-
IT café
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabopali
aktív tag
-
luw2win
őstag
válasz vadászcsiga #156 üzenetére
"The 25 billionth app download, Where’s My Water? Free, was downloaded by Chunli Fu of Qingdao, China."
Nem is gondoltam volna,..
.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
-
DanielK
addikt
válasz vadászcsiga #167 üzenetére
Én is ezt néztem. Fent voltam az android marketen, akkor láttam meg. Gyors letölttem és teszteltem. Nagyon jó. Hasonlít egy picit a clearre, de tud jelezni és időpontot is megadhatsz.
Aztán nézem, letöltöm iPhone-ra. Erre ott nincs, de szerencsére jön. -
DanielK
addikt
válasz vadászcsiga #169 üzenetére
Az Any.do-nál az lesz a legjobb, hogy jön böngészőre is, így gép előtt is tudod szerkeszteni a listádat.
-
nagyúr
válasz vadászcsiga #169 üzenetére
Van notif. benne? Clear-en még valóban fejleszteni kell, mert így aztán szép-jó-letisztult, csak szart sem ér... ha tennének bele notif.-et, meg tól-ig jelzéseket, stb, még használható is lenne.
-
nagyúr
válasz vadászcsiga #172 üzenetére
Igen, köszönöm, közben rákerestem a youtube-on is. Lehet megveszem, csak még el kell gondolkodnom,hogy szükségem van-e rá, vagy elég a sima naptárba írogatnom, ahogy eddig.
-
arkades
aktív tag
válasz vadászcsiga #180 üzenetére
Nem rossz alkalmazás, csak nekem összeakadt egy másikkal, mert iszonyúan szívta az akksit. Sajnos csak a törlése segített
Каждый дрочит как он хочет.
-
arkades
aktív tag
válasz vadászcsiga #182 üzenetére
Pedig gondolom a percent.ly szívhatta az akksit, mert miután töröltem, abba maradt a gyors akku merülés. Sajnos már jártam így, pl. a calloo nevű alkalmazással.
Каждый дрочит как он хочет.
-
DanielK
addikt
válasz vadászcsiga #185 üzenetére
Akkor mondhatnál pár hasonlót!
-
DanielK
addikt
válasz vadászcsiga #187 üzenetére
Erről mi a véleményed? Azt mondtad, hogy megvan, ha jól emlékszem. Elég jónak tűnik. Nem tudom, hogy érdemes-e megvenni. Illetve badget tud?
A 3do is egészen tetszetős! Jó, hogy csak egy oldal van. Bár nekem még mindig az any.do tetszik eddig a legjobban. Remélem lesz badge ott is.
A gyárira is tehetnének, de akár a naptárra is. Pl. naptár ikon badge-dzsel. Mutatná, hogy aznap mennyi teendő van. Így lehetne az emlékeztetőknél is. -
DanielK
addikt
válasz vadászcsiga #201 üzenetére
Egyelőre a Calendar Weeket használom.
-
DanielK
addikt
válasz vadászcsiga #212 üzenetére
Köszi!
Már töltöm is! -
vadászcsiga
félisten
válasz vadászcsiga #219 üzenetére
Összegezve: 2do, Week calendar, Agenda calendar, meg az előzőleg említett todo appok. Ha még a Due kell a boldogságomhoz felkötöm magam soha nincs vége?
-
Solar_Wind
senior tag
válasz vadászcsiga #220 üzenetére
Ez abszolút így van. Ezt a Due-t még megsasolom, mert nem ismerem Egyébként a gyári emlékeztető nem jó? Én belenéztem most, nekem jónak tűnik.
-
szabopali
aktív tag
válasz vadászcsiga #212 üzenetére
Ez jobb vagy több annál mint amikor küldök egy mail-t a telóra benne a linkek?
szabopali
-
nagyúr
válasz vadászcsiga #220 üzenetére
Nyilván, a doo sem az én appom lesz...
Összegezve nem rossz, pozitívumok:
- 2 oszlopba rendezi a ma illetve az összes többi tennivalót
- lehet óránkénti, és naponkénti figyelmeztetés ismétlést beállítani
- lehet lockolni a bejegyzést, elkerülve a véletlen törléstNegatívumok:
-ha létrehozol egy bejegyzést, egyből a mai teendők közé teszi, csak 24 óra után kerül át a másik oldalra, függetlenül attól,hogy lehet épp csak a jövő héten lesz aktuális
- nem lehet pakolgatni őket fel le, illetve egyik oszlopból a másikba manuálisan, csak van 2 fajta prioritás, meg a prioritás nélküli
- nincs badge
-nincs "tól-ig" rész, mint a caleandarban,hogy addig a noftif. centerben ottmarad, míg aktuális az "event".Összességében lehet,hogy hozzá lehet szokni, de nem ilyet keresek. Ami miatt hagyom, az a két oszlop, mert így mutatja a ma illetve az általános teendőket legalább együtt, így mindet látom egyszerre.
-
nagyúr
válasz vadászcsiga #224 üzenetére
Észre sem vettem, pedig felül "görgettem" a history előjöjjön!
Akkor a badge-t visszvonom, de ha át lehetne tenni a today-ból a másik oldalra manual, nekem megfelelne a cucc. Így most amíg egy másik napra szóló értesítő nem "áztatta a lábát" 24 óráig a today-ben, addig nem megy át. Így azt hiszem, hogy ma még van elintéznivalóm, közben meg nincs is, csak hoztam létre párat, ami a napokban esedékes
Lehet írok a fejlesztőknek ezügyben...
[ Szerkesztve ]
-
DanielK
addikt
válasz vadászcsiga #218 üzenetére
Én a Due-ba teszem a teendőimet. Aznap teszi ki a badget, amikor a teendő esedékes, ha nincs, akkor nincs is badge!
Emiatt tetszik! Nekem a week calendarral együtt teljes lefedi amire kell.
Persze egyik sem 100%-os. A week calendarból az hiányzik, hogy az ikonon legyen, hogy hanyadika van, de ez az apple miatt nem lehet. A dueból meg az, hogy a snooze ne csak 1perc vagy 1óra legyen!A gyári emlékeztetővel az a gond, hogy nincs badge és eltűnik a jelzés, ha mást csinálsz.
-
DanielK
addikt
-
nagyúr
válasz vadászcsiga #227 üzenetére
2DO nem túl bonyolult? Mintha valaki írta volna... Mert lehet megveszem azt is most akciósan...
-
nagyúr
válasz vadászcsiga #239 üzenetére
El, nagyon is... ez a 79 eurocent tanulópénz belefért, de ha 5.5-ért vettem volna meg, a sírás kerülgetne (nem, mert nincs rá pénz ugye,hanem mert feleslegesen semennyit nem szeret kiadni az ember).
Ezért gondolkodom most a DUE-n is, 4 euróért, mert ez a 3do sem rossz (főleg ingyen). -
nagyúr
válasz vadászcsiga #239 üzenetére
Hehh, lehet syncelni vele iCloudot Viszont arra nem jöttem rá,hogy hogyan tudnék havonta vagy hetente ismétlődő taskokat beállítani...
-
nagyúr
válasz vadászcsiga #242 üzenetére
Kiverte a szemem basszus
-
nagyúr
válasz vadászcsiga #248 üzenetére
Nyilván, mert arra - ahogyan te is - már rég rájöttem,hogy az igényeimet 100%-osan egyik sem fogja lefedni... mindegyik kompromisszumokkal jár, így azt kell megvennem és használnom, ami a legkevesebb "fájdalmat" okozza számomra.
DanielK: köszi, akkor legalább ez az egy tudja 2 hetente dolgot. A 3do (az ingyenes) az megkérdezi, mennyire snoozolja, lehet negyed óra, stb-t is belőni. Viszont az meg túl nagy szövegdobozokat használ, mint mondtam. Ördögi kör ez Végén kiderül, hogy igazából mindegyiket egy cég gyártja és arra mennek, hogy vedd meg mindet, és válassz
[ Szerkesztve ]
-
DanielK
addikt
válasz vadászcsiga #251 üzenetére
Ezért tetszik a Due. Ott legalább a dátum magyarul van és nem azt kell olvasnom, hogy today, tomorrow, hanem azt, hogy ma és holnap vagy kedd és szerda stb.
icecave: ha válaszolnak a fordítási levelemre, akkor írok nekik arról, hogy jó lenne ott is "custom" beállítás.
-
nagyúr
válasz vadászcsiga #254 üzenetére
Basszus, mondom ráskubizok már a gyári reminders-re, ugyan milyen... erre van benne heti-kérheti-havi ismétlés, completed, today és listanézet, meg syncel egyből iClouddal, outlookal, és így iPaddal is. Most tesztelem, lehet nekem ő is tökéletesen meg fog felelni, pár nap alatt ki fog derülni.
-
nagyúr
válasz vadászcsiga #259 üzenetére
Nem mondtam, hogy ez lesz a tökéletes, csak azt,hogy pár nap alatt kiderül. Még nem "töltöttem fel", így nem is tűnt fel, hogy nincs badge.
Egyébként valószínűleg úgyis az lesz,hogy megveszem a Due-t, elvégre ha nem jön be, még mindig van kit hibáztatni/dícsérni adott esetben (DanielK), ha nem lesz jó,hogy mit kampányol itten.
[ Szerkesztve ]
-
eszgé100
őstag
válasz vadászcsiga #277 üzenetére
Jajj, de ravasz
icecave: beregeltem egy fake emailt, megadtam a helymeghatározást és így megkaptam a pontokat. Viszont az iMob 2-re nem bírok rájönni, először ott is behazudtam valami fake felhasználónevet és akárhányszor újratelepítem egyből azzal jelentkezik be, persze a pontokat nem kaptam meg. Annak az adatait mivel lehetne törölni, hogy újratelepítéskor tök üresen fogadjon?
"-Meddig tart a játék? -Amíg mindenkinek ki nem verik a fogát..."
-
Totheground
addikt
válasz vadászcsiga #285 üzenetére
Én is akkor szedtem le, amikor ingyenes volt.
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
DanielK
addikt
válasz vadászcsiga #305 üzenetére
Én adtam ma a 2do-nak még egy esélyt. Hát nem tartottam meg. A Due sokkal átláthatóbb, meg tetszik, hogy ha valamit holnap kell megcsinálni, akkor nem azt írja, hogy tomorrow, hanem, hogy holnap.
A week calendar nálam bevált, főleg a Mini month nézettel. Többet tud, mint a gyári. Minden eseményt beírok ide, ami lesz, így tudom nyomonkövetni magam. Minden emlékeztetőt meg beírok a Dueba.icecave: örülök neki!
-
eszgé100
őstag
válasz vadászcsiga #314 üzenetére
pont azon gondolkoztam, hogy mi vagy mennyi olyan fontos dolog van a teendőitek között, hogy ennyit szarakodtok egy todo appért?
-
DanielK
addikt
válasz vadászcsiga #321 üzenetére
Egyszerű, ugyanakkor mindent tud, amire nekem kell. Ráadásul magyar a dátum, van dropbox sync és univerzális app.
-
nagyúr
válasz vadászcsiga #323 üzenetére
Oda, csinál egy könyvtárat magának, és syncel, be lehet állítani,hogy app indításakor, vagy zárásakor csinálja.
-
Mela Kehes
Topikgazda
válasz vadászcsiga #328 üzenetére
Ezt észben tartom. Inkább felírom.
"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
DanielK
addikt
válasz vadászcsiga #329 üzenetére
Nekem még mindig bonyolult.... Legalább ha lenne benne naptár, mint az ipad verzióban.
-
Totheground
addikt
válasz vadászcsiga #329 üzenetére
Ha jól rémlik eddig is ennyi volt, csak szinte folyamatosan kedvezményes.
-
Totheground
addikt
válasz vadászcsiga #334 üzenetére
Ja, az összeg rosszul rémlett. A story valami olyasmi volt, hogy az icloud syncet először in-app purchase-ként adták hozzá, de aztán ezzel valami gond volt, így "beépítették" az app árába és alapból járt, ami miatt kitört a lázadás, hogy aki eddig nem vette meg IAP-el, az megkapja "ingyen". Ezután egyből rádobtak egy kedvezményt, és visszament az eredeti árára. Vagy valami hasonló.
[ Szerkesztve ]
-
Mela Kehes
Topikgazda
válasz vadászcsiga #332 üzenetére
Mikor tanulom már meg végre, hogy fordítsam el? Ezt mindig elfelejtem.
Egyébként most értékelem nagyon, hogy megvettem 0.79-ért. Pedig kicsit gondolkoztam rajta."Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
DanielK
addikt
válasz vadászcsiga #347 üzenetére
Ja egyébként igen, az univerzális miatt váltok, illetve jobban átláthatóbb a pocket expense-ben az accountjaim. Sorban vannak egymás alatt, Money IQ-ban egymás mellett. Átláthatóbb lett. Kár volt elhagynom a bejárt utat.
-
DanielK
addikt
válasz vadászcsiga #356 üzenetére
Megadtam 4 budget-et. Ami egy hatáérték. Pl Szórakozásra adtam 25.000 Ft-ot. Bevásárlásra meg 50.000-et. Ha túllépem a szórakozás 25e Ft-ját, akkor a fel nem használt bevásárlásból át tudok csoportosítani. Nem kell átírni a budgetet.
Így remélem érthetőbb volt! -
eszgé100
őstag
válasz vadászcsiga #367 üzenetére
Besz.rok, te teljesen függő vagy
-
DanielK
addikt
válasz vadászcsiga #409 üzenetére
El biza...
Nem tudom, nekem a heti nézete tetszik a legjobban. Amit írtál az nekem nem is tetszik képek alapján. Egy naptárban nekem az a legfontosabb, hogy lássam mi várható a héten.
A gyári csak havit tud állóban és legtöbbször úgy használom. Ha valami extra kell, akkor a gyárit használom.
(úgyis van beállítva, hogy a gyári mindent kitesz a notification centerbe, de minden másra az agenda marad.) -
DanielK
addikt
válasz vadászcsiga #409 üzenetére
Erről a Calvetica-ról írhatnál valamit. A honlapján azt írja, hogy naptár+tasks/todo is egyben. Ez hogy működik?
Meg van benne snooze. Lehet ez lesz icecave-nak a nyerő?
[ Szerkesztve ]
-
DanielK
addikt
válasz vadászcsiga #418 üzenetére
Nem.
Bár papíron: vendéglátó és szálloda szakos vagyok, de már nem a szakmában dolgozom.
[ Szerkesztve ]
-
DanielK
addikt
válasz vadászcsiga #421 üzenetére
icecave: végül megvettem. Húsvéti ajándékként megleptem magam vele (a szórakozás, mint itunes budgetbe már nem fért bele ).
Írtam nekik, hogy a tasks részre is tegyenek emlékeztetőt, mert úgy sokkal jobb lenne. Maga a naptár nézet nagyon tetszik. Felül a hónap, alul meg heti nézet. Nekem ez a legjobb így. A quick reminders is jó. ott igazából csak azt állítod be, hogy mit kell tenni és hogy mikor csipogjon neked (de igazából egy esemény lesz). Ami még tetszetős, hogy mikor csipog és te megnyitod, akkor feldob, egy ablakot, hogy mit csináljon. 10 perc múlva, 15 perc múlva, 1 óra vagy 1 nap múlva szóljon újra, vagy leokézod és kész. A tasks részen meg fel van sorolva, hogy mi a teendő aznapra. Ott is van ilyen nézet!
A Due percenkénti emlékeztetője azért nem tetszik, mert oké hogy hangot ad, de a zárolt képernyőt is összeszemeteli jelzésekkel. Annyiszor ott lesz, hogy mit kell tenni.Most válaszoltak, hogy a jövőbeni frissítésekben benne lesz a task emlékeztető is.
[ Szerkesztve ]
-
ittakary
nagyúr
válasz vadászcsiga #466 üzenetére
Rögtön olvasom miket írtatok, de azt leszögezem előre, hogy abszolút nem bántásból írtam csak megnyitottam a topikot és CSAK a ti avatarjaitokat láttam
De most, hogy leírtátok, hogy mi is a topik célja, én is egészen másként látom. Így már látom valamennyi értelmét
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz vadászcsiga #489 üzenetére
Egész kedves a fejlesztőktől, hogy pont a születésnapomat írták az ikonra
Lastpass még teszt alatt, írok majd róla.
-
szabopali
aktív tag
-
Mela Kehes
Topikgazda
válasz vadászcsiga #496 üzenetére
A free is megnyitott flash oldalt.
-
Mela Kehes
Topikgazda
válasz vadászcsiga #502 üzenetére
Nem tudom, mondjuk néhány oldallal néztem és működött.
Új hozzászólás Aktív témák
- ACER NITRO 5 Ryzen7 5800H- 32GB RAM - RTX 3080
- ASUS TUF F15 Gaming Laptop - i5 11400H - 16GB RAM - 3050Ti
- XBOX Series X, dobozában, még 1 év gyári Microsoft garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1216A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó
- Ej-ha Új Dobozos Lenovo Thinkpad X1 Carbon G9 Profi Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16/512 FHD+ IPS
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen