Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VPN topic
- Milyen routert?
- Így hódítaná vissza a fiatalokat a Facebook
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Milyen program, ami...?
- Facebook és Messenger
- Kaliforniában sem kell okostelefon az iskolákba
- Kibergondok miatt kapcsolja le a gépeit a vízszolgáltató
-
IT café
Ebben a topikban a nápolyi , római stílusú pizza otthoni keretek közt történő sütését próbáljuk meg kivesézni, tökéletesíteni egymás tapasztalatai alapján... de azért elférnek a szép, házilag sütött kenyereink is!
Mirelit és a tepsis pizza szigorúan off!
Új hozzászólás Aktív témák
-
iatti
aktív tag
-
csƵ
addikt
Fogalmam sincs amúgy mennyi idő alatt melegedik fel, az 1 órát én is valakitől olvastam, azért hagytam én is annyi ideig. Egyébként is kb. ez 2-3 alkalom volt, nem eszi le a gatyámat. Majd beszerzek egy infrás hőmérő és megnézem, mennyi idő alatt melegedik fel. Lehet felmelegedik 20 perc alatt.
-
iatti
aktív tag
gútai 00 liszttel van valakinek tapasztalata? mennyi lenne a hidró? 11g fehérjét írnak. 4db 200g gombócot csinálnék először próbára az új sütőbe. nem akarom most túl bonyolítani így első sütésre, lehet direkt tésztát kellene csinálnom. így is vakrepülés lesz valami jó tanács?
-
iatti
aktív tag
válasz BITBOYS #1408 üzenetére
én pont most raktam be a hűtőbe. azért egy dagasztógépet lehet hogy kellene venni. 60-as hidróval csináltam, ez még pont kezelhető, de azért ragad a kézre. ezt a követ nem volna érdemes egy kis mosogatószeres vízzel lemosni,és utána kimelegíteni? egy kissé gyári szaga van még
-
gergo5991
őstag
ha már pizza topik, yt-on találtam egy nagyon fasza magyar csatornát ezügyben
[link]
van itt mindenféle liszt tesztelés, meg nagyon sok jó tipp, ötlet, kemencék, sütők és sok más minden -
Beni2360
félisten
Sziasztok. Kerdeznem, hogy mi a kulonbseg a feher es a teljes kiorlesi rozsliszt kozott? Mire, mivel lehet eggyut hasznalni kenyersutesnel?
[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
beers
addikt
Bocs az offért, de talán más is járt így....
Silvercrest keverőgép kicsit ledarálta a meghajtószíjjat!
Nem rendelt már valaki innen esetleg?
M&N
-
xavix13
őstag
válasz IntelKiller7 #1415 üzenetére
Igen hűtőzöm egy ideig, majd sütés előtt veszem ki sztem egy órával, kettővel, de tetőtéri lakás elég meleg van fenn, szerintem elég lesz az egy óra.
One thing I've learned: if you don't draw first, you don't get to draw at all.
-
Mikolino
lelkes újonc
Hát én nem szeretem a Szafi termékeket, sem a többit... egyelőre nagy gondban is vagyok, hogy miből legyen a jó kis gluténmentes pizza :-(
-
Mikolino
lelkes újonc
Fú, köszi! Majd beszámolok, nekem milyen lett
Ti használok pizzakövet? rákeresve láttam, hogy amikor utoljára beszéltetek róla, nem kapott jó értékelést. De hátha mégis bejött valakinek?
-
-
xavix13
őstag
válasz Mikolino #1422 üzenetére
[Ilyen] lett a legutóbbi próbálkozás, sima lidl-s háromezeöccázas kövön. Azt a pénzt tuti megérte, 310 fok körülire sikerült feltornázni, jobb mint egy vékony tepsi az tény.
Azóta szerváltam egy aliexpressről egy lapátot is, nem kell majd papírral bohóckodni, talán még szebb lesz az alja majd, napokban akarok majd megint sütni, meglátom milyen lesz.
Elvileg egyébként a vas jobb hozzá mezei sütőben, de azt még nem próbáltam, úgyhogy nem tudok véleményt formálni.
Alapvetően én elvagyok vele, kövi lépcső egy pizzavas lenne 20k-ért vagy 50-ért egy g3f, de a szívem egy effeunoért fáj. (A tárcám meg főleg.)One thing I've learned: if you don't draw first, you don't get to draw at all.
-
iatti
aktív tag
válasz BITBOYS #1423 üzenetére
mióta megvan, minden szombat-vasárnap pizza a menü. ma már fasírt lett komolyabb liszttel még nem próbáltam, ez a gútai 00-ás nem adja ki a nápolyi fílinget meg ahogy látom ez a cordierit kő a gyenge pontja. pluhár írta, lesz valami börzsönyi biscotto, annak utána nézek majd. vagy lehetne ebbe is vágatni vaslapot.? igaz még nem láttam senkinél.
-
Mikolino
lelkes újonc
én ettem már vason készült pizzát (cast iron serpenyőben), tényleg nagyon finom volt. De az öntött vas tisztítása nekem olyan idegen volt, így nem vettem olyat. Láttam a pizzakövet se a hagyományos módon kell tisztítani, de talán nem a világvége?
-
xavix13
őstag
válasz Mikolino #1426 üzenetére
Tisztítással mákom van, sütőpirolítikát amikor futtatom, beraktam ezt is, olyanra leégette mintha új lenne szó szerint.
Amúgy ha már a pirolitikus tisztítás 4-500 fokon megy, hogy nincs egy gyártó se a piacon aki kihasználja ezt egy háztartási sütőnél mint program, nem értem, szerintem elég jó piaci rés. Tudják a sütők, csak lezár az ajtó. Nem lehet valahogy meghackelni?One thing I've learned: if you don't draw first, you don't get to draw at all.
-
M3aN
senior tag
Korábban a megszűnt Kurucz webshopból rendeltem jó minőségű húsárút (szalonna, szalámi, stb). Tudtok alternatívát, ami bevált online webshop, és szállít vidékre?
-
BITBOYS
addikt
válasz IntelKiller7 #1431 üzenetére
Az ékezet hiánya..
-
Beni2360
félisten
válasz BITBOYS #1432 üzenetére
Én már idáig éreztem a 40 fos illatát.
Én ma mini bucikat csináltam zsemle helyett.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
válasz BITBOYS #1434 üzenetére
és finom is lett.
Kérdezném, hogy az adagolásnál amikor kimérem az után mennyit, hány %-t veszít a súlyából?
5.5 dgk-t mértem kb és 4.5 dkg lett vagyis kb 20% -t veszít?Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
vinacarlos
tag
válasz IntelKiller7 #1431 üzenetére
Sikerült lesütni a 40 főnek? 16-os kodával nyomod, ha jól emlékszem. Nem csináltam meg ennyit egyszerre, mik voltak a tapasztalataid?
-
modflow
veterán
Most, hogy már 1000 Ft körül van a kenyér ára, felvetődött bennem, hogy veszek egy kenyérsütőgépet.
Tudtok valami jó típust ajánlani?
Illetve mennyi energiát/áramot igényel egy kenyér megsütése? -
IntelKiller7
veterán
válasz vinacarlos #1438 üzenetére
Igen sikerult.
Majdnem 5 oramba telt csak.
Karu 12 van nekem.
A kesz pizzatol baratnomnek vannak kepei. Majd bekuldom azokat is.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
iatti
aktív tag
hétvégén kipróbálom a celli c5 lisztet. direkt tésztát csinálok. víz+élesztő mennyi százalék, kelesztési időre mit mondtok?
-
Aidan85
aktív tag
-
fradi81
veterán
Hello
Tudja valaki egy átlagos kenyérsütő gép hány fokon süt?moto g72, Ninebot d28e
-
Beni2360
félisten
Sziasztok, volna több kérdésem.
Adott egy keramia 24 cm serpenyő aminek levehető a nyele abban lehet pizzát sütni egy villany tűzhelyben és a rácsot hova tegyem? Hány fokon süssem? A legkeverest bekapcsoljam?
Tudom, hogy alap kérdések de most próbálkoznék először.[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Beni2360 #1448 üzenetére
A rácsot a legfelső alá 1-el.
Max. hőfokra fűtsd alsó-felső fokozaton 20 percig, majd a pizza betétele előtt 5 perccel kapcsolj légkeveréses grillfokozatra. Csak rövid ideig nyisd az ajtót.
Ebből következik, hogy próbálkozhatsz, de azért jó lenne tudni mit bír a serpenyő. Másrészt kicsi lesz a pizza benne.
Párezer forintért lehet kapni célszerszámot. Ebben pl. nem fog letapadni és begyakorlásnak kiváló cucc: [link]
ps: egyébként ez hardcore topic…
[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
Köszi a kezdő rúgást.
Légkeverés van de grill fokozat az nincs max csak a felső sütés.. Na de hány percig? Vagy kuksizzam állandóan?
A pizza méret a mi 70 fölötti korosztálynak bőven elég még kettönknek is. Egy-egy zsemlét szoktunk reggelire vagy vacsira fogyasztani.
Köszi a linket majd utána nézek.
Láttam de ez van elmentve nekem.
Van kezdőknek pizza topik? (Főzőcskés topik?)Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topokban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen széket vegyek?
- BestBuy topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hardcore café
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest