Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Jelszókezelők
- Mozilla Firefox
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Vivaldi (böngésző)
- PHP programozás
-
IT café
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mela Kehes
Topikgazda
válasz Solar_Wind #599 üzenetére
Én sem használok 15 app-nál többet, de összesen sincs 30-nál több. Még a Diamond idejében megtanultam, hogy fölösleges programokat nem tárolok. Amihez régen nem nyúltam, azokat átértékelem, hogy szükség van-e még rá. Jópár játékot töröltem így le. Letöltöttem nagy lendülettel, hogy milyen jó lesz, aztán rájöttem hogy mégsem.
Ha már az ünnepeknél tartunk. Engem olyan naptárféle érdekelne, ami a jeles napokat tartja nyilván. Pl.: víz napja, Föld napja stb. Az sem lenne rossz, ha az adott naphoz kiírna egy népi hagyományt. Régen az rtl időjárásában mindig mondtak ilyet.
"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
gzbotii
nagyúr
Nekem 51 drb, ezeknek 85% jatek, es ugy 20at hasznalok en es ugy 25 a barataim (rendszeresen)
(#600) vadászcsiga : nagyabol nekem is igy van
[ Szerkesztve ]
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
vadászcsiga
félisten
Én nem tudom hány appom van de rendszeresen szanálom őket ami nem éri el a szintet, könyörtelenül repűl. Egyébként 5 oldal van teli.
Az első 2 oldal napi-heti használatban van, a többi hébe-hóba de tudom hogy néha szükségem van rá. Az utolsó oldal mindig az új belépőké, néhány napig teszt alatt vannak aztán vagy lecserélem egy meglévőre, vagy delete.iTunesban viszont sokkal több van, ott olyan appok is vannak amikben látok fantáziát és várnak egy major update-re.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest