Hirdetés
- Mikrotik routerek
- AliExpress tapasztalatok
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Mesterséges intelligencia topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Windows 11
- Sweet.tv - internetes TV
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Norton védelmi programok (NAV & NIS & N360)
- Milyen NAS-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuri2008
veterán
Mi a legfrissebb sw?
-
Egon
nagyúr
válasz NavySeal #2729 üzenetére
Nem tudom, van egy munkatárs a cégnél, az intézi (nem foglalkoztam vele, mert nekem nem kerül semmibe).
Pár kollégának már cseréltek akkut, de sajnos utángyártottat kaptak, és nem lett az igazi."Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
Egon
nagyúr
Nekem 90%-os, de érzetre sokkal hamarabb merül, különösen 40% alatt.
A nagyobb baj, hogy bepárásodott a front kamera, amit bár kitöröltek egy tisztítás során (akkucserére adtam be a telefont, de lebeszéltek róla), de ha párás környezetben van a telefon, akkor 1-2 napig megint nem megy a Face ID, ami azért idegesítő.
Nekem céges van, reményeim szerint jövő év elején cserélik (3 éves lesz), de még nem tudom hogy 15-öt vagy 16-ot adnak helyette..."Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
Antosz
tag
-
honeker
őstag
Up 18.2
Ha 84% az ukku ez le van irva az átverés ? -1
-
Antosz
tag
válasz teleahocipöm #2716 üzenetére
Valóban nem egyszerű. Én anno mikor váltottam, a play áruházba volt egy app erre. Az mindent tökéletesen elintézett. Annyi volt a kitétel, hogy a két telefon egyazon wi-fi hálózaton legyen.
Apple iPhone 13 - Apple Mac Mini M2 (2023) - Apple Watch Series 10
-
teleahocipöm
senior tag
Nekem csak az SMS-eket másolta át Huawei P30-ról Iphonra, a többit erős túlzással kín és szenvedés volt átvarázsolni. Most úgy néz ki, hogy meg van ami feltétlenül fontos és majd használat közben derül ki, mi maradt le. Azt azért már kijelenthetem, hogy androidról iphonra váltani nem olyan egyszerű.
-
M1995
aktív tag
válasz teleahocipöm #2712 üzenetére
Mostanában újítottak rajta kicsit, de a puding próbája...
Én nem használtam soha, ami régi tippet szoktam olvasni, segíthet ha nem hagyod elaludni a kijelzőt átvitel közben.Amúgy, ha iPhone-on is Google appokat tervezel használni, és úgyis felhőben minden akkor nem is kell az átvitel app, hiszen Google fiókot hozzáadva az iPhone-hoz és Google appokat letöltve ott van minden felhőből.
-
aktív tag
Tény, hogy [megoszlanak a vélemények] a fent említett alkalmazásról. Van, akinek sikerül a költözés; van, akinek nem.
-
bbendre
őstag
válasz teleahocipöm #2712 üzenetére
Nekem az volt
iPhone 16 Pro I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶ ̶&̶ ̶G̶o̶o̶g̶l̶e̶ ̶P̶i̶x̶e̶l̶ ̶9̶ ̶P̶r̶o̶
-
teleahocipöm
senior tag
A "Váltás iOS-re" app, valóban olyan gáz, mint az értékelése?
-
embe
nagyúr
Sziasztok!
Egy amatőr kérdés: Hogyan kell videózás közben fotót készíteni? Vagyis ne kelljen a videófelvételt leállítani. Én úgy gondolnám, hogy megy a videó felvétel, és a jobb felső sarokban lévő pöttyre bökve készít egy fotót. De nem. Ez a telefon nem úgy gondolja.
Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
honeker
őstag
Up….
-
-
LadaLord
aktív tag
Helló Mindenki!
Egy kis segítségre volna szükségem. Nemrég kezdtem el használni egy iPhone 13-at. Pixel-ről jövök, de elég hamar megbarátkoztunk, viszont egy probléma van: ha mobineten vagyok, egyszerűen nem működik a messenger hang- illetve videóhívás. Azt írja, hogy próbálkozás a caatlakozàsra, vagy valami ilyesmi, és szétkapcsol. Wifi-n tökéletesen működik, csak mobilnettel nem. Két sim-el használom, mindegy, hogy melyik adja a netet.
Találkozott valaki ezzel a hibával? Van rá megoldás?Köszönöm előre is!
Üdv,
T. -
embe
nagyúr
válasz pauliboy23 #2691 üzenetére
Köszi!
Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
embe
nagyúr
válasz pauliboy23 #2689 üzenetére
Ezek is jók voltak kis ideig. Volt ami kibírt 1-2 napot. Volt olyan amit este letettem, reggel már a szokásos bal felső sarkánál fel volt válva.
Tudsz adni egy linket?Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
embe
nagyúr
Tippetek valami jó Alis üvegfóliára?
Már sokadikat használom el pár hónap alatt, és MIND a bal felső sarokban kezd felválni. Úgy hogy közben már több tokkal is próbáltam. Ugyanezek a fóliák a feleségem 12-esén hibátlanok.
Felrakókeretes ( két féle is ) és hagyományos csak az üveg - mind elvérzett.Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
Antosz
tag
válasz fornettisuti #2685 üzenetére
Konkrétan semmire. Túl érzékeny. Mindenhova belép, kattint stb. Még ki kell forrnia.
-
aktív tag
válasz fornettisuti #2685 üzenetére
-
Antosz
tag
Kipróbáltam a szemkövetés funkciót de inkább hagyjuk.
-
LadaLord
aktív tag
Sziasztok!
Azt hol lehet beállítani, hogy Dual SIM módban hívás előtt ki tudjam választani, hogy melyik SIM-ről indítsa a hívást?
Köszönöm előre is!
Üdv,
T. -
embe
nagyúr
válasz honeker #2676 üzenetére
Ez alapján elég lehangoló a dolog. Bár az állítólagos üzemidő javulás jó lehet.
-
honeker
őstag
Up 18.1
-
lumija620
tag
Sziasztok!
Tudja valaki miért nem lehet Videa videókat a TV-re tükrözni mint a YouTube videókat? Ha elinditom telón a videót nem jelenik meg a sarokban a kis "lejátszás másik eszközön" ikon. Létezik erre megoldás?
Köszi! -
LadaLord
aktív tag
Helló!
Köszi az infokat mindenkinek!
Ezek közül a 120 hz az, ami valszeg hiányozni fog, ill a kamera, de ha megyünk kirándulni, vagy bármi, akkor viszem a Pixelt.
Az alap sztori az, hogy a Pixel kijelzője betörött, és jelenleg nincs kedvem kiadni a 90k-t a gyári kijelzőre (ill akkor már kb 30ért kéne bele rendelni egy új akksit is), utángyártottat meg nem akarok bele. Viszont most jön új céges telónak majd az iPhone 13, azt tervezem befogni a mindennapokra is a saját sim behelyezésével második sim-ként. Napközben ha valamit kell fotózni, a fő kamera talán annyira nem gáz, viszont ha megyünk valahova, ott lesz zsebben a törött kijelzős Pixel fotózni.
De ha nem tudom megszokni, akkor muszáj lesz majd gatyába rázni a Pixelt, de egyelőre teszek ezzel a felállással egy próbát.Üdv,
T. -
bbendre
őstag
válasz LadaLord #2667 üzenetére
Ok, szóval nem lesz 120Hz kijelző. Nem lesz AOD, nem lesz Now Playing, nem lesz még 1000 dolog. A kamera siralmas a Pixelhez képest
Egyedül a FaceID jó dolog. Más nem jut eszembeiPhone 16 Pro I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶ ̶&̶ ̶G̶o̶o̶g̶l̶e̶ ̶P̶i̶x̶e̶l̶ ̶9̶ ̶P̶r̶o̶
-
LadaLord
aktív tag
válasz Salamander #2668 üzenetére
Igen, azt tudom, hogy csak digitális a zoom, csak érdekelne, hogy milyen minőség. De a 12mp szenzor miatt nem lesz túl jó, de mindegy. Hamarosan meglátom. De mindennapi használatra hibátlan lesz a telefon, fotózni meg ha kell, viszem a pixelt.
-
LadaLord
aktív tag
Helló Mindenki!
Nem sokára egy iPhone 13 váltja napi használatban a Pixel 7 Pro-mat. Azt előre tudom, hogy az 5x zoom hiányozni fog, ezért is megmarad azért fiókban a Pixel a törött kijelzőjével. De ahogy visszagondolok, azért a 2x szenzorzoom-ot többet használom, ezért az lenne a kérdésem, hogy az iPhone 13 2x képei milyen minőségűek? Mire számíthatok? Esetleg pár 2x zoom képet tudnátok mutatni?
Előre is köszönöm!
Üdv,
T. -
törölt tag
Sziasztok!
A Safari és gyári Mail appban be lehet állítani, hogy csak Face ID-val férjek hozzá?
-
honeker
őstag
Up….18.01
-
törölt tag
válasz fornettisuti #2652 üzenetére
Már megvan a játék neve
-
snorbi82
senior tag
1. A 18.1 beta4-el jó lett az üzemidő. Aztán jött a beta 5, ez meg néha újratöli a kezdőképernyőt, de akku idő legalább jobb.
2. Nem tudom mikor frissítettél, de majd 3-5 nap után jobb lesz egy kicsivel.
Én minden nap töltöm, de én sokat is használom.IPhone 15 Pro Max, Iphone 13
-
Antosz
tag
Hali! Az iOS 18 frissítése óta két nap helyett csak egy napot bír a telefon. Rohadt gyorsan merül. Ráadásul a böngésző is lassult. Több mint fél percet vártam az oldal betöltésére.
-
törölt tag
Sziasztok!
Valaki meg tudja mondani, hogy ebben a tesztben mi a felülnézetes autós játék neve?
https://m.youtube.com/watch?v=Q7HxHZ06m_g -
-
bbendre
őstag
válasz #31816946 #2637 üzenetére
Van, a fizikai az fizikai. az e-SIM pedig nem.
Az egyiket kiveszed es atrakod a masik telora. Az e-SIM-et igenyelni kell
Nekem van mindketto, egyikkel sincs gond. Ha nem cserelgeted a telefont akkor nincs gond az e-SIM-el[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶ ̶&̶ ̶G̶o̶o̶g̶l̶e̶ ̶P̶i̶x̶e̶l̶ ̶9̶ ̶P̶r̶o̶
-
törölt tag
Sziasztok!
Van különbség fizikai SIM-kártya és e-SIM közt?
Melyiket ajánljátok a kettő közül? -
embe
nagyúr
válasz fornettisuti #2631 üzenetére
A feleségem 12-esére is ennyi. Vagyis 3,8GB.
-
törölt tag
Sziasztok!
Nálatok a beállításokban felül a nevetekre kattintva majd a lokátornál a saját helyzet megosztása be van kapcsolva?
Úgy emlékszem, hogy ez alapból ki van kapcsolva.[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
válasz fornettisuti #2631 üzenetére
Ez érdekes... Nálam látod a fotón, ennyi volt.
eddie17:
-
honeker
őstag
A rejtet mapát hogy lehet eltüntetni
-
embe
nagyúr
Jön a frissítés.
Először a 17,7, majd utána rögtön a 18. Azért itt a méret a lényeg.
-
Volband
tag
Az baj, mert ez bizony tükrözi a képet. Legalábbis ezt tartom valószínűbbnek, sem mint azt, hogy 5 év alatt nem tűnt fel, hogy balra van a tv, jobbra az ágy, nem pedig fordítva.
Én konkrétan beleszédülök, mikor az illető mutatni akar valamit, mert amit látok és ami az agyamban van a helyről, az nem kompatibilis.
-
Volband
tag
Hogy lehet beállítani, hogy messenger videóhíváskor a hátsó kamera ne tükrözze meg a képet? Azt tudom, hogy az elülsőre elvileg van opció, de nem is azzal van a gond...
-
törölt tag
Sziasztok!
Webes felületen hol tudok bejelentkezni az Apple ID-ba, az iCloud-ba és az @iCloud.com e-mail-be?
-
törölt tag
Sziasztok!
A live fotót hol tudom kikapcsolni?
-
embe
nagyúr
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani valami jó netrádió alkalmazást?
Droidról jöttem át. Ott megvan a bejáratott alkalmazásom. Elindítottam, aztán Cromecasttal küldtem az erősítőre. Valami hasonló megoldás érdekelne.
A MyTuner jó lenne ... ha el lehetne indítani 1000 reklám nélkül.Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
baloo79
tag
válasz honeker #2610 üzenetére
Én úgy tudom, hogy mp4-be nem tudsz menteni, csak mov formátumba.
Ahhoz, hogy jpg formátumban lásd a fotókat, azt ezen az útvonalon tudod beállítani:Beállítások > Kamera > Formátumok
Itt két választási lehetőséged van.
- Nagy hatékonyságú - ezzel a fotókat és a videókat HEIF/HEIC formátumban mented. Ezzel a fájlméretet is csökkentheted- Leginkább kompatibilis - ezzel a beállítással tudod jpg-be exportálni a fotókat, amikor leszeded a telefonról.
-
baloo79
tag
válasz honeker #2608 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
honeker
őstag
A windozra milyen kép letöltöt tegyek hogy lássak is valamit….Hevc kodeket kér mindenre
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 16 Pro Max 256GB desert/sivatagi titán új, bontatlan, gyári független
- Nagyon jó ár Új állapot 100% akksi apple gari 2025.01.31-ig 55k értékű kiegészítő.
- iPhone 14 PRO - Black - Garancia
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
- Apple iPhone 8 64GB Új, karcmentes, független
- Alkuképes - Használt - Samsung - Galaxy - A5 - 2017 - 32GB - Fekete
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB Natural Titanium ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 13 Mini 128gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest