Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Linux kezdőknek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Vírusirtó topic
- AI növeli majd az ételfutárok bevételeit
- Másodperceket gyorsít a kiszállításokon az Amazon
-
IT café
Ebben a topikban a nápolyi , római stílusú pizza otthoni keretek közt történő sütését próbáljuk meg kivesézni, tökéletesíteni egymás tapasztalatai alapján... de azért elférnek a szép, házilag sütött kenyereink is!
Mirelit és a tepsis pizza szigorúan off!
Új hozzászólás Aktív témák
-
paljoc
tag
-
kozsy18
tag
A karcolas akkor jon letre, ha a kaparashoz szukseges eneria a spakli sarkain keresztul veszi igenybe a kovet. Ez ellen 3 dolgot lehet tenni:
- keskeny spaklit korultekintoen hasznalunk,
- es/vagy a tisztitando felulettel bezart hegyesebb szogben alkalmazzuk azt,
- vagy szelesebb spaklira valtunk (es fontolora vesszuk a korabbi 2 pontot),
+ joker: lekerekitett sarku spaklit veszunk (a korabbiak alkalmazasa mellet )"Egy tehén sokszor ad tejet, de marhapörköltet csak egyszer..."
-
bl4ze
veterán
Igen, szuper lenne. Biztosan lenne igény szerintem 2-5 darab között.
Ha saját magához elküldik, onnan el tudjuk futárral hozatni, ha szépen atomra becsomagolja, arra van lehetőségem GLS-sel elhozatni "Olaszbóóóó"szzs : jó a vastagsága, mert "alulra" vastagabb oda "lóg be". Van pár YT video ahol mutatják a cserét. Ezzel nem kell bűvészkedni bármit csinálsz "biscotto"-n nem ég el a pizza.
Azt lenne még érdekes megtudni, hogy itthon nincsen-e esetleg aki méretre gyárt ilyet?
Akkor nem kellene ezt a Nápoly melletti kört szervezni, csinálni.... De ha az össze tudna jönni annak is nagyon örülnék.:. bl4ze .:.
-
Topikgazda
-
kozsy18
tag
válasz pajorgergo #662 üzenetére
Kaufland Metzingen
"Egy tehén sokszor ad tejet, de marhapörköltet csak egyszer..."
-
(ex)Cat
senior tag
Szedjük már össze hány db kellene. Mert egyelőre úgy tűnik, nem zárkózik le a srác tőle, főleg, ha valóban elé tudjuk innen intézni a Mo-ra történő szállítást. De azért csak tudni kellene mennyiséget, meg aztán majd még meg kellene beszélni a lebonyolítás módját is. Én ugye nem fővárosi vagyok, de ezt majd lerendezzük később. Most csak annyi kellene, hogy akit érdekel, az dobjon már egy privátot.
Még mindig nem 100% hogy elintézi a srác, csak a lényeg, hogy tudjak konkrétumokkal szolgálni neki. -
(ex)Cat
senior tag
Úgy néz ki egyelőre, hogy intézi a srác! csakhogy jelenelg pont a G3-hoz való méret nem kapható Figyelni kell majd a készlet változást, és ha lesz, akkor indíthatjuk az "akciót"
-
Mersant_le
csendes tag
a magyar liszteknek altalaban az a problemajuk, hogy keves a sikertartalmuk, mert a jo minosegu buzat kulfoldre viszik. a meregdraga olasz liszt helyett a valalkozo kedvuek megprobalhatjak a magyar lisztet feltuningolni + sikerrel. en ezt szoktam csinalni.
-
Topikgazda
válasz Mersant_le #677 üzenetére
Milyen arányban?
Mini Gaggia (Aplimont) pid box-szal vagy nélküle eladó
-
Zirowe
nagyúr
Szia, 1db G3-hoz engem is érdekelne, köszi.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
bl4ze
veterán
Ok, annyira nem is kevés. Épp elég lesz atomra becsomagolni , és elhozatni futárral
Előre is köszönjük, de tényleg majd lehet érdemes lenne felhívni Őket, hogy lenne egy ilyen rendelés, le tudják-e gyártani - vagy mikorra várható a 31 cm-es "biscotto" G3-hoz ?
Akkor Zirowe rendelésével :
4 db G3,
1 db 35-ös kerek
1-2 db négyzet alakú[ Szerkesztve ]
.:. bl4ze .:.
-
(ex)Cat
senior tag
Írtam nekik, hátha reagálnak.
-
Ciccuka
veterán
Pizzasütőben lehet szerintetek palacsintát sütni?
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
mgy
senior tag
Ismét off kérdés...
Van a csapatban valaki Bp. északi részéről, annak környékéről, akit érdekelne értelmes minőségű csirke? Baromi sok a szállítás, jó lenne összeállni 25 kilóra, akkor ingyen hozzák. -
bbuffy
senior tag
Beregihez annyit, hogy én dolgoztam vele két évig. Nagyon jó, minőségi, de aki hozzá van szokva a puha csirkéhez, meg fog lepődni, ezt harapni kell. Ettől függetlenül jó, szuvidot bírja nagyon, sőt ajánlott szuvidálni, egy jó rántott húshoz végképp.
BBQ csirkének sokáig sütve is finom. Viszont nem túl nagy madarak általában.[ Szerkesztve ]
...és jól jegyezd meg fiacskám, az élet, ha kicsit is jól jön ki a lépés, annyira, de annyira gyönyörű. /Bohumil Hrabal/
-
Zirowe
nagyúr
válasz bugizozi #693 üzenetére
Ismerős a fehér/zöld gép a háttérben.
Sajnos nálunk annyira nem vált be, párszor használtuk csak, azóta meg csak porosodik a pulton..We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
iatti
aktív tag
válasz Mersant_le #677 üzenetére
tudsz mondani boltot ahol kapható?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topokban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- DJI AVATA Pro-View Combo drón (DJI goggles 2) - 4 akksi, sok extra, garancia, Care Refresh
- DJI AVATA Pro-View Combo - ÚJ - drón (DJI goggles 2) +Motion Controller 2 - 1 év garancia (AV1)
- Worlde PANDA-61 Midi billentyűzet
- Edzőtorony húzódzkodó tolodzkodó hasizom erősítő állvány újszerű Timeless Tools
- Eladó Seiko 5 Sports SRPJ47K1
- Eladó ÚJ PLAYBOY VIP és PLAY IT WILD natural spray
- Eladó ÚJ / BONTATLAN Mexx Fresh Splash for Him EDT 50 ml parfüm
- Eladó ÚJ / BONTATLAN Antonio Banderas Her Secret Desire EDT 50 ml parfüm
- Viscount Physis H1 digitális színpadi zongora gyári állvánnyal
- Elado bontatlan Calvin Klein M-es meretu alsonadrag
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen