-
IT café
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
ja és délután még egy hát-bicepsz felhúzással... Valszeg súlyból vissza, volumenből pótolva kicsit.. (mármint a felhúzásnál)
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Na hiába linkelgettétek a képét, Steph Davis le lett nyomva
-
Woodslave
félisten
na a reggeli etap megvolt 8x4 110kg guggolás.. Hát a vége már azért kezdett érdekes lenni szuperszettben 80kg. fekvenyomással (ez annyira nem) Jó kérdés, hogy ez a guggolást hogy fogom holnap 115kg-val megcsinálni 10x3-ban, egyelőre nem tudom
Bal combom belső fele kezd tiltakozni.. Múlt vasárnap meghúztam a derekam a jobb oldalon, alig bírtam felállni a wc-ről, amikor javult volna tegnap túl nagy lendülettel húztam arrébb egy padot szóval sikerült visszahoznom a jó érzést.Lassan lerokkanok, de nincs megállás
-
válasz FIREBLADE78 #79687 üzenetére
Ja, rákattintasz az adatlapomra, láthatod
-
Ma van a Prohardver-es szülinapom, tápkiegeket elfogadok ajándékként, nagy ríva
-
rwin5
őstag
válasz BÁ Nutrition #79680 üzenetére
DDDDDDDDDDDDDDD feldobta a reggelt
-
-Mike-
addikt
válasz BÁ Nutrition #79681 üzenetére
2év és Jozefina
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz BÁ Nutrition #79680 üzenetére
megse
Jozef Marek Szlovákiayoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Zola007
veterán
nem igazán látom mi a hiba?
bár most hogy így alaposabban megnéztem : a combok külső része elég aszimmetrikus
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
rwin5
őstag
Nem tudok* elmenni ezen kép felett, ez valami vicc vagy ismeri valaki? [kép]
[ Szerkesztve ]
-
Radnix
senior tag
válasz szőröscica #79673 üzenetére
Hát én mindig azt mondom meg kell keresni a dolgok jó oldalát! Amíg nem lesz másik asszony nyugodtan felhajtva hagyhatod a WC ülőkét
A bor pedig jó, kihajtja a vizet, másnap azt fogod hinni ha belenézel a tükörbe, hogy leugrott 5 kg zsír -
kolosanyi
veterán
válasz Dicker #79663 üzenetére
Bazz, ez a kép!
(#79664) GoTReX
Pedig ma direkt voltam is a kondiparkban, zászlóztam kicsit, aztán lenyomtam egy tolódzkodás-húzódzkodás, majd egy feltett lábas fekvő-inverz evezés szuperszettet. Sajnos csak fél órám volt és így is 35 perc lett belőle. De akkor még fejlődnöm kell úgy látszik.(#79662) Radnix
Koxval könnyű.[ Szerkesztve ]
-
szőröscica
addikt
válasz Radnix #79672 üzenetére
Én ma választhattam cipóban sült csülök és mozzarellával¶dicsommal töltött csirkemell között, és a csirkét választottam. Pedig igazi csülökfanatikus vagyok, de a diéta az diéta.
Viszont holnap pihenő és csalónap van, pizza lesz és ipari mennyiségű alkohol, asszonyka úgy döntött, hogy külön folytatjuk az életünket két és fél év után, így minden okom megvan arra, hogy ,,ünnepeljek". Bolyki metatéma (16%-os fehérbor) és pár pilsner bekészítve.
-
Radnix
senior tag
válasz sutyesz96 #79669 üzenetére
Lehet, hogy egy kicsit rosszul értelmezted ezt a flexible dieting dolgot nem?
Nem azt jelenti, hogy mindent meg kell enni, ami a kezed ügyébe kerül.(#79670) joamilestoné: Hát igen, hirtelen nem tudnék most választani ha a kettő közül csak egyet választhatnék. De nem is vagyok abban a szituációban, hogy ilyesmi felmerüljön most
-
sutyesz96
őstag
Mindenki nyugodjon le, még nyomok egy kis karnitin+arginin mátrixot, és minden rendben lesz!
No matter what, you keep finding something to fight for.
-
sutyesz96
őstag
válasz szőröscica #79666 üzenetére
Előtte lenyomtam egy jó Heaven salátát egy kis pepsivel.
Igen jól gondoljátok, többnyire nem salátából állt.
No matter what, you keep finding something to fight for.
-
Radnix
senior tag
válasz HussarF #79658 üzenetére
Hát de ki a fene tud itt kinajiul meg különben is ez 500 oldal, még életünkben nem olvastunk ennyit összesen
(#79660) kolosanyi: Úgy van vele mint egyszeri politikus a lakása alapterületével... napról napra nő
vicces kép jött velem szembe a facebookon, végre [link]
[ Szerkesztve ]
-
szőröscica
addikt
HIIT megvolt. Tegnap vállaztam és hasaztam.
-
Dicker
őstag
válasz HTCX715 #79656 üzenetére
A bokádra kell kötni egy 4db 25-ös tárcsát a tóban, ha ez megvan 10-12 húzódzkodás a hullámba kapaszkodva, aztán olyan hátad lesz, mint senki fiának e tanyán. De jó pvc csővel is, ha körbe betonozod.
Cassidey:
Szerintem gáz, amikor a férfi kisebb, mint a nő, azért hívják férfinak, nem kisfiúnak. Nem tudom mikor mértél bicepszet utoljára, ha volt ilyen , de ennek a gyereknek 30-33-nál nem igen nagyobb, másnak meg egyéb testrésze akkora.
Persze ha ezek a hipszterek jönnek be, répanaciban, amiből nem volt a méretében, mert csak bokáig ér, akkor nem szóltam. Mondjuk van előnye, egymás ruháit hordhatják.
Amúgy azt néztem a kákabélű gyerekek mindig valahogy kifogják a duci lányokat. Sosem értem meg, hogy mi benne a logika. -
válasz Digital #79644 üzenetére
Kezdésnek jó, most már utána kell nézni kicsit a dolgoknak és elkezdeni a súlyzós edzést, elolvasni a téma összefoglalót, aztán utána ha nem világos, kérdezni.
BTW, ki itt a topik-gazda? Erősen javaslom, hogy ezt a leírást is tegyük bele az összefoglalóba!
-
GoTReX
őstag
Új szintre érkeztünk a sufnyitréningben úgy érzem.
XBOX ID: GoTReX #4839
-
nagyúr
válasz HTCX715 #79650 üzenetére
Én speciel a PVC tömítéses alkarozásnál ragadtam le.
Egyébként elolvastad a téma összefoglalóban linkelt ismereteket? Ott elég sok hasznos (későbbiekben átértékelendő) dolog össze van szedve.
Zola csak ugrat. Ilyen a mikrokémikus vagy molekulakémiai vagy génsebész vagy mien humor, na.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
HTCX715
tag
1, Nem trollkodok.(gondolom ekkora hülyeség amit írtam)
2,Nem gond ha kiosztanak csak tanuljak belőle.
3,Azt az úszós dolgot nem értem honnan vetted, gondolom te is trollkodni akarsz velem. Az úszós rész a hozzászólásomban az volt, hogy gyorsúsztam és vizilabdáztam egy időben.[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz HTCX715 #79639 üzenetére
Azért nehogy egyszer elfelejtsd, hogy nem vízben vagy és megpróbálj ugyanazokkal a súlyokkal edzeni szárazon mint vízben!
Mer' ugye 100 kiló vas a vízben nem ugyanannyit nyom mint a parton!De hogy gyúrós oldalról is alapos vizsgálatnak vessük alája a dógot, a hivatalos olimpiai Eleiko 25-ös tárcsa 450mm átmérőjű és 67mm magas, szóval térfogat 10,655 L.
Ebből persze lejön a lik' a közepén (67 * 50,2mm), ami 0,13 L, tehát 10,525 L, aminek a sűrűsége így 2,38 kg/dm3.Namármostaszongya a 20 kilós Eleiko rúd hossza 2200 mm, fogóátmérője 28mm és 1310mm hosszú, a tárcsatartók 445mm és 50mm átmérőjűek (peremgyűrűktől most eltekintünk)
Ebből következik, hogy a rúdvégek térfogata mintegy 1,74 L, a középső rész 0,806 L, ami összesen 2,55 L, tehát sűrűsége 7,84 kg/dm3.No de a lényeg, hogy a 4db 25-ös tárcsa és a rúd által kiszorított 44,65 Liter víz súlya tengerszinten ~438 N, azaz a 120 kilóra felpakolt 1171 N súlyú rudat vízben csak 733 Newton súlyúnak fogod érezni, azaz mintha szárazon 75 kilóval nyomnál fekve.
Egy szó mint száz, óvatosan az úszás közbeni fekvenyomással, mert csalóka lehet!
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
GoTReX
őstag
A mai egy jó nap volt, pár dologban még emelni is tudtam a súlyon. Nap is világosabb, a szellő is hűsebb hehe,igaz tolódzkodástól kiszakad a vállam.
Ja és napi WTF
[ Szerkesztve ]
XBOX ID: GoTReX #4839
-
Digital
addikt
Sziasztok!
Soha nem gondoltam hogy ilyenbe fogok, de nem tetszik amit a tükörben látok!
37 éves vagyok, jelen pillanatban 118Kg (2 éve 130 voltam, de mára oda figyelek mit, és mennyit eszem).
Másfél hónapja edzőterembe járok, szeretnék a hasamról fogyni, (tudok úszni, nem kell úszógumi! ) vállasodni, izmosodni. Jelen pillanatban Hot Iron-ra, Spin Racer-re járok, de már kétszer belekóstoltam a TRX-be, de ezt még korainak találom. Bár a második alkalom sokkal jobban ment mint az első. Legalább heti 3-4 alkalommal járok, de ha tehetem többször is lemegyek. Párom szerint a hasamon már látszik a fogyás.
Reggel, délben normál módon eszem, reggel magvas cuccok, sovány sonkák, ebédre normál főtt kajákat fogyasztva, előnybe részesítve a sovány húsokat, rizst. Vacsorázni már nem nagyon szokam.
Edzések előtt bedobok egy 1000mg-os L karnitin-t, majd hazaérve iszom egy adag fehérjét.
Jól csinálom, vagy nem? Miben kellene még változtatnom?"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába...
-
HTCX715
tag
Sziasztok!
Kicsit viszaolvastam a topicot, én nem edzek olyan komolyan mint ti.
Na szóval elkezdtem edzeni pár hónapja, de megkaptam, hogy hülye vagyok nem tudok semmi stb.(nem itt) Azóta is folytattam az edzésemet mert nem gondoltam úgyn hogy egy rohadt súlyzós edzéshez könyveket kell olvasnom.
Na most kezdtem edzeni 185-'8 centi között vagyok és 70-75 kiló között. Most 11 kilóval edzek. Álatlában annyi sorozatot amit amennyit birok.(200++) Többféle pozícióban. Már látszik, érzem is a mindennapokban. Eszek amennyit birok, persze normális kajákat. Arra vagyok kíváncsi, hogy mennyi sorozatot csináhatok és meddig emelhetem a súlyt? Alkarozni is akarok haverok mondták, hogy vegyek valami komoly pvc tömítést, de nálunk sehol nincs.(nesze neked egyik legnagyobb magyar város)
Kardio:futás, bicikli napi szinten.
Lábra egyenlőre nem muszáj edzenem, jártam úszni pár éve, még mindig meglátszik.(azért ha van valami jó vádlizós gyakorlat, azt meghallgatom)
Előre is köszi!
Htcx715 -
Zola007
veterán
-
Radnix
senior tag
Aki ma nem edz\edzett az homi
-
kolosanyi
veterán
válasz Woodslave #79630 üzenetére
Fejtett bab + tavaszi zöldségmix (répa, kukorica, zöldborsó) + egészhüvelyes zöldbab. Ez utóbbi valami 30 kcal-t tartalmaz 100 grammonként és rengeteg rost van benne. Egyébként érdekes mód eltelített, azt hittem nem lakok jól vele. Mondjuk majd' 400 g zöldséget benyomtam.
(#79629) Tenken
Nincs. Azt hiszem, vagy a Runkeeper, vagy a Sports Tracker tud ilyet. Viszont az aktuális pulzust kijelzi a program, de azt is csak prémium fiókkal, havi 3 ezerért.Én egyébként ezeket untam meg és vettem egy Polar órát. Az egyik netes szolgáltatás nem tud rendesen naplózni, a másik pulzust mutatni, a harmadik interval edzésekre nem képes stb. Mindegyiknek csak a fizetős változata nyújt teljes funkcionalitást, ami havi 2-4 ezer átlagban. Az órám volt 48, másfél év alatt megtérül, és még kényelmesebb is a csuklón hordani egy pici eszközt, mint egy 4,5 hüvelykes tepsivel kínlódni. Ja bocs, ez ma már kompakt.
[ Szerkesztve ]
-
Tenken
őstag
Attól kérdem aki használ endomondo-t, vagy szokott pulzust mérni, hogy winphone alatt van-e olyan program / endo beállítás, ami adott pulzus felett figyelmeztet?
"Minden nő 20 centist akar, de 10 centinél már fulladozik" -Torrente
-
kolosanyi
veterán
Ebéd: feta sajtos babsaláta. Ok, nem bab, mert vagy 5 féle zöldségből készült, de nem rossz cucc. 30 g fehérje, 400 kcal és még finom is. Ja, és kb 10 perc volt elkészíteni.
[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
válasz FollowTheORI #79619 üzenetére
nem tudom megnézni. Ird már le
-
Woodslave
félisten
válasz FollowTheORI #79617 üzenetére
mindig mondják, hogy keveset edz rá az ember. Végülis igaz. Mennyiben kevesebb a vádli, mint mondjuk a bicepsz de külön vádlinap nincs. Ha meg arra gondolok hogy a bicepszemet edzem és szerintem max 0.5 cm-t nőtt az elmúlt 4 évben akkor megdől az elmélet
-
nagyúr
Izmos de vékony?
Akkor most melyik?
Amugy még a mozgástartomány is lehet gond... sokaknál látom hogy csak vízszintestől felfelé pipiskednek, vagy még annyi sem.
Megvan a teljes mozgástartomány rendesen?
Koncentrálsz rá rendesen, lassan kontroll alatt van a mozgás végig, kitartod a holtpontokat?
Negatívban is lassan engeded a súlyt?
Minden fontos és nagyon figyelni kell rá, akkor lesz eredménye.Nekem is full etióp ekto cingár vádlim van, de azért lehet fejleszteni valamennyire így is.
Erős de vékony... ezt akartad írni nem?
Szerintem valami női géneket örököltem alaptípusnak mert fasza csontkollekció modell lennék... főleg ha nem edzenék valamennyire hobbiból.[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
nagyúr
Beszél a Mester... angolul.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Zola007
veterán
válasz sutyesz96 #79613 üzenetére
nyomásérzékeny?
egyébként valószínűleg kis gyulladás az ínhüvely területén, mert a könyök fölött közvetlenül csak inak vannak.Egyébként amelyik gyakorlat fájdalmat okoz és nem izomeredetű égő érzés azt hagyd a fenébe vagy kérj meg valakit, hogy nézzen alaposan körbe mikor csinálod, hogy megfelelő-e a végrehajtás.
próbáld ki a különböző fogásszélességeket, hajlított rúddal vagy kötél helyett 2 fogantyúvalMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
kk831228
addikt
-
nagyúr
3 napja f*sok, remélem, holnapra szilárdul a helyzet, és el tudok menni vállazni, mert már unalmas a kuporgás és punnyadás...
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
kolosanyi
veterán
válasz Woodslave #79604 üzenetére
Nyugi, én is kocsival mentem tegnap is meg ma is (szakmai gyakorlaton vagyok a tervezett beosztásom helyén). Pedig elterveztem, hogy majd felkelek fél hatkor és gyalogolva megyek be, aztán megvan a reggeli aerob is, de nem. Viszont ma legalább csináltam magamnak rendes kaját, klíníting van, tegnap a büfés szart ettem.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- TCL LCD és LED TV-k
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Építő/felújító topik
- Torrent meghívó kunyeráló
- PH! Darts
- Szállingóznak a képek az érkező új VGA-król
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest