Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Jelszókezelők
- Mozilla Firefox
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Vivaldi (böngésző)
- PHP programozás
-
IT café
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
válasz viperabácsi #33198 üzenetére
Ha a másikfél vevő rá, nála még megvan a teljes beszélgetés. Ha a másik fél megtenné, ő csinálhat egy adatlekérést, és csak a megfelelő fájlokat elküldheti (de vissza nem hozható az élő felületre, csak backup). Ha Adott emberkénél volt adatlekérés, és még megvan, akkor abban benne vannak (ha mindent vagy specifikusan üzeneteket kért), szóval csak az onnantól törléség való üzik tűntek el.
(és ez nagyon facebook felület alapú, lehet hogy "csak messengert használva" 1-2 dolog más)// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
krizmo_
Topikgazda
válasz viperabácsi #33195 üzenetére
Üdv,
A törléssel végleg eltávolította az üzeneteket, ilyen esetben nem lehet visszaállítani.
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Messenger -be próbálnék meg bejelentkezni a Windowsos kliensen keresztül, de az e-mail/jelszó páros és a kétfaktoros hitelesítés után csak ennyit kapok:
Találkozott már valaki ilyennel?
(A facebook profilom inaktiválva van évek óta.)Ez egy .50-es rombolópuska, elég szép visszarúgással.
-
viperabácsi
addikt
Hi ! Ismerősöm véletlen rábökött a chat törlése gombra messengerben , és törölte az összes chat-jét. Vissza lehet ezt valahogy állítani ?
Üdv ImreAz Űr veszélyes hely , főleg , ha a két füled között van !
-
Atish19
őstag
Sziasztok! Az miért lehet, hogy a főoldalon a hírfolyamból szinte teljesen eltűntek az ismerőseim posztjai? Szinte csak 3 dologból áll a hírfolyamom: Csoportokban megjelent posztok, Reklámok, ''Neked javasolt'' ez utóbbi most kezdett el rámömleni elég masszív mértékben.
Ha asztali böngészőben bal oldalon a ''Hírfolyamok-ra'' kattintok és ott kiválasztom az ismerősöket akkor már látom is szépen a posztjaikat. A beállításaim már többször átnéztem tüzetesen és nem találok erre semmi opciót. Egyébként ez nagyjából már 1 éve tart. Ha valakinek lenne tippje hálás lennék. -
NeoPampalini
senior tag
Másnál nem dobta fel ma azt a facebook, hogy eltávolította a ma megosztott tartalmamat (valami 4 megosztásról magyarázott, de persze konkrétan sehol semmit nem lehet megnézni), holott nem is csináltam ma semmit, talán csak néhány messenger üzenetre nyomtam reakciót? Egyre jobb lesz...
-
8th
addikt
csak annak kell fizetni, aki hirdetés nélkül szeretné használni?
Kivéve ha a felhasználóra ömlesztett reklámtengerrel szándékosan használhatatlanná teszik idővel az egész platformot rákényszerítve ezzel a felhasználót, hogy előfizessen ha akar ha nem. Egyértelműen ez az irányvonal.
Neked a világon semmi sem fog változni.
Legyen igazad. De térjünk vissza erre mondjuk öt év múlva.
-
qltsar
veterán
Sziasztok!
Egy érdekes hibába futottam bele Androidon (S23+ / A13), eddig működött nagyjából normálisan az az opció, hogy külső böngészőbe (Firefox) nyitotta a linkeket az alkalmazás, azonban miután jelszót cseréltem (Desktopon), kilőttem az összes azon kívüli sessiont, kijelentkeztetett ugye mindenhonnét ahol be voltam jelentkezve, így a telefonomról is.Bejelentkezés után már egyből a "saját" böngészőjébe nyitja meg a dolgokat. Próbáltam cache törlést, teljes adat törlést, újratelepítést - most éppen a beta joinra várok, hátha ott működik ez - de akár hogyan kapcsolgatom az opciót az alkalmazás beállításaiban, nem nyitja meg külső böngészőben a linkeket.
Ami fura, hogy van egy oldalam, ahol admin vagyok, ha itt beállítom ezt a lehetőséget, akkor működik addig, amíg vissza nem váltok a saját profilomra, ahol megint az integrált böngészőbe nyitja a dolgokat, majd, ha visszaváltok az oldal profiljára, akkor már az is belső böngészőbe nyit, úgy, hogy a beállítás alapján a külsőbe kellene nyitnia.
Egy időben FB kivette ezt az opciót, aztán nem is figyeltem, de visszajött, valahonnét még elő tudom túrni azt a régi apk-t, de nem szívesen nyüglődnék ezzel.
Van esetleg ötletetetek, hogy mi lehet a gond, esetleg más is tapasztal mostanában ilyet?
Köszönöm !
-
törölt tag
válasz ledgeri #33183 üzenetére
Fel sorolhatnék neked ezer+1 appot amit letöltök a "bótból" és fizetni sem kell érte. Teljesen ingyenes szolgáltatások. Ha fizetsz is valahol legfeljebb a reklámok megjelenítésével, de sok alkalmazásban még olyant sem láttam, vagy adat gyűjtést. Nem jó a példád.
"Az átment neked, hogy most a személyre szabott hirdetéses, ingyen változatot használod"
Szerintem tévedsz, mert az EU szabályai alapján kikapcsolhatom a célzott követést, és csak hirdetést jeleníthetnek meg. Legfeljebb akkor van ez a személyre szabott, ha beleegyeztél.És igen átment, fizessek is valamiért ami eddig ingyen volt (/ adataiddal fizettél most meg még pénzzel is.)
Hülyének nézik az embereket?[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz #33802016 #33174 üzenetére
Az átment neked, hogy most a személyre szabott hirdetéses, ingyen változatot használod és csak annak kell fizetni, aki hirdetés nélkül szeretné használni? Neked a világon semmi sem fog változni.
Kivéve, ha elkezdik zargatni a reklámblokkolót használó felhasználókat...
-
ledgeri
nagyúr
válasz #33802016 #33182 üzenetére
... nem tudom, hogy mit fordítunk hova, de ha én nem veszek meg valamit a bótbó akkor a google és apple bolt nem kap pénz. Ha veszek valamit akkor igen. Ennyit arról hogy "máshol nem fizetek".
Az meg mindegy, hogy nem-boltban is elérhetőek az appok, mert a facebooké vagy onnan rippelt, vagy mókolt.// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
törölt tag
válasz ledgeri #33180 üzenetére
Fordítsuk meg, máshol sem fizetsz azért mert appot használsz. Miért az Fbnek kellene ezért fizetni? Hogy is mondják ez, diszkrimináció. A Google és az Alma egyébként sem ugyan annyit kér valószínüleg. Lehetnek külön megállapodásaik is. Ez csak a felhasználó hülyének nézése, semmi más.
[ Szerkesztve ]
-
ledgeri
nagyúr
válasz #33802016 #33176 üzenetére
Mondod te, a felhasználó, arra fel, hogy ő azt mondja, hogy a tied...
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
tylerddd
veterán
Üdv! Adott egy Messenger csoport, kb. 20 fővel. Új tagokat bárki hozzáadhat, de én hagyom jóvá. Van, akit bevettek, jóváhagytam, de az illető erről semmi értesítést nem kap. Most megjelöltem egy hozzászólásban, hátha. Hogy/mit érdemes ilyenkor csinálni, hogy jelezzen neki a Messenger?! Köszi!
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
ledgeri
nagyúr
-
törölt tag
válasz Polarstar #33173 üzenetére
Ehhez mit szóltok?
Jön a fizetős Facebook és nagyon drága lesz
A The Wall Street Journal szerint a platform ingyenes maradna azoknak, akik elfogadják a személyre szabott hirdetéseket. Akik viszont nem, azok éves szinten 60–100 ezer forintos, vagy még ennél is komolyabb számlára számíthatnak.
Az összeg nagysága több dologtól is függ majd - és természetesen ezek még előzetes kalkulációk -, hogy egy felhasználó asztali számítógépén futó Facebook vagy Instagram hirdetésmentes változatáért nagyjából havi tíz eurót (3900 forintot) számláznának, a felhasználóhoz kapcsolódó minden további fiókért pedig körülbelül 6 eurót (2300 forintot) kérnének. A mobil eszközökön viszont durván 13 eurót (5000 forintot) kérnének havonta egy fiókért, mivel figyelembe vennék az Apple és Google alkalmazásboltjai által felszámított jutalékot is.
Így tehát, ha valaki Facebook és Instagram fiókkal is rendelkezik és azokat asztali és mobileszközön is használja annak bizony nagyon mélyen a zsebébe kell nyúlnia, ha nem akarja a cég hirdetéseit nézegetni a tartalmak helyett.
Ebben az esetben, ha nem számítjuk a lehetséges kedvezményeket, akciókat, a két fiókért és a két felületen történő megjelenítésért már bőven 100 000 felett lesz az évi fizetendő számlája.
Mi az, hogy a mobil eszközökön? Attól függ hol használod? Nevetséges
A WSJ cikke szerint a médiavállalat közben már fel is vette a kapcsolatot az európai szabályozó szervekkel, hogy az elkövetkező hónapok során bevezethesse az európai uniós felhasználók számára a hirdetésmentes csomagot, amit SNA (subscription no ads) néven emleget.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Ez a baj ezzel a céggel. A játékszabályokat ők alakítják ahogy akarják. Te meg tippelgess mit csinálhatsz sok esetben.
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
falabu88
aktív tag
Komolyan kabaré, ma meg 1 hétre tiltottak.. Gyakorlatilag 2 hét alatt 3 napot tudom/tudtam használni a messengert. A Támogatási üzenetmappában minden eddigi figyelmeztetésnél az szerepel, hogy felülvizsgálták az adott üzenetet, és megfelelt mindennek, így újra elérhető.. Ez alapján milyen alapon kapom a skálázódott büntetést?
Valaki ha tud valami emailt vagy bármit ahova lehet írni ezeknek a nyomorultaknak azért iszonyat hálás lennék.. Az abuse@fb.com-ra írtam egy mailt, de ha jól sejtem az nem erre van, kitudja válaszolnak-e egyáltalán. Az a baj semmi hivatkozási szám nincs a figyelmeztetéseknél, így felülvizsgálatot sem tudok kérni. A mai tiltás oka még fent sincs, pedig több mint 1 órája történt... -
nagyúr
Sziasztok! Van egy új ismerősöm, akinek ha szeretnék üzenetet írni Messenger-en, ezt látom a beviteli mező helyén:
Ugyanakkor a webes felületről viszont gond nélkül tudok neki üzenetet küldeni...
Mi a fene lehet ennek az oka, járt már így valaki? -
pinnacle
nagyúr
válasz zsiga68 #33163 üzenetére
Köszi zsiga68, kidnou! Biztos az admin törölte, csak nem vallja be. Panaszt tettem a Facebooknál, hogy csoportunkból hozzászólások tűntek el, mellékeltem adminunk értetetlenkedését is. Facebook egyáltalán válaszol a panaszokra? Jópofa lenne, ha megírná, az admin törölte.
-
Misi_D
tag
Sziasztok!
Video download témában kérnék segítséget. Zárt csoportból, a csoportba feltöltött videót szeretnék letölteni. Ebbe az issue-ba több chrome extension-nek és webes csodaoldalnak beletört a bicskája, nem látják a videót az oldalon... Van erre működő megoldás?
Ami nekem jelenleg kellett, azt OSB-vel rögzítettem, de lesz még néhány ilyen, s inkább "céleszközt" használnék, aminél nem kell feltétlenül végignézni a videót a rögzítéshez...
(Elnézést, ha triviális, kerestem a video szóra a 33000 hsz fölötti blokkban, nem találtam.)Köszi!
Ha nem tetszik, ahogy vezetek, akkor tünés a járdáról!
-
kidnou
őstag
válasz pinnacle #33162 üzenetére
Teljesen mindegy, hogy az admin vagy a hozzászóló törli, a jelzett szám nem változik. Hozzászólás törlését nem lehet visszavonni. Elrejtésre régebben volt lehetőség adminként, most már nincs, legalábbis nálunk. De mint tudjuk nem mindenkinek egyforma az admin felület, FB állandóan változtat de nem mindenkinek egyszerre
-
pinnacle
nagyúr
-
pinnacle
nagyúr
Sziasztok! Azt, hogy lehet beállítani, látszódik 8 hozzászólás van, de rákattintva semmi nem jelenik meg, senkinek sem. Gondolom az admin csinálta csak nem tudom, hogy, mert hozzászólás törlésénél, gondolom nem látszódik, hogy volt.
-
Fruityloops
tag
válasz Dilikutya #33151 üzenetére
Igen ugyanúgy facebook normál appban is ezt csinálja, nem csak a facebook lite-ban, úgy sz@r ahogy van az egész. Nem igaz senki nem képes ilyen alapvető dolgot jelenteni facebooknak vagy a facebook vezetősége alkalmazottjai ezt nem veszik észre?! (persze chrome alatt-szintén telefon-látszik a hozzászólás ha valaki hozzászólt).
[ Szerkesztve ]
-
Fruityloops
tag
válasz classic B #33150 üzenetére
Hát ez fantasztikus...hogy szakadnának meg. Egy ilyen alapvető és égbekiáltó hibát a felhasználók nem jeleznek a facebook felé? Senkit nem érdekel? Itt mindenki vak? Hogy jön egy hozzászólása, és nincs ott amikor rámegy? A facebook vezetősége vagy alkalmazottjai sem veszik észre, hogy gond van de nem kicsi a hozzászólásoknál? A facebook app a normál is amúgy ezt csinálja, persze chrome (szintén telefon) alatt látszik aki hozzászólt.
[ Szerkesztve ]
-
ledgeri
nagyúr
válasz Newyorker #33155 üzenetére
Gondolom a MÁR arra vonatkozik, hogy új, de kérdés, hogy a további infó mit mond?
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
RoryBreaker
aktív tag
Sziasztok.
galaxy a54 5g mobilomon miért nem küld a facebook értesítéseket?
Már szét visz, mindent megpróbáltam amit a neten írnak (cache törtélse, újratelepítés, beállításokat átnéztem (mindet))
Mi a fene baja lehet még? (Mondjuk az előző telefonomon sem küldött értestéseket ez a szar....)Van valakinek valami ötlete?
Köszi!Rog Strix B-760i Gaming Wifi, 32 GB DDR5@6000, i5-13500, Asus RTX 4060 OC Dual, 1TB Samsung 980 Pro, Be Quiet Pure Power 1000W Gold 80+, Noctua NH-12UA + Noctua házventik, Asus AP201 Mesh ház
-
Newyorker
addikt
Sziasztok!
Ez mindenkire vonatkozik?
★ 🎮 ★ PS4 PSN ID.: HUN_Zoocsemege ---> ONLINE BFV
-
falabu88
aktív tag
Sziasztok! Közösségi alapelv megsértése miatti messenger (3napos) tiltást meg lehet valahogy fellebbezni, vagy mindenképp be kell nyelni? Már a második a héten, az első 1 napos volt.. E-cigis csoport chatjében írtam pár dolgot, de kb ezért tuti nem kéne tiltaniuk (kb annyit, hogy bejelentkezve azért drágább a francia oldal, mert a magyar áfával számol elvileg utána , ma meg, hogy 30% kedvezménykupon van az adott oldalon). Komolyan nevetséges..
A támogatási üzenetmappában már "elnézést kérünk a tévedésért" olvasható az előzőre..
-
mzso
veterán
Akkor lehet, hogy jobb kérdés, hogy van-e lájtosabb alternatívája a hivatalos ganéjnak?
Windowson legalább van caprine, bár manapság már nem olyan jól karban tartott. Vicces módon a az eredeti Windowsos Facebook messenger még mindig többet tudott az új bloatware messengernél...
Kicsit ironikus, hogy az utóbbi időben kikupálták a google messengerét, úgyhogy már sokkal jobb mint a Facebook, csak már a kutya sem használja.
-
pilipi
aktív tag
A kérdés persze költői, de ha volt egyetlenegy jól használható, jól működő app akkor miért kellett pont azt megszüntetni?
A normál messengert felraktam képes a nyomorult pár óra alatt 14%-ot fogyasztani az aksiból úgy, hogy nekem sem írt senki és én sem írtam senkinek. -
Dilikutya
félisten
válasz Fruityloops #33149 üzenetére
Én ilyet a sima Facebook app-nál is tapasztalok Android-on. Legendásan szar alkalmazások, nem csak funkcionálisan, de technikailag is. 10 éve van androidos telefonom, azóta használom, folyamatosan volt velük valami gebasz. Most magát menedzseli a frissítéssel, nem kell a Play-ről frissíteni, de régebben mindig elolvastam a hozzászólásokat frissítés előtt, hogy mit javított ki, és mit rontott el. Nos, voltak verziók, amiket inkább kihagytam.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
classic B
senior tag
-
Fruityloops
tag
Sziasztok! Egy elég idegsítő problémáról írnék.
Telefonon használom a facebook lite-ot (gépen is facézok, de most telefonról beszélek).
A telefonra felvan téve a facebook lite, a normál facebook nem tetszik, lassan görget, túl kicsik a betűk a hozzászólásoknál meg agyon van bonyolítva.
A facebook lite tökéletes, lenne...ha nem lenne kb. 2 hete egy olyan probléma vele, hogy írok mondjuk egy hozzászólást egy cikk alá, és értesít, hogy jött rá egy hozzászólás valakitől, rámegyek az értesítő sávra ahol látom jött hozzászólás, kidobja az oldalt meg az én kommentemig, és amit írt az illet az nincs alatta, nem látszik!
Megnéztem chrome bongészőben telefonon, ott meg ott van a hozzászólás ha írtak nekem amikor az értesítéseknél rámegyek, kidobja az oldalt és ott van a kommentem alatt aki válaszolt rá.
A facebook lite meg kb. 2 hete nem mutatja a hozzászólást, ha írt valaki a hozzászólásomra, csak a hozzászólásom látom.Mitől lehet ez..?
-
mzso
veterán
Helló!
Mivel a Messenger Lite ki lett nyírva a nyomorult FB Lite-ot be lehet állítani, hogy csak az üzenetekről küldjön értesítést, de azt rendesen (üzenetenként, kiírva azokat a zárolási képernyőn) mint az előbbi tette? Folyton lemaradok üzenetekről, de a hülyeségekkel meg traktál az app.
-
krizmo_
Topikgazda
-
yrpn
újonc
Sziasztok!
Valaki tapasztalt rajtam kívül hasonlót a vezetékes internettel kapcsolatban (nekem 1000/1000 van)?
Messengeren sima hívás esetén szakadozik a vonal, olyan mint a sima hívásoknál a gyenge térerő (kimaradó szavak, robothang, stb). Ugyanez a jelenség megvan videó hívás esetén is, de ott természetesen a kép is akadozik.
Amint átváltok mobilnetre ezek a jelenségek megszűnnek, minden jól/gördülékenyen megy.[ Szerkesztve ]
-
AssAssynn
őstag
Úgy látom böngészőből megváltoztak a beállítások. Nem tudjátok, hogy hol találom meg azt az új rendszerben, hogy hol, milyen eszközökön van a profil bejelentkezve? Köszönöm.
"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
classic B
senior tag
Alkalmazások, webhelyek és játékok
Lehetőséget ad számodra, hogy a Facebook használatával jelentkezz be és mutass aktivitást külső alkalmazásoknál, webhelyeknél és játékoknál, valamint lehetővé teszi, hogy összekapcsold a más alkalmazásoknál, webhelyeknél és játékoknál meglévő fiókjaidat a Facebookkal. -
G@ben
addikt
Új telefonom lett, fent van a legújabb Facebook és telepítettem a Candy Crush-t is, amiben szeretnék bejelentkezni a Face profilomba, hogy a haladásomat szinkronizálhassam. Sajnos addig sem jutok el, hogy beírjam az emailem, hibát ír a Candy, nem tud kapcsolódni. Arra gondoltam, hogy hátha a Facebookban kell megadni valami engedélyt, hogy külső programon keresztül be tudjak lépni. Tudtok ilyenről?
Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
-
classic B
senior tag
válasz Dilikutya #33129 üzenetére
Mikor régen? Elég régóta vannak javasolt oldalak... Ugyanakkor az új adatvédelmi szabályzat - amit az EU kényszerített rá a Metára - szerint csak az ismerőseid és az általad követett oldalak bejegyzéseit lenne szabad látnod időrendi sorrendben. Úgy emlékszem, hogy ez a módosítás idén
júliusbanaugusztusban lépett hatályba az új felhasználók esetén, míg a régi felhasználóknál ez valamikor ősszel fog megváltozni.[ Szerkesztve ]
-
Dilikutya
félisten
Jól érzékelem, hogy sokkal több a reklám? Az üzenőfal tele van javasolt oldalakkal, nem győzöm eltüntetni őket, régen ilyenek nem voltak, csak a hirdetések. Viszont most már a történetek között is van javasolt.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
ledgeri
nagyúr
válasz nokia123 #33125 üzenetére
Hát csak nem tudom pontosan hogy milyen féle a messenger E2ee-je, így azt, hogy mi nullázza ki a titok kulcsot, ha lehet így írnom...
-
-
nokia123
aktív tag
Sziasztok! A Messengerben eltűnt nekem a kis lakat ami ugye a végpontok közti titkosítás lenne.
-
erzol
őstag
Sziasztok!
Készülék vagxy facebook hiba lehet, hogy utolsó frissítés óta ha megnyitok egy videót bezár az app. Újra telepítés megvolt, de nem változott semmi.
Samsung note 20 ultra az alany. -
NeoPampalini
senior tag
Valamit megint alkottak Cukiék...
Van ugye az a videó beállítás, hogy a hangerő "halk" legyen, azaz mint a youtube-on, a legutoljára használt hangerő legyen mindegyik videón, ne pedig telibe üvöltsön. Ebbe most bele- vagy inkább mellényúltak.
A hírfolyamban ha elindítom a videót, semmi probléma, normális hangerővel indul... egészen addig, amíg nem nyomok rá a "teljes képernyő" ikonra, ami ugye először csak átdob a watch oldalra, és ott megy tovább KICSIBEN a videó.
Na, ennél a váltásnál úgy 0,2 másodpercig TELJES HANGERŐN halálra rémiszt a videó, utána viszont azonnal el is némul. Hát ez tényleg nagyon kellett! Ráadásul csak a harmadik-negyedik hangerő kattintásra méltóztatik kijönni némított állapotából.
Szép munka volt, többet ilyet ne csináljatok!
-
kekedi
senior tag
Sziasztok!
Másnak is bugos a messengeren a videohívás?
Ha nem kapcsolom be a retusálás opciót, akkor a másik fél csak egy zöld képet lát. (én a saját képemet jól látom)Valamint időközönként (10-20 percenként) a saját videóképemet kikapcsolja. (a másik fél nem lát engem)
És kb. A negyedik próbálkozásra sikerül vissza kapcsolni. (amint bekaocsolom, egy pillanatra megjelenik a képem, aztán el is tűnik. Majd kb. negyedjére sikerül)Letöröltem már az alkalmazást, majd vissza, de nem segített.
Ötlet?
-
nagyúr
válasz toto0569 #33116 üzenetére
Plusz ugye azokkal kardoskodsz akik csak lakók. Nem beruházók és nem az építtetők, vagy engedélyező hatóság..
A többit meg úgy sem tudod megváltoztatni.
Nem szedi össze a kutyaszart mert a polgár a mobilját nyomogatja direkt. Ez van.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
toto0569
addikt
Segítség kellene...
Van egy bárki számára látható csoport ahol lakóhelyemmel kapcsolatos viták mennek...
A gazdája letiltott ...(sokat vitáztunk)
Van három profilom más-más néven.
Az eredetit letiltotta.
A második fiókommal betudok menni az oldalára,de van olyan a tagok között aki ott tiltott ,szintén vita során és ez miatt elég hiányosak a párbeszédek,mert nem látom mit ír.
Gondoltam csinálok egy harmadikat,amivel nem szólok hozzá semmihez csak olvasom...
Azzal az oldal elérhetettlen számomra.
Mi lehet a titok?Hogy tudnám nézni,olvasni? -
ledgeri
nagyúr
válasz classic B #33114 üzenetére
Nem bánnám ha nincs nagy különbség a saját törlős megoldáshoz képest!
-
ledgeri
nagyúr
Újabb szép kombó facebook oldalon:
Egyik nap küldök körüziket (törlés miatti elérhetőség megosztás), 60-nál letilt kb egy hétre. Ok... sok volt. Pár hét után kb 150-180-at küldtem el kb 2 nap alatt, és nem igazán szólt... (Ok azzal is rate limites lettem, akkor kiket is hagytam ki?, nézem : )
Kilistáztatom az összes ismerősöm, úgy nyitom meg őket külön lapon, hogy az oldal ne töltsön be. Megvan 300+.
Nézem át: Lap megnyit, betölt. üzenetre katt, ha a végső üzi a körüzenet, akkor lap kilő.
Ezzel lemegy 40 rendben.
40. után az üzenet kisablak csak gurgulászik, így külön rá kell frissíteni a lapra, de akkor már egyből betölt. Előbbi kombóból lement 2* kb 120 rendben. Azután meg az oldal hibával nem tölt be, mondván "misuse", mert túl gyorsan csinálom amit csinálok.
Szóval bekakkant az oldal attól hogy használnám, emiatt másképp használom, ami miatt meg rate-limitet kapok... vicces.
Ha valahol le lenne írva, hogy ebből ennyit, abból annyit lehet, akkor mondanám hogy fair, de ha egyik héten 60 másik héten 180 után történik meg ugyanaz, akkor nehéz keretek között maradni.
Az is poén, hogy ha a profilomra nézek, mint bárki aki láthatja, akkor ír X ismerőst. Ha a hírfolyamról nyitom meg a bal oldali barátlistát, ott meg a fullost, akkor 7-tel kevesebb ember van ott kilistázva.
Hogy a továbbra sem törölhető előnézetes linkeket tartalmazó PM-eket ne is említsem.
Off, de na: a twitter is vicces, mikor rámegyek, hogy törlöm a fiókom, azt elindítom, majd jön egy email, hogy a 2fa-t kikapcsoltam. Szóval csak megjegyzendő, hogy legyen jelszócsere ilyenek törlése előtt, biztos ami biztos!// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Krystal_s
addikt
Érdekes dolog történt. Mobilon több böngészőt is használok és már mindegyikből beléptem (kb 1000x a FB-ra).
Ma az egyiken nem jelentek meg normálisan a posztok, ezért egy másik böngészővel léptem be. Pár hónapja azt is aktívan használtam. Mégis kiírta saját mobilon, ugyanazzal a nettel IP-vel, hogy idegen böngészőt érzékelt és hiába írtam be a belépési adatokat nem volt elég, hanem SMS-ben küldött kóddal tudtam csak belépni. Ok.....
Ismerősnek mondtam is, hogy nem értem hogy tudnak annyi fiókot ellopni az utóbbi időben, amikor nemhogy azt lesi a FB, hogy honnan és milyen gépről lépsz be, még a böngészőt is....ezért furcsa, ha csak úgy valakit pl Ázsiából szó nélkül idegen hely, gép minden... és beengedi miközben az eredeti felhasználót meg szó nélkül kitiltja a Saját fiókjából. Ez megy kb 1 éve. Gondoltam lassan majd valamit tesz ezek ellen a FB. Hát hogyne....Rámentem a figyelmeztetésre és ott ezt vettem észre ma -> 🤬 Szóval megszünteti még ezt a mobilos figyelmeztetést is, ami kb az egyetlen biztonságot adta rendszeren kívül. Lesz helyette alkalmazáson belül. Nehogy szegény csalóknak még ez is problémát okozzon, hogy mobil nélkül nem tud belépni. Normálisak ezek a barmok? Nem hiszem el....
-
nagyúr
Megállapításod jogos. Vágólapra a linkkel és a nem odaillő részeket szépen törölni kell.
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
ledgeri
nagyúr
válasz zsiga68 #33095 üzenetére
Érdekes, hogy "jaj a facebook mindenhol követ" állásponton vagy, de a megosztott linkjeid mind tartalmazzás a "kivehetnéd ha akarnád" -szintű követőket...
-
betyarr
veterán
válasz Oldman2 #33102 üzenetére
Ha ráállsz az egérrel ezekre a piros ikonokra, megjelenik-e rajtuk valami buborékszöveg?
igen,a piros kör esetében megjelenik, hogy "hiba".b@sszus,rájöttem! ha átjelentkezek az intézményi oldalra, akkor nem enged küldeni, de ha a saját profilomban megjelenő, de az "oldalnak küldött" üzenetre válaszolok a saját nevemben a saját profilomban, akkor megy. mondjuk nem értem a logikáját, mert ha az oldal nevében járok el, akkor is látszódik a saját nevem az üzenetnél.
illetve, jó lenne, ha megjelenne valami informatív visszajelzés ilyenkor, hogy ne tépje a haját a júzer.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest