- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rico45
őstag
Skacok!
Érdekelne ,hogy mi nálatok a favorit fegyver a játékban és milyen cuccokkal ?
"Ne dobáld Tasmakkal a Yaskatirt!"
-
aizen92
addikt
válasz spanglee001 #34592 üzenetére
Átülsz a motoron F2-vel a második ülésre és rádobod a motortestre egyenesen magad elé az ammo boxot- így ha felrobbantod a motort és leszállsz lesz még 3 további járművekre
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
breakout123
aktív tag
válasz pils00 #34590 üzenetére
Mondjuk azt nem értem,hogy a legtöbb feladat az miért a campaignhoz kapcsolódik. Bár a BF3-hoz kevesebb feladat volt originben de azok legalább a multihoz kapcsolódtak. Ráadásul még mindig semmire sem jók az origin pontok...
(#34592) spanglee001 - Dobnak egy ammo bag-et a motorra.
[ Szerkesztve ]
Origin: malysztor
-
spanglee001
addikt
ha elfogyott a 3db c4 hogy lehet vissztölteni?
láttam kölyök motorozik dobálja és közben tölt neki visszafelénetezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
sixpak
nagyúr
Azért vicces, hogy mennyivel másképp mozgott az attack heli a 3-ban. Az előbb nézegettem a yt fiókomat (Vártam, hogy leteljen a fél órás kitiltásom ) és találtam egy videót (3 dislike-al, hahahaha). Azért nem lenne rossz, ha így viselkedne a heli a 4-ben. Pedig emlékszem, a 3-ban egy csomóan panaszkodtak (többek közt én is), hogy a Havoc úgy fordul mint egy csuklósbusz. Ezt egy patch-ben némileg kompenzálták is, de akkor még nem sejtette senki, hogy egyszer eljön ez az idő is.
Bár én még mindig azt mondom, hogy a betaban jobb volt a heli....most már beülni sincs kedve az embernek.
A gunner pozicíót még nem próbáltam, de gondolom az sem jobb. Egyszer véletlenül (lassú spawn miatt) beültem gunnernek, de rángatott a kép.... ez ilyen?https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
pils00
tag
Néztétek már az új feladatokat az origin-ben?
Ott még lvl110 felett is lehet találni kihívást.
[ Szerkesztve ]
-
afrojack1
senior tag
Ez gyönyörrrrű
[link]Lehetne bf5 töltö képernyője
SC: Herczku_Death
-
aizen92
addikt
Nem tudom hány embert érint, de battlelog fórumon kaptunk válasz a tablet bugra:
"Ohplz said:
Hi Everyone,
We are working on fixing the tablet issues and hope to resolve them soon. It will not require an app update."tudom sovány vigasz, de legalább észlelték a problémát, és dolgoznak már rajta.
-
Balika23hun
aktív tag
válasz Frozzy #34473 üzenetére
hogy mit várok??? hogy végre kapjak vmit 10 ezer forintomért amit a prémiumért adtam
elhiheted ha nem vettem volna meg engem se érdekelne ennyire a dlc de jelenleg azt a pénzt tekinthetem ablakon kidobottnak is
amúgy meg caspian és gulf volt a kedvencem a 3-ban is itt jól jönnének(#34489) DieHard:tőlem nyugodtan csak előtte adják vissza a játék meg a prémium árát bár a bf5-ből így se kérnék
Dragon MultiGaming Clan http://dmgc.hu/ - Battlefield 1 - Baliozus
-
Enton
addikt
válasz sensejke #34549 üzenetére
Nekem ez a másodiik vagy harmadik patch után már elérhető volt.
Egy kis trollkodás:
Azért vigyorogtam a végén.
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
afrojack1
senior tag
SC: Herczku_Death
-
-
aizen92
addikt
Attack helin ki mit használ gunnerként?
Én nem tudom egyszerűen eldönteni, hogy a TV raksa a jobb vagy a guided. az a baj nálam a TV-vel, hogy néha elporzik és nagyon bugos. az irányítással nincs gond mert hajón csak azt használom. de ha active protection van a tankon akkor nem találja el stb. stb.
a guided viszont minden eltalál a földön, ami bemérhető még az active protectiont is hiteli.[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
Nem egyszer, nem kétszer kértünk titeket, hogy az offokat ne ide írjátok!
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak!
Az érintettek szankcióban részesültek.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
Kevin's
senior tag
válasz pilu85 #34578 üzenetére
és vele együtt jöhetnek az újabb hibák is Lassan ott tartunk,hogy már nem tudnak normálisan összerakni egy játékot.Régen nem voltak ilyenek, hova fajult ez a világ... már a patcheknek is patch kell
♥♥♥HTC One M8 Grey 16Gb ♥♥♥--->★A nő olyan, mint az autó néha le kell cserélni a kisebb fogyasztás érdekében ... :DDDD
-
pilu85
őstag
mire a hibák 80%a eltűnik akkorra megjelenik az utsó dlc is. :S :S
"A jó hír: ha fel tudod ismerni egy illúzióról, hogy illúzió, akkor szertefoszlik. "Az illúzió felismerése annak végét is jelenti. Életben maradása attól függ, hogy összetéveszted-e a valósággal."
-
ScomComputer
veterán
Miért fagy ki ha gunner-re váltok a tankban??
Van valami infó vagy megoldás rá? -
raubisoda
senior tag
Gyerekek.New problem.Há tűnt a dx meg a mantle menü a játékba?
[ Módosította: radi8tor ]
104 pozitív és 0 negatív https://outervision.com/power-supply-calculator
-
Mr.White
senior tag
válasz BlessedElroy #34548 üzenetére
az az embléma
-
sensejke
aktív tag
Újabb bug: [link] Bocsi a minőségért, rosszul volt az After beállítva, de a lényeg hallható.
[ Szerkesztve ]
ID: sensejkehun / steam: http://steamcommunity.com/id/Eeeyore
-
marilllyo
veterán
Uncsi egyedül játszani. Ha valakinek van kedve multizni és közben kötetlenül dumcsizni vegyen fel Skypera
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
Chris78
aktív tag
válasz sixpak #34541 üzenetére
Igen de megpróbálom mégegyszer. Uninstalnál a legalsót kell választani? Hogy mindent töröljön? Közben leszedtem a Soundmax-ot mert abból valamiért már 3-at csinált rejtett ikonoknál. Most jobb de még mindig óriási fps ingadozásokat művel.
....és akkor a hetedik napon az Úr megnyomá a 'reset' gombot.
-
sixpak
nagyúr
válasz Chris78 #34539 üzenetére
A régi drivert is úgy vissza fel mint az újat? Levakartad a 14.1 -et a Catalyst install managerrel?
Nekem is fos volt az új, ugyanazok az akadások mint nálad. Kb. negyed óráig volt fent.
Egy tiszta telepítéssel visszaraktam a 13.12-t, azóta ismét minden rendben.[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
Laraxior
titán
Nem tudom, hogy csinálta, de invisible volt... kiszállt a tankomból ment előttem egy darabig, megint beszállt, aztán az épületnél megint ki...láttam, hogy a squadom tagja ott van, de embert nem láttam, csak a nevet fölötte. Van videom is róla, bár csak rövid, amíg vissza nem szállt a tankba.
*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
Chris78
aktív tag
Valami ötlet arra ,hogy fépercenként kb 2-3 másodpercre megáll a játék az új driver óta? Már visszaraktam a régi drivert már a 13.11-et is mindenhol ugyanaz.
-
Laraxior
titán
válasz BlessedElroy #34534 üzenetére
Azért nem találkoztunk még vele sosem mi
*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
raubisoda
senior tag
válasz BlessedElroy #34534 üzenetére
Betaláltál tdm-en lágy musica megyen szépen biza.Néha robban gránát de csak szökőévente.
-
BlessedElroy
senior tag
válasz jozefgucci1 #34533 üzenetére
A hang bug elvileg TDM-en van "csak". De vki kijavít mindjárt, ha tévedek...
Origin: BlessedElroy
-
jozefgucci1
addikt
Üdv urak ! Két hónap után elővettem a játékot és mikor indítom a multit akkor valami Msvcp100.dll hibát dob .Ugyan elindul és megy de egyes mapokon nincs hang ? Tudom google a barátom ,de sem itt sem a neten nem találtam érdemleges megoldást .
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
Kevin's
senior tag
válasz isizakhi03 #34530 üzenetére
Hát lehet te egyedül játszol,mert nem hajlandóak veled játszani megértem az aggodalmad De Nem vagyok camper elég gáz,ha ezt gondoltad azt hitted,hogy én vadásztam rád lockeren fent a hegyen? Ha ezt elhitted gratulálok hozzá
♥♥♥HTC One M8 Grey 16Gb ♥♥♥--->★A nő olyan, mint az autó néha le kell cserélni a kisebb fogyasztás érdekében ... :DDDD
-
Kevin's
senior tag
válasz yodamester10 #34492 üzenetére
Ezt a játékot vétek egyedül játszani !! Én csapatban játszom,mert csak úgy lehet élvezni egy jó CQ meccset vagy egy Rush-t ..
-
TTomax
félisten
válasz raubisoda #34526 üzenetére
Meg a procin is vegyél vissza ha esetleg húztad,mantle alatt nem is olyan biztos,hogy stabil mint ahogy eddig azt gondoltad....
Szerk:Gyereket nem kérek!
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
raubisoda
senior tag
Pedig kár érte bazijó gém.
-
raubisoda
senior tag
Elértem azt,hogy megy HIGH-on a gém.Remixes driverek meg minden finomság.Minden high beállításon kivétel az élsimítás.HBAO beállítva de kb 10 perc után ez fogad.Na és aki aztmondta kevés a konfigom úgynézem tévedett.Kben 1920x1080 és fix 65-75 közti fps.De ismétlem 10percek és mindenhol ez fogad.
[ Szerkesztve ]
-
-
Chris78
aktív tag
válasz raubisoda #34512 üzenetére
Én is kezdem megunni. Eddig használható volt most meg teljesen játszhatatlan. Nem tudom mit kellene csinálni de mikor kicsit megy akkor normál 50fps utána meg pár másodpercig mintha egy lassított felvétel menne utána megint megy tovább.
-
pohár
félisten
nekem nem, sőt, nekem már jó ideje semmi hiba nincs (1-2 csatlakozási hibát leszámítva)
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Def26
félisten
nv kártyával is előjönnek ezek a hibák a mantle patch óta?
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Chris78
aktív tag
Na vissza a bf4-hez.
Az új driver-óta mindegy ,hogy a 14.1-et vagy 13.12 mantel-val vagy anélkül 32vagy 64 bit ,megy a játék 50fps körül majd hang és kép megál 2másodpercre majd megy tovább. És ezt kb 2 percenként!? Valakinek volt már ilyen? Lehet .hogy a CCC mást is törölt az uninstalnál? Eddig játszható volt.....és akkor a hetedik napon az Úr megnyomá a 'reset' gombot.
-
Zolee11
senior tag
válasz Whysperer #34507 üzenetére
Barátkozz, próbálj meg játék partnereket találni, vannak akik nem foglalkoznak majd veled, de tovább kell lépni és hidd el, hogy lesz aki szívesen játszik másokkal, pl. én is. Igaz én ritkán játszom, így nem leszel nagyon kisegítve velem.
[ Szerkesztve ]
no brain, no problem
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest