-
IT café
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Crytek
nagyúr
válasz
Petykemano #27604 üzenetére
Ez gyenge. Csak 20-30% a 2080Ti-hez képest? Remélem ez csak a sima 3080 lesz
-
Crytek
nagyúr
válasz
unrealnoise #27110 üzenetére
Igen ám de amíg a ps cuccok only psre jönnek azaz eladják a dobozt addig msnál minden jön pcre amik nem igen adatják el a dobozt... Ezt mindig sokan elfelejtik.
[ Szerkesztve ]
-
Crytek
nagyúr
válasz
unrealnoise #27107 üzenetére
Az hogy a gép jobb semmit nem jelent. Valamivel el is kéne adni azt..
-
Crytek
nagyúr
Nekem mondhatod....Én eddig se láttam azt a képernyőkön hogy a 100 ezres One X-en egy game 4x csunyább lenne mint a 400 ezres 2080Ti-n.... kb alig van különbség. FPS sem ér ennyi pénzt..szóval ott vagyok hogy ma már nem tudok érveket a pc mellett miért kéne nekem még fejlesztenem azt..lehet ez a széria lesz az utolsó és végleg game over nekem a pc..
Konzol ezerszer olcsóbb (sajnos)
-
-
Crytek
nagyúr
válasz
GeryFlash #26855 üzenetére
Az még a legkevesebb hogy a teljes értékű wint futtatná még van azon kivül trilliárd game meg program aminek támogatni kéne...
Ez az arm örökre megmard majd a netezős laptopokba ahol túl vannak árazva és nem tudom kik veszik...Sosem fogom megérteni a laptopok árazását ,de nem is akarom.. -
Crytek
nagyúr
válasz
GeryFlash #26836 üzenetére
"Több fejlesztőtől is hallottuk"
Ez semmit nem jelent. Ezer éve mondják azt is ezek a kedves hozzáértők ,hogy a dx11 miatt szar lassú minden..várjunk mivel jön ki a játékok még mindig 90%-a? O igen dx11-el...Mindig majd a next gen majd a next gen...Hány next gen kell még hogy átálljon minden dx12 onlyra hogy ne csak sírjanak a fejlesztők?
-
Crytek
nagyúr
válasz
Atom_Anti #26813 üzenetére
Már kb a népek nagytöbbsége 4K-ra szeretne átállni oda meg "nem kell" CPU. Sanszos hogy még most is ezekkel az új csúcs VGA-kal is a VGA lesz ott a szűk keresztmetszet mint most is és nem a procik.9900k röhögve elég lesz mindenre is még jó sok évig
De aztán ki tudja majd meglátjuk.. -
Crytek
nagyúr
Crysis Remastered brings new graphic features, high-quality textures, and the CRYENGINE's native hardware- and API-agnostic ray tracing solution for PC, PlayStation, Xbox, and – for the very first time – Nintendo Switch
3080 és a többiek hol vagytok már -
Crytek
nagyúr
válasz
Dyingsoul #26576 üzenetére
Hova nyomják a felbontást a VRbe? Még a szaros 4k 60al is bajok vannak a 2080tivel is sok játékban egy 4ks vr szettnél meg ugye duplán kéne ezt tolni... Eljön majd ennek is az ideje egyszer.
Amikor már 4k 90-120fpses vr kütyük lesznek én is benevezek majd. Addig még van 4-5év legalább -
Crytek
nagyúr
válasz
Petykemano #26148 üzenetére
Ezek micsodák?
-
Crytek
nagyúr
Aki előtt ott van és tolja rajta ugyanazt a játékot érzi.. aki életében nem látott élőben 60hz-nél nagyobb monitort annak csak az "én úgyse látnám maradt"
-
Crytek
nagyúr
Arról esetleg nincs valami hír hogy laptop fronton lesz-e valami olyan csak erősebb megoldás mint most az MX150?
[ Szerkesztve ]
-
Crytek
nagyúr
-
Crytek
nagyúr
válasz
Depression #22531 üzenetére
Animációs filmek amióta az eszemet tudom egész jól megvannak enélkül is..
-
Crytek
nagyúr
válasz
Depression #22529 üzenetére
Az hagyján de van pár olyan techdemo hogy besírtam közben... mert hirtelen egy alap tükörképet se tud hirtelen RTX nélkül a Geforce amit anno már 200x-ben is láttunk játékban hirtelen... Szánalmas.Nem mellesleg sokszor RTX on esetében 5 pixelesnek tűnik a dolog...
Amúgy ez a fos ennyiben ki is merül hogy tükröződés/árnyékok mást nem lehet vele? -
Crytek
nagyúr
válasz
hokuszpk #22523 üzenetére
Jajmár. Ez ugyanolyan mint a fizika anno azzal hakniztak nem bírná a gép...most meg ott tartunk 8/16mag lassan alap lesz jövőre jönnek a 12/16magos és cuccok...és fizika továbbra sincs értelmes. Akkor mit akarunk ai számítást ....pc mindig is a felesleges erőpazarlás tárháza volt az is marad örökre...
-
Crytek
nagyúr
Proci tesztet a 2080tihez nem látott senki?
-
Crytek
nagyúr
Az ilyenek olvasása közben "jelenleg félgázon megy" mindig elcsodálkozom ,hogy mennyi rettentő sok nagyrakás szar játék van a piacon mert a 4k 60 fps-t se tudják hozni egy majd fél milliós félgázos szarkupaccal (2080ti) Nem is értem miért nem pusztult még ki a játékipar
-
Crytek
nagyúr
Nem véletlen nem tesztelnek sok helyen fullhd-ben... 1080ti pl az ign tesztjében elveri a 2080ti-t még 1440pben is...
(Az új tomb raiderben...a teszt is érdekel mert nem hiszem hogy fhdhez képest csak 10 fps-t essen a 4k eredmény....)
-
Crytek
nagyúr
Gyenge lett a 2080ti is ahogy nézem... de már van haladás 4k-ban átlag 50 fps a Wildlands. A 7nm-es új ti majd csak eléri a 60fpst benne
Pcgameshardware tesztjét nézte valaki?
Azok a Quantum Brake 4K eredmények mik?[ Szerkesztve ]
-
-
Crytek
nagyúr
És elárasztották a netet a tesztek
-
Crytek
nagyúr
válasz
bitblueduck #21624 üzenetére
Hehe én vagyok a hülye mi.....ezer éve ezt ugatják. Ez most pont jól jött
-
Crytek
nagyúr
válasz
devast #21564 üzenetére
Csak ilyenkor mindig elfelejtik a nagy megmondó emberek hogy 1 db konzol eladáson kb lópéniszt se keres a M$ vagy a Sony... Mialatt az Nv 1 db VGA-val agyonszedi magát.... A konzolnál ami termeli a zsetont az a live/psn előfizetők.. + a játékok a konzol maga csak sokadlagos...
1 millió ps4 eladása vs 1 millió 2080ti eladási .... NV bevételileg szarra röhögi a sony-t ....
-
Crytek
nagyúr
válasz
NewHope88 #21469 üzenetére
Nem kell semmit fejleszteni. 4khoz még mindig nem kell proci erő.. Ezt feldolgozhatnátok végre. Pont ez benne a mennyei nem kell procira költeni max akkor ha már olyan jákok jönnek minden hétem ami kiirja "önnek kőkorszakbeli cpuja van és nem vagyok hajlandó elindulni"
Ez meg nem ma lesz... -
Crytek
nagyúr
Szerintem nekem ilyenem lesz majd 4K G-Snyc 60@75hz
Az okok:
Nem multizom
Sosem érdekelt a sok fps
4K maxon alapból ugysincs sok fps
A procimat,alaplapomat is megtarthatom hozzá mert 4K-hoz nem kell erősebb+ mire kijönnek a 7nm-es új nv-k talán 1-2 modell ára ezekből a monitorokból be fog esni 200k alá...
-
Crytek
nagyúr
válasz
westlake #21376 üzenetére
Ez sok helyen hoz 4K alatt 50%-ot...az elég jó. Mad 19-én kiderül mit megy FULL HD-be...
Nem mellesleg vicces hogy mindig amikor performance-ról van szó zsigerből mennek a 4K ,g-sync/freesnyc 120+hz gondolatok, holott itt rohadjak meg ha nem a nagy többség tn paneles fhd-s semmiféle extra synces (vsync azt szevasz) 60-75hz-es monotorral csapatja....Ez a teszt is jól mutatja hogy a 4k 144hz olyan messze van de olyan messze....
-
Crytek
nagyúr
Állítólag most a rockstar csinálja a legnagyobb fejlesztést mert a San Andreas-ba is belerakják a fullos ray tracing verziót. Igaz csak 800*600-ba garantálják a 30fps-t de a tények magukért beszélnek
-
Crytek
nagyúr
válasz
t72killer #21156 üzenetére
Mondjuk való igaz kintről szállítással 406k-ért GeForce RTX 2080 Ti WindForce OC -t kapni...Hamar be fog ez esni 400 alá
-
Crytek
nagyúr
Nem tudom ez milyen bolt és hogy bárki földi halandó által megvásárolható-e innen bármi
[ Szerkesztve ]
-
Crytek
nagyúr
válasz
hokuszpk #21150 üzenetére
Attól még a lényeg ugyanaz nem helyettesít még egy csira VGA-t sem a legjobb APU..
A kérdés az ez mikor fog változni...
Csak azt nem értem ha tudnak 95wattos procikat gyártani meg ezeknek jön valami okból kifolyólag 35 wattos verziója is akkor mi a tökömért nem tudják elengedni már azt a rohadt IGP erőt....Számomra ez olyan mintha direkt nem is akarnák ezt a IGP részt fejleszteni... -
Crytek
nagyúr
Hm remélem elterjed minden felé és megy még lejjebb is az ára
Amint látni 120k-ért veszem is
(Alza)
[ Szerkesztve ]
-
-
Crytek
nagyúr
Ahogy nézem árgépet az itthoni boltok nem igen akarnak 1080Ti készleteket "söpörni" egy deka esést nem látok.
-
Crytek
nagyúr
Cseszhedted az oled tv-det ha no gsync és egyebek lehet 1000hz-es is szarrá törik a kép....azt annak sok értelme van...
De mondjuk milyen érdekes ez is csak most zavar valakit 578 év után csak miután szinre lépett a free/g-sync[ Szerkesztve ]
-
Crytek
nagyúr
válasz
Interceptor #20956 üzenetére
Igen? Nem tudtam hogy te egyre hátrébb ülsz ha nagyobb a monitorod.. Én 1996 óta 15colos monitoromtól kezdve ugyanugy gépezek... Egy centit se térek el.. Nekem nem valami "szabvány" fogja megmondani honnan nézzek tvt/monitort. Szép is lenne
-
Crytek
nagyúr
-
-
Crytek
nagyúr
NVIDIA GeForce RTX 2080 Ti Benchmarks Allegedly Leaked- Twice
4k min fps sok helyen nincs 60 okádék mindezt egy majd fél millás kártyával..Szánalom netovábbja
-
Crytek
nagyúr
válasz
huskydog17 #20672 üzenetére
Volt neki valaha is hírneve?
-
Crytek
nagyúr
válasz
Heroes fan #20606 üzenetére
Itthon nem sok változás várható. Kint folyamatosan változnak csökkennek az árak. Kint már 180-ért1080ti-t adnak
-
Crytek
nagyúr
Érdekes látni ,hogy mennyit számít milyen graf engine fut a game alatt mert van ahol 35+% (márha igaz ez a teszt) van ahol meg lassabb
Pföj de messze még a 7nm-es széria(Érdekes ,hogy nv ennyire leszarja az nda-t ? Pl filmek vagy más esetén kb a "közzététel" után pár percbe már törlik a ytról a jövő hetet is de ezek a fake? tesztek vígan fentmaradhatnak....)
[ Szerkesztve ]
-
Crytek
nagyúr
válasz
SZKEBE75 #20523 üzenetére
Menj fel egy tesztoldalra ajánlom a GameGPU-t És nézzél game teszteket. Van benne proci teszt is. A diagramba válaszd ki ,hogy csak az 1080ti legyen ott és 4K felbontás majd váltogasd a procikat....sokszor mindegy hogy i7 8700k vagy Ryzen 2700x vagy 2400G vagy sima R5 1400 az fps nem fog változni...
[ Szerkesztve ]
-
Crytek
nagyúr
válasz
KillerKollar #20482 üzenetére
Még mindig szeptember 14-e a dátum....
-
Crytek
nagyúr
Sajnos nem csak a EA csinál ilyet...Lásd ubisoft pl Prince of Persia.. De érthető is mindegyik csak az aranytojás tojó gameket erőltetni....amik n+1-edszer is biztos eladást hoznak bármilyen copy/paste..
Csak ilyenkor azt nem értem ok EA nek nem pálya 1-2 milliós eladású Crysis rész akkor miért nem adja el a jogokat? Deep Silver pl csont nélkül rávetné magát erre is mint kb minden másra
-
Crytek
nagyúr
válasz
NightGT #20360 üzenetére
Sokan mindig a Crysis-t hozzák fel. Természetesen jogoson ,mert nagyon ,de nagyon bőven a korát meghazudtoló grafikát pakoltak alá.. Nos mi lett a vége? Kb csődbe ment a cég... Szóval pc-n erre bármennyire is fáj de már nem igen fog alapozni senki...Pedig atom durva dolgokat lehetne rittyenteni PC-re ami teszem azt only 2080Ti-n (csak hogy aktuális legyek) mozdul meg és azon is csak 30fps-el... A fejlesztő nem sokra menne azzal a pár 10k eladással azt hiszem
-
Crytek
nagyúr
válasz
Callisto #20117 üzenetére
Azért ez nem olyan biztos... pl a számomra etalon F.E.A.R játék ott is volt füst , törmelék de hamar eltüntek.
Nos képzeld el az egyik nagy "csatajelenetet" szarálövitek az épületet alig látni valamit a portol minden esik szét ,szikrázik, csörömpöl az üveg ahogy átmasírozol rajta a földön , majd hirtelen csend a por leül minden romokban , átgázolva rajtuk haladunk tovább és minden ott maradt ahova szétesett/eltört/leomlott stb...
Már most elélveztem pedig ez csak egy zárt térben játszódó kis pálya volt...
Egy real time valós fizika atomüber szinten oda tudna .....ni játékélmény terén... De sajnos lassan hiába tartunk ott hogy 80 magos proci , 60GB-os VGA a fizikára egy cég sem fejleszt és mindez csak örök álom marad és csak játék a szavakkal.(És hozzá teszem a F.E.A.R grafikája felett jócskán eljárt az idő de egy über fizikával atomistendurva lenne)
[ Szerkesztve ]
-
Crytek
nagyúr
válasz
Dare2Live #20053 üzenetére
Minden új dolognak rögös utat kell bejárnia..Amúgy ahogy látom tévedés az hogy a cél ....nem a cél hanem ennyit tud a 2080Ti..Nem mindegy
Kb dx12 szitu atomjó el se lehet mondani szavakkal mennyire könnyebb vele dolgozni, nem limitál mint a csúnya fos dx11 mégis itt vagyunk lassan 2019 és még bőven a dx11 dominál ....Ez a ray cucc is egyre jobb lesz több lesz gyorsabb lesz ahogy az erre épűlő nv kártyák is.... Ezért is várom meg a 7 nm-es új nv karikat, kell a ráknak béta VGA
-
Crytek
nagyúr
válasz
Televan74 #20048 üzenetére
Itt a legnagyobb kérdés nem az nv hanem ,hogy ki (amd és intel) hogy élik ezt meg. Hogy lépnek ebbe bele mivel támogatják stb...
Egyelőre a pár látott gameben bemutatott ray tracinges cucctól kicsit sem dobtam hátast.. A szarrá alázott semmire nem jónak titulált physx jóval látványosabb dolgokat tudott..Azt fejleszthették volna még nagyobb szintre.Tükröződés meg árnyékok hát elég meh ez eddig..NV új cucca eddig egy dologban hengerelt le engem bár ebből videót nem láttam (tényleg van amúgy?) az az új élsimítási eljárás ami sokkal gyorsabb mint bármi más. Ez egy jó dolog. Jó lenne látni élőben vs-ben a régi "szarok" ellen
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az NVIDIA éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.