-
IT café
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz Totheground #281 üzenetére
Onnan tudja számontartani, hogy mit töltöttél le, mennyi a pontod, stb...
-
mondomén
őstag
válasz Totheground #283 üzenetére
Azt hiszem a device ID-d kell nekik és ezt ilyen formában kell engedélyezni. Aztán lehet nagy hülyeséget mondtam most.
-
vadászcsiga
félisten
válasz Totheground #281 üzenetére
A Today To-do-t már több mint fél éve hasznalom (tavaly nyáron ingyenes volt) szeretem csak meguntam. Nem nagyon frissítik ha mégis akkor csak bug fixes amúgy minden benne van ami egy todo-ba kell.
Minden frissítésben benne van hogy Spielhaus a fejlesztő dolgozik valami óriási újításon de csak nem jön.
-
veterán
válasz Totheground #307 üzenetére
Köszi.
Esetleg valami használható ingyenes van-e?Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
vadászcsiga
félisten
válasz Totheground #333 üzenetére
Appshopper szerint rosszul rémlik. 1x volt eddig 8€ de altalaban 5.50. Mindegy
-
vadászcsiga
félisten
válasz Totheground #368 üzenetére
Kérdezd meg őket: http://www.facebook.com/#!/Any.DO
eszgé100
Neem dehogy[ Szerkesztve ]
-
DanielK
addikt
válasz Totheground #371 üzenetére
Itt elolvashatod, hogy miért nem tette bele. Szerintem jogos. Illetve a gps nagyon meríti a telefont. Én örülök, hogy nincs benne ez a funkció. Arra ott a gyári.
-
bongeszo
aktív tag
válasz Totheground #453 üzenetére
Megvan de kevés, direkt effektező kellene!
-
Mela Kehes
Topikgazda
válasz Totheground #525 üzenetére
D-day
"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
Mela Kehes
Topikgazda
válasz Totheground #700 üzenetére
Nincs vele semmi. Most azon gondolkodom, hogy a kettő közül melyiket használjam. iPhone-on a gyári emlékeztető átláthatatlan, iPad-en viszont tökéletes. Elért a bőség zavara. Nyugovóra is térek.
"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
vadászcsiga
félisten
válasz Totheground #1081 üzenetére
Akkor a TaskFlow neked való. Olcsóbb, és a következő frissitesben többek közt jön a location reminders is meg a recurring tasks.
[ Szerkesztve ]
-
szabopali
aktív tag
-
Sn[4k3]
senior tag
válasz Totheground #1409 üzenetére
Én minden reggel hallgatom itthon indulás előtt és nagyon zavar, hogy a Marketen is csak hülye netrádiók vannak
Ericcson T100 -> Sony Ericcson T230i -> Sony Ericcson K610i -> Motorola V3 -> Nokia 6120c -> Nokia 3310c -> Samsung E250-> LG Shine -> LG KF750 Secret -> Samsung Monte -> Sony Ericcson Xperia X8 -> ZTE Blade -> HTC Dream -> ?
-
máyköl
veterán
Ja, úgy zabálja a mobilnetet, hogy nem igaz...
-
vans?
őstag
-
DanielK
addikt
Nekem nem hiányzik. Alig hallgatok zenét telefonon, de ha mégis akkor jobb szeretem a sajátomat hallgatni. A rádióban túl sok a reklám és a pofázás is.
-
Totheground
addikt
válasz Totheground #1592 üzenetére
Na, megvettem a cuccot, tudom ajánlani mindenkinek. Baromi igényes, bár kissé wp7 érzése van tőle az embernek.
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
bencus93
csendes tag
válasz Totheground #1787 üzenetére
nem JB van eddig rajta volt és jó volt én marha letöröltem véletlen.. és utána újra letöltöttem,de mikor rá kattintok elkezd tölteni és kidob vissza:S
bencus voltam!:D
-
bencus93
csendes tag
-
FefeeX
veterán
válasz Totheground #1873 üzenetére
WeatherLive-om van, nekem az tetszett meg nagyon, az ingyenese után, meg a full 5 csillag miatt is...
-
vadászcsiga
félisten
válasz Totheground #1873 üzenetére
WeatherPro a legjobb!
-
Ragnar95
nagyúr
válasz Totheground #1934 üzenetére
Én használom és nekem nagyon bejött
De pár dolgot azért tudj róla: csak az éppen a háttérben futó progikat mutatja a gyári multitaskinggal ellentétben, illetve nincs benne a balra húzással elérhető zeneirányító- és hangerő sáv. Én úgy állítottam be Activatorben,h a képernyő bal felső sarkából behúzás legyen a Multifl0w, szerintem így még látvánosabbPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
nagyúr
válasz Totheground #1938 üzenetére
Igen, úgy
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
ittakary
nagyúr
válasz Totheground #1982 üzenetére
Így van: én még egy linket is adok: [link]
-
BossBoss
őstag
válasz Totheground #1982 üzenetére
De jo, hogy nincs penz a szamlamon es nem engedi letolteni. Ugy latszik kicsit tulleptem a Real Racing 2-el. Amiota kint dolgozok nem sok magyar penz forog a szamlamon.... Holnap lesz egy korom a bankba.... Remelem legalabb ingyenes marad az app.
[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
válasz Totheground #1995 üzenetére
Mi hiányzik belőle az ismétlésen kívül amit Icecave említett?
-
vadászcsiga
félisten
válasz Totheground #1997 üzenetére
Filterekre a mappakra rendezés nem megoldás? Location alert ügyben meg írni kell neki, mint ahogy az ismetlodesrol is.
Egyébként a droidos verziót össze lehet kötni a gmailes fiókunkkal így google taskkal asztali gépen is lehet teendőket felvenni ami szinkronizál az iPhone-ossal. Ördögi ]:-) -
vadászcsiga
félisten
válasz Totheground #2043 üzenetére
Hogyan van ez nem értem?
-
vadászcsiga
félisten
válasz Totheground #2056 üzenetére
Így már értem köszi. Fel is ajánlja a kontaktokat marha jo.
-
adnoctum18
senior tag
válasz Totheground #2069 üzenetére
Jah hat raflesseltem aztan vettem a faradtsagot es vegig is olvastam.
Lett ket 10USDs gift cardom, szal beruhaztam a Quickoffice Pro HDra, amig nem jon ki a hivatalos Microsoft Office app addig tokeletes lesz.
---"I am not mad. I am interested in freedom. Good Luck, J. Morrison."---
-
Tibee86
veterán
válasz Totheground #2072 üzenetére
Sajna nem, legalábbis én se találtam semmi beállítást. Hasonló bajom van a Viber-rel is...
Vagy csak én vagyok a béna? -
ittakary
nagyúr
válasz Totheground #2276 üzenetére
Továbbra sem értem
-
Blaise
veterán
válasz Totheground #2278 üzenetére
Na megvettem, hamarosan beszámolok, hogy milyen
-
Blaise
veterán
válasz Totheground #2281 üzenetére
Értem én, de a komolyabb céges levelzések nagy része exchange-alapú, szóval eleve bukó a dolog.
-
manchester85
addikt
válasz Totheground #2283 üzenetére
Tekintve, hogy az iOS 6-ot mar bemutatták, és semmi érdemi változás nincs, minimum újabb egy évet várhatunk erre.
i6 Silver
-
DanielK
addikt
válasz Totheground #2276 üzenetére
Tényleg? Hogyan? Mert akkor visszateszem...
-
vadászcsiga
félisten
válasz Totheground #2299 üzenetére
Igaz, helyesbitek lesz push pénzért.
-
vadászcsiga
félisten
válasz Totheground #2376 üzenetére
Ja.
Mela Kehes
Szerintem igen, hiszen egy accounthoz tartozik.[ Szerkesztve ]
-
ittakary
nagyúr
válasz Totheground #2387 üzenetére
Káposztásmegyert elhagyni vétek Egyik legjobb hely a városban.
-
vadászcsiga
félisten
válasz Totheground #2619 üzenetére
Mi lett vele? Azt olvastam hogy megvette a Google de ezenkívül?
[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
válasz Totheground #2621 üzenetére
Honnan tudod hogy nem cseréli e le a gmail appra? Vagy mi volt abban a levélben most nincs kedvem felteliteni újra.
-
vadászcsiga
félisten
válasz Totheground #2624 üzenetére
Hát sajnálom de engem nem érint mert megvettem ugyan de töröltem is mert számomra tökéletesen használhatatlan.
-
bobooo
addikt
válasz Totheground #2636 üzenetére
igen
-
rachmaninoff
aktív tag
válasz Totheground #2683 üzenetére
Visszaolvasva se nagyon tudtam kibogozni, mi ez a kredit mizéria. Meg tud valaki dobni egy linkkel, mert kezd érdekelni?
-
vadászcsiga
félisten
válasz Totheground #2853 üzenetére
Most magyarúl légyszi
-
alba-regia
aktív tag
válasz Totheground #2876 üzenetére
Köszi szépen. Ráadásul a GoodReadert már rég' megvettem, de eddig nem nagyon használtam.
-
norbi2010
őstag
válasz Totheground #3154 üzenetére
Kár hogy iPad-emen iOS 5.1.1 van és csak 6-on megy :/
-
szabopali
aktív tag
válasz Totheground #3192 üzenetére
Nem lenne jó ha végleg eltűnne! Mondjuk még nekem megvan!
szabopali
-
DanielK
addikt
válasz Totheground #3192 üzenetére
Nem tudom, de mindig visszatértem a safarihoz a gyors motorja miatt (amit más nem érhet el)
-
vadászcsiga
félisten
válasz Totheground #3196 üzenetére
Én sosem használtam más böngészőt mint a Safari. Miért merül fel egyáltalán ez iOS-sen? Androidon érthető de itt?
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen notebookot vegyek?
- Politika
- E-book olvasók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- További aktív témák...
- Dell XPS 9305 ultrabook, üzletből, garanciával i5-1165G7 16GBRAM 512SSD 13,3"FULLHDIPS
- ThinkPad X395 üzeti utrabook,üzletből,.garanciával Ryzen7/16RAM/512SSD/FULLHD IPS /LTE
- Bomba áron, üzletből, garanciával, DeLL XPS 17 9710 i7-11800H/16GB RAM/512SSD/RTX3050/FULLHD IPS
- LG UltraFine 27UN83A-W 2 év Gyári garancia +AJÁNDÉK Gyári LG Ergo állvány
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 13" Touch Bar 2016 i7/3,3GHz/16GBRAM/512GBSSD magyar bill.
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen