Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
válasz spanglee001 #64098 üzenetére
még nem volt meg a 200 bow kill már megvan és elég jól adja rajta, ha éppen nincs csaló
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
kisza25
félisten
idei év első csalója reportoljátok pls
itt futottam bele, legalább 3 embernek kellett egyszerre lőni, hogy meghaljon, minden távolságból leszedett g18-al és mindig tudta hol vagyok
amúgy az milyen csalás lehet, hogy bow-al telibe lőttem, beletoltam egy tárat compact 45ből és leszedett 100% élettel, de néha mégis le lehetett lőni, de legalább 3-an lőttük egyszerre aim bootot biztos, hogy használt, mert eszement távolságból a másodperc tört része alatt szedett le mindig g18-al, és wallhack is volt, mert lespawnoltam, lockeren egy sarokba, balról jött egy másodperc múlva és rám fordult és kiszedett, pedig nem lehettem még bespotolva és nem is lőttem még, meg sok hasonló killje volt[ Szerkesztve ]
-
bucketb0b
őstag
válasz }{3@Đ$}{0ot #64094 üzenetére
Gyiku is benne volt?
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
-
steven84
tag
A Dogtag kereséssel kivan a butykosom
[ Szerkesztve ]
-
afrojack1
senior tag
próbáltam ezt a dog tag keresést pff eredménytelen..... inkább hagyom
SC: Herczku_Death
-
Anfänger
őstag
válasz kisza25 #64069 üzenetére
Én erre a kérdésedre válaszoltam visszább: tom_tol: mi a neved bf-ben?!
Mert linkelte a képet,hogy kickelték öt,de azon szerepel a neve is,ezért illesztettem be ezt: és a nevét.
Te meg erre válaszoltál az 1700 órát illetöen. Szóval e két hozzászólás között nem értettem az összefüggést. De most már értem,hogy te mire gondoltál.Nichts ist unmöglich? Dann schlag mal ne Drehtür zu! :)
-
gabriel26
tag
bocs, de probaltam es csak 1 kepet rakott be de lehet lama vagyok
-
gabriel26
tag
Sziasztok!
Nemregiben irtam a problemammal kapcsolatban, de erdemleges megoldast azota sem talaltam...
3 napja vettem egy asus rog g511jm laptopot (i7 4710hq, 8 giga ram, gtx 860M 4gb, 250 GB Samsung EVO SSD)
Minden jatek fut rajta rendesen, de a BF4 nem akarja hasznalni a GTX VGA-mat. Mar mindent kiprobaltam, de semmi nem segit.
Ha jobb gombot nyomok a BF4.exe-n akkor van ra opciom, hogy "futtatas nagy teljesitmenyu VGA-val" erre ra is megyek, de akkor a chrome bongeszo ugrik fel, ott pedig barmit elinditok, a jatek elindul es csak az intel VGA-t hasznalja.
Nvidia control centerben probaltam atallitani a BF4.exe-t de ha ramegyek a mentesre, magatol visszaugril az Intel GPU-ra.
Csatolok par kepet, hatha valakinek van otlete..... -
nanorambo
őstag
BUÉK!
Kis katonásdi:
Különleges Műveleti Zászlóalj -
@rglaaf
veterán
Ezt mire fel kaptam?
ERROR Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player '-o-Bizarre-o-' (for 3 minutes) ... Prior Kick/Ban
PSN:BiZzare_0 ️
-
SoundBox
aktív tag
Ti milyen szervereken szoktatok nyomni?
-
tom_tol
addikt
Csak akkor jutok hozzá, ha túl erős az ellen, egyébként esélyem sincs beleülni, (nem erősségem a hosszas várakozás) de ebben az esetben 30mp és már halok vagy ugorhatok ki belőle, kivétel ha nem szállok fel, úgy tovább bírom mint fél perc.
kisza Általában azt a helyet jelöli az ember fia ahol él, vagy ?
-
Enton
addikt
válasz SoundBox #64070 üzenetére
Esetleg próbáld lelőni a Wifi-t róla, ha azután is csinálja kapcsold ki a torrentet a gépen, ha még mindig ugrál a ping akkor valami a háttérben még kommunikál a neten.
Esetleg másik szervert keresni.Egyszer nekem még ez a GF experience is elkezdte a legujabb drivert tölteni játék közben.
[ Szerkesztve ]
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
SoundBox
aktív tag
Sziasztok elöszöris boldog uj evet kivanok mindenkinek
Az lenne a kerdesem hogy szerintetek miert laggolok, a gepem
i5 2500k
Gtx 660as kari
16giga ram
Szerintem nem a geppel van baj hanem a nettel, ha jol gondolom a rossz netkapcsolatot a kis kockak jelzik a jobb felso sarokba, de ez nem tom mert van hisz jo netem van, nem tudom mert akadozhat a kapcsolat vagy mi ugral a ping is neha, vegulis routert hasznalok, de kabellel van osszekotve a gep, a router beallitasainal valamit kellene allitanom?
Köszönöm a segìtséget! -
marilllyo
veterán
Skacok...este? Valami újévi huncutkodás? Tankozni vóna kedvem.
Amúgy csak a kaszt service star-okért ad 10.000 pöngőt vagy a járművekért is.PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
regener
veterán
BÚÉK!
-
Dexter-2000
őstag
aludjatok
Szép napot!
-
bucketb0b
őstag
válasz dolbyman #64052 üzenetére
Hát nem tudom
Valami kép jól jönne valóban, hogy lássuk is mi a probléma, mert bár hatalmas a képzelőerőnk, de azért mégis a szemnek jobban hisz az ember
De az online gamet általában nem full high-n tolják a játékorientáltak, mert lowabb grafon többet látsz.[ Szerkesztve ]
-
atee
őstag
-
marilllyo
veterán
Én is beszállok! Itt 20 voltam. Holnapután 29 leszek!
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
dolbyman
tag
mostanában elég nehéz felkerülni a szerverekre.
Bandi
-
dolbyman
tag
Helló mindenki!
Hogy lehet kikapcsolni a BF4-ben, hogy állandóan ködbe játszom (vagy por lenne) szóval mindig olyan a kép, mintha valami fehér izén át nézném a képet..... nagyon zavar
Bandi
-
deadwing
addikt
Mi van az IRAM szeróval? Nyerésben voltunk, erre map váltás... aztán meg megállt a szerver mint a szög.
60Hz = lakossági frissítés :) Jabarkas!
-
kisza25
félisten
válasz Anfänger #64028 üzenetére
ok de akkor az 1700 órával sántít valami
B.U.É.K mindenkinek
itt már a konyhán elindult a buli[ Szerkesztve ]
-
mackosajt
addikt
Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek!
Menjetek inni, bulizni, aludni! Szabadon választható.
Csak ne kockuljatok!http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
aram01
nagyúr
BUÉK fanok
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
M^xx
aktív tag
Akinek van kedve zúzni azt szívesen látjuk teamspeakon IP: ocg.hu vagy battlezone.hu gyertek!
Free ts3 szerver IP:battlezone.hu
-
urbi73
senior tag
Jövőre is jó játékot , és BUÉK minden BF4 kedvelőnek .
Amit meg fentebb kérdezett ez a Állat " nevű tag , szerintem már a kérdés is provokatív , ne vigyünk már bele egy játékba ilyen félreérthető , agresszív nézeteket . A Moderátorok helyébe kitiltanám .
-
-
marilllyo
veterán
Buék srácok!
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
addikt
Mindenkinek BUÉK!
"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
Anfänger
őstag
válasz tom_tol #64015 üzenetére
Gondolom a 4player szerver valamelyikén kaptad,szeretettel osztogatják. Van 10 szerverük,egyikre sem tudok már felmenni,hasonlo üzenetet kapok ,nálam bipodknife +unendlich% a vége.
(#64018) kisza25
tom_tol: mi a neved bf-ben? Tomy962?[ Szerkesztve ]
Nichts ist unmöglich? Dann schlag mal ne Drehtür zu! :)
-
Dexter-2000
őstag
válasz Bjørgersson #64023 üzenetére
nem vagyok előrébb de köszönöm.
amúgy tervezik hogy lesz br?Szép napot!
-
kisza25
félisten
-
Bjørgersson
félisten
válasz Dexter-2000 #64021 üzenetére
Mivel még nincs battlerecorder, így az ilyen ingame videókat külső programmal veszik fel, pl. ShadowPlay, Raptr, stb., az átvezetőket meg valószínűleg PunkBuster nélküli üres szervereken valami kameramaceráló programmal.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
senzaj
senior tag
válasz Dexter-2000 #64021 üzenetére
Aztak...rva! Ez nagyon kemény! 10/10!!
-
iMaverick
addikt
válasz pendre54 #64009 üzenetére
Na azért faterom mesélt ezekről a filmekről. Meg volt ott másfajta is, nemcsak háborús.
És apám beült rájuk. Miért? Mert volt vele csaj... És nem a filmet nézték! (Ugye a kutyát nem érdekelte a film, igazából rajtuk kívül nem is volt bent senki.)
(#63963) ALLAT001: az eredeti kérdésedre válaszolnék, hogy ha magyarok ellen kellene küzdeni, akkor végigtolnám-e a játékot?
Igen, én bizony végigtolnám. Sőt, ha a multiban lenne magyar "oldal", én bizony nem is tolnám mással. (Meg lehet nézni, hogy mi az emblémám a játékban. )
Erre a népirtásos dologra meg már korábban kifejtették a kollégát: népirtás=valamely népcsoport szisztematikus kiirtása. A játékban meg katonákat kell ölni. (Bár a dolog még elméletben össze is jöhetne, ha lenne olyan népcsoport, ahol mindenki (!) katona! Megszületik a kisbaba, és már a saját machetéjével vágja el a köldökzsinórt. Az apukáék meg RPG-vel lövöldöznek az ég felé, a kis jövevény örömére. Nem is rossz! )
[ Szerkesztve ]
"Sokkal könnyebb gazdagon boldognak lenni, mint szegényen" (Moldován András)
-
Gyula84
veterán
válasz Dexter-2000 #64006 üzenetére
miért van olyan?
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
bucketb0b
őstag
válasz Bjørgersson #64012 üzenetére
Ha sokat szemtelenkedsz téged viszlek fel, de ott is hagylak
-
Bjørgersson
félisten
válasz bucketb0b #64010 üzenetére
Trianon
Vigyél magaddal fényképezőt, különben nem hiszem el, hogy ott jártál.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
eugabesz
őstag
Istenem...egy hülye kérdésbe rögtön beletoltok 50 akárhány hsz.-t...
Egyébként a szőrös vagy a borotvált??:..ha már itt tartunk...http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/610c87c4-25bc-4840-bd47-bf16b3cbb4cc/IRAM-Clan-Hungary-60-Hz/
-
bucketb0b
őstag
-
addikt
válasz ALLAT001 #63990 üzenetére
Üdv!
Amit itt a kérdéseddel feszegettél, azért az létező probléma volt korábban a szórakoztatóiparban. Mondok erre egy példát. A hatvanas években a mozi volt az egyik legfőbb szórakozási eszköz, számítógép mint olyan még szóként se létezett. A mozik tele voltak idióta szovjet sematikus háborús filmekkel, amikben Iván egy szál dobtáras géppisztollyal kiírt egy század, buta, gonosz, gyáva németet. Az oroszok meg maguk voltak a megtestesült nemeslelküség, bátorság, stb. Ezekért a filmekért amúgy itthon a kutya be nem ment volna a moziba, hogy önként megnézze, és még fizessen is érte, ezért a gyakorlat az volt, hogy havonta egy-két alkalommal az iskolák voltak kivezényelve kötelező mozilátogatás címen.
Szóval a lényeg, a hatvanas-hetvenes években államközi szerződés keretében több ezer magyar mehetett ki az akkori NDK-ba dolgozni, nekem is több osztálytársam adta a fejét erre. Amikor itthon voltak szabin, rákérdeztük, hogy mivel töltik a szabadidejüket odakinnt, és persze kíváncsiak voltunk, hogy az ottani mozik is ezekkel a szar szovjet filmekkel vannak-e tele? Eléggé meglepett a válasz, hogy ott akkoriban igen csak csínyján bántak ezekkel a filmekkel, és bár a keletnémeteknél volt akkoriban az egyik legerősebb komcsi diktatúra, de még azok se merték hergelni a németeket az ilyen "szórakoztatásra" szánt filmekkel."Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
bucketb0b
őstag
válasz Bjørgersson #64007 üzenetére
Én tudom mit írtál (vagy legalábbis remélem megvan hozzá az elegendő intelligenciám és értettem )
De még ha jön pár ember hasonló felvetésekkel borul a lista -
Bjørgersson
félisten
válasz bucketb0b #64004 üzenetére
Ó, de rendesek vagytok, még mindjárt zavarba jövök.
Egyébként az előbb toplistást írtam, nem első helyezettet.
-
Dexter-2000
őstag
a battlerecorder hogyan működik?
vagy valakinek mindig vennie kell engem spectator módban?Szép napot!
-
bucketb0b
őstag
válasz Bjørgersson #64000 üzenetére
Csak azért hagytuk, hogy legyen neked karácsony..
-
Bjørgersson
félisten
válasz DeadMeat #64001 üzenetére
Azt már kötőjellel kell írni, így; hatszáznegyvennégyezer-négyszáznegyvennégy.
-
DeadMeat
nagyúr
válasz Bjørgersson #64000 üzenetére
hatszáznegyvennégyezernégyszáznegyvennégy! Én nyertem bibííí
Igen tudom, de a dicsőség akkor is az enyém. Senki nem veheti el tőlem. Főleg nem két óriás bimbó[ Szerkesztve ]
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest