- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pilu85
őstag
válasz Snip3r_HUN #35085 üzenetére
100éve megvan a 3 lmg ribbon meg mortarral is öltem vagy 20at :S :S
"A jó hír: ha fel tudod ismerni egy illúzióról, hogy illúzió, akkor szertefoszlik. "Az illúzió felismerése annak végét is jelenti. Életben maradása attól függ, hogy összetéveszted-e a valósággal."
-
afrojack1
senior tag
-
afrojack1
senior tag
Nektek feltűnt már hogy ha lövöd a az ellenfél tankját azzal a staff hell (második löveg ha jól tudom) megy a tank felé egyenesen és egyszercsak felülröl megy bele a tankba, de lehet hogy hyper vándor a löveg
[ Szerkesztve ]
SC: Herczku_Death
-
Lavidaloka
aktív tag
-
afrojack1
senior tag
-
pohár
félisten
attól függ milyen fegyvert használsz... én a helyedben keresgélnék LevelCap videói közt, sok weaponreview-t csinál, és el is mondja, hogy milyen játékstílushoz mi a legideálisabb attachment
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
ThePoweR
senior tag
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de engem zavar ha nincs vsync. Olyan mintha akadna pedig 100 fps.
-
Winne
nagyúr
válasz DeadMeat #35074 üzenetére
Közelre sorozat, messzire pötyögés, 20 feletti accuracym van. Supresszort nem teszek, azt sose tettem, mert gyengíti csak a fegyver tulajdonságait, az meg nem zavar, ha megjelenek a radaron, mert akkor rám jönnek legalább.
Most az angled gripet tettem próbaképpen, meg a muzzle brake-et, a flash hider nincs meg még erre a fegyverre, nemrég kezdtem és battlepackban tudom elvileg megkapni.
Van egy csomó packom, csak nem nyitogatom, mert sztem tűnt el fel nem használt packom...
A közelharcom sztem több, de messzire is pötyögtetek, ha meglátok valakit, ezt az egyet szeretem a játékban, hogy ki lehet pötyögni akár a snipereket is sima rds-el pár hitre, ez nagyon hiányzott nekem a BF3-ban.
Már csak azt kellene megoldani, hogy ha a palinak csak a feje lóg ki a fedezék mögül, akkor ne bírjon már kilőni onnan...
@(#35050) Miles + @ (#35051) kisza25:
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
marilllyo
veterán
Az szerintem egyértelműen kijelenthető, hogy akinek eddig akadt a játék....annak mantle-el is fog Sőt...ahogy néztem, ha...teszem azt neked highon megy....ultrán meg nem... akkor mantle-l sem tudsz ultrán játszani...inkább a high-ot dobja meg 5-10 fps-el.
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
pilu85
őstag
hali. m249,m60E4,Rpk74m, ezeket a fegyókat mikor hajlandó beadni???
"A jó hír: ha fel tudod ismerni egy illúzióról, hogy illúzió, akkor szertefoszlik. "Az illúzió felismerése annak végét is jelenti. Életben maradása attól függ, hogy összetéveszted-e a valósággal."
-
gali777
őstag
De utálom az ilyen jihad jeep herokat... Nem bírnak felc4ezni egy tankot rendesen akkor nyomják ezt a "trollkodást". Szánalmas.
-
D.Orion
veterán
válasz afrojack1 #35066 üzenetére
Hülyeség a C4et tiltani, ellenben:
Én ha meg akarok ölni egy tankot, akkor RPG után nem a C4-hez nyúlok feltétlenül. Fogok egy buggy-t rádobok három darab Slam-et és nekigurítom a tanknak. Egy tank csak a nyílt terepen kihívás a gyalogosnak, városban vagy szűkebb helyen simán szétkapom gyalogossal. Eddig csúcs killem Sanghai C épület tetejéről ejtőernyőztem D-re. Mire átrepültem 3db tankot nyírtam ki a levegőből RPG és Slam párossal. Volt némi anyázás a túloldalról, de hát istenem, egyik se nézett fel...Support-tal persze C4 az egyedüli megoldás, de én ott inkább azt csinálom ami a dolgom és nem hülyéskedek ilyennek.
Csipás meg olyan messze van az akcióktól, hogy felesleges is neki a C4.
[ Szerkesztve ]
-
aizen92
addikt
ez a MAV valami király cucc! úgy lehet vele szopatni a népet.
tankok csak úgy pislognak, hogy mi nyomott rájuk 50 dmg-t. forognak össze vissza sírtam a röhögéstől amikor használtam. 4 killt sikerült vele összehoznom, egy claymore-t a sniperesre robbantottam, 3 akna 2 tankban ülőnek annyi, és egy emberke aki lerakta a saját c4-be robbant bele
legjobb fegyver!!![ Szerkesztve ]
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
ThePoweR
senior tag
válasz Snip3r_HUN #35065 üzenetére
Milyen beállításokon játszol?
-
DeadMeat
nagyúr
Játszottunk már együtt, még mindíg bő lére ereszted a sorozatot? Akkor HB-t ne szvsz.
A te játékstílusodhaz potato/stuby vagy az angled grip való szerintem. A fegyverek csövére pedig ahogy érzed. Ha megtudod fogni a recoilt könnyen nem kell compensator, elég a flash hider, vagy supressor. én az utóbbit használom minden fegyveremen. Hasznosabb mint volt.Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
Algotis
addikt
Feltettem a 14.1-es drivert. A játékban kiválasztom Graphics API-nek a Mantle-t és kész?
Androidos Outlookból küldve
-
afrojack1
senior tag
Mégegyszer C4 HASZNÁLATA TILOS!!!
Amúgy most a képről ezek a battle packok jók valamire? Gold,bronz stb.
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz aizen92 #35060 üzenetére
Igen MAV-al volt a 8kill is , egy tankot is sikerült amibe ketten is ültek, a többi gyalogos volt
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
afrojack1
senior tag
Erre is nézzetek fel
[link]Ezen belül a german noobs-ra csak ne használjatok c4-et mert tilos!!!
Valamit lehet kezdeni a sima bf4-el hogy feltudjak menni silk roadra meg többi premium,china rising szeróra??
[ Szerkesztve ]
-
Olympos
aktív tag
A Defuse Hardcore módban mindig is lehetett látni a bombás emberkét a minimapon vagy csak mostanában rontották el?
-
bul07
nagyúr
Alvás előtt csak megnéztem hogy mit tud a MAV, nagyon nem keresik még
És a legdurvább hogy szinte elpusztíthatatlan AA vagy heli vagy repülő rakétája semmit nem ér ellene
Rush támadóknak igen jó segítség , nem elég hozzá hogy elpukkantja az aknákat meg ilyeneket , még az összes ellenséges játékos is megjelöli
Egy kör rush 26db Spotting Ribbons szereztem egy körbenÚgy nézem míg le nem gyengítik én ezzel fogok szórakozni
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
marilllyo
veterán
Melyik szerót ajánljátok amin elsősorban magyarok vannak? Látok párat az összefoglalóban. Ti melyiken játszatok?
[ Szerkesztve ]
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
kisza25
félisten
válasz fornettisuti #34989 üzenetére
én ezt azalapján írtam amit leírtál, nekem ez jött le, használtam már minden fegyvert, bf3/4-el több, mint 2000 órám van, 3-ban minden fegyverrel megcsináltam a mastery dogtag-et(500kill) szóval van némi fogalmam, én csapatban szoktam játszani, jelöljük az elfoglalandó pontot és az egész squad arra koncentrál...ezt a játékot mindenki úgy játssza ahogy akarja, ez jó is meg rossz is
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
Winne
nagyúr
Most nézegettem meg kicsit a fegyvereket, hogy mit is lehet rájuk aggatni, valaki árulja el nekem, hogy mit érdemes a 3 kategóriából választani. Azt látom mi változik, de érdemes egyáltalán egy muzzle brake-et, compensatort, esetlen egy heavy barrelt rátenni?
A BF3-ban assault fegyvereken használtam csak a heavy barrelt, ha olyan pályán voltam, ahol messzebbre kellett lövöldözni, minden közelharci dologra meg inkább nem tettem rá semmit. Ez itt is megállja a helyét?
-
Winne
nagyúr
válasz Liquidator #34946 üzenetére
Nyomd el magad te te kis áruló!
Meddig vagy száműzetésben?
-
S1M0N
senior tag
Locker-en kezdem megkedvelni az Assault kasztot, a 3-ban szinte csak "mentőset játszottam", itt viszont eddig nem nagyon láttam értelmét (bár BF3-ban is vígan elvoltam a nyitottabb pályákon, de a 4-ben valahogy nem adja úgy), most meg elég jól nyomtam, élesztgettem, meg ilyesmik.
Lowon játszottam továbbra is, 150FPS-sel hasítok, néha már én is elcsodálkozok, hogy milyen jól ment.
-
Miles
aktív tag
válasz Sontir Fel #35021 üzenetére
-
Kevin's
senior tag
válasz Frozzy #35043 üzenetére
Pedig van videóm róla,de csak a robbanást rögzítette ... utálom amikor jó pillanat van és a vége rögzül ... kár érte ,de majd csak lesz még ilyen Én imádom a silkroad mappot TDM-ben,shotival 50/1 statot produkálok lehet aprítani
♥♥♥HTC One M8 Grey 16Gb ♥♥♥--->★A nő olyan, mint az autó néha le kell cserélni a kisebb fogyasztás érdekében ... :DDDD
-
Kevin's
senior tag
válasz Frozzy #35041 üzenetére
Szóval téged lőttelek le tankkal Hatalmas Epic volt ahogy repültél Eugabesz is kapott egy kis C4 et jól meg kergettem hehe nevettem olyanokat best server iRam
[ Szerkesztve ]
♥♥♥HTC One M8 Grey 16Gb ♥♥♥--->★A nő olyan, mint az autó néha le kell cserélni a kisebb fogyasztás érdekében ... :DDDD
-
pohár
félisten
-
Gyula84
veterán
válasz SkyS1gn #35038 üzenetére
kíváncsi vagyok milyen új bug jön vele, de legyünk optimisták minden jó lesz de ha nem legyen duplaxp meg 300% os boost
(#35032) Snip3r_HUN
most hogy mondod(#35033) Kevin's
én is meglesem majd(#35029) aizen92
én is lestem ezt a videót[ Szerkesztve ]
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
SkyS1gn
félisten
BF4Central @BF4Central 3 ó
According to our sources, a new #BF4 PC patch is getting ready for next week.
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
aizen92
addikt
válasz gyilok82 #35034 üzenetére
ehhez hány óra felvétel kellett? mert az enyémet mindig kiszedik. amúgy nagyon kemény killek vannak benne.
úgy érzem ráfekszek én is jobban erre a MAV-ra. brutális kis fegyver.főleg RUSH-on lehet ez király.
[ Szerkesztve ]
-
TechArtist
aktív tag
válasz TechArtist #35013 üzenetére
Mégiscsak lett battlereport.
-
gyilok82
csendes tag
-
Kevin's
senior tag
válasz Gyula84 #35025 üzenetére
Én is kipróbáltam sanghai mappon ez hatalmas funny Csinálok is belőle egy troll videót dáhhhhh
Egyébként nem robban fel egyből úgy 3-4 másodperces időzítéssel kezd fel robbanni♥♥♥HTC One M8 Grey 16Gb ♥♥♥--->★A nő olyan, mint az autó néha le kell cserélni a kisebb fogyasztás érdekében ... :DDDD
-
ThePoweR
senior tag
Nem értem az embereket. Szeretnek halni vagy mi? Attack jet-el gyaláznak. 2x-1-be van. Lespawnoltam stingerrel. Megöltem 3x és lelépett. Senkinek sem jut eszébe?
-
Gyula84
veterán
válasz yodamester10 #35026 üzenetére
fel lehet vele robbantani a c4et meg a slamet
(#35028) TechArtist
úgy már másNem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
aizen92
addikt
na jó. ezt ki kell próbálnom. gondolom explosivet tud felrobbantani. c4/slam stb.
áááh találtam valamit. EMP-je van és azzal tud robbantani
(#35030) G4ula84 : igen! van EMP-je amivel felrobbant minden rombbanószert.
[ Szerkesztve ]
-
TechArtist
aktív tag
Mint már írtam közvetlenül ölt vele, (nem robbanószereket lövöldözött, hanem embereket) nem véletlenül írták neki vagy 6-an, hogy jelentve lesz, meg hogy "fucking hacker" etc. Kb. 10 mp-ként ölt egyet, szerinted flood zone háztetőkön mennyi C4, slam stb. van egy 32 fős szerveren? Úgy semennyi...
[ Szerkesztve ]
-
Gyula84
veterán
válasz TechArtist #35004 üzenetére
valahol ott kempelhetett és így csinálhatta
[link]Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
-
afrojack1
senior tag
Az egyik szerón le van tiltva a c4 erre a köcsög fel c4-ezi a tankom aztán oda dob egy gránátot és megöl és nem dobta ezé ki a szeró mert nem c4-el szedet ki!!!ilyen köcsögöt ááa
-
S1M0N
senior tag
Nem tudom mi a fenét csinálnak ezzel a játékkal, de nálam mostanában -30-40 FPS-em van ultrán, szóval most lowon játszok...
Nem tudom, hogy csak szerver lag volt-e de nagyon idegesítő volt, hogy másodpercekre mindenki akadozva ment/repült... A négy négyzetecskés akármi nem "jelzett", szóval a hiba nem nálam volt. No meg más is "dicsérte" a játék fejlesztőit.
Ja, de legalább a Battlepack megjött, szóval máris jobban érzem magam! //sarcasm off
[ Szerkesztve ]
-
xFLOWEx
tag
válasz TechArtist #35004 üzenetére
csak a "szokasos" loadout heavy barrel+ergo grip = no recoil macro. Kesz ennyi !
-
Enxtheone
tag
Yo,
azt megtudnátok mondani hogy 64 fős multihoz (720p- medium) milyen minimális cpu-vga páros kéne hogy meglegyen a 30 fps?
-
Olympos
aktív tag
Ha a játék közben kifagyok, és nem megyek vissza, akkor a pálya végén megkapom a pontokat; ezt tudom.
De ha a kifagyás után közvetlenül visszamegyek, akkor a fagyás előtti és utáni pontjaimat összeadja vagy egyiket-másikat felülírja?(pl.: 5 perccel a vége előtt ha kifagyok és volt már vagy 10ezer pontom, akkor vissza merjek jönni vagy nem érdemes, mert az 5 perc alatt megszerzett pontjaim regisztrálja csak és az addig megszerzett 10ezer pontomat elvesztem?)
[ Szerkesztve ]
-
TechArtist
aktív tag
-
DeadMeat
nagyúr
válasz TechArtist #35011 üzenetére
Hogy? Milyen mapon volt amúgy?
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
DeadMeat
nagyúr
válasz TechArtist #35008 üzenetére
Nem a fenét nem. Felrobbant egy aknát c4-et, elüt vele.
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
beers
addikt
-
Miles
aktív tag
válasz Sontir Fel #34963 üzenetére
Tartsd lenyomva a defibrit mielőtt megsütöd. Nekem úgy sikerült hogy tetőkempereket kerestem fekve. Ott kettőt is halálra kezeltem. Egy nagy löket kell neki, kicsi nem ér semmit.
-
TechArtist
aktív tag
Na első csaló, akire nem csak dühből mondhatom rá, hogy csaló, hanem tényleg az, majdnem 40 kill MAV-val 1 körön belül. Aki nem szereti a csalókat, az itt jelentheti.
Statja is "érdekes"...
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Meddig tart most a Dupla XP?
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
gyilok82
csendes tag
De, zavodon voltam és Cés a D környékén és onnan írtotam a népet, ha valami jött inkább vissza gyors a kezdőre.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Projektor topic
- OpenMediaVault
- Asszociációs játék. :)
- Hardcore café
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Tesla topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl