Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aizen92
addikt
Tablet commander bug.
Ha megszerzitek a cruise misslet és nyom rád az ellen egy proxy attackot mielőtt lerakod a misslet akkor elbukod, mert ha újratöltőt nem tudod lerakni. Csak akkor ha elhúzzák előletek Ct majd ti újra vissza......
Vicc, hogy 1 hónap alatt nem sikerült javítani. Főleg akkor jó ez amikor végre normál bandához kerülnék és mindig tartjuk C-t, de ha bebugol akkor kör végéig nincs cruise missle. Bugos fos
*Rinya off*"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
Kevin's
senior tag
A disconnected problémára nálam meg lett a megoldás ! A "Free Slots" résznél pipáljátok be a 6-10-et és a többi elől vegyétek ki a pipát csak az az egy legyen és így próbáljátok meg, nálam 10-ből 10x csatlakozik normálisan !
♥♥♥HTC One M8 Grey 16Gb ♥♥♥--->★A nő olyan, mint az autó néha le kell cserélni a kisebb fogyasztás érdekében ... :DDDD
-
SkyS1gn
félisten
-
pilu85
őstag
birom mikor megöl valaki s mutatja a game hogy a másiknak 0 hp-ja maradt...persze rohan tovább...
"A jó hír: ha fel tudod ismerni egy illúzióról, hogy illúzió, akkor szertefoszlik. "Az illúzió felismerése annak végét is jelenti. Életben maradása attól függ, hogy összetéveszted-e a valósággal."
-
nagyúr
Ma nálam nagyon gyakori ez a connection probléma... eddig alig volt ilyen problémám, most meg tízből 8 legalább ilyen.
Ejj... de el van ez izélve.Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
SkyS1gn
félisten
Valamit csináltak a War Tapes hanggal? Most elég fasza lett, végre olyasmi mint BF3 meg BC2-ben....
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
addikt
-
Laraxior
titán
-
aizen92
addikt
válasz Snip3r_HUN #32577 üzenetére
ez a gáz. hogy lassan beletörődünk.... de lehet ezt kéne tenni mert javítás ez ügyben nem várható...
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
Snip3r_HUN
addikt
-
raubisoda
senior tag
Én asszem visszaállok a BF3-ra.1000x többet ér nincs ennyi baj vele.Majd ha megjavul a 4 akkor újra csapatjuk.
104 pozitív és 0 negatív https://outervision.com/power-supply-calculator
-
Mr.White
senior tag
sírás on:
mai termés:3 could not join server 4.re bejutok 2perc játék után game disconnected:client closed down connection. -
marilllyo
veterán
válasz Madn!ght #32570 üzenetére
Mondjuk bc2-ben volt olyan, hogy ha összejött egy jó csapatnyi ember akkor non-stop egész nap ment ...mapról mapra..
Itt ha akarnám se lehetne...mert minden második map után kidob. Meg mondjuk én ezt a böngészős dolgot képtelen vagyok megszokni.Furcsa mód....akármilyen mapra megyek a következő az mindig vagy paracel storm vagy Flood Zone. Valahogy mindig ezen a 2 mapon lyukadok ki. Utána rendszerint ez a kettő megy loopolva.
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
Def26
félisten
válasz Csabroncka #32559 üzenetére
Ja. BC2 -ben nem volt olyan, hogy lebeg a pálya a szélén a helivel és belövök a kezdőre, nem volt tököm domination mód.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Csabroncka
addikt
válasz isizakhi03 #32563 üzenetére
"a legnagyobb baj a playerekkel van. nincs csapatjáték, taktika, semmi. csak hack, meg "szarok az egészbe, megyek csipával, meg shotgunnal kempelni" stílus."
Abba nem gondolsz belek, hogy maga a játék kényszeríti ki, hogy így játsszál?
Persze vannak benne egyéni ambíciók is, de alapvetően nem kényszerít a játék csapatmunkára így van kitalálva!Ennek azért némileg ellene mond az, ha mégis van olyan oldal ahol megy a kommunikáció be lehet darálni az ellenfelet
[ Szerkesztve ]
"in medias res"
-
isizakhi03
tag
válasz marilllyo #32564 üzenetére
nem kapsz kevesebbet, csak kicsit több ideig kell összedörzsölni a defit. ha meg csak felkapod, van 20 % heal, dobj neki oda egy zöld dobozt, máris megvan a 100 pont.
szerintem is jobb ez így. legalább motiválja a playereket arra, a zöld doboz nem viccnek van.
Abba nem gondolsz belek, hogy maga a játék kényszeríti ki, hogy így játsszál?
nem. egyáltalán nem a játék. a játékosok többsége dönt így. érdekesképpen néha-néha tudok jót játszani a HBC játékosaival csapatmunkával? a többi miért nem tudja ezt? mert nem akarja. meg könnyebb kempelni, mint csapatban dolgozni
[ Szerkesztve ]
Intel Haswel i5 Feel the Real Power !
-
marilllyo
veterán
Az mondjuk nagy butaság volt, hogy lejjebb vették a pontot az újraélesztésért. Abszolút semmi esély nincs arra , hogy számíthass a csapattársaidra...mert egyszerűen nem éri meg. Az előző részekben ugyanannyi pontot kaptál érte mint egy ölésért. Most meg kevesebbet. Ennek mi értelme?!
PS3 mon hozzászoktam, hogy nem kell aggódni csalók miatt. Nem tudom, hogy PC-n ez most hányadán áll.
[ Szerkesztve ]
-
Whysperer
addikt
válasz Csabroncka #32559 üzenetére
jó,de hogy már szinte majdnem mindenki mindent csinál meg jobban szór a kézi gripes fegyver mint egy nagypapa rohanva letámasztóval 8) Kedvencem csupán az amikro futok és nincs takarás és persze mesterlövészek hada. csattog a magozó sniper puska lövedéke mellettem 8) 10 golyó / másodperc! 8)
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
marilllyo
veterán
Sajnos egyet kell értsek A gamerek már nem szeretnek gondolkodni...
Ezt ma találtam egy blogon Jót nevettem. A vicces, hogy annyira nem is túlzás a dolog.
"Syberia 1-2:
Mi ez a f@sszar rajzolt háttér az elavult recefest karakterek mögött? F@szomat sem érdekli ez a sok idióta puzzle, annyit beszélnek a szereplők, hogy közben alttabolva kell tolnom a Battlefield-et, hogy történjen valami.
To the moon:
Valami amatőr idióta művészkedős agymenése. Ahelyett, hogy gépelte volna ezt a történetnek hazudott unalomtengert órákon át, inkább importálhatott volna néhány modernebb textúrát a 90-es évekből. Moddolási lehetőség pedig nulla. (Zéró!)
Diablo 2:
Szaggatós bélyegméretű moslék. Akartam venni a karimnak jobb cuccokat pénzért, de állítólag nincs is ilyen szolgáltatás beépítve, hanem nekem kell megszerezni őket pff..
Crysis 3:
Na ez viszont beszarás fasza! Kimaxolva viszik a videokártyáim 5760×1080-on is, és csak néhány napot kellett moddolnom hozzá. Viszont nincs más játék, ami ilyen überül mutatna a 3 képernyőmön.
Battlefield 4:
Ez az egyetlen játék, ami le tud kötni valamennyire. Nagyon ászok a karakterek érzelmei max beállításokon, és a 64 fős multiplayerben végre azt érzem, hogy gondolkodni kell. (Azon, hogy cpu-t, vagy gpu-t kellene előbb frissítenem.)
Tehát összefoglalva az utóbbi évek játékélményeit: gyakrabban kéne videokártyát vennem."[ Szerkesztve ]
-
SkyS1gn
félisten
-
Csabroncka
addikt
A BF4-gyel pedig az újra élesztést is megölték!
"elpopulárosodott", más szerintem inkább generáció váltás van, és a fiatalabbak nagyobb része jobban kedveli a pörgést, mintsem a stratégiát vagy csapatmunkát (tisztelet a kivételnek) ami több gyakorlást is igényel. A DICE-nak ez az üzletpolitikája sajnos, ami valóban a valódi BF élmény rovására megy!
Néha belegondolok abba, hogy képzeljétek el a jelenlegi grafikai tudású játékot egy BF2 által nyújtott élménnyel (pályaszerkezet, játszhatóság). Én gondolkodás nélkül játszanék vele 3 évig (csak ez a konstrukció ma már nem üzlet)!
"in medias res"
-
addikt
-
marilllyo
veterán
válasz gali777 #32553 üzenetére
Nem akarok senkit megsérteni de játékosok megváltoztak...le merném fogadni, hogy ez valahol a COD szerű játékok agyatlan darálásához vezethető vissza. A folyamatos unlockolás...gadget...meg a többi szar. Bf is elindult ebbe az irányba.
-
DeadMeat
nagyúr
válasz eugabesz #32549 üzenetére
Van amikor az én pingem is felmegy 200-ig, aztán vissza alapra. Nem sok szerveren vettem ezt észre, de nálatok igen. Szerencsére tényleg csak ritkán és pillanatokra megy fel. De mondjuk multkor a ti szerveretek volt az egyetlen a kedvenceimből, amin 140 volt a ping. 20 perc múlva meg újra 40 alatt.. Én támogatom a ping maximalizását, max kicsit többet leszek kirakva tőletek Egyesek biztos örülnének neki
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
-
cickanyalien
csendes tag
válasz Frozzy #32500 üzenetére
Lehet hogy én vagyok a tudatlan, az is lehet ha a megjelenéskor megveszem a játékot(december végén vettem), akkor lenne vele probléma, de ha hiszed ha nem, nekem megy rendesen és meg sem fordult a fejemben olyan gondolat, hogy "megbántam hogy megvettem".
Cris99: A bf3-al játszottam jó pár órát, az rendesen működő játék, vagy az is bugos?
-
marilllyo
veterán
válasz deadwing #32550 üzenetére
Egyébként fura... Bad Company 2-ben ez annyira nem volt jellemző...Bár ott az assignmentekért meg a medálokért vért kellett izzadni. Rengeteget játszottam vele...és ott azért mindenki tett a "dolgát". Mondjuk emlékszem a megjelenés napjától számítva kb még 2 hétig játszhatatlan volt Aztán a peccsek megoldották. Bf4 esetében már azért eltelt pár hét. Hozzáteszem... BF4 PS3 mon az első naptól fogva tökéletesen játszható volt. Peccs is alig jött hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
deadwing
addikt
válasz marilllyo #32421 üzenetére
Kiegészítem:
Szarnak a csapatmunkára, mer valami k..va assignmentet csinálnak.Mondjuk alapból nem értek egyet az egész fejlődési rendszerrel, statokkal meg az ötszáz féle fegyverrel sem.
De nem baj, majd lesz az embereknek a BF5-ben még 1000 fegyver + 2000 új assignment meg dögcédula amikért lehet küzdeni. Meg lehet linkelgetni a statokat is.60Hz = lakossági frissítés :) Jabarkas!
-
eugabesz
őstag
-
DeadMeat
nagyúr
válasz Nemt0m12 #32546 üzenetére
Szerintem meg pont fordítva van... 100 fölötti pingű játékos van a szerveren, egyszerűen alig akar beadni valamit. Pont tegnap csacsogtunk a srácokkal egy szerveren erről. 3 200-as pingű játékos volt az ellen csapatában, léptünk is, mert egyszerűen senki nem halt az ellenfélnél, hiába lőttük őket.
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
Nemt0m12
tag
Én azt vettem észre, hogyha 70-80as pingű szerveren játszok jobban adja nem annyiszor fordul elő, hogy 1hitre halok amit a játék bejelez ellenben ha 25-30as pingű szerveren vagyok szarabbul adja a játék nem tudom elég érdekes
-
marilllyo
veterán
válasz Snip3r_HUN #32542 üzenetére
Szívemből beszélsz....
Egyébként Sniper te nem cs-ztél az 1st szerveren anno 2009-ben?[ Szerkesztve ]
-
TommyS_27
senior tag
válasz isizakhi03 #32534 üzenetére
Miért? Pont ez a lényege, hogy kifizeted a premiumot és kapsz érte olyat amit a normál userek nem!
https://www.twitch.tv/ltommys
-
Madn!ght
addikt
válasz Snip3r_HUN #32542 üzenetére
Pedig tök jól lehet őket szivatni, ha felmászol alfa felől a létrán.
(#32541) steele80: érdekes, pedig ahogy tapasztaltam, 50-60 ping körül sokkal nehezebben tudtak lelőni. Már piros volt a képernyő, bele is nyugodtam, hogy meghaltam. Erre nézem, még mindig tudom lőni. Túléltem, és nyertem a párharcot.
Sokszor látom, hogy 80-100 ping körüli játékosok toronymagasan vezetik a stat listát. Hát így lehet is...
[ Szerkesztve ]
-
Snip3r_HUN
addikt
Szívesen eltördelném azoknak a retardált fejlesztőknek a kezét akik liftet meg létrát voltak szívesek tenni shanghai domination-be is... 16-os szerveren is leglább 4 ellen veri fent a fa********
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
steele80
senior tag
Sziasztok! Nekem a játékkal igazán nem sok problémám volt. Az ami mindenkinek nálam is megvolt. Csatlakozás bf4.exe szerver összeomlás. Viszont nálam más a játék mint a haveromnál. Nálam ha a vsync ki van kapcsolva lényegesen gyengébben adja a találatot, mint bekapcsolt állapotba és kikapcsolva szétcsúszik a kép és akadozik is a sok mikrolagtól. A haverom viszont kikapcsolt sync-el eredményesebb és nincs neki képhiba sem. Én GTX 660 ti oc 3 gb játszok ő pedig GTX 760 oc 2 gb. A két kártya szinte ugyan olyan teljesítményt nyújt, viszont a 660 füstben, robbanáskor tűzben magasabb fps-t produkál és kevesebb az fps drop is mint a 760-nál. Cseréltünk már játékban is és ugyanazon beállítások mellett lényegesen gyengébben adja a 760 a találatokat. A gépek hardvere szinte ugyan az, csak nálam ssd-n van a játék míg nála hdd-n, a proci ugyan az. Tehát elvileg a konfigok, oprendszer 8.1 megegyezik, csak a kártyák és a lemezek térnek el. Mi lehet ennek a játékminőségbeli eltérésnek oka? Ennyit számítana a videokari memóriájában az az 1 gb? Vagy az ssd miatt gyorsabb a feldolgozás? Még annyi hozzátartozik, hogy neki a net is erősebb én 50-60 körüli pinggel játszom, míg ő 25-30. Én a hitregre nem tudok panaszkodni, mert nekem jól adja, viszont az oka érdekelne, mert ha a haverom gépével játszanám a játékot, biztos bosszantana.
-
gali777
őstag
Miért is az?
-
@rglaaf
veterán
Addig örülj ameddig nem leszel lvl 100 utána az a csekély játszani akarás is eltünik nálam legalább is igy volt,örülök hogy nem adtam ki pénzt a prémiumért, az alapjáték is is meg volt 5k-ért a megjelenés napján többet nem is ér perpill
PSN:BiZzare_0 ️
-
lofagi
addikt
válasz gera021 #32533 üzenetére
Nekem működik szépen.
Amúgy ez a játék kezd egyre idegesítőbb lenni. Megyek ugrok egyet és nekicsapódok a szembelévő falnak. Futok éleszteni, nem éleszt, erre jön egy másik, teljesen máshol éleszt annak sikerül, a hulla is oda teleportálódik elé. Közvetlenül a csóka mellett késelek és semmi, máskor meg 3 méterrel távolabbról is beadja. Kezd nagyon nagyon frusztrálni ez a játék.
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
gera021
aktív tag
Premium tag vagyok
-
gera021
aktív tag
Mukodik nektek a dupla xp boost? Mert nekem nincs a kis nyil h mutatna...
-
@rglaaf
veterán
Remélem felmész és beszólsz nekik majd konzolon 64 slot biztos jó buli lesz
PS4 dedicated server stress test 64 slot
Server name: DICE – Servertest – Logging [battlelog.battlefield.com] (Search for these in the server browser to find and join them)
Start time: 20:00 CET/11:00 PST [timeanddate.com] (Click link to see corresponding time where you live)
End Time: 22:00 CET/13:00 PST
Platform: PS4
Map: Lancang Dam
Mode: Conquest Large
Gameplay: Just play as normal. If you wants to share a video afterwards with any gameplay issues that occur during this session, that would be great.
What we are testing: We are stress testing the servers. Performance might be sub-par compared to regular play.PSN:BiZzare_0 ️
-
M@rdel
őstag
Nem arról volt szó, hogy senki sem boost-l, mert így is gyorsan lehet fejlődni !?
-
@rglaaf
veterán
PS lvl 99
PSN:BiZzare_0 ️
-
DieHard
senior tag
XP Boost currently active!
-
mcmike
őstag
válasz Laraxior #32517 üzenetére
Igen, most indul a Double Win7 event... bocsi Double XP...
The double XP event starts January 25 at 2AM PDT / 10AM UTC and is active for 48 hours.
UTC = GMT
Mi pedig GMT+1-ben vagyunk, tehát UTC + 1 óra, azaz szombat de. 11:00 - hétfő de.11:00-ig?
LIDL Richard featuring Billy Auchan...
-
HRC95
tag
válasz Balika23hun #32520 üzenetére
Mikor kijött a beta ra a frissítés én akkor elájultam és tudtam, hogy ezt meg kell vennem. Volt olyan nap mikor megbántam, hogy megvettem de ma már nem bánom egy kicsit sem
[ Szerkesztve ]
MSI Z270 | i5 7600K | G.Skill Ripjaws 16GB | Rog Strix GTX 1080 TI
-
Balika23hun
aktív tag
Az a baj hogy én már nem tudok bízni bennük. Azt hittem hogy a 3-ból tanulnak egy keveset, a beta alapján úgy is tűnt hogy sikerült erre kijött a teljes és még nagyobb sz@rkupac volt mint a 3 megjelenéskor. Tudom hogy az SA exkluzív az X1-ra de akkor sem fair, főleg így hogy még dátumot se adnak a megjelenésre csak reménykedsz hogy még tavasz előtt megkapod. Ha nem fizettem volna ki a prémet akkor nem érdekelne annyira de sajnos voltam olyan hülye (+ a beta tapasztalatok is jók voltak, jobbak mint a már megjelent játék) hogy megbíztam bennük és megvettem.
Dragon MultiGaming Clan http://dmgc.hu/ - Battlefield 1 - Baliozus
-
Nxn908xxx
őstag
hi!
Win8.1-en is nagyon bugos a játék? Vagy csak 7-en szarakszik? -
Laraxior
titán
*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
HRC95
tag
válasz Balika23hun #32514 üzenetére
Bízzunk benne hogy ezt szépen kijavítják és jó lesz fullosan
Le letttek fizetve hogy legyen egy ideig xbox exclusives... Van ilyen sajnos, pl RR is kidobhatná a GTA V-öt(sorry az off ért) de az is konzol exclusivesMSI Z270 | i5 7600K | G.Skill Ripjaws 16GB | Rog Strix GTX 1080 TI
-
Balika23hun
aktív tag
Erre meg csak annyit hogy a Bf3-ban az utolsó két dlc-vel alig játszottam mert már rég meguntam a játékot meg a f@szságait és ahogy halad ennek a játéknak a javítása válszeg erre a sorsra fog jutni ez is. Úgyhogy szeretnék minél hamarabb vmi értelmes dolgot is kapni a pénzemért nem csak dog-tag-eket. Az X1-osok már több mint 2 hónapja játszanak a 2. dlc-vel ez szted hol fair.
Dragon MultiGaming Clan http://dmgc.hu/ - Battlefield 1 - Baliozus
-
Def26
félisten
Nem tudjátok mikor kezdődik helyi idő szerint a dupla xp?
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
@rglaaf
veterán
válasz BF4directx #32509 üzenetére
ha DX11-s a vga-d igy nézki ki a cfg-d?
RenderDevice.Dx11Enable 1
RenderDevice.Dx11Dot1Enable 1
RenderDevice.Dx11Dot1RuntimeEnable 1PSN:BiZzare_0 ️
-
gera021
aktív tag
Nekem is driver csere megoldotta,
-
Raidon
őstag
Nekem driver csere megoldotta. Illetve huztam picit a VGA-n es azota nincs ilyen....
"A háború első szabálya (...): soha ne teljesítsd az ellenség vágyát!" George R. R. Martin
-
BF4directx
újonc
Sziasztok!
Valaki tudna abban segíteni hogy van valami megoldás a directx errora?
Folyamatosan kidobál játék közben, és végigjártam már minden ésszerü megoldást..
driver frissítés
directx frissítés
játék, punkbuster minden frissítés...
... és még mindig ott tartok hogy directx error.. -
SkyS1gn
félisten
-
SkyS1gn
félisten
-
kissadam22
tag
sziasztok.. az hogy lehet .. hogy állok a zászlónál ..és mögém kerül az ellenfél.. de már rég a miénk a zászló... és nincs semmi cemp.. mert az A bázis.....
a másik fura dolog ketten sorozzuk a mukit.. nálam eltunik a célkeresztöl de nem hal meg a csapattársam irja érthetetlenül mi történt... eltünt csak a lézer fénye látszot...
Kezd olyan lenni mint a Crysis 3.....
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- nVIDIA Geforce-osok baráti köre
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Energiaital topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Sorozatok
- Politika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- VoLTE/VoWiFi
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest