- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- SQL kérdések
- Tomato firmware
- Facebook és Messenger
- Milyen program, ami...?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
-
IT café
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shingen
addikt
válasz Woodslave #118693 üzenetére
Fenét aranyba foglaltam volna az összefoglalóba
(#118694) aliquis
(#118696) dybo
Angel: az a baj hogy írod az okosságokat, közben dagadt vagy és csúnya.(#118698) aliquis
Nem is lenne ez akkora probléma,ha megtartanád magadnak.Sose nyomd fullba a kretént![ Szerkesztve ]
風林火山
-
Shingen
addikt
-
aliquis
tag
válasz Angel2014 #118697 üzenetére
Kathi Béla,jóval intelligensebb,tájékozottabb annál,hogy szar szemes trágyát tömjön magába.Persze a te tudásod ezen a téren is, megrekedt ezen a szinten.Nem is lenne ez akkora probléma,ha megtartanád magadnak.Sose nyomd fullba a kretént!
Valószínűleg nincs igazi barátod,mert ha lenne,már szólt volna,hogy állj le,mert ez így nagyon füstös.[ Szerkesztve ]
Viszlát!
-
Angel2014
addikt
Dobj már fel egy valós képet magadról csak ha ezt megtetted akkor írj nekem.
...és arra adj választ 60 70 80 években ez miért volt sikeres ? Ez a cikk amit küldtél nemrég íródott ti jobban bedöltök kathi bélának aki amikor azt mondja nem kokszol akkor is 10 szem alatt nem adja és az a lényege pont az ilyen naív embereket félrevezesse és járjon mindenki a cutlerba 16 ezerért mert csak ott lehet fejlődni..
A másik sértegethetsz nem zavar az a lényeg az én környezetemben mindenki látja a változást ahonnan indultam..és olyan izmot hoztam ami még egy nagy diéta alatt sem fog össze esni. és biztos vagyok benne láthatatlanban is hogy felvenném veled a kesztyűt ha veled edzenék és az csak neked lenne a szégyen ha egy ilyen nagymama 140 kilósan és 50 évesen lekörözne.
Láttam itt számolt diétát nyár előtt és semmit nem ért vele.... láttam itt számolt növekedést és semmit nem ér ...
Láttam itt mell, láb, csúklya, verziót aminek értelmét nem látom ...Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
dybo
tag
Kicsit túltoltam a HST-t. Nagyon nem adta ez a 4. edzés a héten, főleg úgy, hogy mostanában odabasztam rendesen, ma meg se erőm, se kedvem és még aprónak is láttam magam. Most pár nap pihi, aztán váltok A-B napokra, ma meg mocskosul bezabálok.
Angel: az a baj hogy írod az okosságokat, közben dagadt vagy és csúnya. Hiába írod, hogy nagyonjóvagyokmertötvenes a karom. Nagyanyámnak meg 60-as, sőt, kibaszott sok konyhásnéninek is annyi, még se érdekel senkit.
Tömegelni tényleg nehéz, ahogy írtad, de akkor, ha izmot akarsz tömegelni, nem zsírt. Gondolom te leedzel, aztán zabálsz amit érsz, és örülsz neki hogy hízol. Na ennek nincs értelme öreg, nem annak amit pl. Wood csinál.
Aztán linkelek neked cikkeket, ami kurvajól le van vezetve, miért szar a ch edzés után,
1. te el se olvasod
2. ha elolvasod tudomást se veszel róla és erőlteted tovább azt amit 10 éve olvastál
3. szarul nézel ki
4. dagadt vagy -
Angel2014
addikt
válasz #65313280 #118687 üzenetére
Az izom növekedésével nem az izomsejtek száma nő, hanem az izomsejtek mérete!
Erre írtam azoknak a lehetőségét amik a sejtek térfogatát megnöveli...a helyes sorrendet a fehérje bevitelére a táplálkozással..
De látom ez nektek trollkodás megint ...fognák itt egy hitetlent levinném az én edzésemmel és amit leírtam hogy vigye be a szervezetbe a fehérjét és csodát látna...az szent!
[ Szerkesztve ]
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
aliquis
tag
válasz Angel2014 #118681 üzenetére
A hozzászólásod értéke egyenlő volt a nullával,de mivel te meggyőződéssel beszélsz teljesen abnormális dolgokat,így sokkal rosszabb a nullánál.
Wood,lenne a topikgazda,valószínűleg örökre megvonná tőled a hozzászólás lehetőségét,mondjuk itt szinte mindenki,én is.Viszlát!
-
Angel2014
addikt
Nem értem ? Valamit rosszul írtam? Vagy nem valósat? Wood ha topicgazda lennél most mi történne?
-
janos1988
addikt
válasz kolosanyi #118677 üzenetére
4 fajta fekvőtámasz forma, 3 fajta hasizom és 2 fajta guggolás és mint nem súlyzózás(sal). Lehet félreérthető volt. De válaszoltál is egyben rá, köszi. Kezdetben az is elég, a kevés afterburn. Úgyis kevesebbet eszek és azt is okosan. Eltüntetni való zsír igazából az úszógumi és egy kis hastájéki van csak.
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
kolosanyi
veterán
válasz janos1988 #118672 üzenetére
A fekvenyomás a súlyzós gyakorlat, nem a fekvőtámaszban karhajlítás-nyújtásra gondolsz?
Van némi afterburn effektus, de a saját súlyos edzés is rezisztencia edzés, elsősorban az erő-állóképesség fejlesztésére való. Ha zsírt akarsz égetni, akkor diétára és kardióra van szükséged.
-
janos1988
addikt
Hali.
Ha fekve nyomással, guggolással és hasizom erősítőkkel terhelem meg az izmaimat akkor ugyanúgy fogja még égetni/felélni a zsírt az izomzat 1-2-3 óráig, mintha súlyzóznék/gyúrnék?
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
Angel2014
addikt
válasz Shingen #118656 üzenetére
Már 100x mondtam már és ahelyett velem töketlenkedsz ,és csak a negyedét fogadtad volna meg lehet felszedtél volna egy kis izmot...
Mitől nőhet az izom?
Fehérje
Aminó
Víz..ez lehet természetes , de lehet koksz is pl : nerobol ,naposim stb... de lehet kreatin is.
Szénhidrát
és olaj ..ide sorolható pl: szinthol..vagy az olajos kokszok Tesztoszteron-propionát
ezek képesek az izom sejteket többszörösére növelni...
Na most vegyük wood esetét aki keményen edz egy izomcsoportra...edzés előtt és közben nem fogyaszt aminót, nem iszik gyorsan szívódó fehérjét edzés után és a fehérje ivás után fél órával nem fogyaszt egy kis szénhidrátot, ami segítené a fehérje beépülését, amellett nem fogyaszt 3-4 liter vizet naponta, nem táplálkozik megfelelően és esténként nem iszik kazeines fehérjét ...akkor kérdezem én hogy szerinted van esély olyan izmot felszedni ami meg is marad?
-
kolosanyi
veterán
-
kolosanyi
veterán
válasz Shingen #118658 üzenetére
Te is meg tudod ám venni.
(#118659) dybo
Valahol az endo és a mezo között vagyok, ráadásul szeretek zabálni.
Ha nagyon sok aerob edzést csinálok és kordában tartom a kajálásom, akkor tudok szálkásodni. Tavalyelőtt nyáron 107 kilósan elég jól néztem ki, de akkor a 2-2,5 órás kondiparkos edzés volt az alap, illetve majdnem minden nap bringáztam 50 km-t. Amint leálltam a mennyiségi munkával meg elkezdtem a poweres edzésterv mellé zabálni, felszedtem egy laza 15 kilót.Nekem az válik be, ha minden megevett falatot feltöltök a Myfitnesspalbe és kurva sokat mozgok. Mostanában térek vissza erre.
-
Shingen
addikt
válasz aelod #118512 üzenetére
Warmup-ról apropó van valakinek személyes tapasztalata?
Most vettem, ma használtam lábazásnál, nem atta vhogy.
Hiába kentem be fél ótával edzés előtt meg masszíroztam be jól a bőrbe, amit írnak róla, hogy ha elkezded a munkasorozatokat égni fog belül az izület.
Hát én semmit ilyet nem tapasztaltam, pedig szőlőmagnyit ír az izületre én legalább mogyorónyit tettem és semmi.
Még a nicflextől is jobban égek, bár ugye elvileg az a bőrön okoz vérbőséget a warm up meg az izületbe kéne.風林火山
-
Shingen
addikt
Ki van Superbodyn?
風林火山
-
kolosanyi
veterán
Kiszámoltam, hogy egy szelet sütiben, amit most megettem (vidéken vagyok anyóséknál) van 135 kcal, 20 g cukor, 15 g zsír és 2 g fehérje. Jó ez a magyar konyha.
-
kolosanyi
veterán
Futnivótam, 10 km vót, atta.
-
Woodslave
félisten
válasz kolosanyi #118646 üzenetére
Nem keresek vissza az Omarisafos posztra. Most néztem 33ezer dollart gyűjtött... Meg is van a preworkout cucca. 5gr kreatin 200mg koffein 6 gr citrullin 4 beta alanin
Amugy voltam kis mell csak laza durranás kar meg csuklya. 86.4kg azt mondták többnek gondoltak szóval dagadt vagyok
[ Szerkesztve ]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
-
kk831228
addikt
válasz kolosanyi #118632 üzenetére
Vótam én is Pláza Fitness - be tegnap este 8-10-ig átérzem a problémádat.. A másik meg az, hogy elve kötsögök, divatboozik stb. járnak... Alapból idegesítő mindenki, pedig meg se szólalnak, de néznek stb. annyi elég... Mondjuk a végére már leszartam... Legközelebb veszek fel valami piros félmagasszárú cipőt...
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Angel2014 #118639 üzenetére
csináljon labat aztán induljon atletikkben vagy ilyesmi
vegen meg a buziknal is tobb kategoria lesz attol fugg ki mennyire booziqe.
vagyos a fittman mar van is de azt nem vagom h miert nincs akkor nezoi kategoria isvagy olyan h utcáról behívunk vkit random kategoria
[ Szerkesztve ]
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
kolosanyi
veterán
válasz Alpachino #118633 üzenetére
De akkor legalább edzenének normálisan, nem csak rontanák a levegőt a cuccok szétpakolásával.
(#118635) aliquis
Én úriember vagyok. Egy darabig.(#118636) rwin5
Ezekszerint te is mentél buliba, máskülönben hogy láttad volna őket?(#118638) Woodslave
Nagyon hardcore. Fél éve még egyet is értettem volna, de a sérülés kiújulása óta másképp gondolom. -
Woodslave
félisten
If you haven't yet reached "3-4-5 status" – a 300 pound bench, 400 squat, and 500 deadlift – you'll be better served with whole body workouts. That means using exercises for both upper and lower body every workout..
-
-
Woodslave
félisten
én is vótam. Annyira nem atta. Nagyon közel volt a szerdai felsőtest, meg a tegnapi nap is kivett rendesen, ráadásul a szokásoshoz képest kevesebb ch ment (súlyom majd 2 kilóval kevesebb volt mint a tegnapi csúcs )
Amúgy qrvára durrantam, különösen a hátam.. A mellemnek elég volt 3 sorozat extra súlyos tolódzkodás, aztán még próbáltam pár fekvőt megcsinálni de 5 után nem tudtam többet. Ilyenkor merül fel miafaxnak kéne még 5 gyakorlat? De biztos én vagyok nulla..
Az OHP-n vettem észre hogy nem regenerálódtam. 66kg 5x meg még egy pushpress, múltkor 65-be 7 ment, karra már nem volt időm, lehet holnap elmegyek még kinyírom
-
kolosanyi
veterán
Lábvótnematta. Megint rohadt nagy tömeg volt így a péntek esti buli előtt. Egyre több ilyen kis divathomár van a Cutlerben, ennek teremváltás lesz a vége, nem lehet tőlük normálisan edzeni.
-
Angel2014
addikt
válasz God Vazzeg #118628 üzenetére
Dehogy én vida versenyzője...holnap indítja...nem tudok róla semmit de megkérdem mindjárt.
-
rwin5
őstag
az olajspray-be szó szerint sima olajat töltünk és ennyi? vagy ez speckó? Mert most beütöttem gugliba de nem találtam konkrétan csak grillhez, vagy más a neve?
-
Angel2014
addikt
válasz God Vazzeg #118615 üzenetére
-
God Vazzeg
veterán
Wellness kategória kívánalmak:
"- A Bikini Fitness kategóriánál magasabb testzsír százalék a kívánalom,
az alsótest izomzata a hangsúlyos (combizom, farizom)"
Ezt tudom hozni, jó nagy pitsám van"- 2. kör a TOP 6 versenyző számára: egyéni bevonulás + negyed fordulatok "
Nálam egyénibben senki se tud bevonulni, negyed fordulat még autóval is megyen, no problem -
Ijk
nagyúr
-
Ijk
nagyúr
válasz God Vazzeg #118620 üzenetére
Ott voltam múltkor. Sajnos nem én voltam a legizmosabb.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Ijk
nagyúr
válasz God Vazzeg #118612 üzenetére
És ott mit kell csinálni, áztatni a seggetek a pezsgőfürdőben? Akkor én is indulok.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
kk831228
addikt
válasz God Vazzeg #118615 üzenetére
Ha koncsitawurszt, akkor ott leszek az első sorba...
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
aelod
veterán
-
Radnix
senior tag
Az milyen? 10 perc jacuzzi aztán 10 perc szauna? Aztán pózolás fürdőköntösben, sört kortyolgatva?
-
rwin5
őstag
tényleg van ilyen vagy csak vicc? én már nem lepődnék meg
[ Szerkesztve ]
-
God Vazzeg
veterán
Holnap indulok superbodyn wellness kategóriában, gyertek szurkolni
-
kolosanyi
veterán
Kitöltöttem ezt: link. Aszongya 63%-ban vagyok endomorf és 38%-ban mezomorf. Ez mondjuk nem tudom hogy jön ki, de tessék, nem kamuzok:
Az oldal a Shortcut to Shred edzéstervet ajánlotta nekem. Állítólag ha ezt követem, 6 hét alatt ki leszek t*szva. Valahogy nem igazán hiszek az állításnak, nyilván neki se kezdek ilyen állatságnak. A koncepció szerint annyit kéne mozognom, amennyit csak fizikailag lehetséges, a sorozatok közötti pihenőidőt nem pihenéssel, hanem ugrókötelezéssel vagy bármi más hasonló mozgással töltsek. De persze mellette azért ne dolgozzak kis súlyokkal, háhogyne. Mondjuk egy hétfő esti 6 órás időpontban, amikor szarásig tele van a terem, álljak neki köredzéseset játszani, illetve nyomjak fekve az 1RM 65-75%-ával úgy, hogy közben nem pihenek, hanem ugrókötelezek. Egész hihetően hangzik.
-
kolosanyi
veterán
The Best Damn Workout Plan For Natural Lifters
Here's what you need to know...
1) The number one mistake by natural lifters is doing too much volume. You need to trigger protein synthesis and then stop training.
2) Frequency is also super important. Hitting a muscle three times per week is the optimal frequency for natties.
3) The key to growth is to have a big disparity between protein synthesis and protein breakdown. The more volume you use, the more you break down protein.
4) The best split for the natural is the push/pull split. It's both physically and psychologically beneficial.
Király, most megtudom a nagy titkot, a naturál testépítés szent grálját, hú de izgatott vagyok.
Lejjebb:
1 – Heavy Double Rest/Pause
Pick a weight you can do around 4-6 reps with.
Do your 4-6 hard reps, rest 10-15 seconds, do another 2-3 reps, rest 10-15 seconds, and then try to get an additional 1-2 reps.
Always use the same weight. You only do one set of this special technique/method.2 – Maximum mTor Activation
Here the key is how you perform each rep. Accentuating the eccentric (negative) and loaded stretching are the contraction types that increase mTor activation the most. So with this method you'll do as follows:
Lower the weight over a 5-second count while tensing/flexing the target muscle as hard as possible at all times.
Hold the full stretch position for 2 seconds per rep.
Do 6-8 reps like this, and on the last rep hold the stretch position for as long as you can tolerate. Again, you only do one set of this special technique/method.3 – 6-8-10 Drop Set
Start the set with a weight you can lift for 6 reps.
Drop the weight down immediately by 25-40% (depending on the exercise) and do 8 reps with that new weight.
Drop another 25-40% and perform 10 more reps.
Rest as little as possible between the parts of the drop set. Only perform one set of this special technique/method.Tehát naturál testépítő végezzen push/pull bontásban edzést erőltetett ismétlésekkel, rest/pause módszerrel, vetkőzősorozatokkal, lassú negatívokkal. Értem.
Ja, és persze a szerző: [link]
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Nintendo Switch 2
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Hegesztés topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Az Office-t is elengedi a terméktámogatás nélküli Windows 10-en a Microsoft
- Apple notebookok
- További aktív témák...
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (41)
- DJI Mini 3 Fly More Combo drón szett - újszerű, garanciával
- Nike Air Huarache "42.5" de inkább kisebb
- DJI Mini 3 pro drón táska (Skyreat), ND Filter
- Braun Series 9 Pro+ 9577cc - PowerCase mobil töltő, 6 az 1-ben SmartCare tisztító- és töltőegységgel