Hirdetés
- Computex 2025: megújult a Cherry kapcsolókínálata
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- MILC felhasználók szakmai topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- SSD kibeszélő
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- ASUS ROG Ally
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
chungee #18897 üzenetére
Firefoxon nem lehet bekapcsolni, nem látszik a menüpont a "Beállítások -> Értesítések" helyen, legfeljebb akkor, ha böngésző user agent cserével elhiteted a weboldallal, hogy Chrome-ot használsz, de nem biztos, hogy működni fog, nem tudom mennyire speciálisan van Chrome-ra fejlesztve az értesítési rendszere.
-
krizmo_
Topikgazda
válasz
ph2012 #18893 üzenetére
Értesítések beállításai -> Asztali és mobil -> Chrome -> Kikapcsolás
-
ph2012
senior tag
Chrome-ot használok. Ha Facebook üzenet érkezik akkor a Chrome jobb alsó sarkában ilyen üzenet jelenik meg:
Ki lehet kapcsolni, hogy ne jelenjen meg ez az üzenet? Engem zavar.
Köszi.
-
buci30
addikt
Ha párom feltesz egy képet vagy bármit amibe én megvagyok jelölve és neki van egy ismerőse akinél én viszont tiltva vagyok, akkor az látni fogja a képet vagy nem mert én megvagyok jelölve onnantól nem?!
Vagy látni fogja csak azt nem h én megvagyok jelölve meg ha hozzászolok azt se. -
krizmo_
Topikgazda
válasz
tusi74 #18884 üzenetére
Szia,
Esetleg itt próbáld még meg: A jogaidat sértő tartalom jelentése
-
chungee
addikt
De kár
Kivették a poszt szerkesztési előzmény láthatóságát
Hasznos volt, mert közös tudományos projektnél nagyon jól jött. Lehetett követni hogy ki mit hol cseszett el
-
Bjørgersson
félisten
Az mennyire normális, hogy egy sorozatot se tudok törölni se a watched, se a want to watch listámról, mert ezt a kibekúrt hibaüzenetet kapom?
The content you requested cannot be displayed at the moment. It may be temporarily unavailable, the link you clicked on may have expired or you may not have permission to view this page.
-
tusi74
őstag
Sziasztok, most egy iskola nevében írok. Adott egy iskolai Facebook oldal, amelyet az iskola tanárai és az iskolavezetés kezel. És hogy hogy nem, talán évekkel ezelőtt, valaki, akár diák, akár szülő, nem lehet tudni, az iskola hivatalos nevével, címét, hivatalos telefonszámát megjelentetve létrehozott egy oldalt. A baj az, hogy többen azt tekintik az iskola hivatalos oldalának és elkezdtek oda a gyerekekről képeket feltölteni, versenyekről stb.. Az oldal hemzseg a helyesírási hibáktól, és az igazgató joggal szeretné a Facebookról az oldalt levetetni, mert nem szeretné, ha az ő általa vezetett iskola bárminemű kapcsolatba hozható lenne ezzel a fake oldallal.
Mivel az oldal kezelőjét nem tudjuk elérni, egyelőre teljes a patthelyzet. Ugyanis, ha rámegyek, hogy oldal jelentése, akkor a "Véleményem szerint ez a szellemi tulajdonom jogosulatlan használata." opciót használva ez a 3 opció jön be, mindhárommal ki vagyunk segítve:
1. **** letiltása
Nem fogjátok látni egymást, és nem fogtok tudni kapcsolatba lépni egymással.2. ****-bejegyzések rejtése
**** bejegyzéseit nem fogod látni.3. Üzenet **** számára
***** kérése, hogy vegye le.Ha azt választom, hogy nincs helye a Facebookon, akkor elvileg elküldhetném, bevizsgálásra, ha:
1. Fenyegető, erőszakos vagy öngyilkossággal kapcsolatos tartalom.
2. Ez gyűlöletbeszéd.
3. Nyíltan szexuális tartalmú.
4. Kábítószer, fegyver vagy „felnőtteknek szóló” termékek vásárlásáról vagy eladásáról szól.De akkor bármelyik opciót választva az jön pár nap múlva, hogy köszönik, hogy jelentettem, semmi nem ütközik szembe a Közösségi alapelvekkel, és felajánlják, hogy rejtsem és tiltsam az oldalt, ha nem tetszik, ami nem segítség, mert attól még más látja.
Kinek van ötlete, hol lehetne bejelenteni, hogy ez az oldal megtévesztő, és ráadásul úgy használ gyerekekről szóló képeket, hogy ahhoz a szülők nem járultak hozzá, mert ugye ez nem az iskolai Facebook oldal.
Minden segítség jó jönne.
-
repvez
addikt
mi ez az uj modi, hogy ha egy csoport vagy egy cég oldalára kattintok akkor egyből megnyitja a chat ablakot is hozzá?
az már csak hab a tortán, hogy nem frissül amutómatikusan az oldal amikor valami uj kerül ki a falra vagy jobb felülre a like ablakba.
van, hogy valakinek mutatja, hogy megoszt vagy belájkol valamit , de a frissités után meg eltünik, mig másnak meg megmarad . és ráadásul ez olyannál aki közeli ismerősnek van állitva. -
bigdady
nagyúr
válasz
Nagynozi #18870 üzenetére
Bakker hol voltál az elmúlt 2 évben? Mindent kipróbáltam mindent újratettem minden beállítást próbáltam minden fórumot elolvastam új regem lett mert nem jött push facebookról erre most szólsz hogy csak kikapcsoltad az adblockert, hát ez nem jutott eszembe.
Letöröltem a telóról a block bear-t és jön a facebook push 2 év után... Hát erre nem gondoltam
-
krizmo_
Topikgazda
-
huan
őstag
Sziasztok!
Lehet úgy csatlakozni egy Facebook-csoporthoz, hogy azt mások ne lássák, hogy csatlakoztam, vagy hogy tagja vagyok? (olyanok ne lássák, akik nem tagjai, nem a csoporttagok) -
LanyUs
senior tag
Sziasztok!
Előfordult Veletek már ilyen?
"Te voltál az?
Nem ebből a böngészőből szoktál belépni, ezért szerettünk volna meggyőződni arról, hogy tényleg te vagy az.
22 órája
Gárdony, Hungary közelében
IE (Windows)Belépés adatai
Állapot: Kijelentkezve
Időpont: 2017. július 6., 23:05
IP-cím: 188.156.7.32"Nem én voltam az! Változtatott rögtön belépési jelszót és kidobta a bejelentkezőt. Egy robot lenyúlta a kódom?
Szekszárd környéki vagyok.
-
zolokas
aktív tag
És lám tényleg a adblock a hunyó az blokkolta!
-
zolokas
aktív tag
nekem is mindegyik böngésző csak fehérség! Lehet csak karbi van!
-
zolokas
aktív tag
Üdv! Mióta nem megy a messenger facen? Nem jön be a oldal! a weben!
-
Mark0525
újonc
Sziasztok!
Nekem az lenne a problémám , hogy megakarom változtatni az email címemet a facebookon, de egyszerűen nem hajlandó elküldeni a megerősítő emailt pedig már vagy ezerszer újraküldettem...
Másnak is van ilyen problémája vagy csak nekem nem akarja elküldeni és mi a megoldás vagy miért van ez? -
MrSealRD
veterán
válasz
flash- #18862 üzenetére
Én ghostery + ublock origin kombot használok Chrome alatt. Ha kikapcsolom akkor halál. Így viszont tűrhető. Nálam i5 2540M + 16gb ram + ssd. Itt már a hálózat is számít néha. Én Process Explorerel néztem az erőforrás használatot görgetés közben... Jól látszik mennyire ganyolas a Facebook.
-
flash-
veterán
van arra valami tipp ajánlás hogy mit tegyek hogy ne lassuljon be batár módon a böngésző ha görgetem az idővonalamat, és mondjuk előző napig legörgetem(ami nem túl sok poszt azér - 500ismerős..)
valami addon,vagy ajánlott böngésző?
chrome-ot használok(firefox mintha lassabban jelenítené meg az oldalkat)
gép:i5-3570k 4.4ghz, 16gbddr3, samusng 830ssd rajta a win 10 x64 pro, vga: r9 290oc...
-
Joker88
őstag
a kérdésem tárgya :
A legfrissebb Androidos FB alkalmazás. ( Android 7.0)Az értesítéseknék véletlenszerűen, ha meglátogatok egy helyet, elkezd kérdéseket feltenni,hogy " úgy tűnik nekünk, hogy Te ( PL OMV kút) nál voltál ( pl Győr) helyesek-e az adatok : a címhez tartozik utcai parkoló,hely neve,hely címe, hely telefonszáma(i) ... "
Ezt a funkciót hol a fenébe lehet kikapcsolni,mert marhára idegesít...
-
törölt tag
válasz
WhiteWalker #18853 üzenetére
Nekem idegen hozzá se fér az albumhoz..... (nem látja) amúgy az albumba se szabad "kényes " dolgot tenni..
-
Az hol tudom megtekinteni, hogy más hogy látja a profilomat? Régebben megvolt.
-
WhiteWalker
nagyúr
-
törölt tag
-
krizmo_
Topikgazda
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest