- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
- Az ausztrálok kitartanak a közösségi média életkori korlátozása mellett
- Vámnyomás alatt India, teljes piacot akar az USA az Amazonnak
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- Megnyugtatta a Netflix a befektetőket, a vámoktól sem tartanak
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Synology routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Rendszergazda topic
- Hálózati / IP kamera
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
-
IT café
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszwells
aktív tag
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy hogy tudnám egyik facebook oldalamat törölni, úgy, hogy csak én vagyok "Facebook-szintű hozzáféréssel rendelkezők"-ben de itt nincs meg a teljes jogosultságom? És hozzáadni, se törölni nem tudom innen magam!
-
dani980
csendes tag
Sziasztok!
Nem igazán használom ezt az oldalt de segítségre lenne szükségem!
Visszakerestem az oldalon az általad említett
Instás összekapcsolás miatt ki vagy tiltva.. régebbi témát,
de nem találtam rá érdemben választ.
Esetleg valaki tud segíteni benne hogy hogyan oldjam meg a problémát?Meroly által említett probléma áll fent nálam is:
Mind az üzleti és mind a magán fiókom tiltották.
Nem csináltam semmi szabály ellenest, ma már az SMS jóváhagyó kód megjött délelőtt, délután próbáltam akkor nekem ismét nem jön meg ismételten a kód, és nem is történik semmi.
Van esély rá hogy valahogy visszakapjam a fiókomat?Köszönettel,
Bence -
Melorin
addikt
Sziasztok!
Ki lehet valahogy kapcsolni a hírfolyamon lévő random oldalak, emberek bejegyzéseit? Én csak az ismerőseim és a csoportjaim posztjait szeretzném látni, de amennyi fost kapot egy ideje, az már kezd az idegeimre menni. Rengeteg meme, "vicces" videó, kamu hír, film fanok csoportja, stb amiből áll a hírfolyam... -
meroly
veterán
Sziasztok!
Segitseget szeretnek kérni.
Mind az üzleti és mind a magán fiokom tiltottak.
Nem csináltam semmi szabály ellenest, ma már az SMS jóváhagyó kód megjött de nem történik semmi.
[kép]Mit javasoltok hogy lehetne megoldani?
köszönöm előre is
-
Livius
őstag
Sziasztok!
A facebookon hirdetek egy-két cuccot, és egy népszerű telefonos hirdetésemre, amikor felrakom, özönlenek a megvételi szándékok robot accountoktól, vagy csalóktól, akik előreutalással GLS-vel vagy DPD-vel szeretnék házhozszállíttatni, és küldik a kamu linkeket a szállításhoz, hogy már ők intézik és adjak én e-mail címet ehhez.
A kérdésem az lenne, hogy ezeket az accountokat, hogyan lehetne sikeresen jelenteni? Volt hogy próbáltam jelenteni a felhasználót, hogy hamis fiók, de a facebook mindig megállapította eddig, hogy nem az és minden rendben velük.
-
-
classic B
senior tag
-
classic B
senior tag
Az igazolványról elég a kép és a név. A szem. ig. számot ki lehet takarni. Tehát ha rendes adatokkal regisztráltál, akkor semmi újat nem fog megtudni rólad a meta. Az igazolványod is biztonságban marad, csak azért kell, hogy hitelesítsd magad. Tudjuk, hogy nagyon sok kamu fiók van...
-
válasz
kidnou #33633 üzenetére
Eddig egyedül használtam a gépet, ami változni fog most egy ideig és nem szeretném, ha a facebook skippelné a fiókomat. A személyimet pedig semmiképpen nem fogom befotózni egy olyan cégnek, amelyiktől lazán kiszivárog félmilliárd felhasználó adata. Emiatt érdeklődtem.
Köszönöm szépen!
-
Arra van működő megoldás, hogy két felhasználó használja a saját fiókját egy gépen? A meta nem fogja kilőni őket?
-
embe
nagyúr
Sziasztok!
Nem Messenger - de legalább Facebook. Marketplace egészpontosan.
Hátha tudtok segíteni!
Tegnap óta ez fogad a MP bejelntkezésnél:
Természetesen semmi tiltott dolgot nem csináltam, nem csaltam nem loptam.
Viszont jó pár csaló retket elhajtottam a ....ba.
Természetesen a súgóközpont egy nagy nulla. Kommunikálni nem lehet senkivel, a szokásos "ez van" helyzet van.Van ötletetek hogy hol lehet esetleg "reklamálni"?
-
Ezt a beállítást az asztali verzóban megtaláltátok?
-
lanw
aktív tag
Sziasztok,
Valaki találkozott mostanában azzal,hogy hiába van az active status bekapcsolva,mindenki offline módban lát? Androidon,iOS-en,és PC-n is ugyan ez a helyzet. Ez valami messenger rendellenesség?
-
pubos
tag
Sziasztok.Visszaolvastam valamennyit nem lesz egyedi a problémám úgy látszik.Pár napja feltörték a fiókomat Vietnám közeléből legalábbis azt az üzenetet kaptam majd hogy jelszavam megváltoztatták stb.Nem valami jó a szemem már sajna szemüveg nélkül csak annyit mertem csinálni hogy ráléptem nem én voltam szövegre.Gondoltam ha hazaérek gépen megcsinálom.Na mire hazaértem már nem tudtam gépen belépni jelszó emailcim de még a születési dátum is meg volt változtatva.Tettem bejelentést hogy valószínűleg feltörték van e valami segítség. Hát tegnap jött hogy zárolták adjak meg pár adatot.Hát itt jött ki hogy a születési dátum már nem az volt amit én is beírtam. Na mondom ennek lőttek csinálok másikat.Tegnap reggel gyorsba megtörtént jól is működött egész estig mikor már egy csomóan visszaigazoltak kidobott és azóta nem tudtam belépni.Na ekkor jött hogy akkor gépről telorol törlés formázás víruselenörzés. Elkurtultam vele egy csomó időt.Mindegy megcsináltam másik email fiók másik faceoldal és minden fasza.Reggel ota faszán működött most estére ugyan az mint tegnap!
Telon még be tudok lépni gépen már nem több gépen is probáltam más más böngészövel mégse engedi.Valakinek ötlet?
-
Alusky
senior tag
Már megint mi az anyámot fejlesztenek a telefonos appon, hogy a keresésre a posztok négyzetekben jelennek meg és nem listában. És ugyanarra a keresőszó + utolsó megjelenítése opciót bepipálva eddig jó volt, most meg kilistáz 3 darab 2020-2021 posztot és találatok vége.
Áh, mindegy is. -
flash-
veterán
a Facebook android app egyszercsak kidobta az asszonyt.
a munkamenet lejárt.
vagy másik keszulekre kuld valami kodot(de mire?)
vagy whatsupp(nem küldott semmit azon se) vagy hitelesito.(az meg nincs)
na ilyenkor mi a helyzet ? mi okozhatta?mit tegyunk? -
G@ben
addikt
Meg lehet akadályozni valahogyan, hogy akár gépen, akár telefonon ha átmegyek másik lapra, másik appra, akkor a facebookra visszatérve ne frissítse automatikusan az oldalt? Marha zavaró, hogy el akarok olvasni valamit, de kicsit később szeretném és amikor újra odalépek, frissít és eltűnik, amit látni akartam.
-
8nemesis8
veterán
Én töltöttem fel képet, több is eltelt, mint 24 óra, de végül lett egy kezdés gomb, amivel végigvihettem a visszaengedéshez szükséges procedúrát.
Amit viszont oltári baromságnak gondolok, hogy ki volt írva, hogy használjak korábbi eszközt, megtettem ipaden a belépést, régi telefonon, régebbi gépen, tehát összesen 2 újon és 3 régebbin és mégsem ismerte fel őket... Vagy lehet itt is kellett feldolgozási idő és azért kaptam a lehetőséget?zsiga68: Köszönöm!
-
-
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Továbbra is fennáll az a problémám, hogy nem tudok a windowsos asztali kliensen keresztül belépni a Messengerbe amennyiben a Facebook accountomat felfüggesztem.
Viszont webes felületen működik a belépés.
Nem lokális probléma, mert más nem felfüggesztett accounttal betudok lépni a windowsos asztali kliensen keresztül.
A probléma: megadom a mail címemet, majd a jelszavamat, utána pedig az SMS -ben kapott kódot a kétfaktoros hitelesítés miatt:
Van esetleg valamilyen támogatási support vonal/cím ez esetben?
A support@fb.com -ot már próbáltam, sosem jött vissza válasz róla...Köszi a választ.
-
zsiga68
őstag
Ezeket a lépéseket is meg lehet próbállni fiók visszaszerzéséhez: [link]
Nem árt személyit odakészíteni, pláne zárolás esetén. -
8nemesis8
veterán
Sziasztok!
Tegnap kaptam egy ilyen emailt:
Úgy tűnik, valaki hozzáférhetett Facebook-fiókodhoz. A fiók biztonságossá tételéhez válaszolnod kell néhány kérdésre, valamint meg kell változtatnod a jelszavadat, amikor legközelebb bejelentkezel a Facebookra.
Védelmed érdekében addig nem lát senki a Facebookon, amíg a fiókodat biztonságossá nem tetted.Nah azóta sem telefonról, sem számítógépről nem enged be akármit csináltam ennyit ír ki!
Mindent próbáltam, belépni/jelszót módosítani, de belépés után, kétfaktoros autentikáció miatt SMS kódot megadva is ez a kép fogad!
Mit lehet tenni?
ui.: Vajon ki szórakozik velem? -
Kreash
aktív tag
Sziasztok.
Messengerrel lenne olyan problémám ,hogy a beszélgetéseknél az infó gombra kattintva nincsen médiatartalom opció, nem tudom visszanézni a képeket.
Pár hetet visszanézve, visszatekerve még oké, megkeresem a képet a beszélgetésben, de évekkel ezelőtti képet nagyon macerás megkeresni így.
Kb 2 éve nincs már ilyen opcióm, azóta már telefoncsere is volt, messenger is sokszor volt frissítve,android verzió is más ,de semmi változás ilyen szempontból.
Valakinek valami ötlet ???! 🙄🤷
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Politika
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Bundle topik
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ford topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NBA és kosárlabda topic
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- Asus Tuf Gamer PC. AMD Ryzen 5 3600/GTX 1080 Ti 11 Gb/16 Gb DDR4/500 Gb M2
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- 230 WATTOS GIGABYTE AORUS 15P KD TÖLTŐT KERESEK!
- ASRock B550M-ITX/ac
- Huawei AF23 4G USB modem / stick megosztó 300 Mbps WiFi router - Új, dobozos, hibátlan
- Shin Megami Tensei V dobozos Nintendo Switch játék - Új, bontatlan, fóliás
- Garmin nüvi 55LM GPS navigáció - Közép-Európa 22 országa térkép élettartam frissítéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 6 - Silver Shadow - Használt, szép állapot
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest