Hirdetés
- VPN topic
- Milyen routert?
- Így hódítaná vissza a fiatalokat a Facebook
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Milyen program, ami...?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Facebook és Messenger
- Kaliforniában sem kell okostelefon az iskolákba
- Kibergondok miatt kapcsolja le a gépeit a vízszolgáltató
-
IT café
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ittakary
nagyúr
válasz Mela Kehes #1048 üzenetére
Betőtve. Még egy ilyen és megvan a cicás gyümölcsös HD.
-
aktív tag
Sziasztok! Használja valaki a Wifi Photo Transfert? A gondom az, hogy akár a padon, akár a telefonon próbálom, de nem kapcsolódik a böngészővel. Állandóan idő túllépés hiba üzenet jön. Lehet, hogy az 5.1 sw-ben nem engedik a wifi kapcsolatot? Ugyanez más, hasonló programnál is előfordul. Van ahol ftp kapcsolatot lehetne létesíteni, de ott sem csatlakozik.
-
Mela Kehes
Topikgazda
A nejem telefonján meglett a Max Payne. Megvan a kód. Mit kell csinálnom iPad-en, hogy ott töltsem le?
"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
ittakary
nagyúr
válasz Mela Kehes #1053 üzenetére
Üsd be valamelyik készülékeden, aztán a Purchased listából már bárhova felrakhatod. Nem bonyi
-
szabopali
aktív tag
iPhoto használókat kérdezném, hogy amikor egy albumot megosztunk az iTunes-al, mit kéne tapasztalnom? Ugyan ez a iCloud-nál is a kérdésem.
szabopali
-
ittakary
nagyúr
válasz Mela Kehes #1057 üzenetére
Az csak ideiglenes hasfájás, meg fog javulni. Nekem is szokott hisztizni a Store.app.
-
-
eszgé100
őstag
Én meg dugig vagyok pontokkal és nincs ötletem mire költsem
"-Meddig tart a játék? -Amíg mindenkinek ki nem verik a fogát..."
-
szabopali
aktív tag
még mindig az iPhotoval küszködök. Látnom kéne az albumot az iTunsban és az iCloudba, az album szinkronizálása után? És ha igen akkor hol találom?
szabopali
-
vadászcsiga
félisten
Tegnap megvettem a TaskFlow taskmanager, checklist, note, reminders, timers alkalmazást, leváltottam vele a 2Do-t mert sokkal használhatóbb, pl gyorsabb a bevitel.
[ Szerkesztve ]
-
-
Zoona
aktív tag
válasz vadászcsiga #1065 üzenetére
A taskflow ikonján ami a 2. képen van, azt mit jelez neked? Feladatot? mert én akármit beleirtam emlékeztetőt, vagy teendőt, nem jelzi az alkalmazás ikonján
Diablo 3 Battletag - Jessa#2832
-
vadászcsiga
félisten
A lejárt taskokat. Először meglepődtem hogy miért de rájöttem a teljesítés idejénél előbbre kell állítani az időpontot és addig ott marad ameddig nem jelölöm elvégzettnek. Más szisztéma mint a többi, jobban felhívja a figyelmet a feladatokra.
Az appon belüli jobb, a piros mutatja a lejártakat. -
Zoona
aktív tag
válasz vadászcsiga #1069 üzenetére
Érdekes szisztéma. A 2do működése jobban tetszik, de ebbe meg pont a gyorsaság az előny, a kettőből kéne gyúrni egyet
new : fáradt vagyok bocsi:S
[ Szerkesztve ]
Diablo 3 Battletag - Jessa#2832
-
vadászcsiga
félisten
Azt is szerettem csak pont a gyorsaság ami a legfontosabb lenne, ott vérzik el. Na meg a TaskFlow innovatívabb, frissebb. Most ezt használom amíg nem jön egy újabb
Egyedül az iCal sync-et nem tudom mi, annak hogy kéne működni nem tudja valaki? A telefonon beállítottam CalDAV fióknak a google calendart de semmi nem történt.
[ Szerkesztve ]
-
Solar_Wind
senior tag
válasz vadászcsiga #1072 üzenetére
iCal sync gondolom a mac-es iCal-lel szinkronizál.
-
DanielK
addikt
válasz vadászcsiga #1069 üzenetére
Ezért jó a due. Ott nem kell trükközni, hogy előbbre állítsd. Mutatja az aznapit, az időpontban meg jelez. Mondjuk jegyzetet nem tud, de nekem arra a gyári jött be a legjobban eddig.
-
vadászcsiga
félisten
válasz Solar_Wind #1073 üzenetére
És azt nem lehet valahogy winre heggeszteni?
-
Solar_Wind
senior tag
válasz vadászcsiga #1075 üzenetére
Nem hiszem.
-
DanielK
addikt
válasz vadászcsiga #1078 üzenetére
Jaja. Due+WeekCalendar. Nekem jobb, ha egész nap látom a badget. Tudom, hogy van valami amit meg kell csinálnom. Aztán meg szól, ha eljött az ideje.
-
Totheground
addikt
Én is állandóan szemezek vele, de nálam a location alert hiánya fájó, és nem is lesz.
Már sikerült olyan szintre emelnem a lustaságot, hogy nem időpontot állítok, hanem amikor x vagy y irodába/városba megyek akkor szóljon.Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
vadászcsiga
félisten
válasz Totheground #1081 üzenetére
Akkor a TaskFlow neked való. Olcsóbb, és a következő frissitesben többek közt jön a location reminders is meg a recurring tasks.
[ Szerkesztve ]
-
Mela Kehes
Topikgazda
válasz vadászcsiga #1082 üzenetére
Az mennyire merít jobban? A gyári emlékeztetőben sem próbáltam még emiatt.
-
vadászcsiga
félisten
válasz Mela Kehes #1083 üzenetére
Hmmm jó kérdés nem szoktam használni, illetve 2do-ban egyszer, jol vizsgazott. Totheground?
[ Szerkesztve ]
-
Totheground
addikt
Nem veszem észre, hogy jobban merülne. Csak akkor sikerül nap végére (illetve előtte) lemerítenem, ha sokat beszélek, ÉS a nap felében megy a tethering. De mivel úgyis mindenhol van egy cradle, ez sem zavaró
Tehát a location (megy a 4sq radar meg a location reminders) nem eszik sokat. Gyanítom, hogy első körben az úgyis megkapott cellaadatok/wifi alapján tájékozódik, és nem a gpst használja.[ Szerkesztve ]
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
Mela Kehes
Topikgazda
Ingyenes Alarm Clock. Ebből sosem elég.
-
mondomén
őstag
Mi az oka annak, hogy az opera nem jeleniti meg valami jol a weblapokat. Vegyuk ph mobilnezetet. Felul vannak a kilepes, kedvencek, privatok... menuk. Safariban ezek szepen egymas mellett vannak (mas bongeszoben is!). Opera meg ket sorba tolja 100 as nagyitason is. The verge honlapon van ilyen banner vagy mi ahol lehet lapozgatni a friss cikkek kozott. Operan ez sem mukodik, sima kepkent jeleniti meg. Olyan furcsa, rendezetlenek az oldalak operaval. Elcsusznak, kilognak a dolgok...
Ez mitol van? -
paavoo
aktív tag
válasz vadászcsiga #1082 üzenetére
Neked nem crashel, ha timeren belül egy adott bejegyzést szerkesztesz? (ja meg a menühangot is visszarakja, ha kikapcsolom)
Ez a overdue badge kicsit zavaró amúgy, legalább állítási lehetőséget adhatnának, hogy mit akarok badgen kijeleztetni.
Amúgy eddig a legjobb progi a kategóriában![ Szerkesztve ]
-
Mela Kehes
Topikgazda
prc könyvet mivel tudok megnyitni?
-
DanielK
addikt
-
vadászcsiga
félisten
Új sponsor app Score big daily. Nem nagyon akarja érte megadni a kreditet.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung S24 Onyx Black 256 új
- ÁR ALATT Lenovo ThinkPad Pro dokkoló állomás (40AH) Töltővel együtt + Ajándékkal
- LENOVO LOQ 15IRX9 - I7 13650HX - RTX 4050 - SSD 1000GB - 15.6" 144Hz - 16GB DDR5 -Win11-3év garancia
- DELL latitude 5400 "Golyóálló" Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16Gb 512GB SSD FHD IPS
- CONCORDE TAB DRACO 8GB 7"
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen