- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Computex 2025: az Akko klaviatúráira nem mondható, hogy unalmasak
- Computex 2025: szinte mindenre gondol a Team Group
- ATX 3.1-es tápokkal gyarapodott az MSI MAG termékcsaládja
- Még mindig nem döntött az ASML High-NA gépeiről a TSMC
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- Computex 2025: az Akko klaviatúráira nem mondható, hogy unalmasak
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-book olvasók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
micuatti
csendes tag
Sziasztok!
Feltörték a Facebook profilomat,már nem tudok belépni. Hiába akarom megváltoztatni jelszavam.Mindig valami más telefon számra és email címre küldené.Tud valaki segíteni!!!! -
krizmo_
Topikgazda
válasz
zsolti72837 #29691 üzenetére
Nagyon szívesen!
A Tevékenységnaplóból nem tudod törölni?
-
pinnacle
nagyúr
válasz
Viktor0610 #29697 üzenetére
Köszi! Most mindhárom visszakerült. Azt lehet tudni valahonnan, hogy ez az eltűnés a Facebook hibája vagy az admin csinálja?
-
-
pinnacle
nagyúr
Sziasztok! Lehet úgy csoportbeli hozzászólást törölni, hogy sehol sincs nyoma? Még a tevékenységnapló, hozzászólásaim között sem látom.
-
-
törölt tag
Valamit tényleg mókolnak a hírfolyammal vagy mi a franc annak a neve (kezdőlap, home, házikó), mert utóbbi két hétben egy csomó ember születésnapi kívánságát jelzi nálam is. És hoppá az én bejegyzéseimet is elkezdték lájkolni régebbi ismerőseim, mert gondolom náluk is megjelennek az enyémek újra, nem szelektálja ki interakció alapján. Vagy okosabban csinálja vagy csak lenullázták és majd újra le fognak süllyedni úgyis.
-
gzbotii
nagyúr
Sziasztok,
Egy ismerősömet tegnap kidobta a Facebook (kijelentkeztette) telefonon, majd kérte, hogy jelentkezzen be újra. Bejelentkezésnél viszont elakadt - a jelszót elfogadja, majd amikor a kétfaktoros bejelentkezés SMS részénél kellene beírni a kódot, az alább látható kép fogadja. A kód lekérése után egyből ezt írt ki. Nem volt többször kérve. Az SMS viszont kétszer jött el, ugyan azzal a kóddal.
Közel 26 óra után újrapróbálkoztak, de most több mint egy óra múltán se jött meg a kód, cserébe a FB azt írja ki, újra, hogy túl sokszor kért kódot (pedig csak egyszer lett, és az sem jött meg), újra 24 órára blokkolta a belépést. Ráadásul, a tegnaptól számolva 30 napon belül ha nem oldja meg a problémát, akkor törlik a fiókját, volt erre is figyelmeztetés.
Jelenleg mindenki másnak így jelenik meg FB-on:
Küldtem neki ezt a leírást, de el sem tudja kezdeni a lépéseket..
Bárkinek bármilyen ötlet? -
krizmo_
Topikgazda
válasz
zsolti72837 #29677 üzenetére
Üdv,
Az egyik az lenne, hogy az "Alkalmazások és játékok" menüpont alól, hogy tudom "kivenni" az ott lévő játékokat?
PC: Beállítások-> Biztonság-> Alkalmazások és webhelyek
Görgess az eltávolítani kívánt alkalmazásra vagy webhelyre, majd kattints az alkalmazás vagy a webhely neve mellett látható "Eltávolítás" gombra.Illetve, hogy a "Kedvencek" alól olyan oldalt amit like-oltam/kedveltem, de időközben megszűnt azt valahogy el tudom távolítani?
Vidd rá az egeret az általad kedvelt oldalra és kattints a tetszik gombra. -
válasz
NeoPampalini #29685 üzenetére
Ugy ugy Telekom.
-
Atomgeszi
nagyúr
Instagramon, ha felrak valaki egy storyt, akkor már nem látja, hogy ki nézte meg?
-
Közben csináltam egy restartot. Most jó. Nem értem.
-
Nekem meghalt gepen a fb. Nem megy egyik bongeszobol sem. Nalatok?
-
Ijk
nagyúr
Facebookon hirdetek ingatlant és arra lettem figylemes hogy minden megosztott csoportból eltűnt a hirdetés. Aztán keresgéltem és azt dobta ki hogy korlátozott a FB fiókom [kép]
Szombat reggel csináltam azonosítást, azóta sem történt semmi, pedig max 48 órát írtak a folyamatra, igaz nagy része hétvégébe esett.
Nem értem miért lett korlátozva igazából. -
Yonderboi
csendes tag
Üdv!
Tegnap óta nem tudok képet küldeni FB messengeren, asztali PC-vel. Nem ir ki hibát, nem kaptam tiltást. Mi lehet a baj ?
Köszönöm -
zsolti72837
addikt
Sziasztok!
Két kérdésem lenne.
Az egyik az lenne, hogy az "Alkalmazások és játékok" menüpont alól, hogy tudom "kivenni" az ott lévő játékokat?Illetve, hogy a "Kedvencek" alól olyan oldalt amit like-oltam/kedveltem, de időközben megszűnt azt valahogy el tudom távolítani?
Előre is köszönöm a segítséget!
-
jozsi252
veterán
Sziasztok,
Mióta frissítettem 15.1.1-re (13PM) a Messenger azt csinálja hogy küldök egy üzenetet valakinek és nem jelenik meg az üzenet amit elküldtem, hanem kézzel kell lefele mennem a lapon. Másnál is van hasonló gond?
-
gaben1000
tag
Köszönöm szépen a válaszokat, valamelyik opció biztos jó lesz.
-
bopeti98
őstag
válasz
gaben1000 #29668 üzenetére
Talán az Üzenetek figyelmen kívül hagyása opció azt ami keresel.
Ekkor a teljes beszélgetés átkerül az engedélykérések közé, a chat listádból eltűnik, ha ír neked esetleg, azt sem fogod látni, csak ha külön bemész az engedélykérések közé.
Szerintem a felső sávból is eltűnik ilyenkor, ahol mutatja ki elérhető, de ebben nem vagyok 100%-ig biztos, bár nyilván így lenne a logikus.
A másik fél ettől még fog tudni írni neked, viszont rájöhet arra, hogy áttetted az engedélykérések közé, mert az elküldött üzeneti sose fognak Kézbesített állapotba kerülni. -
gaben1000
tag
válasz
krizmo_ #29667 üzenetére
Nem vagyunk ismerősök facebookon, csak a Messengerről van szó.
Letiltani nem akarom, nem akarom, hogy ne lásson, viszont én nem akarok róla látni semmit. Se messengerben, ha profilképet változtat, se történetet, sem azt hogy mikor elérhető.
Az a kérdés, hogy ehhez elég e a beszélgetés törlése, vagy ez így kivitelezhetetlen, és marad a tiltás. -
gaben1000
tag
válasz
krizmo_ #29665 üzenetére
Értem.
De akkor így nem jó, én nem szeretném látni se a beszélgetésünket, sem azt, hogy mikor elérhető, semmit róla. Úgy szeretném, hogy törlöm, és mintha nem is lett volna, viszont azt akarom, hogy ő ugyanúgy lásson engem, mint eddig.
Akkor ez csak a letiltással érhető el?
Persze tudom, ha letiltom, akkor ő se lát engem már, de amit akarok, akkor az ezek szerint nem kivitelezhető? -
gaben1000
tag
-
gaben1000
tag
Sziasztok!
Messengerben hogy tudok egy beszélgetést törölni úgy, hogy nem tiltom le az illetőt, de törlődik a beszélgetésünk? Tehát nála minden változatlan, viszont nálam eltűnik a beszélgetés, és semmit sem látok róla, se történet se semmi. Ehhez elég csak simán törölni a beszélgetésünk? Ha igen, attól még tud írni nekem? -
bopeti98
őstag
válasz
Viktor0610 #29653 üzenetére
Xiaomi Mi 11 Lite. Elvileg mindenhol engedélyeztem, hogy fusson a háttérben már korábban, egy darabig jó is volt, nem rég kezdett szarakodni. Az üzenetekről sem küld amúgy rendesen értesítést. Van hogy egyáltalán nem is jön.
A tabletemen (Lenovo) viszont nincs gond. Ott rögtön csipog ha írnak, pedig nem állítottam rajta semmit. -
vhw
addikt
A Microsoft store-ból letöltve sikerült újrainstalálni a korábban megszokott funkciókkal működő változatot.
Ez a 1300.7.115.0 - 500 mb-ot töltött le.Előtte a messenger honlapjáról ugyanolyan, "hiányos" formában lehetett újrainstalálni; az említett méretezhetőség hiánya, az emojik is egy sokkal egyszerűbb, butább pixeles változat volt.
Ennek a verziószáma: 130.0.0.7.115 - 31 mb-os telepítővel. -
krizmo_
Topikgazda
válasz
janos666 #29648 üzenetére
Ezt is próbáltátok?:
A személyes fiókomat letiltották. -
krizmo_
Topikgazda
válasz
junior11 #29650 üzenetére
Üdv,
Minden eszközről léptesd ki és változtasd meg a jelszót az a biztos.
-
-
bopeti98
őstag
Sziasztok!
Az utóbbi pár hétben olyat produkál a Messenger, hogy amikor ténylegesen hívnak, akkor nem csörög nálam a telefon, de mondjuk 20 perccel később elkezd csörögni, mintha akkor hívnának, közben meg nem. Ha ilyenkor felveszem, rögtön "megszakad". Utána a beszélgetést megnyitva a hívás eredeti időpontját mutatja, és azt hogy fogadtam a hívást.
Tegnap volt nagyon durva, hogy találkoztam egyik ismerősömmel, előtte hívott volna Messengeren de nálam nem csörgött, aztán már rég személyesen dumáltunk, amikor elkezd csörögni a telefonom, és látom hogy ő hív, miközben a kezében sem volt a telefon.
Más is tapasztalt már ilyet? -
Sziasztok! A messenger asztali (windows) kliens alkalmazásával van gondom, az utóbbi időben valamiért levágja az üzenetek végét, legalábbis a megjelenítésben. A mondat felét kiírja, majd mögé tesz egy "..."-ot és a mondat második fele már nem látszik. Borzasztó idegesítő. Másnál is előjött már ilyesmi?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- XPEnology
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- AliExpress tapasztalatok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Konzol Screenshot
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest