-
IT café
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BÁ Nutrition
addikt
-
zenwalk
senior tag
sziasztok
myproteines Hard Gainer Extremről van valakinek véleménye? Hasonló árban van mint a szájtekes jumbo prof. -
kolosanyi
veterán
válasz toxicdog21 #79395 üzenetére
Azért probléma, ha kevés zsírt viszel be, mert a zsírban oldódó vitaminoktól kezdve a proteinszintézishez egy csomó mindenhez szüksége van rá a szervezetnek. Nem lehet csak úgy elhanyagolni ezt a tápanyagot se. De a legnagyobb probléma továbbra is a kalóriamérleg. Ha az nincs belőve, akkor lehet akármilyen tiszta az étrend, nem fogsz nőni.
Mondom, számold ki újra, hogy a 84 kilóddal mennyi a BMR-ed, mennyi kalóriát égetsz edzésenként, milyen a napi aktivitásod stb. Ehhez újra tudod kalkulálni az egészet.
(#79384) headhunter
Legközelebb azt csinálom, amit Zola írt, kicsit megkozmetikázom a vértesztet. Aztán ki tudja, lehet, hogy tényleg kinyírom a vesémet, ha így folytatom.[ Szerkesztve ]
-
Dani82
senior tag
válasz headhunter #79384 üzenetére
Hetfon megyek en is teljes verkep, teszto, minden... Kivancsi leszek.
Mondjuk a kreatinin es a karbamid nekem mindig joval magasabb a normalisnal, fuggetlenul attol hogy szedtem e kreatint.Ma vettem egy thermo drine prot, eleg durva mennyi szart szedek be egy nap.
Kre-alkalYn, bcaa, glutamin, mega green tea extract, omega3, msm-chondroitin-glukozamin,thermo drine, mg, ca, c1000, acethy lcarnitine plusz a whey. Minden nap ennyi szart tolok be
Kivancsi leszek a verkepemre mert egy teszto fokozo hianyzik meg -
toxicdog21
csendes tag
-
Woodslave
félisten
válasz toxicdog21 #79390 üzenetére
Szép fejlődés grat.
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
kolosanyi
veterán
Nem eszel eleget, ha megemeled a kalóriabevitelt, megindul a növekedés is. A zsírról nem írsz semmit, szerintem az lesz a probléma. Emeld meg egy kicsit és jó lesz.
Sokan ott rontják el, hogy kiszámolnak a kezdeti tömeghez egy kalóriaértéket, belövik a makrókat és tartják. Viszont ha időközben felszednek 10 kilót, akkor az egészet újra kell számolni az aktuális testtömeghez. Amint ez megtörténik, újra beindul a növekedés.
[ Szerkesztve ]
-
Siobahn
csendes tag
- érdemes lenne felvinni 5g/tskg-ra a szénhidrát bevitelt?
- alkalmanként iktassak be szemetebb kajákat is? Fura, de amikor hetente lement egy pizza, meg néha meki, jobban fejlődtem, és most nem zsírosodásról írok. Gondolom a magasabb kalória, vagy nem tudom.
- annak érdekében hogy elérjek egy magasabb szénhidrát beviteli szintet mehetnek néha (edzés utáni időszakon kívül is) gyorsabban felszívódó szénhidrátok?
- rizst mennyire lehet helyettesíteni sok 100% teljes kiőrlésű kenyérrel?A szénhidrátbevitel nagyon egyénfüggő, aktivitásodtól nagyban függ, mindenki magának kísérletezi ki a megfelelő bevitelt.
Nem tudom, ha azonos kalória akkor lehet placebo, viszont attól, hogy pizzából viszed be a ch-t és számolod a zsírtartalmát nem fogsz jobban zsírosodni mintha pl. rizsből ennél +vmilyen zsírforrás. Egészségügyi szempontból lehet más a dolog.
Számold ki mennyi ch-ra van szükséged és ha belefér nyugodtan mehet más forrásból is.
Helyettesítheted, csak figyelj a rost mennyiségére. Nem lesz jó egész nap a túl sok rosttól.- Siobahn -
-
toxicdog21
csendes tag
Sziasztok!
Kajálással kapcsolatban lenne pár kérdésem. Jelenleg tömegnövelés van, egész jól haladok is, azonban az elmúlt hónapban kicsit megtorpant a fejlődés, eddig szépen lassan kúszott fel a súly, viszont mióta (kb. 1 hónapja) "tisztán" eszek, valahogy megállt. Főként csirke, rizs, zab, teljes kiőrlésű kenyér, túró, tejsavó fehérje, edzés után kimért tömegnövelő.
Myfitnesspalban mérem a kaját 30 napja, minden nap megvolt a 2g/tskg fehérje és 4g/tskg szénhidrát. Sajnos a kalória nem túl sok, 2500-2600 kcal jön ki a nap végére.Tehát:
- érdemes lenne felvinni 5g/tskg-ra a szénhidrát bevitelt?
- alkalmanként iktassak be szemetebb kajákat is? Fura, de amikor hetente lement egy pizza, meg néha meki, jobban fejlődtem, és most nem zsírosodásról írok. Gondolom a magasabb kalória, vagy nem tudom.
- annak érdekében hogy elérjek egy magasabb szénhidrát beviteli szintet mehetnek néha (edzés utáni időszakon kívül is) gyorsabban felszívódó szénhidrátok?
- rizst mennyire lehet helyettesíteni sok 100% teljes kiőrlésű kenyérrel?Versenyre nem készülök, a sport inkább hobbi.
Kép is van, hogy lehessen kritizálni: [link]
A bal oldali 1 éve készült, 75kg/182cm, a jobb oldali 1 hónapja, 84kg, mielőtt elkezdtem "tisztán" enni. A kettő között teljesen rendszertelenül ettem, szemét kaják, stb. Természetesen kis zsír is jött, 1 éve még lazán volt kockás hasam, éppen ezért kezdtem most odafigyelni a kajára is.
Egyelőre szálkásítani nem szeretnék, még pár hónapig.Korábban volt téma a zabliszt, én kávéőrlővel darálom a zabpelyhet, az pedig a Lidlben kb 300 Ft/kg. Teljesen liszt állagúra szétnyomja fél perc alatt. Mondjuk kevésbé oldódik, és nem is túl jó az íze, de hát nem is azért isszuk ezeket.
Kajálással kapcsolatos infókat netről/könyvekből/fórumokról olvastam, ha valami nagyon nem stimmel előre is bocsánat.
-
kolosanyi
veterán
-
kk831228
addikt
válasz szőröscica #79375 üzenetére
Majd ha 2 hónap múlva is ezt fogod írni a WPP-ról akkor tényleg jó...
[ Szerkesztve ]
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
Dexar007
veterán
Van köztetek beemves? Hogyne lenne hiszen gyurus topik.
Give me your cum,bull!
-
madle
őstag
válasz BÁ Nutrition #79379 üzenetére
Na neee , leléptem strand izom van ma! Mell-bicepsz.
-
headhunter
addikt
válasz kolosanyi #79047 üzenetére
Nálam is "bekavart" a TRI-CREATINE MALATE...
Creatine szedés előtti állapot:
Karbamid: 6.2 mmol/L 2,8-7,2
Kreatinin: 83 umol/L 62-106
eGFR: >90 >60 felettCreatine szedés "közben" (Napi 2x5g):
Karbamid: 8.4 mmol/L 2,8-7,2
Kreatinin: 101 umol/L 62-106
eGFR: 75,54 >60 felett[ Szerkesztve ]
-
Fandango
veterán
Multkor az ing vasarlas temanal valaki bedobta a SportsDirect.com weboldalt mint lehetoseget. Ezer hala es koszonet a tippert, mert azota mar 2x vasaroltam onnan egy rahedli Slazenger cuccot nevetseges aron, illetve Pierre Cardin inget is vettem 3-t. Minden termek nagyon jo minosegu, igy latatlanba feltem kicsit, hogy a meretekkel problema lesz (2m 96kg vagyok), de minden tokeletesen passzol ram, szinte hihetetlen.
-
kennystyle
aktív tag
nekem a crunchy nem jött be, elég nagy darabka mogyorók vannak benne és mivel amúgy sűrű a cucc kicsit fura valahogy, a smooth változat egy fokkal jobb de mégsem az igazi.
A mandula vaj (smooth) sokkal inkább bejött és azért abban a mátrix is több én a helyedben nem sajnálnám rá azt a +5 fontot. -
BÁ Nutrition
addikt
egy kis kultúra pateszok[link]
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
szőröscica
addikt
No, akkor némi Scitec tapasztalat: kaptam ugye egy 100 grammos Hot Blood 3.0-át ajándékba. 20 gramm egy adag belőle, amiben 300mg koffein és egyéb MÁTRIXok vannak. Nem akartam betolni 300mg koffeint, így csak egy kisebb adagot fogyasztottam. Blue guarana ízű, elég szar, utána végig émelyegtem tőle. Az edzés jó volt, hát-bicepszet csapattam, teljesen kinyírtam magam. Nem tudom, hogy a Hot Blood miatt vagy sem, de jól ment. Igazából már reggeltől kezdve rá voltam pörögve, hogy edzhessek, szóval lehet, hogy HB nélkül is ilyen lett volna. Pénzt tuti nem adnék érte, így hogy ingyen volt, elfogyasztgatom majd hétvégi edzések előtt. Hétköznap csak este 9 körül érek rá edzeni, olyankor már nem innék meg egy ilyen koffeines cuccot.
No, de ami abszolút kellemes csalódás volt, az a citromos sajttortás 100% WPP. Kicsit tartottam tőle, hogy műízű lesz (annak idején nagyon szerettem a fahéjas vaníliásat, de egy idő után elég tömény lett, és inkább egy semlegesebb kókuszos csokis ízre álltam át), de nem így lett. Nagyon nagyon finom, reggelire is örömmel fogom betúrni a képembe egy kis zabPEHELY liszttel.
-
NORBl
aktív tag
MyProtein mogyoróvaj, crunchy, vagy smoothy ? Tapasztalatok ?
-
Zola007
veterán
válasz HussarF #79367 üzenetére
nem kellene hozzá végeznem semmit sem, azért kerestek meg mert szakmámba vág és diplomás hátteret kerestek a területi veztő mögé
Azért nem csinálnám, mert nem igaz az amit a termékekről állítanakMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Dexar007
veterán
Pedig tervben van.De most mar elkotyogtam,igy nem jo.
Viszont egyaltalan nem tartom atveresnek.Mert ennyi erovel az osszes reklam az.: mindegyikben csak reszigazsagok vannak,a jo dolgokat kiemelve,az aprobetus reszt pedig eltitkolva.Miben kulonbozik ez a fajta penzkereseti lehetoseg a hires szauna öv-töl?
Te befizetsz x osszeget,en meggyujtom a sziriuszi gyertyakat,es megidezem a money-szellememeket.Ha mindegyikkel sikerül kapcsolatba lepnem,akkor 95%-ot visszakapsz (5% a jutalek ), ha csak a felet akkor 50% jar vissza. Szolgaltatas megtortent,tranzackio megtortent,viszlat!Give me your cum,bull!
-
Dexar007
veterán
Mert hianyzik a motivacio?
Te sajnaltad azt az agyhalott zombit,aki kifizetett tobb milliot egy josnonek csak azert,hogy levegye a penzrol a rontast ?
Kesobb olvastam,hogy talan bortonbuntetesre iteltek. Miert is? A zombi egy szolgaltatasert fizetett:a rontast nem sikerült levenni a penzrol,igy inkabb nem adja vissza,hanem elegeti a Sziriuszon.Persze szebb lett volna,ha legalabb egy reszet sikerülne "megmentenie".
Mas kerdes,hogy face to face ilyet nem tudnek csinalni,mert ehhez tenyleg vastag bor kell,de ha mondjuk egy netes oldalrol lenne szo,ahol be kell fizetni ugyanezert a szolgaltatasert,es az emberek csak a befizetett osszeg 95%-at kapnak vissza,azt siman bevallalnam.Give me your cum,bull!
-
kennystyle
aktív tag
válasz Zola007 #79366 üzenetére
Az a durva, hogy sok esetben szerintem ezek az emberek annyira buták, hogy ők sem tudják mekkora idiótaságot terjesztenek. Szentül meg vannak győződve saját igazukról és hogy éppen a világot váltják meg. Az meg hogy jön mellé a nagy pénz meg egyebek az egy másik téma, az a jutalom a jócselekedetért.
-
Zola007
veterán
nem az IQ, hanem a lelkiismeret
Engem megkerestek a télen, hogy adjak szakmai hátteret egy táplálékkiegészítő gyártó cég termékei mögé, de nem vitt rá a lélek
A fizu + autó + telefon elég csábító, de én nem tudnék úgy lefeküdni esténként, hogy jó pár embernek a szemébe hazudtam aznap.
Pedig hány embert ismerek aki abból él, Atyaúristen...[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
OMFG
inkább kimegyek a parkba és magamhoz veszek egy kis E941, E948-et és talán ott hagyok egy kis saját gyártású E290-et.
[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
sutyesz96
őstag
Most hogy téma itt a liszt, kukoricaliszt mennyire jó? Sütéshez használom néha, ha nincs zab(pehely)liszt.
No matter what, you keep finding something to fight for.
-
Ribi
nagyúr
-
Zola007
veterán
válasz Radnix #79354 üzenetére
"Még jó hogy nem vagyok vallásos, mert biztos ilyen házaló térítő lennék aki mindenhova becsönget "
Szerintem is!
mert már rég agyonvertek volna ezzel az elhivatottsággalMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Radnix
senior tag
válasz Woodslave #79352 üzenetére
Az a szörnyű, hogy nem trollkodok
Próbálom megtéríteni az embereket, hogy kövessék ők is azokat az aktuális dolgokat amiket én csinálok, mint anno a CBL-nél, előtte meg a "tiszta kajálás"....
Még jó hogy nem vagyok vallásos, mert biztos ilyen házaló térítő lennék aki mindenhova becsönget(#79353) kolosanyi: Sok sikert hozzá! Aztán óvatosana csokival, mert teli van cukorral
(amikor az ember tanul nincs is jobb mint egy nagy adag egyszerű szénhidrát, az tuti)[ Szerkesztve ]
-
kolosanyi
veterán
válasz Radnix #79350 üzenetére
Jó, hát én az éjjel kb 1 órát aludtam, mert folyamatosan a szakdolgozatomon melózok (holnap reggel 8-ig le kell adnom), kb a nyolcadik kávénál tartok este 7 óta, illetve vagy fél kiló csokinál.
(#79354) Radnix
Én is ezt csinálom a tornával. De nézzétek el nekem, csak jót akarok mindenkinek. Olyan dolgokat ajánlgatok, ami bevált nekem.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Mekkora szerencse, hogy nem kell CH-t bevinnem ilyen undi dolgokból.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
Radnix
senior tag
válasz kolosanyi #79347 üzenetére
Persze, hát hogy a pitsába ne lenne az, ha mazsola, szárított banán és egyéb "gyümölcsalkatrészek" vannak benne? (mazsola 100 g-jában van 65 g cukor)
Egyébként meg egy kis cukortól még senkinek sem lett semmi baja, a "honey ring" ragadósan cukros szart is megeszem, ebben legalább van 10 g rost a gyümölcsből származó cukrok mellé, szerintem vállalható alternatíva a sima zabpehelyre. -
Zola007
veterán
válasz Takuun #79345 üzenetére
én továbbra is akkor inkább a 3x tömegű forrásban lévő vízzel leöntött zabpehelyre szavazok.
amit tegnap linkeltem képet, az ilyen zabpehelytrutyiból turmixolt cucc.
Adtam belőle egyik barátomnak, ő elég édesszájú, de azt mondta teljesen korrekt a cucc, érezni mindennek (zab, kakaó, fahéj, lenmag) az ízét, de mégis finom.
Maradok ennél, csak sajnos ezt nem tudom összeütni az öltözőbenMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
mayday00
őstag
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
kolosanyi
veterán
válasz Radnix #79346 üzenetére
Ez is cukros. Volt egy zöld dobozos, gyümölcsös, mogyorós, minden jóval megtömött müzli a Lidlben, Master Crumble márkajelzéssel, na az viszont tök jó. Tele van igazi gyümölcsdarabokkal és ennél lényegesen kevesebb, valami 5g cukor van 100 grammjában. Az íze is tükrözi ezt, sehol semmi édesített utóíz. Olyan 900 forint 700 g.
Azt hiszem ez az:
Viszont van ennek egy nagyon hasonló változata, ami agyon van cukrozva, szóval meg kell nézni a dobozt rendesen.
[ Szerkesztve ]
-
Takuun
aktív tag
Teljes kiőrlésű zablisztet vettem. Azt NE vegyetek! Keserű, mint a fene!
Zabpehelylisztet vegyetek, az ugyanazt (szerintem), mint a májprotkós instant oats!Amúgy ajánlom figyelmetekbe a következő boltot: http://multi-vitamin.hu/
Náluk van jó áron zabpehelyliszt és még választék is van.Pl nekem ez az összetétel eltérés furcsa:
Zabpehelyliszt 1000g - 1kg (Dénes Natura)
Átlagos tápérték 100g termékben:
fehérje 9.2g
szénhidrát: 71.3g
rost 0.4g
zsír 6.2g
energia: 1669 kj (398 kcal)Zabpehelyliszt 1kg (Naturganik)
Tápanyagtartalom (100g-ban):
Energia: 1460 kJ / 350 kcal
Fehérje: 14 g
Szénhidrát: 56 g
Zsír: 6,9 gDénes Naturára tértem át a (drága) májprotkós helyett, de a fenti Naturganik összetétel alapján szimpatikusabb.
-
mayday00
őstag
válasz kennystyle #79340 üzenetére
myproteines az zabliszt, a natura meg zabpehelyliszt.
Nem egyforma mindkettő. Zabliszt. Ha jól tudom itt a egész zabszem van leőrölve, másiknál meg a zabpehely..
Ezért van eltérés.
Zabliszt - zabpehelyliszt=Nem ugyan az
Szerintem, de nem biztos
[ Szerkesztve ]
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
kennystyle
aktív tag
válasz Zola007 #79342 üzenetére
Turmixot 80g instant oats + 40g csokis impact whey + 5g kreatin monoval szoktam csinálni 3-4 deci vízzel, így jó krémes de azért elkeveredik. Íze OK, csokibombára nem kell számítani persze, időnként ha nagyon finomra akarom dobok mellé egy nagy kanál Lidl majmos kakaóport.
nem kell turmixgép, shakerben is jó
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
múltkor vettem 1 kilót
még nem próbáltam, hogy oldódik? turmixgép kell hozzá?
100g liszthez mennyi víz kell?Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
szőröscica
addikt
válasz kennystyle #79340 üzenetére
-
kennystyle
aktív tag
válasz mayday00 #79336 üzenetére
Vajon hogy lehet hogy ennyire eltérnek a számok a Myprotein féle Instant Oats-hoz képest ?
májprotkó /100g
CH - 56g
proteingogsz - 12g
zsír - 8,4g
ROST - 11gnatura /100g
CH - 71,3g
proteingogsz - 9,2g
zsír - 6,2g
ROST - 0,4gAzért a rost nem árt, már ha hihető a dolog.
[ Szerkesztve ]
-
mayday00
őstag
válasz szőröscica #79337 üzenetére
Sütiket is szoktunk belőle csinálni. Ezt használjuk lisztnek Nagyon jó sütiket lehet csinálni. Gyümölccsel, olajos magok bele, édesítővel édesítjük.
De turmixba is rakom. Amikor nem tudok szilárd kaját enni. 80-100gramm a turmixba, bele fehérje, viz, összerázni, kész a turmix.
-
mayday00
őstag
válasz szőröscica #79335 üzenetére
Én naturát szoktam venni. 1kg zabpehelyliszt, 565ft.
-
mayday00
őstag
válasz szőröscica #79333 üzenetére
Mennyibe került?
-
mayday00
őstag
válasz szőröscica #79330 üzenetére
Én zabpehelylisztet szoktam venni. Nem ugyan az mint a zabliszt.
-
kolosanyi
veterán
A napi 6-8 órából nem mind erőnléti edzés természetesen. Nekünk anno edzőtáborokban olyan 2-3 volt naponta, amit erősítéssel töltöttünk, ebben benne volt a reggeli futás is. A többi labdás edzés volt, de értelemszerűen az a terhelés is hozzáadódik ehhez. Általában 4 hetesek voltak a táborok, hétvégén pihenővel. Az első 2 hét nagyon rossz szokott lenni, olyan szintű izomlázzal, hogy az átlag, mindennapos cselekményekben is korlátozott. Győztük magunkat forró zuhanyban áztatni, meg izomlazítóval kenegetni. Viszont miután átlépted a saját korlátaid, egyre kevésbé jelentett megerőltetést ugyanaz a terhelés, a 4. hét végére mér röhögve csináltuk mindig az egészet.
Mondjuk azt hozzá kell tenni, hogy ez 16-18 éves koromban volt, akkor gyorsabban regenerálódtam. Ma már nem tudnám ugyanazt úgy megcsinálni.
Egyébként egyetértek, ha nem kifejezetten ilyen edzőtábor jellegű dologról van szó, ahol az a lényeg, hogy az ember tényleg túlmenjen a saját teljesítőképességének a határain, akkor feleslegesek és nem hatékonyak az ilyen 30 napos izék.
-
szőröscica
addikt
Na vettem egy citromos sajttortás 100% Whey P. Profot. Mivel kp-vel fizettem, kaptam kedvezményt, annyi volt, mint a shop.builderen vettem volna, és ajándékba adtak egy 100 grammos hot bloodot is.
Zablisztet is vettem.
[ Szerkesztve ]
-
Ribi
nagyúr
válasz kolosanyi #79325 üzenetére
Lehet látványosan fejlődni, de pl. haverom is próbálkozott ilyennel. Első nap kb 10 felülés. 30-ik nap meg kb 60 felülés, 60 lábemelés, 5 perc planking és ez 3x. Na most aki a 30-ik napon meg tudja ezt csinálni, annak rohadtul nincs szüksége erre az egészre. De ha valaki alig tudja megcsinálni a 10 felülést az első nap az 30-ik napra kb. 20 felülés 20 lábemelés már szép eredmény lesz.
6-8 óra edzéshez 30 napon át, na ahhoz szerintem már egy teljes patika is kevés. Esetleg ha egyenesen a gyárban szervezik és a levegő is tartalmaz goxot biztos ami biztos? -
kolosanyi
veterán
válasz Dexar007 #79327 üzenetére
Egy bizonyos szintig működik a több az jobb megközelítés. Csak pár hét után elkezdi magát túledzeni a sportoló és visszafejlődik a francba. Ehhez kell a tapasztalt edző, aki látja, ha sok, és visszavesz kicsit. Na meg nem véletlenül edzőtáborok ezek, nem lehet hosszú távon fenntartani ilyen terhelést.
-
Radnix
senior tag
válasz korcsillio #79322 üzenetére
Rendben van, nem tartunk vissza!
-
korcsillio
addikt
Kb.1év kihagyás után(talán)ma újrakezdem...
-
[KgP].Robot
aktív tag
Sziasztok!
Budapesten a XI. kerület környékén (esetleg távolabb is szóba jöhet) tudtok viszonylag normális árakon működő, jó minőségű húst áruló hentest?
Köszönöm.
Üdv -
Radnix
senior tag
Kis érdekesség a facebookról: [link]
-
Woodslave
félisten
na megkezdtem a hetet én is. Smolov 1. nap 2. hét csak 5 kilót emeltem a múlt héthez képest, szóval 95kg 6x6 volt a menű 120mp-es etapokkal. Hogy ne unjam magam közben fekvenyomtam. Egy virtuális 100kg-s max 70%-ával. (gondolom amilyen magas az átlag iq nem kell leírnom ez mennyi ) Mondjuk könnyed volt de azért ezt még át kell értékelnem, hogy belekezdek-e egy fekvenyomás smolovba csak úgy a guggolással szuperszettben De érdekes módon a vállam elég jól bírja, korábban már két alkalom után éreztem hogy nem kéne...
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
barisj
aktív tag
Sziasztok! Kedd-szerda fele adunk le Myprotein rendelést! Az előző sajnos elmaradt, mivel nem voltunk elegen. Akinek szüksége van valamire, írjon!
◄► [Megbízhatóságom: http://goo.gl/LlJdlL] ◄►
-
madle
őstag
válasz Zola007 #79301 üzenetére
590Ft-ért veszem kilóját Bioboltban. Az van itt a kisvárosban.
joamilestoné: Reggel úgy szoktam hogy 30g fehérje + 60g zabpehelyliszt(ilyen a mérőkanalam), utána meg tolom a főtt zabpelyhet 100g-ot. Ez reggeli indítónak jó. Edzés után is 60g-t teszek belőle a turmixba. Teljesne iható, még elbírna egy 30g-os pluszt
-
Cassidey
senior tag
válasz python1 #79307 üzenetére
Nem vettem annak.
kolosanyi: nem kell zavarnia Csak én például olyan vagyok, hogy ha csinálok valamit, szeretek jó lenni benne. Ez olyan, mint amikor azt mondják, hogy ahhoz képest, hogy x idős vagy/gyereked van/akármicsoda jól nézel ki. Nem ahhoz képest akar az ember jól kinézni, hanem alapból!
Tudom, hogy baromi nehéz, Fitbalance-on lehetett próbálni, a Rippel tesóknál van oktatás. Szóval lehet elmegyek egyszer és vissza se nézek.[ Szerkesztve ]
-
Siobahn
csendes tag
válasz Fandango #79305 üzenetére
Megpróbálom, de összetett. Ha éhgyomorra mész edzeni, akkor ajánlott ha előtte nem is, de testsúlytól függően 25-40 gramm fehérje bevitele edzés után, ami maximalizálja a fehérjerszintézist, ami körülbelül 3-4 órán keresztül tart. Ettől több fehérje nem nagyon emeli meg jobban a szintézist.
Szó van róla, hogy az "anabolikus kapu" létezik, csak nem 3.1415151mp-el edzés utánig tart, hanem akár 24 óráig is.
Edzés utáni turmixba attól, hogy plusz ch-t teszel, az nem fogja olyan szinten megemelni az inzulin szintedet, hogy az bármilyen különbséget is okozzon a proteinszintézisben, talán nagyon-nagyon minimálisat.
A glikogénraktárakról pedig annyit, hogy ha nem edzel naponta többször, ugyanúgy vissza fogsz tölteni a 24 óra alatt. Akkor más, ha mondjuk naponta van 2 rezisztencia edzésed.[ Szerkesztve ]
- Siobahn -
-
-
kolosanyi
veterán
válasz Cassidey #79293 üzenetére
Ó, a selyemtánc az nagyon jó. Látványos, szépek ahogy csinálják és nagyon nehéz. Kívülről nem feltétlenül látszik, de beteg mód erős fogás kell hozzá, meg egyfajta tornászos erőnlét. Hajrá!
(#79298) python1
Most ne mondd, hogy szerinted ez nem látványos: link(#79300) Dexar007
Azt hittem ennél azért többre tellik.(#79304) Cassidey
Miért zavarna az, hogy másoknak jobban megy? Őket se zavarja, hogy 4-szeres országos bajnok vagyok korosztályos teremröplabdában, meg fél kiló érem, plusz fene tudja hány kupa meg különdíj van a szobámban. Versenyeztem én már eleget ahhoz, hogy ez ne érdekeljen. Csak a saját fejlődésem motivál, tapasztaltabbaktól meg szívesen tanulok. -
Cassidey
senior tag
Engem is idegesítene, de ha őt nem, hadd csinálja. Az edzőteremben is elmegyek egy szintig aztán ennyi, nem leszek fitness modell, egy idő után beleunok, kell valami változatosság mellé.
Erő biztosan kell ehhez is, hajlékonysággal viszont lesznek nehézségek, nem tudom felnőttként mennyit lehet javítani. Kellene keresnem valami nyújtó gurut.Ez egyébként az aerial silk, youtube-on van sok videó, és igen, tekergeted ide-oda a selymet, megvannak az elemek, saját testsúlyos cucc. Persze ez inkább nőknek való szerintem, a befejezett koreográfiák amiket cirkuszban csinálnak a légtornászok meg más kategória.
-
Siobahn
csendes tag
válasz szőröscica #79287 üzenetére
Márpedig aki edz, az nem bír fizikai munkával foglalkozni és kész.
Edzési utána dolgokról, akik szeretnek olvasni: http://www.jissn.com/content/10/1/5 .
- Siobahn -
-
Zola007
veterán
mennyiért veszed?
#79300) Dexar007: ez övön aluli poén volt. Szó szerint..
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Politikai mémek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Opel topik
- Vallás
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- PlayStation 5
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest