulnának ezekért a címekért...
Megnéztem és NEM
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Siffredi #104159 üzenetére
Már miért nem? Generációk változnak, mi nem szürke tweed zakóban fogunk galambot etetni már. Ahogy a szüleink se ugyanazok a nagyszülők lesznek, mint a nagyszüleink voltak (ezt már gyakorlatban is látom
)
Másfelől meg a nyugdíjkorhatár nálunk már 150 év lesz, így esélyünk se lesz másra
[ Szerkesztve ]
-
Siffredi
senior tag
válasz
l.skywalker #104156 üzenetére
Mire nagyfater leszel, eszedbe sem fog jutni ezeket elővenni...
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Nálam csak egy gép esetében van "hűség" az pedig a 360. Főleg a Kinect miatt. A gyerekeknek mai napig a legnagyobb szórakozásuk és nekem is rengeteg tartalmam van rajta, amiket be fogok fejezni 1x.
A többi gép mind lecserélhető, ha kapok jobbat. Öregkoromban mindenből lesz egy, és én leszek az unokáknak a kocka nagyfater, aki egész nap tolja...
(Heti akciókban SWBF1 Ultimate edition 2500-ért... elég komoly.
Kérdés fogok-e vele játszani?Nem kérdés, ZSÁKOLVA!)[ Szerkesztve ]
-
Siffredi
senior tag
válasz
Én is csak az exkluzívok miatt vennék egy használt sima ps4-et, amit kis bukóval tovább is tudnék adni.
Viszont amíg nem lesz több időm játszani, addig felesleges, a mostani ajándékokkal már túllépte a 100-at a ready to install mappám, plusz ugye ott vannak a lemezes játékaim is...
-
gianni85
veterán
Csak hogy helyreálljon a világ egyensúlya... a Sony konf legalább olyan kiábrándító volt, mint az MS
-
Sentinel80
aktív tag
Chumlee, bodry123, Siffredi, Bogyi007,..
Látom, azért akad még aki kitart a régi gép mellett.
Engem addig vonzott a PS4, amíg nem tették fizetőssé a hálózati szolgáltatást, hálózati játékot (valaki azt írta, csak PS3 ig volt free). A visszafele kompatibilitás hiánya pedig nem tetszik.
-
Bogyi007
veterán
-
oriic
HÁZIGAZDA
Destiny 2 nyílt béta konzolokon július 21-23. (előrendelők 19-től játszhatnak már) Megerősítve, hogy Xbox One X-en is 30 FPS lesz a játék. Hja és a konzolos változatok két nappal korábban már szeptember 6-án megjelennek.
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Siffredi
senior tag
válasz
Sentinel80 #104108 üzenetére
Nekem marad a one s egy jó darabig, nem látom értelmét a váltásnak (még).
Viszont nem tartom kizártnak, hogy a xox helyett veszek egy ps4-et a xos mellé...
Az ingyen tartalmakat én is megkaptam, böngészőn néztem a közvetítést, pc-n.
[ Szerkesztve ]
-
EmThor
addikt
Halo wars 2 dlc: awekening the nightmare.
Jön a Flood. (Play as the bad guys.)
[ Szerkesztve ]
-
ronaldo
őstag
válasz
l.skywalker #104133 üzenetére
Sosem írtam a supportnak még. A support oldalon a kapcsolatfelvételt kell kiválasztani és egyéb témában írni? Vagy hívjam fel őket?
-
EmThor
addikt
Ubisoft gyenge volt.
Semmi új. Űrhajós gyűjtögetésből kinőttem.Assa Creed fél óra prezentációt nézte még, hát szép, de nem volt izgi. Openworld: 30p utazás, 3p eksön.
Beyond 2 meg majd valamikor 2020-ban.
XBOX1X ár infót köszönöm!
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Zjunior
veterán
válasz
IntelKiller7 #104134 üzenetére
Tényleg az!!
Megvevős! -
oriic
HÁZIGAZDA
-
pzstm
titán
ez a Beyond good and evil2 nem volt gyenge
-
IntelKiller7
Topikgazda
Nagyon komoooooly
sokkal jobban tetszik mint a 3 meg a 4
FC5 [link]
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
ronaldo #104131 üzenetére
Azt nem a Mixerből indítottad, hanem a Mixer Tab-ról dobott oda rögtön. Ezt azért rakták be, mert nem ment sokaknak a Mixer. Engem 1x kidobott, akkor nekem is felrakta ezt a cuccot és átrakott arra, de kiléptem és beléptem külön a Mixer app-ba. Írni kell a supportnak, hogy ez lehet-e gond.
-
DaveHutt
őstag
válasz
Tekintve hogy egy teljesen jól működő 5 éves HD ready TV van itthon megfelelő méretben, még évekig marad a One S.
-
Chumlee
senior tag
válasz
Sokan vannak akiket hidegen hagy a XOX .
Engem sem izgat ,amíg 4k-s lesz a tv. (Az nem mostanában lesz.) -
turikoczka
aktív tag
Gondolom nem vagyok azzal egyedül, h kellene egy xbox one+4k tv bundle...Day1 lesz, már csak a tv kérdéses
-
Bogyi007
veterán
válasz
Tökéletesen megfelel számomra az alig féléves S gépem...
Viszont hogy egy Ps4 Slim (Pro?) esetleg nem kerül-e mellé azt már nem zárnám ki egyértelműen...
Tegnap Szegedi PlayIt-en volt szerencsém párom és Sógorom társaságában a Last Guardiant kipróbálni és páromnak is nagyon megtetszett a játék...[ Szerkesztve ]
-
ronaldo
őstag
válasz
l.skywalker #104087 üzenetére
Tegnap mixeren néztem az egész eventet, de nem mutat még semmi pluszt a ready to install-ban. Ez miért lehet? Természetesen be voltam jelentkezve.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
norbi2010 #104116 üzenetére
SSAA és TXAA, csúcstechnika vagy filmszerű élmény
Ha nagyon leegyszerűsítjük a dolgot, akkor fullHD megjelenítőn szebb lesz az Xbox One X játék, jobb élsimítást kapunk, nem lesz képtörés. Emellett stabilabb FPS értékeket is kapunk, de arra továbbra sem kell számítani hogy ez 30 FPS-ből 60-at csinál.
-
norbi2010
őstag
Valaki elmagyarázná nekem a supersampling-ot? Tehát hogy mivel fog jobban kinézni nekem az, ha a 4K-t 1080p-s monitoron nézem?
-
red6t6
tag
Nekem bugosnak tűnik a mixer a boxon. Nem is számolja a spark-okat. Valami nem kerek vele, pedig tegnap is ezen néztem, illetve próbáltam volna 4k-ban, de időnként átment diavetítésbe. De amikor ment, akkor nem volt gyenge, főleg a Metro!
PC-n tökéletesen működik.[ Szerkesztve ]
-
Sentinel80
aktív tag
válasz
l.skywalker #104110 üzenetére
Csak az egészséged ne menjen rá a sok munkára Luke
-
balazs025
senior tag
válasz
l.skywalker #104110 üzenetére
A gyerek(ek)nek jó lesz valami OKJ-s képzés is, nem kell mindenkinek egyetemre menni
(persze csak vicceltem)
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Ez csak guba kérdése. Én csak akkor veszek One X-et, ha maxi sok guba lesz, hogy rögtön csomagban vegyem egy bazi 4K-s tévével, HDR-el meg anyámkínjával. Szóval nálam nem +/- 15k a kérdés, hanem +/- 2-300ezer
Ennyit plusz munkával még össze is tudok hozni, csak akkor a családnak kell elmondani, hogy melyik tervek mennek hátrébb a listán
-
Def26
félisten
válasz
parandroid #104081 üzenetére
Mediamarkt -ban van még hírleveles (új feliratkozónak) 10 eurós kipon is amit kasszánál húznak le.
[ Szerkesztve ]
-
Sentinel80
aktív tag
Látom rohan mindenki venni új gépet
Mikor a régi is alig, hogy megvan néhány embernek 1 éve (se).
Én egyenlőre maradok és kijátszom a konzolt, kezdtem x360 al, 1 hónapra rá már XB1 volt (és van 2 hónapja), megszereztem egy raklap BC game t a leárazásban is, most kicsit visszaveszek, nem létszükséglet. Főleg, hogy a tv is épphogy tudja 720p-t.
Látni, ki az aki már ráizgúlt remegve, na de ki az aki egyenlőre marad és nem tervez vásárlást egyenlőre?
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
Ha KP-ban fizeted épp annyi
-
vonSux
őstag
De hogy a mai napig tartja magát ez a kegyes hazugság a 99-re végződő árszabással.
Kíváncsi vagyok, hogy mennyivel kevesebb konzol fogyna, hogy ha azt írná le bárki, hogy 500 euro vagy 170 ezer forint...
-
l.skywalker
Topikgazda
Az az Ashen is nagyon tetszik, tegnap nem is rémlett: [YT trailer]
-
dunc
nagyúr
Üdv adott egy headset amin 2x 3.5 jack van. One padba kombinált kell, (4 pólusú) Milyen adaptert kéne vennem, hogy jó legyen hozzá?
-
norbi2010
őstag
válasz
l.skywalker #104098 üzenetére
BF1-en én is meglepődtem, novemberben úgy tűnik visszanézek rá.
Plusz még a Shadow of War-t várom nagyon, Bruz szimpatikus nagyon.
[ Szerkesztve ]
-
zsolti72837
addikt
válasz
l.skywalker #104098 üzenetére
Köszönöm.
E3-at éjfélig néztem boxon mixeren. Be voltam jelentkezve.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- Xbox One S 1TB
- PS5 Slim eladó 1 év Alza garival és sok Extrával!
- Playstation 5 DualSense God Of War ragnarök limited edition kontroller
- Akár 1000 játék! Hen képes gépek PS4 / PS4 SLIM / PS4 PRO CFW9.00-11.00