- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zilko87
tag
Eddig kimaradtam minden szarból, most a patch óta gyakorlatilag fél perc alatt csontra fagy az egész!
NICE DICE! -
TechArtist
aktív tag
Eddig alig volt probléma, mostmeg 5 percenként kifagy, ezt a szart. Grat DICE.
-
MODERÁTOR
válasz SkyS1gn #35883 üzenetére
Átmásolod. Majd azonos néven, és helyen (ahol az SSD-n volt a Battlefield 4 telepítés) csinálsz egy symbolic linket, ami az új helyre mutat.
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
Plezs21
tag
Másnak is simán keresztül lőnek Active protectionon, vagy ez csak nekem jutott mint új fícsör?
i5-4670, ASUS GTX 760, 120GB SSD, 1 TB, H87 PRO, 8GB RAM, DELL U2312.
-
ThePoweR
senior tag
válasz papi99 #35888 üzenetére
Esetleg:
win + r(futtatás) -> msconfig -> Automatikus indítás fül -> mindből pipa ki -> restart.
Persze utána visszakapcsolhatod csak így a legegyszerűbb kiszűrni hogy ne e valami ótvar program miatt fagy.
Ha így is fagy akkor nem tudom. Driver lehet még vagy OC. Driver alatt nem csak a VGA drivert értem.
[ Szerkesztve ]
-
ThePoweR
senior tag
Úristen. Végre játszható a játék infantryban is. Jó pár óra után sem tapasztaltam 1 frames halált vagy rángatózást. Heliben a gunner is mint valami álom. Egyből 2-3 felett van a KD-m minden körben. Most már csak az AA-t kell nerfelni, de azt már leszarom, mert végre tudok normálisan játszani.
[ Szerkesztve ]
-
papi99
aktív tag
Sziasztok!
Patch utáni frissítéssel kifagy folyton a játék. Frissítettem a Punkbustert de ugyanúgy lefagy!! Mi a tehendő? -
SkyS1gn
félisten
Hogy is lehet átrakni a játékot HDD-re hogy ne kelljen letölteni újra? Már elfelejtettem, jön a SA és eddíg bírta a 60as SSD, anno még ez is drága volt, majd lesz nagyobb nemsoká!
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
Madn!ght
addikt
válasz kriszpontaz #35875 üzenetére
Mi baj lehet, 20 óra alatt kipörgeted újra a 110-et :Đ
-
HeZzZ
senior tag
válasz TechArtist #35879 üzenetére
fakóbb? én nem vettem észre semmi változást a színvilágban amikor kipróbáltam....csak azt, hogy bugos az egész még
powered by Tiger Lake & GA10x
-
TechArtist
aktív tag
Mantle alatt még mindig "fakóbb", mint DX alatt?
-
fletoka
tag
-
Kevin's
senior tag
Az enyém is lol
♥♥♥HTC One M8 Grey 16Gb ♥♥♥--->★A nő olyan, mint az autó néha le kell cserélni a kisebb fogyasztás érdekében ... :DDDD
-
marilllyo
veterán
Anno Ps3-mon nekem is volt olyan....valami anomália volt az originnel....aztán egy kicsit később visszaállt minden. Feltéve ha nem user error
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
kriszpontaz
veterán
Király. Nullázódott a Statom.
Az a fránya orosz DLL .
(#35876) marilllyo: nincs para, csak szarul néz ki.
The Game Statistics Engine is currently down.[ Szerkesztve ]
-
Mr.White
senior tag
troll on: jobb lett a játék?
-
papi99
aktív tag
Sziasztok!
Láttam hogy másnak is lefagy a patch után, nekem is ez a problémám, frissítettem a Punkbustert is de ugyanúgy lefagy!! Mit tegyek? -
-
Kevin's
senior tag
válasz DieHard #35858 üzenetére
Nálam most sincs lagg ... sőt,egyre jobban fut a játék aminek örülök jöjjenek ezek a patchek és pofozzák helyre a játékot De ma amúgy sincs játék sajna viszont reménykedem a titanfall-ban hogy estig kapok kulcsot és megmenti az életem a kínzástól
[ Szerkesztve ]
♥♥♥HTC One M8 Grey 16Gb ♥♥♥--->★A nő olyan, mint az autó néha le kell cserélni a kisebb fogyasztás érdekében ... :DDDD
-
ciry
őstag
Valakinek van valami ötlete, hogy miért nem sikerül joinolnom egy szerverhez sem?
BF3-al nincs gond[ Szerkesztve ]
"Csak semmi buzulás!"...
-
marilllyo
veterán
válasz Kevin's #35856 üzenetére
Ügyes vagy.... Nekem az "open fire" plecsinnél nehezebb volt azzal ölni egyet mint defivel Bf3 nál meg 300< öltem vele...fene se tudja. Úgy vettem észre, hogy csak akkor hal az ember, ha teljesen eltalálod...de a legtöbb robbanócuccal....
"A robbanást követő túlnyomás okozta egészségkárosodás bekövetkezésének valószínűsége bizonyos távolságokról" tanulmányt átnézhették volna a DICE-nál
-
Kevin's
senior tag
válasz marilllyo #35855 üzenetére
Én pont tegnap lőttem ki vele egy helit sanghai mappon Fent vagyok a felhőkarcolóban szerencsétlen pilóta meg át akart repülni és 1 lövéssel kikaptam m320-al 1 perccel később meg jön a 2 kill és látom zuhanni
[ Szerkesztve ]
-
marilllyo
veterán
válasz SkyS1gn #35853 üzenetére
Nagyon sok mindent variáltak a bf3-óta...de egy csomó minden olyan mintha...."nem adhatjuk ugyanazt, úgyhogy írjuk át a sebzés...stb értékeket". Pedig ezen dolgok nagyrésze jól működött a 3-ban meg a bfbc2-ben is. A helizés is...ott azért repcsit helit...ha mást nem is de az unlockokig el tudtam velük nyomulni.... itt meg ...-láma is vagyok hozzájuk- de abszolút nem tudtam érvényesülni. Beülök és már sípol...nyekeg...csippeg, hogy be vagy mérve kisfiam.. és durr...
Pl a 320-as gránátvető az egy teljesen használható kiegészítője volt az assault gépfegyvereknek....itt azért telibe kell lőni az ellent vele...
-
Kevin's
senior tag
válasz TTomax #35834 üzenetére
1080P ben játszom. Akkora felbontáson kb 40-65 fps van MSAA nélkül Bf3 esetében minden maxon van 45-74fps körül 1440P ben ,de leakarom cserélni majd a kártyát egy 780Ti és akkor nem lesz gondom ezen a felbontáson sem ..
[ Szerkesztve ]
-
marilllyo
veterán
válasz aizen92 #35846 üzenetére
n00B kérdés....de minek a rövidítése az "OP"?
(#35847) HeZzZ : Ahogy anno untam a 2 vh-s játékokat most már kezdem unni a modern-et. Én örülnék egy kicsit futurisztikusabb lövöldének...hasonlót mint a black ops 2...csak bf köntösben. Szóval csak annyira futurisztikus...ami még nagyjából hihető is.
[ Szerkesztve ]
-
HeZzZ
senior tag
-
@rglaaf
veterán
-
lofagi
addikt
-
@rglaaf
veterán
Battlefield 4 Naval Strike, launching in late March for Battlefield 4 Premium members ha ez igy lesz akkor elég gyorsan jönne
PSN:BiZzare_0 ️
-
-
aizen92
addikt
válasz adamssss #35832 üzenetére
Hali!
1. Február 18.-án jelenik a Premiummal rendelkezőknek
2. Itt a link. Commander mode a játékmód neve. Ajánlott hozzá a battlelog app is mert így könnyebben tudsz szervereket keresni[ Szerkesztve ]
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
Sziasztok!
Ket kerdes.
1. A second assault mikor jelenik meg?
2. Ipad-re tenyleg van valami app amivel a multis csatakba beszallhatunk mint csapatiranyito?Koszi
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
yodamester10
őstag
Én letöröltem,sajnos unalmassá vált.Majd biztosan visszarakom a későbbiekben,ha jó dlc-k jönnek hozzá,sajna a jelenlegi nem érdekel,viszont ha valakinek nincs meg akkor igen nagy hátránnyal indul,mert legtöbb szerver berakja és oda nem tud csatlakozni,ezzel is rákényszerítsék az emberre a dlc megvásárlását.Bf3 ban megvettem a prémiumot,hogy na de jó lesz,de némelyik dlc-ért egy forintot nem adtam volna,mondhatnám úgy is,hogy elkapkodtam a vásárlást.Itt most kivárok,meg adok egy esélyt a Titanfall-nak is Számomra leginkább az lesz egy idő után a legidegesítőbb,hogy sok player a kiskapukat keresi a játékban,pl hova lehet felmászni,bebújni,stb.Már most is vannak,de mi lesz később.Az ember azért veszi meg az ilyen háborús játékot,hogy KIKAPCSOLÓDJON,SZÓRAKOZZON vele,és ne a kefét rágja az idegességtől amit el kell ismerni,hogy van bőven.Azért majd olvasgatom a fórumot mert érdekelnek a hírek,stb,de most kicsit pihentetem.
-
Kevin's
senior tag
Nálam a mai patch megoldotta a problémákat megszűntek a 0HP emberkék TDM-en nálam eddig is volt hang az Nvidia beta driver felrakása után. Ami a másik dolgot illeti az AA még mindig letud szedni a pálya végéből ki sem jönnek a bázisról ez annyira szánalmas komolyan,lehetetlen őket kiszedni Bf4.exe leállás is megszűnt nekem úgy,hogy végre ultra settings beállításon tudom játszani amit eddig a 4XMSAA miatt nem tudtam,mert kifagyott a játék,de most kivételesen jó.Egyenlőre ennyi az észrevételem több FPS ugyan nem lett ,de ultra settings mellett a 85-90 FPS egész jónak mondható
-
xFLOWEx
tag
Az a helyzet hogy ez egy szarul megirt szar jatek... megbizhatatlan, nem a tudason alapul, gyakorlatilag be kene tiltani hogy versenyeket rendezzenek belole, bar ott legalabb lan-on fut a dolog.. szanalmas hogy mennyire igazsagtalan egy hulladek, remelem a titanfall jo lesz, igaz mas stilus de ez minden csak nem elvezetes fps
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Nincs jelentősége, mert itt arról a pontszámról lenne csak szó ami a fegyver unlockhoz kell.
Kapod a pontot a killek, plecsnik, assingmentek és a kaszt alapján ugyanúgy amikor gránáttal ölsz. De ha már megvan a fegyverekhez szükséges pont velük onnantól értelmét veszti a "fegyverpont" külön kiemelése az elért pontszámon belül.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
bul07
nagyúr
És ezért nem ad egyáltalán semmi pontot , ha minden fegyver meglesz akkor azokra se kapok pontot, érdekes
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
Akit zavar az ilyen embléma kérem jelentse (én már megtettem)
Miért nem kapok pontot egyes fegyverek járművek után?
Elég idegesítő
Például gránátért se kapok[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Winne
nagyúr
B1zarre te még mindig nyomatod, téged az sem tántorít el, hogy konkrétan full üres a szerver és hogy alszol éppen. Persze írni még mindig nem lehet neked, de ahogy kisza említette ma már nekem sem lehetett. Fejlődik a Battlelog, csak éppen visszafelé.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
zack
nagyúr
válasz sixpak #35800 üzenetére
Nekem az 511h játékidő alatt 1x sem volt fagyás.
TDM is jó lett, játszottam vagy 20 kört ma. 0% bug tényleg eltűnt.
Alapvetően azon túl, hogy van egy rakat fegyver, amiknek a 2/3 része semmire sem jó, mert normálisan lehetetlenség célozni velük, jó lett a játék technikailag.
Nem tudom mitől van, hogy sokaknál fagy, de valószínű hogy a konfigokon múlik.Honor Magic V3 5G 12/512GB <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
SzlobiG
félisten
Amiért ilyen jó gém ma megvettem a prémiumot.
-
Olympos
aktív tag
Végre előrendelhető!
-
Balika23hun
aktív tag
Nos felmentem én is tdm-re hogy kipróbáljam és volt hang aztán 100 ticket-nél bedobta a kör végi zenét és onnantól nem volt hang.
Erre a patch-re kellett 2 hetet várnunk???Dragon MultiGaming Clan http://dmgc.hu/ - Battlefield 1 - Baliozus
-
pohár
félisten
válasz zo-lee #35806 üzenetére
PunkBustert frissítsd, ezzel kezdd
én is letoltam 800 ticket Shanghait, kifagyásnak nyoma sincs
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
zo-lee
aktív tag
Hello Mindenki!
Frissítés után 4-ből 4-szer játék közben beakad a hang, és kifagy a játék .... Eddig ilyen nem volt, viszonylag élvezhető volt a játék az utóbbi napokban.
Valaki esetleg megoldást tud javasolni ?!
-
lofagi
addikt
válasz Rico45 #35804 üzenetére
Végre nem az utolsó DLC-vel jön a Capture the Flag! Ezekben a videókban mindig olyan hangulatos a játék, aztán mikor benne van az ember, nem mindig jön át ez az érzés, főleg mikor lelőnek!
[ Szerkesztve ]
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
Rico45
őstag
De váárom már!
[ Szerkesztve ]
"Ne dobáld Tasmakkal a Yaskatirt!"
-
Kephamos
addikt
Elég gané ez a játék. Tölt egy fél órát, majd 5-ből kétszer lefagy rögtön az elején, vagy kidob valami miatt. Az előbb meg nem volt hang játék közben. Ja és pályaváltáskor is fagyás szokott lenni.
mod.: MEgint. Rányomok a deplyora, beakad a hang és vége a dalnak.[ Szerkesztve ]
-
Gyula84
veterán
na szóval
egyik szerveren nem tudtam spawnolni csak a deploy gomb 30x megnyomására írni tudtam ami abban a pillanatban el is küldte tehát nem hiszem hogy net hiba lett volna
majd egyszer csak fight közben megáll a karakter és nem tudok mozdulni medpackot azt persze simán ledobta és írni is ugyan úgy tudtam
Pohár tudom neked minden rendben van arra nem is vagyok
kíváncsi viszont arra igen, hogy másnak volt ilyen gond?Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Projektor topic
- OpenMediaVault
- Asszociációs játék. :)
- Hardcore café
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Tesla topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...