Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Hálózati / IP kamera
- Mozilla Thunderbird
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Windows 11
- ASUS blog: mesh hálózattal a karácsony is könnyebb
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
válasz DaveHutt #103195 üzenetére
Ezt hogy érted? Tudtommal a G2A.com-on is. Nem az a baj az utóbbival, hogy tele van már felhasznált kulcsokkal (lehet ilyen is, nem tudom), hanem az, hogy hiába veszel új kulcsot, a fejlesztő annyi pénzt lát belőle, mintha loptad volna, mert sokan pl. ingyen kapott kulcsokat árulnak (jópáran ráálltak arra, hogy youtubernek adják ki magukat, tesztre kérnek kulcsot és kapják is őket, dögivel). Aztán ugye volt G2A.com-on a ubisoftos botrány, amikor lopott bankkártyákkal vett kulcsokat adtak el - ebből is csak egy rövid ideig volt pénz a fejlesztőknél, utána természetesen vissza kellett utalni a megkárosítottaknak.
Nem mondom, hogy a cdkeys is ilyen, csak azt, hogy nem ismerem elég jól ahhoz, hogy bárkinek is ajánlgassam. Amikor még nem is tudtam róla, hogy pl. fenti visszaélések előfordulhatnak, akkor vásároltam is tőlük és nem volt semmi gond. Viszont ha azt nézem, hogy a Dirt Rally 11,69 euro náluk PC-re, akkor azt mondom, hogy ott valami nagyon bűzlik. Tudtommal 14,99 euro volt az eddigi legjobb ár érte, most pedig 49,99-be kerül.
Hangsúlyoznám, hogy a bűzlik nem egyenlő azzal, hogy nem működik a kulcs. A bűzlik nálam azt jelenti, hogy jobb torrentezni (ha már a pécés árat hoztam példának), mint ilyen helyről vásárolni.
téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő...
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz unrealnoise #103198 üzenetére
Prémiumot ígértek. Ha 399-ért adják, akkor rögtön sejteni lehet, hogy nem prémium csak a "reklám" erejéig. Mennyivel is nyitott a PS4 Pro? Én minimum 499-re saccolom.
Más:
Occó 4k HDR TV a láthatáron, már csak kínából kell, hogy egy forgalmazó haza is hozza: [link]Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
unrealnoise
senior tag
válasz gduck #103192 üzenetére
Elite nem lesz hozzá alapból. Gondolkodjunk józanul.
A PS4 Pro várhatóan olcsóbb lesz. (Cserébe gyengébb is.) De a Scorpio az alap árküldönbséget még nem növelheti egy profi kontrollerrel is, mert ki az isten venne 160-170-ért X1-et, amikor 110-120 ért már lehet majd tél környékén PS4 Pro-t venni.Szóval marad a sima kontroller, és bízzunk benne, hogy 399$-ért jelentik be a gépet.
Annyiért még lehet én is vennék egyet a PS4 Pro mellé. Mondjuk nem bánnám, ha jönne mellé pár fasza ex, és pár újítás, ami előremutató lenne.
steam / trakt.tv ID: unrealnoise
-
EmThor
addikt
2017.10.13.
ScorpioGaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is! "Elisabet Sobeck, Alpha Prime!"
-
DaveHutt
őstag
válasz interstate76 #103188 üzenetére
Csak új kulcsokat árulnak cdkeysen.
-
axlfsi
veterán
-
Zoleee83
addikt
válasz interstate76 #103188 üzenetére
Én sem vitaindítónak szántam, hanem érdeklődtem , hogy vett-e valaki ebből, mert eléggé jó ajánlatnak tűnik.
Néztem Youtube-on single videókat pont ezért gondolkodom rajta, összes BF végigjátszva (kivéve BF1).[ Szerkesztve ]
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
interstate76
addikt
válasz Zoleee83 #103182 üzenetére
Nem tudom, hogy - pl. a G2A-hoz hasonlóan - a cdkeys-en is árulnak-e kétes eredetű kulcsokat is, vagy teljesen legális az oldal. Én azt vallom, hogy ha fizetek egy játékért, akkor az a fejlesztőhöz jusson, ne pl. egy önmagát youtubernek kiadó áltesztelőhöz, aki ingyen kapta (G2A-n sok ilyen kulcsot árulnak), de ez szubjektív vélemény, nem vitaindítónak szánom, ill. hangsúlyozom, hogy nem vagyok benne biztos, hogy a cdkeys is ilyen-e. Korábban egyébként vásároltam onnan, nem volt gond.
A Ghosts-ot, mint játékot egyébként tudom ajánlani: a Black Ops 2-vel ellentétben itt a kampány is jó, szóval ha valaki szereti a CoD-ot, mindenképpen kijátszásra érdemes rész.
-
EmThor
addikt
válasz Silεncε #103169 üzenetére
Hát igen, ezen gondolkodok én is, hogy nincs jó single exkluzív. Ugye ott a God of War, vikingek meg minden, az elég csábító. Mondjuk már egy Division-szerű Halo-nak is örülnék.
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is! "Elisabet Sobeck, Alpha Prime!"
-
-
Zoleee83
addikt
CD Keys-zel van valakinek tapasztalata?
Látok egy ilyet, gondolkodom rajta: COD-Ghosts
"Includes Call of Duty: Ghosts Digital Hardened Edition which has all dlc, season pass etc etc included. Great buy indeed."
[ Szerkesztve ]
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
zsolti72837
addikt
Valaki gondolkozik, hogy akar rendelni a kontrolfreek-ről?
oriic: Új avatár
[ Szerkesztve ]
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
i@lex
őstag
Gyors kérdés:
Scuf-om mellé terveznék majd hamarosan egy elite controllert is, a scuf-on Mid-Rise magasságú kontrolfreeket használok. (A vortex nekem magas) A kérdés, hogy az elite-hez milyen magasságú kiegészítők járnak?
-
zsolti72837
addikt
Holnap már Dirt 4.
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz negyven2 #103153 üzenetére
A trailer egészen hangulatos lett, kíváncsi leszek a játékra.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
-
Czimby
addikt
válasz bLaCkDoGoNe #103152 üzenetére
Akkor ha ezt megveszem menni fog kishazánkban is ugye?
Megvettem 15080Ft, lett a 15 havi gold. Ennyiért nekem megérte.
[ Szerkesztve ]
Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Silεncε
őstag
válasz oriic #103166 üzenetére
Csak könyörgöm, hogy az minőségi alkatrészekből legyen... Már a második kontroller is tönkre ment, amit garanciában kaptam...
A Crackdown 3-mal demózhatják, annál úgyis arra volt a nagy arc, hogy a felhő számolja a játék oroszlánrészét (a fizikát) De azért remélem, lesz valami új IP, mert ez nekem, mint Xbox rajongónak is elég karcsú...
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz birorichard #103167 üzenetére
A gepet? Forza 7, Crackdown3. Uj ip-rol egyelore semmi szivargas.
Live-Die-Respawn
-
negyven2
veterán
A Telltale féle Minecraft: Story Mode 2. évada július 11-én érkezik Xbox One, PS4, PC, Mac, iOS és Android eszközökre!
[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
pzstm
titán
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
negyven2
veterán
válasz oriic #103154 üzenetére
Engem is, meg ugye nem a Ubisoft csinálja, tehát még jó is lehet.
Amúgy semmi bajom a Ubi játékokkal. Sőt!
Silenc3Hun: Ez nem csak zombie lesz, hanem egyéb természet feletti lények elleni horda mód.
[ Szerkesztve ]
-
negyven2
veterán
Itt a Rebellion új játéka (Sniper Elite sorozat):
[ Szerkesztve ]
-
bLaCkDoGoNe
veterán
-
nagyúr
válasz Mankó #103125 üzenetére
Köszi. Végül máshol vettem másmilyet. Próbáltam hívni őket, hogy lemondjam a rendelést. Kb. 4. próbálkozás után sikerült elérnem őket, de addigra már továbbították csomagautomatába. Mondtam nekik, hogy átveszem és beviszem egyik üzletükbe. Azt mondta az operátor, hogy inkább ne vegyem át a csomagot. Ha ez jó igy nekik...
-
Czimby
addikt
Én is most szeretnék 12 vagy 12+3 havi liveot venni, musztii-nál van olcsóbb beszerzési forrás?
Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
norbi2010
őstag
válasz sugarforce #103139 üzenetére
Nem beszélve arról, hogy 100% nem onnan veszi. Ez most nem jött össze a kollégának.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz DaveHutt #103136 üzenetére
Mégis hogy jön ki neked a 48,89€-s ár 13,5k HUF-ra? Ezen az árfolyamon vennék tőled eurót.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
DaveHutt
őstag
válasz bLaCkDoGoNe #103133 üzenetére
Van arca a 13,5k-s Cdkeys-es kulcsot árulni 15k-ért.
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz l.skywalker #103127 üzenetére
Semmit. Ranyomtam gombra, jott mail hogy visszavontak licence-t es 3-5 nap mulva bankszamlamon lesz a penz. Hja kerdes volt hogy miert akarom refundot.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz bLaCkDoGoNe #103133 üzenetére
Bakker 2 hónapja vettem tőle, de lehet, hogy veszek most is egyet ennyiért
Más: másfél hétig nem volt időm a híreket nézni. 1500 hír jött ez idő alatt a feedem alá... Ma lenne időm átnyálazni, hogy kigyűjtsem nektek, ami hasznos lehet, de 1500... Itt az E3
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz zsirmirigy #103130 üzenetére
...és csak akkor adja a 200Ft-os árat, ha nincs aktív Gold előfizetésed.
BTW. musztii-nál most a 12+3 hónapos Gold 15k, ez verzi a konzolboltos 18k-s árat.
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz zsirmirigy #103130 üzenetére
Csatlakozás után be kell jelentkezni, utána kell, hogy 200-at mutasson:
(#103131) Sify: és tényleg bakker. Mondjuk 1 éve már nincs Telenoros számom, de ez azért kemény.
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Sify
senior tag
válasz l.skywalker #103129 üzenetére
Én úgy tudom csak telenorost lehet hozzácsatolni.
Iphone 14 Pro, Apple TV4K, Ipad (2018), AirPods Pro, Apple Watch Series 3
-
zsirmirigy
csendes tag
válasz l.skywalker #103124 üzenetére
Nekem miért mutat 2500 HUF-ot?
-
-
negyven2
veterán
válasz l.skywalker #103127 üzenetére
Én a Resi 4-el csináltam ezt (a játék tetszett, csak az irányítás volt rémálom). Rányomtam a refoundra és már jött is azonnal vissza a jóváírás (Telenor számlára vettem). Előtte ki kell tölteni egy rövid kérdőívet, hogy miért szeretnéd, de kb. ennyi. Gyorsan megvan és el is tűnt a Ready to Install részről.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na MS oldalarol egy gombnyomassal refundoltam The Culling-et. Ez egy hulladek.
Live-Die-Respawn
-
Mankó
veterán
válasz Jim74 #103056 üzenetére
Vigyázz azzal a 2 év garanciával! Felvittem nekik a joyom másfél évesen (kolléga aki átvette, igen ez garanciális hiba) és azt mondta a szervíz, hogy fizikai / mechanikai behatás miatt nem garanciális hiba, de még 2000-et is fizetettek velem. Mindezt úgy, hogy se törés, de még egy kurva karc sincs a joyon. ki van ugorva egy gomb.
Bevizsgáltatom a microsofttal, aztán az egészet a nyakukba varrom. Ilyen egy rohadt bagázst, ránéztek a joyra, az 1 év MS garin túl van, mit akar az itt, 2 év az edigitalhoz, ááá írjuk rá, hogy fizikai behatás úgyse ért hozzá a vevő! Pech, hogy mégis. Szét se szedték a joyt, ránéztek, vagy még azt se! Enyhén felment bennem a pumpa, nem is a bukta miatt (de azért is), inkább a hozzá állás miatt. -
l.skywalker
Topikgazda
Még mindig él a 200 forintos Gold [link]
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz Dzsuri89 #103121 üzenetére
Szintén zenész. Mondjuk most sikerült full zöld szektorokat menni 0 koccanással. Igaz kb full egyenes volt a szakasz. Ezek az erdei meg murvás utak nem a kedvenceim. A betonon otthon érzem magam. 5-6 év F1-es ligázás nem vész csak úgy el.
Én nem nagyon láttam benne flashback lehetőséget. A menü is csak újraindítást dob fel vagy feladást.Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
Dzsuri89
őstag
válasz IntelKiller7 #103116 üzenetére
Nem vagyok egy béna gyerek, főként autós játékokkal játszok, például Forza Horizon 3 vagy ha már szimulátorosabb akkor a Forza Motorsport 6. Ezeknél a játékoknál végig tudok menni a pályán viszonylag normálisan is elsőre, na a Dirt Rallyban ez egyszer se sikerült. Verseny közben imádtam megismerkedni az árkok rejtelmeivel és egyszer se sikerült a rally módban beérni a célban/vagy zöld sávval célba érni. Szóval nálam ez a nehéz kategória. A fentebb említett játékokban ami be van kapcsolva segédlet az az ABS és a menetstabilizátor. Pálya ív rajzolatot, automata fékezést és kipörgésgátlót mindig kikapcsolom, mert jobb időket lehet menni bizonyos íveken és élvezetesebb vezetni, meg a kormányzás szimulátorra van állítva, persze a stabilizátort szoktam ki-be kapcsolgatni, attól függően milyen kerék meghajtású az adott jármű.
Anno a Dirt 3-ban volt ilyen "Flashback" opció verseny közben, amivel ott azt hiszem maximum 3x vissza tudtad pörgetni az időt, ha elrontottad a szakaszt. Ebben a Dirt 4-ben is van ilyen vagy kimaradt, mint a Dirt Rally esetében?
Köszi
[ Szerkesztve ]
-
interstate76
addikt
válasz IntelKiller7 #103118 üzenetére
Hát igen, a Dirt 3 kikapcsolt segítségekkel is elég furcsán tud viselkedni. Azért néha megyek vele pár kört. Sőt, ha nem lennének benne a gymkhanás őrültségek, akkor a karrier részét már rég végigvittem volna.
Ha évekig rFactoroztál, akkor van fogalmad a szimekről, szóval a Dirt 3-mal való összevetésed biztosan megállja a helyét - nekem ennyi infó elég is, köszi! Egyébként látatlanban, az előzetes infók alapján is a Dirt 3 és a Dirt Rally közé tettem volna - ha utóbbihoz van közelebb, akkor majd ránézek én is! Szeretem a rallyt.
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz interstate76 #103117 üzenetére
Assetto Corsaval nem sokat játszottam. Project CARS-al kb fél évvel megjelenés előtti verzióval játszottam sokat. Annak még volt fizikája. Inkább rFactoroztam anno. 5-6 évet ligákban.
Igazából nem hasonlít egyik játékhoz sem. Ha számít a Dirt 3 akkor sokkal jobb mint az. Szóval lehet, hogy hasonlít a Dirt Rallyra.
+ szimet G27-et csapattam 0 segítséggel, ezt meg kontrollerrel. Sry, hogy nem tudok épkézláb infókat adni róla. :/
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
interstate76
addikt
válasz IntelKiller7 #103116 üzenetére
Milyen rallys (vagy egyéb autós) játékkal szoktál szimulátorozni PC-n? Én az Assetto Corsa-t, a Project Cars-t és a Richard Burns Rally-t ismerem talán egy kicsit az átlagnál jobban. Ha ezek valamelyikét ismered, akkor a Dirt 4 mennyire nevezhető szimulátornak hozzájuk képest? Tudom, hogy nehéz kérdés, de talán érted, mire vagyok kíváncsi.
Amúgy tényleg a Dirt Rally lenne a legjobb összehasonlítási alap, de az akkor kilőve.
-
-
North15
csendes tag
Valószínű az EA a ludas, ugyanis x év alatt nem enged online játszani, minden szülői engedély ellenére sem. Talán 16?, keress utána, lehet Battlefrontnál ragaszkodik a 18-hoz... Én is szenvedtem vele. Szóval kell egy ennél idősebb account, ettől még lehet szülőhöz kötve.
-
Dzsuri89
őstag
válasz IntelKiller7 #103112 üzenetére
Kontroller játszok, nem használok kormányt, de a Dirt Rally kalap szar volt úgy, mert iszonyat nehézre sikeredett.
Dirt 4-nek jó a kezelhetősége?
Azért fontos, mert én 12000-ért előrendeltem.Köszi
[ Szerkesztve ]
-
RobexX10
aktív tag
válasz IntelKiller7 #103112 üzenetére
Értem! Hát eddig jókat olvasok róla
-
RobexX10
aktív tag
válasz IntelKiller7 #103101 üzenetére
Te már nyomod? Hogyan? Milyen???
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
zsolti72837
addikt
-
pelenka35
őstag
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz parandroid #103103 üzenetére
Mmint Paladin?
-
parandroid
félisten
válasz l.skywalker #103102 üzenetére
Overwatch pepitában.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
IntelKiller7
Topikgazda
Nézzük ezt a Dirt4-et
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Formula-1 humoros
- Asszociációs játék. :)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Viccrovat
- Magisk
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.