Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sonja
nagyúr
válasz fatallerror #11599 üzenetére
Mert arról volt szó, hogy a GTX név eltünik, és csak a Titan lesz.
[ Szerkesztve ]
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
BeLucZ
addikt
válasz fatallerror #11596 üzenetére
ide vagy kettőt
-
Sonja
nagyúr
válasz fatallerror #11596 üzenetére
Érdekes, hogy megmarad a GTX név is.
[ Szerkesztve ]
-
fatallerror
addikt
don't tell me what i can't do!
-
Crytek
nagyúr
A szakértőktől kérdezném ez a tűéles fü csak valami editorszökevény vagy valamivel elő lehet csalni a Crysis 3ban ? (Esetleg valamelyik AA teszi ?)
Mert a neten sok már képet látni ahol a fű nagyon csúnya pixeles ez meg kb álomszintű!
Next PC Upgrade: 2022
-
fatallerror
addikt
azt írtam h kikapcsolható néhány dolog v nem kell annyira felküldeni őket. de ez most 1 olyan hülye vita amit folytatsz nagyobb felbontás miatt még senki sem hisztizett 27hez kevés a fhd ezen tök feleslegesen vitázol h ugyanolyan éles a kép, hogy lenne már na mind1
az nvidia elég tisztán fogalmazott nem? megmondták h a selejtes tesla-kból kiadnak 1 önálló geforce-t... semmi köze nincs a 700asokhoz a gk110nek... nem fognak ilyen drága nagyméretű cuccra építeni....
kisebb chip-el is ehhez hasonló teljesítményt letudnak majd hozni de biztos h nem lesz tőle távol hisz ez is csak 35%-al gyorsabb a 7970 ghz-nél... na most 20-30% növekedés biztos lesz teljesítményben, nincs értelme új chipet tervezni +10% növekedésért...ez tisztán biznisz, minél kevesebbre kerül előállítani a kártyát annál jobban járnak a 600 dolláros árral... és a titan egyiknek sem felel meg
-
Loha
veterán
válasz fatallerror #11592 üzenetére
Biztos, hogy nem "homályos" egy 27"-os FullHD kijelző, mert ugyan úgy tűélesek rajta a pixelek, csak nagyobbak. 21,5"-on a FullHD hasonló pixelméret mint a WQHD 27"-on és simán látszik recésedés, ha nincsenek szűrők...
Az fel sem merült benned, hogy a GK110 is lehet az alapja GTX 780-nak, vagy az, hogy a Titan a GTX 780 fölött fog elhelyezkedni?
Amíg egy 1 GPU-s csúcskártyát FullHD-ben is meg lehet fingatni, addig nincs vele nagy gond tesztek szempontjából, de nyilván lesz 2560 is.
[ Szerkesztve ]
-
fatallerror
addikt
semmi hátrányod nem lesz.... a tesztekben minden szűrű csontig felvan tolva, azok nagy részét a kis pixelméret miatt kikapcsolhatod és nem fogsz látni különbséget és nyersz 10-20 % fpsnövekedést...aki 1x látott wqhd kijelzőt az többet nem akart fhd-t. láttam 27es fhd kijelzőt és nagyok a pixelek de nagyon... homályos a kép ha wqhd mellett nézed (normál nézési távolságból nem a szoba másik végéből)...
szóval 1 900 dolláros ennyi vrammal rendelkező kártyát nem fhd-n kéne hasonlítani mert az igazi ereje afelett jön ki, 690nél is megnézheted a teszteket h ott is így van...
egyébként ha ezek valós nv diák és ennyit tud a kártya akkor elég nagy öngól lenne kiadni a 780ast decembernél előbb v legalábbis addig amíg még elvétve marad ilyen kártya meg még lesz ez lehet mégis később is hisz nem úgy van h jó itt megáll a selejt teslák száma... lesz még selejt tesla tehát lesz még titan akár a nyáron is
[ Szerkesztve ]
-
Loha
veterán
válasz fatallerror #11588 üzenetére
FullHD-s moncsi nem hiszem, hogy csak pénz kérdés, hanem ésszerűség is. Mostanában jelent meg pár nagyon jó IPS-es 27"-os moncsi FullHD-vel, és ha egy ilyet kötsz a Titanra, akkor maxon tolhatsz mindent gyorsabban mint egy 690-el vagy 680 SLI-vel, ha azokra WQHD moncsit kötsz az SLI-s hátrányok nélkül.
Szóval szerintem eléggé kérdéses, hogy a WQHD megéri-e azokat a hátrányokat, amik jelenleg vele járnak... -
fatallerror
addikt
válasz ricshard444 #11589 üzenetére
monitort nem évente vesz az ember és nem is 2 évente szóval spórolni kell rá. 27es wqhd-n már szinte nem látod a pixeleket és nem kell annyi szűrőt bekapcsolni....
a lényegesebbet nem másolta be a kolléga[ Szerkesztve ]
-
ricshard444
veterán
válasz fatallerror #11588 üzenetére
Én pl nemtudok venni, az is tévhit, hogy aki durva kártyákkal tolja "az nehogymá ne tudjon venni 80k-ért egy procit..." Nem baromság 1920-ra ilyen rendszer, csupán 60fps felett maradunk min fps terén is.
[ Szerkesztve ]
Vannak dolgok...
-
fatallerror
addikt
válasz ricshard444 #11587 üzenetére
nekem is az lesz amint lesz melóm, kell a fenének fhd... aki 200-300 ezerért vesz vga-t nehogymár 1 150 ezres wqhd monitort ne tudjon venni, irtó nagy baromság fhd-ra ilyen 690 meg titan v sli/cf rendszereket venni
-
ricshard444
veterán
-
BeLucZ
addikt
válasz KillerKollar #11584 üzenetére
hát ja, ha ez igaz akkor egy kövéren meghúzott 680/7970 ott lohol majd a nyakában
-
KillerKollar
őstag
válasz BeLucZ #11582 üzenetére
Írtam is az elején hogy EZ ALAPJÁN.Meglátjuk.Gondolkoztam énis a beszerzésén,de csak SLI-ben,kettőt volna érdemes mert ugye már van egy 690-esem,viszont úgy sem találok itthon 2 darabot amilyen kevés lesz nálunk,az ára brutális lesz és EZ ALAPJÁN a teljesítményétől se vágom annyira hátra magam hogy indokolt legyen a 900 dolcsi de még meglátjuk,mindenesetre személy szerint inkább megvárom a következő generációt.
-
Klikodesh
senior tag
válasz KillerKollar #11581 üzenetére
De halkabb mint a ref 680.
Azert kivancsi vagyok huzva hogyan alakul.
CPUs are not a "war", you are not a solider. And there certainly won't be any battles fought on these forums.
-
BeLucZ
addikt
válasz KillerKollar #11581 üzenetére
Várjuk meg a hivatalos teszteket, meg itteni felhasználók véleményeit akik esetleg beszereznek ilyen dögöt és utána nyilatkozzunk szerintem
[ Szerkesztve ]
-
KillerKollar
őstag
-
Sonja
nagyúr
Nem lesz túl gyors ezen se a C3.
[ Szerkesztve ]
-
fatallerror
addikt
válasz TESCO-Zsömle #11577 üzenetére
ez így is úgyis csak paper launch lesz szóval nem is kell "bő" készlet na meg itt pár napos csúszás van.
mindenki a sony playstation 4-el foglalkozik most és talán ezért akarják megvárni míg lemegy az 20án és akkor 21én a nagy láz után kint lesznek a titan tesztek...
mármint a nagy felhajtás meg lesz a ps4 bejelentése után is sőt még nagyobb is de talán jobban észreveszik a titan megjelenését mint előttedon't tell me what i can't do!
-
TTomax
félisten
válasz TESCO-Zsömle #11577 üzenetére
Vagy reszelnek egy kicsit a tápcsatin,mert launch előtt kiderült nem megy rá a burkolat....
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TESCO-Zsömle
félisten
-
TTomax
félisten
válasz fatallerror #11574 üzenetére
De ilyen most is van csak 100fps-re syncel...80 ra csak frame limit van 3rd progiból de az is tökéletes...
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TTomax
félisten
válasz fatallerror #11572 üzenetére
Én gondolkodtam egyen,de valahogy nem győz meg...pedig elérhető...de nekem ez valahogy nem tetszik tudom egyéni szoc.prob.
Na okay hogy 80-nál vsync,de mi értelme ha minden monitor 60Hz-en megy ... akkor venni kell hozzá egy 80Hz-es monitort is?Na de várjunk csak ilyen már van csak 120Hz... kicsit rókabőr szaga van★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
-
TTomax
félisten
válasz fatallerror #11570 üzenetére
Látszólag nem lesz egy tuningbajnok...meg mi ez a 80Hz-es Vsync?
-
fatallerror
addikt
-
fatallerror
addikt
válasz Bj Brooklyn #11568 üzenetére
15 órakor kiderül (legalábbis tudtommal 9 am est az nda)
-
fatallerror
addikt
válasz ricshard444 #11566 üzenetére
azért összefügg : P nekem végül is mind1. benedvesedem linus vidijére és ennyi lesz az én+titan kapcsolat ps4-et várom inkább
néhány fps-el lesz kevesebb mint a 690 azt állítják. áramot is lehet kevesebbet zabizik. viszont a compute teljesítménye nem fog kiderülni szerintem, nem szokták mérni max ha dirt showdown vkinél benne lesz.
egyébként a grid 2 is lehet használja majd azt az effektet szóval a codemasters komolyan veszi a compute irányt.
kár h ph-n nem lesz teszt :/don't tell me what i can't do!
-
ricshard444
veterán
válasz fatallerror #11565 üzenetére
Mondom JÓ, nem pedig nagy oldal. Kettő nem ugyanaz
[ Szerkesztve ]
Vannak dolgok...
-
fatallerror
addikt
válasz ricshard444 #11563 üzenetére
csak ott lesz mivel írták h nagyon kevés van ebből a kártyából ezért csak a nagy oldalaknak adtak
-
ricshard444
veterán
Csak legyen valami jó oldalon teszt...
Vannak dolgok...
-
Taposo
aktív tag
válasz fatallerror #11561 üzenetére
Mmm bizony hogy csini holnap már többet fogunk tudni
-
Klikodesh
senior tag
-
BeLucZ
addikt
válasz Klikodesh #11556 üzenetére
hát igen, nem ua. a kettő, más mikor megjelenéskor is ott a full erő, mint várogatni sokszor, meg hibajavításokra várogatni, mindig is marha erős single gpu volt a nyerő, de valahogy sose tudnak olyan erőset csinálni hogy ne legyen létjogosultsága a dual megoldásoknak
-
TTomax
félisten
válasz fatallerror #11552 üzenetére
Hát én azért nem annyira örülök így ennek...ez a teljesítmény most is elérhető,csak sokkal olcsóbban...
-
fatallerror
addikt
válasz KillerKollar #11549 üzenetére
azért ne éld bele magad h lesz ilyen kártyád. annyira kevés lesz h nem biztos h betudod szerezni ha most nem rendelsz elő rá most legalább tényleg indokolt ez a teljesítmény, crysis 3 örülni fog neki
#11550) Klikodesh: ezért lehet csiszolni rajta ennyit. kicsit gáz lenne ha csak 10-15%-ot gyorsulna : P
[ Szerkesztve ]
-
Mans20
addikt
válasz fatallerror #11538 üzenetére
A 660SE is kijöhetne már,meg valami hír a hetes szériáról.
-
Klikodesh
senior tag
válasz fatallerror #11548 üzenetére
Azert ugyanazon a nodeon fogjak oket gyartani csodara nem szamitanek a kovetkezo generaciotol fuggetlenul attol meddig halasztjak.
A titan csucs kartya lesz ezen a nodeon azaz lehet, hogy majd 2 evig...
CPUs are not a "war", you are not a solider. And there certainly won't be any battles fought on these forums.
-
KillerKollar
őstag
válasz fatallerror #11548 üzenetére
Mire az kijön már aligha lehet majd kapni titánt,nem sok lesz belőle akinek meg kell az meg fogja venni addigra.
-
fatallerror
addikt
válasz KillerKollar #11547 üzenetére
onnan h 1,5 év után 1 új generációnak illik hoznia 30-40%-ot... ami azt jelentené h a 780as alig lenne lassabb a titannál
-
KillerKollar
őstag
válasz fatallerror #11544 üzenetére
Honnan veszed hogy hogy fog a 780-ashoz viszonyulni? Arról még semmi biztosat nem tudni
-
fatallerror
addikt
válasz ricshard444 #11545 üzenetére
dehát ez a találgatós topik xDDD látod a linkben h állítólag tényleg azt hozza : P
-
ricshard444
veterán
válasz fatallerror #11544 üzenetére
Nekem konkrét eredmények kellenek nem ígérgetések és találgatások
Vannak dolgok...
-
fatallerror
addikt
válasz ricshard444 #11543 üzenetére
hát elméletileg pár fps-el kevesebbet mint a 690 és hasonló fém hűtése lesz. dehát nem éri meg akkor sem, 780as kb 10%-al lesz lassabb pár 100 dolcsival olcsóbban majd az ősszel
-
ricshard444
veterán
Várós, kíváncsi leszek mit alkot játék alatt
Vannak dolgok...
-
Taposo
aktív tag
válasz fatallerror #11540 üzenetére
De legalább el lesz ismerve hogy tényleg fizikailag is létezik a kártya, és szerintem nem egész egy hét múlva tesztek is lesznek
-
Taposo
aktív tag
válasz fatallerror #11538 üzenetére
Szuper nagyon kiváncsi vagyok már a valós tesztekre, szeretettel várjuk mint minden zöld kártyát fúúúú már amúgy is a jövő hét bearanyozódik elméletileg ha annyi finomságról végre lehúzzák e leplet akkor úgy néz ki hogy lesz a gyártók által módositott Titan is, remek
[ Szerkesztve ]
-
fatallerror
addikt
-
Crytek
nagyúr
Nem lesz idén új széria AMD vonalon?
Ez érdekel lenne! Bár van benne valami mivel az új konzolok után lesz majd értelme.
Next PC Upgrade: 2022
-
Sonja
nagyúr
válasz fatallerror #11532 üzenetére
Jéé, ott meg egy kép a magyar Expert listájából.
-
Klikodesh
senior tag
válasz fatallerror #11532 üzenetére
Amit linkeltel azok kozott is ott van az o eredmenye...
-
Klikodesh
senior tag
"GeForce GTX Titan is in those synthetic test +/- 65 percents above GeForce GTX 680. And only few percents (4-7) under GeForce GTX 690! But this is an synthetic benchmark, i think in real games will be Titan 40-60 percents above GeForce GTX 680 ... depends on title."
OBR a Titanrol.
-
Bull1
aktív tag
válasz fatallerror #11529 üzenetére
Dejó, már csak 3dmark2001 miatt érdemes volt megnézni, mai napig legjobb rész.
[ Szerkesztve ]
Schmitt Pál szolgálati készüléke: Sony Experia SP ókostellefon - Bip
-
fatallerror
addikt
-
fatallerror
addikt
érthető, múltkor én is levezettem ezt h lehet visszaállnak évvégére. nem csak a karácsony miatt hanem úgy alapból tömegesen csak ősszel jönneka játékok... aki addig bevásárol az olcsó 7000esekből ill 600asokból az jár jól.
pont ezért vagyok rohadt dühös h nem találok munkát pedig most kéne vásárolni, szerencsére most koncertek sem lesznek a nyáron így az anyagi helyzetem nem kritikus...
mondjuk mire lesz munkám már a következő széria is lelesz árazva sőt az azutáni is xDD#11524) tombar: 4-5 év múlva nem lesz nagyszám a 4k... szóval nem nagy igény
[ Szerkesztve ]
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Úgy néz ki, hogy az igazi új generáció valóban megcsusszan. Az év közepe helyett az iskolakezdés idejére. Ezt a gyártóktól tudom. Az AMD és az NV is vissza akar állni a karácsony előtti termékfrissítésre. Így pedig a GK110 megjelenése is értelmet nyer.
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
tombar
senior tag
válasz fatallerror #11523 üzenetére
lulz milyen szerény igények de képzeld tegnap annyira elszántam magam a gépvásárlásban h kihasználtam a betétfordulást és vettem ki lovettát. már csak azon gondolkodom h milyen végéja mönnyen bele.
Everybody knows, you dance like you fuck. So let me see you dance!
-
fatallerror
addikt
válasz Klikodesh #11522 üzenetére
válassz asus kártyát ha a hang zavar, dobozát úgyis megkarmoltam : P
szerintem az nv refkó hűtések már 2 éve okésak
szerintem a kepler 1 új kezdet az nv-nél és a reform is meglesz a maxwell-el. amit a mobil piacon művelnek az félelmetesen jó, és mivel most nyilatkozta azt az nv h nem elégszenek meg a mobilpiaccal így elég komolyak a szándékaik desktop vonalon is főleg h nekik már csak ez marad mint játékplatform mivel már nem adnak semmit a konzolokhoz.
ezért én arra számítok h még az igp-s korszak előtt 2-3 generációig nagyon jó vga-kat fognak csinálniaz amd-nél most volt meg a reform, abból fognak gazdálkodni pár évig. nem lesz náluk áttörés több, a következő lépcső az igp reform lesz náluk. nekem full mind1 h mivel játszom a lényeg h legalább 4kban teljesen max grafikával tudjak játszani
-
Klikodesh
senior tag
Igen tenyleg erdekes, az UFO es a Jeti fotok is mindig eleg gyengere sikerulnek. ;D
Egyedul az egy venti ami igazan uj informacio bar ez a 690-et figyelembe veve illetve hogy ezen csak egy gpu talalhato nem meglepo az nvtol.
Remelem megtartjak jo szokasukat hogy a kartya hangjara is figyelmet forditanak, de kivetelesen ne zorgo ventit tegyenek ra, nagyon jo, hogy nem porog veszettul mar a ref kartyakon sem a venti, de, hogy 2D ben is zorgo hangja van a ref nv ventiknek az visszalepes volt, vegyenek peldat az atirol a ref 7970 milyen halk 2Dben alacsony fordulaton jaratva a ventit.
-
Sonja
nagyúr
NVIDIA GeForce Titan PCB Unveiled – 6 GB Memory, GK110 GPU, 8 Phase Supply
Érdekes, hogy mindig ilyen homályosak az első fotók.
Szerk.: GeForce GTX Titan 6 GB Listed by Danish Store
Szerk.: Ez az ASUS GTX Titan 7276DKK az oldalon, ami kb. 285eHUF!
[ Szerkesztve ]
-
tombar
senior tag
nV fejlesztésnél nem is, viszont fxaanak van direct átirata radeonra (alán a hitman) az mlaa meg alapból radeon. txaa elvileg keplerre van csak, a readeon originál microsoftos megoldást használ shimmeringre.
-
-
tombar
senior tag
[link]
ez nekünk miért jó, ha kevés AAA címben jelenik meg?Everybody knows, you dance like you fuck. So let me see you dance!
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz Klikodesh #11513 üzenetére
A BF3 is csak driverhiba. Gyorsították a GeForce drivereket és előhozta ugyanazokat a gondokat, amiket az AMD gyorsítása. Ki lesz majd javítva az is természetesen. Ezek mind nagyon egyszerűen javítható dolgok a pufferméretek változtatásával. Valszeg az NV is csökkentésre játszott, csak túlzásba vitték, ahogy az AMD. A méret növelése meg fogja oldani.
[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
Klikodesh
senior tag
válasz tombar #11512 üzenetére
A legujjabb driver mar orvosolta a skyrim kersleltetesi problemajat, illetve meg mas jatekoket is de nem hasznalom oket arrol nem tudok nyilatkozni de a skyrim sokat javult.
Az ellentete is igaz lehet, nezd meg a BF3 mat es ott az nv kesleltetese gyengebb.
-
tombar
senior tag
660 ti-t én mindig is a középkategóriába soroltam, csak az AMD féle rövid monopólium miatt alapból magasabb ársávban kezdődő szcénát szokás következetesen felső kategóriás igénysávban versenyeztetni. az én öreg 17es crt-m 1600x1200ban a a legjobb frissítés/felbontás arányban, szóval kvázi félúton van a két szélesvásznú felbontás között, akció közben meg nem igazán érdekel a 4xmsaa és az fxaa közötti különbség, még akkor sem, ha fxaa jobban mos. legalább nagyobb és stabilabb az fps. néztem néhány más gondolkodásmódú tesztet a legújabb whql driverekkel és elég durva késleltetése volt a 7950nek a Ti-hez képest. skyrimnál konkréten folyt a szemem. a Ti-nek is van néha komolyabb fps droppja, de 950nek még nagyobb.
szóval leginkább a magamnak a 7870et ajánlanám (ha nem lennék nV párti), de fórumokon utánaolvasva csomó nímandnál kifagy meg kékhalálozik a win. szal nehéz szülés ez
pfúhh, a 680 nagyon komolyan overpriced, talán a felsőházban a 670 éri meg a legjobban. viszont ha esetleg lesz csoda driver, mint a gcneknél (gyönyörű h bő 1 évvel később ), akkor megint csak no para.Everybody knows, you dance like you fuck. So let me see you dance!
-
nagyúr
válasz tombar #11508 üzenetére
erre mondják azt az üzleti életben, hogy "perception is reality". a számára kényelmes beállításokban a 660 Ti durván félúton van a 7870 és a 7950 között. amikor úgy megtolod a beállításokat, hogy lemegy az fps 30-40 környékére, akkor a 7870 már ott van a nyakán közvetlenül. ízlés dolga, hogy kinek mi tetszik, de szerintem értelmesebb olyan beállításokban összehasonlítani két felső-közepes kártyát, ahol 50-60 fps körül hoznak. ez a reality.
a perception viszont az, hogy a 660 Ti a 7950 versenytársa. a megjelenésekor a nevesebb oldalak tesztjeiben jellemzően még meg is előzte a radeont, és bár az azóta megjelent eredményeken látszik, hogy a 7950 gyorsabb, ezt így explicite nem nagyon hangsúlyozza senki. sokaknál még most is az a sorrend, hogy 680 - 7970 GHz - 670 - 7970 - 660 Ti - 7950 - stb.ha pedig így hiszi a piac jelentős része, akkor miért áraznák lejjebb?
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
tombar
senior tag
válasz Klikodesh #11507 üzenetére
nekem is ez a gondom. a 310es whql azért tényleg hozott a konyhára egy keveset, de pont nem eleget. most vagy lesz neki is komolyabb performance upgrade drivere vagy csak a nevükre hagyatkoznak. áhh ez a fránya márkafüggőség.
-
tombar
senior tag
660ti-nek tulképp miért van ilyen magas ára? nézegettem néhány tesztet az újabb driverekkel és kb 7870 szinten van, de annál művészien drágább. szóval nem pont annyival, amennyit a geforce név még elbír.
-
BeLucZ
addikt
válasz KillerKollar #11502 üzenetére
APUk? viccelsz? hol lesz azoknak ekkora teljesítménye ? 100 év múlva
-
fatallerror
addikt
válasz KillerKollar #11500 üzenetére
a nőknek mindig igazuk van ez a kártya 200e körül lenne versenyképes és még a 690est sem veszélyeztetné annyira
-
Rexcor
őstag
válasz KillerKollar #11502 üzenetére
Persze, esélytelen a 170K csak hirtelen átszámoltam Forintra és örültem hogy valami 190K körül jött ki, az ÁFA-t meg el is felejtettem. De jó is lett volna.
-
KillerKollar
őstag
válasz Rexcor #11501 üzenetére
Majd egyszerre adom el a 2őt ha kijön valami annál is brutálisabb De már nem sokáig akarom űzni ezt a hobbit,amint elterjednek az APU-k hagyni fogom a fejlesztgetést.Amúgy ha az 1000 dolcsi 690 300ezer volt nálunk akkor gondolhattad volna hogy a 900 dolláros titán nem 170 lesz
-
Rexcor
őstag
válasz fatallerror #11499 üzenetére
Tényleg, az ÁFA kimaradt! Ez így már elég húzós.
KillerKollar: Ha majd megveszed a 2 Titan-t és az egyik mégse kell akkor azt megvenném csökkentett áron.
Amúgy én is "gyűjtöm" a csúcskártyákat csak az 1GPU-sakat mert a multigpu-t nem szeretem.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az NVIDIA éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- Házimozi belépő szinten
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen routert?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Windows 11
- BMW topik
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- További aktív témák...
Állásajánlatok