-
IT café
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zola007
veterán
válasz troller #78574 üzenetére
jók a fruit o l pólók, de a heavy cotton altípust ne vegyétek, mert nagyon fura anyaga van
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
-
kolosanyi
veterán
A fegyences topikban leírtam, de akkor ide is. Nekem a volt röpis edzőm azt mondta, hogy az ideális testsúly magasság centiben -105, és az így kapott szám kilóban a lehető legjobb érték. Szóval nekem a 195 centimhez 90 kilónak kéne lennem, nem 115-nek.
Úgy látszik ez kell az atletikussághoz, mozgkékonysághoz.Viszont ha megnézed a felépítésüket, a felsőtestük azért elég sportos, szálkás, definiált, viszont a lábuk vékony. Nekik egyszerűen ez kell a sportjukhoz. Erőre szükség van, főleg az akrobatikus elemeknél - szaltók, ugrások, miegymás -, de minden egyes plusz kiló megnehezíti a dolgukat az erőelemeknél.
Ezen a képen Ákos van a világkupa megnyerése után: link. Itt meg egy zászlót tart a Margit hídon: link. Én például örülnék ha így néznék ki. El is indultam ebbe az irányba. Mióta így edzem, sokat fejlődtem atletikusságban, erőben, remélem egyszer elérem a céljaim.
Természetesen minden tiszteletem azoké a hobbisportolóké is, akik csak egyszerűen jól akarnak kinézni, és izmosabbak, egészségesebbek akarnak lenni. Ezekhez a célokhoz nyilvánvalóan a gyúrás a legrövidebb út, de szerintem mindkét oldalnak megvannak a maga erényei. A relatív erő fejlesztésében ugyan nem igazán segítettek a gyúrós cikkek, de a kajálásról mindent ezekből tanultam meg.
-
syl5
őstag
válasz kolosanyi #78592 üzenetére
Basszus, itt látszik, hogy milyen sokat számít a szálkásság és bedurranás. Az a baj, hogy az utcán nem mehetek úgy, hogy minden utcasarkon lenyomok 20 fekvőt.
Nagyon könnyűek, 180/75, meg 175/70 az nagyon kevés.
Kezdek megnyugodni a 175/81-el, hogy lehet ebből még valami jövőre... -
kolosanyi
veterán
Ez itt off, de szerintem érdekes: link. Mivel street workoutosokról van szó, ezért offba teszem.
-
Dexar007
veterán
válasz szőröscica #78589 üzenetére
Szerintem azok vannak itt akik regen is aktivabbak voltak. Teged viszont nem ismerlek,ugyhogy viszlat!
Give me your cum,bull!
-
szőröscica
addikt
Hiányoznak a régi arcok. Boxi, God, Jojo, Kassadin, Macikos...
-
Woodslave
félisten
Mai edzés család miatt elmaradt csak egyhajnali kardióra futotta. Holnap jó lesz guggolás után deadlift megy hát kar...
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
kolosanyi
veterán
válasz szőröscica #78582 üzenetére
Ok, akkor úgy mondom, hogy az utóbbi időben nem volt olyan hét, hogy legalább egyszer ne mentünk volna mekibe.
Egyébként utálom. Finom, de addiktív szar műanyag kaja. És még drága is.
-
Radnix
senior tag
válasz szőröscica #78582 üzenetére
plusz a fél kiló puding amit megtippelni sem merek
-
kolosanyi
veterán
válasz Radnix #78580 üzenetére
Ő úgyis szálkás, akármit csinál.
Barátnőm csinált ilyeneket régebben, elborultunk a kanapén és filmeztünk, erre ő közben bedurrantott 1 ÜVEG Nutellát kiskanállal. Az 4000 kcal bassza meg! Természetesen nem jött rá egy deka se. Csak az a baj, hogy időnként rájön ez az össze-vissza evés, aztán mekiben kötünk ki. Régebben még meg tudtam állni, hogy nem eszek semmit ott, de újabban nem. Lehet öregszem. Vagy csak gyengülök.
-
userxy
őstag
Olyan hideg tál vacsorám volt....
Egy egész sült kacsa mell jó sült bőrével együtt..
2 hegyes erős paprika reggel szerintem kifele is lángolni fog.
Mellé vagy 4 szelet minőségi fehér kenyér.
Most meg a fél kiló csoki pudingot dúrom levezetésnek isteni finom -
Radnix
senior tag
válasz Dexar007 #78577 üzenetére
November eleje óta szabadjára engedtem a kis jószágot, egyszer kicsit visszanyírtam, de azonnal megbántam
Tervezed, hogy te is növesztesz egy kis prémet? Nyomasd csak, támogatlak, egyszer minden férfinak ki kell próbálnia az életben
Az első 2-3 hétben viszketni fog, a nyakadat kegyetlenül irritálja, de az elmúlik. A legfontosabb, hogy ne nyírdkile mielőtt hozzászoknál, az elején furcsa lesz, folyamatosan arra gondolsz, hogy mi ez a cucc az arcomon, biztos mindenki hülyének és vagy ápolatlannak néz.[ Szerkesztve ]
-
Dexar007
veterán
Radnix: Mennyi ido alatt novesztetted meg a viking szakallad?
Give me your cum,bull!
-
troller
senior tag
válasz kolosanyi #78565 üzenetére
Fruit of the Loom? Szerintem elég jó és nem is drága.
[ Szerkesztve ]
Asus P8H67M-LE; Xeon E3-1270v2; 2x8GB DDR3; PNY GTX 1660 super 6GB
-
madle
őstag
válasz Szmoki #78571 üzenetére
A külföldi oldalról rendelj, mert ott vannak akciók is, ez meg nem hivatalos forgalmazó és még hasznot is húz belőled. Dani82 írta, hogy ez a próbálkozás nem hivatalos, szóval mindenképp a külföldi oldalt ajánlom.
A kártyádról tudsz vásárolni azt majd a bank átváltja fontra. -
Szmoki
senior tag
Üdv mindenkinek!
már régóta olvasgatom a fórumot és kb. 2 éve gyúrom a vasat Na a lényeg, hogy mostanában sokat írtatok a myproteinről és rendelni szeretnék. 2 honlapot találtam 1 és 2. Már ez nem tiszta, hogy melyiket válasszam, illetve ha nekem forint alapú számlám van akkor ha megadom neki az adataim, akkor az adott összegnek megfelelő forint értékét vonja le nem? Vagy fonttal kell feltöltenem a kártyát?
Bocs a balf*szkodásért
köszi"I keep my hand on my steel because,I love my life and I always will..." -Nate Dogg
-
kolosanyi
veterán
Berki Krisztián (a tornász) egyik nyilatkozatában mondta, hogy kedvenc gyakorlata az alapozó időszakra. Ezzel szokott erősíteni a legtöbbet, párhuzamos korláton csinálja szabad kézállásban. Egy szettben 20-at szokott nyomni és 5-6 ilyen szett az alap neki.
Azt hozzá kell tenni, hogy alig van 70 kiló és kisgyerekkorától ezt csinálja, olyan szinten alkalmazkodott az idegrendszere ahhoz, hogy a saját testsúlyával dolgozzon, ahogy egyikünknek se fog soha. Ettől függetlenül durva, hogy mire képes egy olimpiai bajnok tornász a saját súlyával.
(#78567) userxy
Innom kell egy kávét, mert össze-vissza elgépelek mindent.(#78568) syl5
Ez a rotátorköpenyezés... Én is rá voltam kattanva egy időben, meg az athlean-x-es csávó videóira is, de aztán rájöttem, hogy teljesen felesleges. Ha csinálsz rendszeresen hajlított karos és nyújtott karos gyakorlatokat is minden irányba, akkor az egész vállövet leedzed, nem lesz aszimmetria, ami miatt váll ütközési szindróma alakulhatna ki. Vízszintes nyomások (fekvenyomás, fekvőzés), húzások (evezések), függőleges nyomások és húzások (fej fölötti nyomó mozdulatok, lehúzások, húzódzkodás stb), tárogatás, széthúzás, előre emelés, valamint nyújtott karos letolás / áthúzás súlyzóval és kész. Vagy ezeknek a mozgásirányoknak a saját testsúllyal végzett erősítő gyakorlatai. Mindegy, csak minden irányt lefedj és kész.Egyébként ezt a tornászoktól tanultam, én jó ideje nem izomcsoportok szerint bontom az edzést, hanem mozgás irányok szerint. Minden edzésen van hajlított és nyújtott karos, nyomó és húzó, törzset előre és hátra hajlító gyakorlatom. Ezt variálom aszerint, hogy vízszintes, függőleges, vagy többirányú gyakorlatokról van szó (többirányú például a saslengés korláton, bár ez gyúrásnál nem mérvadó). Így nem marad ki semmilyen izomcsoport és szépen szimmetrikusan lehet fejlődni, szerintem nagyon jó rendszerezési mód ez.
[ Szerkesztve ]
-
-
syl5
őstag
Military press-ről, vállról nagyon sokat tanultam ebből a két video-ból.
Mióta odafigyelek ezekre ezerszer jobban tudom aktivizálni a vállaim, és baromi sokat fejlődött is.+1 izomcsoport/gyakszi amit újabban sosem hagyok ki váll napon.
Rotator cuff
Nagyon sokat segít, ellenben a döntött törzsű oldalemeléssel. -
userxy
őstag
válasz kolosanyi #78565 üzenetére
Ez szívtelen póló nincs neki egy szíve se.
Nem para kézen állva se a millitary de nekem legnagyobb bajom vele hogy a fejembe megy az összes vér és a szemem körül a bőr vékony és bevérzik piros pöttyök lesznek. Emiatt nem is erőltetem a fejjel lefele dolgokat. gyűrűn se nagyon. (trxen)
madle
Ajánlom figyelmedbe ha kell a kihívás egy régebbi edzéstervem.
Ahol nincs írva ismétlés az myo-reps ahhoz segítség a lap tetején.
Röviden ha x súllyal ment elsőre 14 ismétlés akkor utána 4 eket tolsz 10 sec pihenővel. Ha 16 akkor ötöket...
-
kolosanyi
veterán
válasz userxy #78562 üzenetére
Pont az ilyen feliratos dolgok nem jönnek be. Legyen egyszívű, vagy max valami szolid csíkozás, de akkor is lehetőleg azonos színben csak más arnyalattal és kész. Csak ilyet nem kapok sehol. Ha van is, akkor M-es meg L-es méretben, mert 3XL-esből csak olyat rendelnek, amit tuti el tudnak adni. Igazából csak olyat rendelnek, amit tuti el tudnak adni, nem kockáztatják, hogy a nyakukon marad. Ezért ha nem átlagos a méretem, akkor az ízlésem legyen azonos a jelenlegi divatirányzattal. Vagy az van, ami most, csak moroghatok rajta, de változni nem fog semmi.
(#78563) madle
A kézállásban karhajlítás az jó cucc. Gyakorlatilag egy military press a saját testsúlyoddal. Ha csak simán talajon csinálod, azt az angol headstand pushupnak hívja, ezzel utalva arra, hogy nagyságrendekkel könnyebb, mint a valódi handstand, amikor párhuzamos korláton végzed úgy, hogy a vállad érinti a korlátot. Na úgy, teljes mozgástartományban elég komoly erőszint kell ahhoz, hogy szériában dolgozz vele.[ Szerkesztve ]
-
madle
őstag
Megcsináltam a vállprogramot, elég erős volt, frankón ment, meg úgy bedurrant a vállam, hogy egész Simeon Pandás lettem tőle, mostmár mindig ezt fogom csinálni Legközelebbi edzésen mostmár csinálok egy jelenlegi forma fotót.
Egyébként a millitary presstől nekem is nagyon szokott fájni a vállam, meg a könyököm. Van egy kis gömb alakú csontkinövés a könyököm belső részén a tricepsz tapadásánál és iszonyatosan fáj néha, pl pont ennél megint. De van, hogy oda tudok rá figyelni és egész észrevehetetlen.Még én kiegészítettem a programot a végén 4x8 kézen állásból nyomással vagy mi a neve. Kurva jó ez a vállazás, egész brutál formát hoz ha bedurransz
-
userxy
őstag
-
kolosanyi
veterán
válasz pityaa23 #78558 üzenetére
Amúgy ebből az lesz, hogy felidegesítem magam és berendelek egy adagot valami ilyesmiből: link. Végülis magas sűrűségű, jó minőségű pamutból van, egyszerű, nem csicsás és van 3XL-es is. Aztán ha hasban, derékban bő, akkor méretre igazíttatom egy szabóval. Darabját 3 ezerért megcsinálja, akkor még mindig csak 4 ezerre jött ki egy póló és legalább passzol is rám, nem úgy, mint a 6-8 ezres tucat cuccok a plázákban.
-
Zola007
veterán
válasz pityaa23 #78558 üzenetére
addigra a sok mosásban kinyúlik a póló és összemegy a nadrág
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
pityaa23
senior tag
-
t1
addikt
Eat clean. [link]
Pàcolt pulykacombfilé pàrolt brokkolival barnarizzsel és tzatziki salàtàval, mocskos jó lett[ Szerkesztve ]
-
kolosanyi
veterán
válasz sutyesz96 #78552 üzenetére
Jó, én nehéz helyzetben vagyok, mert a 195 centis magasságom miatt nem vehetek fel akármit, de azért közel sem vagyok olyan nagy, hogy ruhát se kapjak. Csak mindenhol ez a tucatgagyi dömpingáru van, azért kap nehez ruhát, aki kicsit is sportosabb az átlagnál.
(#78553) Dexar007
De az nem zárt már be véletlenül?(#78554) userxy
Ha sedgédmunkás lennék, még jó is lenne. -
Zola007
veterán
válasz userxy #78546 üzenetére
Nekem sehogy se az igazi. Volt bal oldalt teniszkönyököm és a csuklómnál ínhüvelygyuszi, szerintem ezeknek a maradéka a dolog.
Csak jó lenne, mert mint gyakorlat, az egyik kedvencem.Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
kolosanyi
veterán
Múltkor beszéltünk az ingekről, ma bekattant, hogy veszek 1-2 pólót. Egész Kaposvárt kb 1 óra alatt végigjártam. A következő volt a legtöbb boltban a szituáció:
- "Szia, van egyszínű, nem mintás, nem neon, nem csöcskidobós, sima egyszerű pólótok nagy méretben?"
- "Szia, nincs."
- "Ok, köszi."Tényleg csak az ilyen pávás, flitteres, neon, pálmafás, kanárisárga szarok vannak. 3 póló jutott el odáig, hogy azt mondjam rá, megpróbálom. Egy egész jópofa, narancssárga Under Amrour (9 ezerért), egy szép kék Adidas (12 ezerért) és egy zöld intersportos nem tudom milyen (2-3 ezerért). Persze mindegyik kicsi volt mellben, illetve hónaljban. Volt egy Columbia, ami nagyon tetszett, csak mindössze 19 ezerért árulták, hát annyiért megtarthatják maguknak. Szóval ez van, ide jutottunk. Ha egy sima egyszerű pólót akarsz venni, úgy kell levadászni, ha nem átlagosnál nagyobb testalkattal rendelkezel, el lehet felejteni, hogy kapsz egyáltalán valamit. Ugyanaz a dömpingszar van mindenhol.
-
-
Dani82
senior tag
Multkor volt itt szó a sertésről, hogy simán belefér. Mivel sztem 2 éve nem ettem, ezen felbuzdulva ma vettem karajt, hogy mekkora királyság lesz mert olcsóbb, mint a csirke meg végre más ízek.
Itthon láttam, hogy sikerült vennem kb 350g-to 900 Ft-ért
Akkor nem olcsóbb most a sertés végülis? -
FIREBLADE78
addikt
Mai zsírbevitel pipa. Vettem 30 deka sózott szalonnát és sütnivaló kolbászt,új krumplit,új hagymát. Piac foreva
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
userxy
őstag
válasz Zola007 #78545 üzenetére
Nekem mikor túl szélesen fogtam a vállam kattogott tőle majd addig addig próbálgattam hogy meg van az a szélességű fogás, hogy nem csinálja.
Neked is ezt tudom ajánlani hátha segít. Ha nem segít akkor vagy lehet kapni azt a könyök szorítót azzal megpróbálni vagy hagyni a picsbe és csinálni mást, amitől nem fáj.
Ja még annyi, hogy én a kétkezes rudas vállból nyomásokat mindig elölről nyomom. Sose szoktam nyak mögül. Az 1 hónap alatt kivégzi a vállam főleg nagy súllyal.
-
Zola007
veterán
válasz userxy #78542 üzenetére
én a bal könyökömet érzem tőle. Szerinted kivitelezésen múlik vagy csak simán nem fekszik a dolog?
-
Zola007
veterán
Ugyanez a mai program, én is hasonlóan szoktam csinálni, csak nem military presst, hanem ilyen csigás gépen.
Lenyomom ugyanezt akkor, holnap majd írd meg, izmos letté-e tőleMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
syl5
őstag
válasz HussarF #78535 üzenetére
A héten eddig minden nap edzettem valamilyen módon.
- 3 x ~ 1 óra súlyzós edzés összetett gyakorlatokból
- 1 x 20 perc intervallum edzés 1 perc futás, 1 perc gyaloglás váltásban (+ 20 perc gyaloglás oda-vissza a futópályáig)
- 1 x 1 óra gyaloglásEmellett szinte minden nap voltam valahol a héten (bkk bumlizás), vagy ház körül csináltam valamit, tehát jellemzően nem a gép előtt ültem.
Ma reggel bevásároltunk (bkk bumlizás), utána akartam aerob-ozni egy órát. Nagyon gondolkoztam rajta, mert szeretem csinálni, és van még rajtam bőven zsír, de izom annál kevesebb. Végül nem mentem, mert nem akartam alacsony kalórián túledzésbe futni, és/vagy leégetni azt a kevés izmot is ami rajtam van.
Akkor most szar vagyok?
Ilyenkor egyébként szerintetek mi a jobb, menni vagy ülni a seggemen? Motiváció, energia mostanában mindig van, de igazából már én sem tudom eldönteni mi a jobb, edzeni annyit mint az állat, vagy pihenni. Utóbbi nem igazán jött be eddig, minden vagyok csak izmos nem... -
kolosanyi
veterán
válasz CriticalHit #78533 üzenetére
Szerintem jó cikk. Kb két éve olvastam először ilyeneket, azóta ilyen megközelítésben edzek és rengeteget erősödtem. Mondjuk izmos nem lettem, de fejlődni fejlődtem.
-
Tudod mi a leghatékonyabb módszer izomnövelésre? Ha letolod a segged a terembe ahelyett a gép előtt ülsz. És mindig. Amikor választási lehetőséged van, hogy mész-e vagy nem. Amikor úgy érzed, hogy inkább most nincs kedved menni és mégis mész, na az lesz hatékony az izomnövelésre. A többi csak sallang
-
madle
őstag
Máshol meg azt írják és támasztják alá tudományos adatokkal, hogy feltétlen fontos minimum 1 hét pihenő az izomrostok számára regenerálódáshoz. Szóval mondanak már mindent.
Van valakinek egy jó váll programja? Nem nagyon szoktam rá edzeni külön, de ma be kell iktatnom mostmár, csak kellene egy jó terv.
-
CriticalHit
őstag
Mégis hatékonyabb a heti kétszeri izomcsoport edzés a heti egyszerinél?
"We are survivors. We control the fear and without the fear we are all as good as dead."
-
válasz Dicker #78523 üzenetére
Én sem azért akarom variálni, mert nem bírom a monotonitást, hanem mert így olcsóbb lenne kicsit a kaja. Minőségben meg nem romlana szignifikánsan, ha 2-3 nap karaj/szűzpecsenye lenne egy héten.
(#78527) kolosanyi
Sztem jó. Melle picit lehetne több, de ez legyen a legnagyobb baja.[ Szerkesztve ]
-
kolosanyi
veterán
Ti úgyis buktok a kigyúrt csajokra, tessék:
-
Zola007
veterán
válasz HussarF #78511 üzenetére
a nyelve
az jórészt izom
a gusztus nem képezte tárgyát a kérdésnek[ Szerkesztve ]
-
userxy
őstag
válasz csababarca #78518 üzenetére
Sót nem írtam azt vedd alapnak ki ne hagyd ...
(#78522) Iscariah
Most nem fogok kitérni az összes hibájára Egyet mondok ami eget verő iszonyú nagy baromság benne az a táplálkozás része.
Erre is egyetlen példát mondok. Nem fogom végig elemezni a könyvet neked.
Tömegnövelést ha úgy csinálnám ahogy a sk írja akkor konkrétan a fentartó napi kcalt nem enném meg nem hogy a tömegnöveléshez szükségest.
Az meg hogy azt ajánlja hogy ne egyél zsiradékot tömegnövelésbe max 10-20g rammot vicc kategória még diétában is.
Ez csak egy példa a rengeteg fosból ami van a könyvben.
Mindezt kezdőknek ajánlja persze joggal mert azok még elhiszik, hogy okosat ír.
[ Szerkesztve ]
-
Dicker
őstag
válasz HussarF #78516 üzenetére
Nyugodtan eheted, én is néha variálom. De csak azt enni, mint a csirkét hosszútávon nem túl egészséges, ezért nem elterjedt a testépítőknél, és ritkább a fogyasztása, de láttam már én enni disznót amerikai gyúróst is. Legjobb diétás fehérje forrás a hal, aztán jön a csirke, marha meg a többi, sáska, kutya, orsós nintendó féllába stb.
Nálam ez a négy megy diétában is, meg vadhúsból a jobb fajta. A rizst meg szeretem, szóval sosem unom meg. Bár a zöldségekkel vannak néha gondjaim, amióta lenyomtam egy ketogén diétát, azért abból is több, ami lemegy. Zabot is bírom natúran, szerintem finom. -
-
userxy
őstag
válasz csababarca #78515 üzenetére
Fokhagymás borsos pácba egy napig állni hagyni, isteni finom
-
Teszek vele egy próbát jövő héttől. A zsírtartalma a pulykamell körül van. Max olajos magvakból kevesebbet viszek be.
-
Ilyen csaj kéne nekem....
-
Melyik a disznónak a legsoványabb része? Szerintetek lehetne disznóhússal diétázni? Azért az áfacsökkentéssel lényegesen olcsóbb lett az ára.
-
kolosanyi
veterán
Az utóbbi időben megtetszett ez az "Egészséges Táplálkozási Tányér". Nem ír hülyeségeket és nagyon szemléletes, az átlagember számára is érthetően mutatja be az alapokat. Részemről like az egésznek.
Illetve az is tetszik, hogy egyre több helyen veszik át az alap dolgokat és próbálnak egy mintaszerű ajánlást adni a sportolni vágyóknak. Például ez is ilyen.
-
bbuffy
senior tag
válasz Dexar007 #78502 üzenetére
Ismered? Ismerd meg. Utána rájössz. Amúgy inkább legyen kétszinű alpári gumidietetikus és tanácsadó. Es a keményvonal véleményét is érdemes meghallgatni.
Persze ő is csak próbál megélni/érvényesülni a maga módján és meg is van a piac rá. Kb mint a zebrás fiú....és jól jegyezd meg fiacskám, az élet, ha kicsit is jól jön ki a lépés, annyira, de annyira gyönyörű. /Bohumil Hrabal/
-
kolosanyi
veterán
válasz userxy #78503 üzenetére
Jó hát neki saját testsúlyos edzésként az a változat merül csak fel a lelki szemei előtt, hogy valaki végeláthatatlanul nyomja a sima fekvőket, esetleg lábfeltétellel nehezíti és úgy nyomja szintén minimum 20-30-asával. Szóval az tényleg nem erőedzés.
(#78504) shteer
Ez nem a star warsos erő.[ Szerkesztve ]
-
kolosanyi
veterán
Akkor most, hogy kibeszéltük Bunnyt, beszéljünk a saját súlyos erőgyakorlatokról!
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest