Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- OpenMediaVault
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen routert?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- YouTube
- OpenWRT topic
-
IT café
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
@rglaaf
veterán
hétvégén lesz megint valami 24v24 magyar-lengyel jön valaki?
PSN:BiZzare_0 ️
-
taknyí
senior tag
-
Zack1899
tag
válasz kriszpontaz #94087 üzenetére
Tehát csak ONEra? :S
Mások döntenek a fejünk fölött. Ki tudja, mi folyik a színfalak mögött?! Kapukat döngetünk, de nem fogadnak, és a kiskapuk is zárva maradnak.
-
-
Astroboy
őstag
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
AIM Hero Gun Masterezett 33mp-nél figyeljétek,azt a lövést.
™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
Zack1899
tag
Sziasztok
XBOX 360-al kapcsolatban kérdezném, hogy digitálisan is elérhető a Battlefield 4?
Nekem lemezen van meg és a storeban ugye nem mutatja nekem csak hogy play now.
Viszont havernak kellene, de nem tudja megvenni mert nincs ott a vásárlás, csak az értékelés..
Tudtok valamit ezzel kapcsolatban?Köszi
Üdv
ZackMások döntenek a fejünk fölött. Ki tudja, mi folyik a színfalak mögött?! Kapukat döngetünk, de nem fogadnak, és a kiskapuk is zárva maradnak.
-
addikt
-
prokxy
veterán
válasz #35434496 #94068 üzenetére
Online volt, elég sokat, sőt, még cseteltem is vele, szóval le vagy tiltva nála!
(#94069) Godlike79: nemtom, még nem sikerült a puszit átadnom senkinek, de nem is vágyik rá sztem egyik IRAM-os sem, max a Folczy!
(#94073) players111: ma fel kéne menni rá, ha már van, aztán csapatni! 22:00-ig ráérek 20:00-tól, szóval tessék jönni!
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
prokxy
veterán
Nem tudom, lehet, h ez a rejtett céljuk, de tegnap páran feljöttek tőlük játszani!
Többen mondták, h vegyem le a 64 főt 48-ra, mert elriaszt sok embert...nem tudom, én bírom a 64-est, ha tele van, ott van pörgés rendesen! Szerinted?
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
nagyúr
válasz taknyí #94054 üzenetére
Punkbuster frissítés.
Jah látom elvileg már megvolt...
Még esetleg próbáld ki ezt: [link]
+ Driverek mind a legfrissebbek?
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
prokxy
veterán
Hali!
IRAM klán jóvoltából a FoS-ok kaptak egy tankos szervert, 64 fős. Köszönjük!!!!
A mapokat belőttem, várunk mindenkit![FoS] Armored Server | Fast Vehicle Spawn | Noobs Welcome
Kéne egy kis help elindítani!
-
mackosajt
addikt
biztos
de most biztos ami biztos, pár 2-3 éve be sem lépett ismerőst töröltem, és felvettem a zolar-t és küldtem requestet neked is.
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
Aventador91
őstag
böff
-
vtomi2
őstag
Best enemy (3kills) még jó, hogy 27-et öltem
-
taknyí
senior tag
-
taknyí
senior tag
Mindenkinek ok a játék, nem tudok csatlakozni.. Javítás meg volt, tűzfal ok, csak kék sáv és mintha csatlakozási folyamat volna, majyd piros és valami task managgert ír ellenőrzésre...
Nem vagyok jó ember, de nem is a legrosszabb!
-
gyiku
nagyúr
players, kell 1 gunar!
hüllő
-
g1-killer
tag
válasz spanglee001 #94025 üzenetére
komolyra fordítva a szót este hüllőre vagy medvére akarunk vadászni?
[ Szerkesztve ]
@Folczy // Ryzen 1700 3,7Ghz // 32GB // EVGA GTX 1080Ti SC2
-
prokxy
veterán
válasz spanglee001 #94021 üzenetére
Grat hozzá!
-
spanglee001
addikt
válasz g1-killer #94023 üzenetére
fórumban tilos a hirdetés, és már amúgy is van gazdája nem áll sokáig nálam a cucc, intim veszi meg csak még kellenek kábelek csövek, és idegrendszer az építéshez és itt ott meg kell dolgozzam a gépházat fúróval flexel, hogy kényelmes legyen
[ Szerkesztve ]
netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
g1-killer
tag
akkor ez neked való: [link]
-
zzola
titán
-
spanglee001
addikt
vicc hát ez nem vicc
így komlett lessz a gép mert ennek az oldallapja elbírja a mórát, és nem kell majd a kis asztal, nem lessz eltakarva a radiátor lesz majd jó meleg, és az állatok sem hiszem, hogy megborítják a bepakolt ~45-50 kilós gépet[ Szerkesztve ]
-
prokxy
veterán
válasz spanglee001 #94011 üzenetére
Haggyadmá, ez olyan csúnya, h 10e-t nem adnék érte!
-
g1-killer
tag
Nyertünk, elfogadták és nem buktál le.
-
zzola
titán
Én meg átnyargalok a héten Skylake vonalra, úgyhogy péntek estig fényesíthetitek a nyakláncotokat! Hétvégén a FoS tagokra fogok vadászni, esetleg Mackóra is....
-
Astroboy
őstag
Ilyen jól lehet keresni új cheat-bot írásával?
-
spanglee001
addikt
na nyertünk és el lett fogadva? mégsem volt csítelés? ennek örömére belevágok egy cosmos ll projectbe
-
mackosajt
addikt
Kupa fejlemény EMS ügyében:
Keresztapu hozzaszolasa
"Sziasztok!Tegnap este korrektül megvizsgáltuk a jelzett lehetséges okokat.Felmentünk a szerverünkre, Lemodelleztük a kinézéses dolgot és azt tapasztaltuk hogy a Spectator nem mutatja hogy felállt a játékos. és lő. Így arra jutottunk hogy a video felvételen amit látunk Spectator hiba. Az Iram klántól és az érintett játékostól elnézést kérünk. A meccs eredményt elfogadjuk."
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest