- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- DIGI kábel TV
- Proxmox VE
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Mikrotik routerek
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
-
IT café
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
nagyúr
válasz mondomén #388 üzenetére
Meglepő, de nem. Mondjuk, MM XL tarifával nem kell figyelnem semmire (hány percet beszéltem, mennyit neteztem, mennyi sms-t küldtem), mert ha beledöglöttem, sem merítettem ki teljesen, amit fizetek. Így ugye máris nem olyan fontos a Call-sms-data counter.
Azt hittem, SBSettings mennyire fog hiányozni, ahhoz képest, amióta nincs jb, kb. kétszer kellett airplane, és egyszer wifi ki-bekapcs, ami ugye ott gyorsabb, de itt is egyből ott annak ezek a settingsben.
A lockscreen sem olyan gázos, ok,hogy nem maradnak ott a figyelmeztetések, mint lockinfoval, de a due jó snooze kiosztásának köszönhetően nem felejtek el semmit.
Ami meg azt illeti, utóbbi időben már túlzásba vittem a JB-t, annyi tweak-et feltettem/megvettem, hogy bár minden testre szabható volt, sima i4-et be is lassította, amit akkor vettem leginkább észre, amikor restore után nem JB-ztem (kb. így "b*szki, ez a telefon ilyen gyors?"). Nem beszélve arról, hogy az akkuidő is nőtt elég jelentősen nálam (persze, ez függ attól, mit hogy teszel fel, pl. lockscreenen egy local weather egyből necces, minden gombnyomáskor megkeresi hol vagy, az alapból szívja ugye).DanielK: mondjuk azért, mert kiírja, hogy az adott napra 5 teendőm van, akkor lássam a napi nézetben,hogy igen, ez az az 5, és ne kelljen figyelnem, mikor érek az 5.hez, és vizslatni,hogy jaa, ehhez már holnap, vagy bármi más van írva.
[ Szerkesztve ]
-
Mela Kehes
Topikgazda
-
DanielK
addikt
válasz mondomén #812 üzenetére
De ott összegezve is fent van, hogy eddig hány € költöttem, vagy csak egyesével. Mert egyesével nem szeretném összeszámolni.
(#814) eszgé100: Csak az a baj, hogy a telefon július vége óta van meg (azóta vásárolok appot), a kiadásokat meg csak idén január eleje óta vezetem.
[ Szerkesztve ]
-
Mela Kehes
Topikgazda
válasz mondomén #1040 üzenetére
Amilyen szerencsém van. Mindig megfogadom, hogy még ezt letöltöm és abbahagyom. Aztán mindig ott motoszkál a fejemben, hogy ugyan azóta mennyi app érkezett. Itt is folyton látnám, szóval nem tudom abbahagyni.
"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
Mela Kehes
Topikgazda
válasz mondomén #1600 üzenetére
Esetleg a Plants vs. zombies, de más játékra nem nagyon akarom. A GTA és a Max Payne is csak van az iPad-en, nincs időm játszani vele. Az iPhoto és a GoodReader bevált, a Pages-t és a Numbers-t megvettem. Tudom, hogy az iMovie sem a legjobb, de szerencsét próbálok vele.
"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
DanielK
addikt
válasz mondomén #1724 üzenetére
Az az egyetlen nem gyári program, amit a gyári helyett használok. Ezt megtartottam, mert sokkal jobban kézre áll, mint a gyári. Ráadásul a kis fényképeket is jelzi a kontaktoknál, így egy pillantás alatt látom, hogy ki írt. Nem hiszem, hogy a pushért fizetni fogok, megoldottam a gyárival. Az pittyeg, mikor jött valami, de a sparrowt nyitom meg és ott van 2 másodpercen belül a levél.
-
nagyúr
válasz mondomén #2172 üzenetére
Telefonról wifin. Leginkább azért,hogy telefonról törölni tudjam. Ja és ugye így PC-re is lesyncelte őket, és ami a jó,hogy a képek nem fejjel lefelé jelentek meg, mint egyes esetekben,ha az iPhone-t a gépre dugja az ember, hanem a normális állapotukban
[ Szerkesztve ]
-
bobooo
addikt
-
Ragnar95
félisten
válasz mondomén #2665 üzenetére
720x304-ek szoktak lenni, de mondjuk egy brrip már elég jól mutat TV-n is, hiszen ugyanolyan jó, mint egy DVD vagy mégjobb... Majd kipróbálom,de telón sztem nem látszik egy BDRip vagy DVDRip és egy 720p közti különbség, majd kipróbálom iPaden is, ott hátha látszik
fazr: a gyengébb melegedés+lassabb merülés valóban elég pozitív,de (számomra) semmi jelentősége a nagy felbontású videók lejátszásának, mivel nincs se AppleTV-m, se HDMI átalakítóm az iPadhez, viszont tudom streamelni gépről a filmeket vagy ha nagyon akarom, kirakom őket külső vinyóra vagy pendrive-ra 32 vagy 64 gigás telónál/iPadnél még elférnek a filmek,de 16oson sehogyse, hátmég 8ason....Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
vadászcsiga
félisten
-
Ragnar95
félisten
válasz mondomén #2792 üzenetére
Jaja, mivel a magyar ID-mmel akarja letölteni azt,de ha az USA-val vagyok bejelentkezve, akkor is a magyart dobja fel...
AMúgy már volt 1 restore és set up as new iPhone, mert volt vagy 10 elég gyakori és idegesítő bug,de azóta nem raktam vissza FMA-s appot, szóval nem tudom,h megoldódott-e a frissítéses probléma...De a Blueprint 3D-t meg gépen frissíteni tudtam, csak éppen utána nem tudtam átrakni telóra valamiért az új verziót...Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
-
szabopali
aktív tag
válasz mondomén #3119 üzenetére
...hát azért egy jó minőségi filmhez, hozzátartozik az 5,1-es hang is...szvsz!
Ahogy olvasom a CinemaXPlayer 720-ban elmegy és kezeli az 5,1-es hangot is DolyDigital. Ebben az estben viszont a hanghatások érdekében össze kell hozni egy 5,1-es rendszerrel, ami meg ugye kanapé függő! Szóval megint ott vagyunk a tv-nél! De azért mindenképpen megfontolandó. Kár hogy nincs 5,1-es fejhallgató kimenet. Na az azért rendben lenne.
[ Szerkesztve ]
szabopali
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest