-
IT café
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Whysperer
addikt
válasz
Enigma1945 #98539 üzenetére
Tuti van. Én ezér tkrédeztme a ban-t. tegnap 10 meterröl löttem halomra egy tankot egy tankkal 3 shot +3 rakéta és megforudlt lelött 100% hp-val. Ugyan ez a srác 3 stringer után lött le minket 100% helivel. Minden pályán 100-150/ 1-3 volt.
-
Whysperer
addikt
válasz
FollowTheORI #98534 üzenetére
Köszönöm.
-
Whysperer
addikt
Srácok ,hog ylehet valakit reportolni? ha ilyen 150/2-vel zár minden egyes játékot és hasonlóan?
-
Whysperer
addikt
Szaisztok. Most kezdtem el újra BF4-et játszani ,de azok ahaverok nem játszanak vele akikkel együtt játszottam régen. lehet valahol csatlakozni játékosokhoz vagy itt csak solo-ba joinoljak aztán alone play megy? 8)
-
Whysperer
addikt
válasz
Laraxior #57396 üzenetére
Meg mielott akasztotok ha latod megegyezik a iras elso resze. Nem ertem az angol telefonom mert szarakszik a magyar oldalakkal de nem direkt kuldtem 3. Hozzaszolast foleg hogy a masodik megegyezik a 3.al csak tobb van benne. Sorry. Mobil fault. En is csak most latom vissza neztem.
-
Whysperer
addikt
válasz
kriszpontaz #57330 üzenetére
AMD Catalyst 14.4
-
Whysperer
addikt
válasz
breakout123 #56523 üzenetére
[link]<<---- parancsolj... elvileg van még egy 20 fontos kuponom és innen tudok venni egyet 19.-ig abból lejön 20 font és hozzá + 23 font posta!
-
Whysperer
addikt
válasz
breakout123 #56523 üzenetére
Igen mert 20 kuponom volt ebayre de erre jon meg a posta ara. Usabol UK-be. Szoval valamiert erroros az ebay es felre nyomtam aztan meg error erro es mire vetoltotte megint addigra paid lett es error error nem tudm vusszanjntezni es a kuponom is oda
-
Whysperer
addikt
Sziasztok rendeltem egy 7870 Sapphire Radeon HD 7870 2Gb GHz Edition Overclock kártyárt 80 fontért. véletlen ezt vettem egy 7950 helyett. mondjátok ,hogy jó kártya mert sokkot kaptam kb. 8) nem tudom vissza csinálni sajna 8( Mondjátok,hogy elég lesz Bf4-hez a fx8120 4,2 Ghz-es procim mellé. Multi!
-
Whysperer
addikt
Ha nekem normal BF4 van meg valami ráfizetéssel lehet belőle premium vagy csak mindig megveszem a kieget vagy egy új BF4 premiumt kell vennem?
-
Whysperer
addikt
Azt nem tudjátok miért lett csak BF4-ben + 15-20 pingem?
-
Whysperer
addikt
Engem az zavar,hogy rengeteg fegyverrel messzire beadja a lövéseket ,de tegnap is áll a gyere egy helyben 4 méterre állok mellette oldalról. belelövök egy tárat és 40 hp-val oda fordul és lelő! Rengetegszer történik ilyen! azok a serverek ahol nincs sniper limit egyszerűen meg vicc...mert letámasztás nélkül valami sz.r f.s grippel millió km-ről lelő és ,ha nem akkor meg csak azt hallod,hogy pattognak a golyók ezerrel körülötted sé a 20.-ra csak beadja neki! 8)
-
Whysperer
addikt
válasz
spanglee001 #38575 üzenetére
[link] elején azért 30 mert megy a fraps--- ezt egy 6850-es vga-val meg egy 4,2-re húzott FX 8120-al. ott direct csináltam még videot csak az még incs fent youtubeon és másik gépen van,de ha nagyon kell akkor feltöltöm azokat is! szóval ,ha egy 18-20 ezer ft-os 6850nel 40-65 között mozog akkor lehet neki megy tényleg 7790. nem kizárt.
-
Whysperer
addikt
válasz
grandegamer #37963 üzenetére
Értem köszi nekem nincs ilyen menu pedig amd odallán írtak a hd6000 szériát is és íg ynekem most 5-10 minusz fpsem lett a betaval.!!
-
Whysperer
addikt
Valaki csinálna nekem egy print creen -t hol lehet a cataclysmben bekapcsolni a mantle-t?
-
Whysperer
addikt
Komolyan jó ez a játék ,de kezd az gyamra menni ,hogy:
1:áll velem szembe 5 meterre 2 ember egyikbe bellövök 30 golyót a másikba egy táp pisztolyt és mind a kettő túléli. De messziről meg 2 golyóból beadja.. fejükre lövök és semmi. ez egyszerűen no comment
2: 48/48-as pályán is vicc helivel repülni mert 4 rakéta repül feéd / másodperc. 30 sec vissza töltödés OMG
3: vicc ,hogy ott van egy 10 cm-es szikla vagy ház perem és nem ugrik fel de egy 1 meter falon meg átugrik!!
4: valamikor 10cm-re állok a tanktól semmi valamikor meg már 4 méterre állok a tanktól és meghalok mikro felrobban.!!
nem jajgatás mert játszom vele és nem szoktam ide spamolni ilyeneket ,de ez már durván zavaró!
-
-
Whysperer
addikt
Letölthető az AMD Catalyst 14.2 béta ezt valaki próbáta már? Félek Betát tölteni!
-
Whysperer
addikt
Amúgy most komolyan vettem egy BF4-t annó és most nem upragate árat kell fizetnem hanem egy teljes Premiumot???
-
Whysperer
addikt
Ahhoz képest,hogy a BF3-ban az ACW-R mekkora jó fegyver volt most itt ugyan annyira szar! 8) Olyan vele lőni mintha egy strand ágyban bal kezemben egy koktéllal jobb kezembe a puskával bebaszva lőnék úgy rángat! Stability = -100
-
Whysperer
addikt
válasz
DeadMeat #34975 üzenetére
Tank az olyan mint attack heli. Nyomod neki ,de nem megy!
Amúgy nem offolok szóval nem mondom meg melyik film ,de rá fogsz jönni. Rakétás teherautó úgy megy mint egy csiga. Na most az a teherautó élőben olyan nyomatékos diesel motorja van ,hogy sz.tem még a házakon is át kellene mennie! 8) De a Tank is ugyan ez nem is dombon hanem normális kialakított úton kis emelkedővel megakadnak. pedig ezek a járművek felező sebességváltókkal úgy mennek mint az állat! Teljesen egyet értek veled!
-
Whysperer
addikt
-
Whysperer
addikt
Amúgy most jól értem ez a GstRender.Thread.MaxProcessorCount 8 annyit tesz,hogy megmondod neki ,hogy Figyelj nekem 8 magos procim van ám szóval ne csak 4-et használj meg ilyenek?
-
Whysperer
addikt
válasz
xTREem #33551 üzenetére
Aszondják? Én meg aszondom Inkább tanuljanak meg fejlődni mert ahogy nézem manapság mint 3d grafikával foglakozó ember azt veszem észre ,hogy a játék készítés odáig terjed ,hogy fú csináljunk egy játékot 3 majom queslget hja oké akkor csináld meg a karaktert +animálunk +egy szál csókolom! Közbe milyen tartalékok vannak már a mostani gépeben is! tudom nem erős a 6850 ,de rögtön elfogadható ,ha elkezd rendesen dolgozni az fx8120-am mellé! 8) Nagyon remélem MMORPG-k-ben is rendesen megjelenhetnének már az ilyen dolgok ahol kell a számítás ezerrel!
-
Whysperer
addikt
Ez valami brutális! Annyi FPS-em van 6850-es atival ultran mint eddig low-n! 8) Hja de szeretem a 8 szálat ! 8)
-
Whysperer
addikt
válasz
FollowTheORI #33545 üzenetére
De nem úgy hanem nem is tudom elhívni a menüt sehol nem megy az ESC
-
Whysperer
addikt
Ilyen volt már valakivel ,hogy nem tudott ESC-t nyomni?
-
Whysperer
addikt
Amúgy nekem most folyamatosabb lett a jatek!
-
Whysperer
addikt
Valaki itt magyarázta ezt a server dolgot ,hogy egyik serveren full nem ad be semmi másikon igen! Igaza van tegnap tapasztaltam egy ENG serveren micro lag ezerrel pedig kisebb volt a pingem a másik meg siman ment
-
Whysperer
addikt
Az a bajom evvel a gameval,hogy akad és ,ha cserélnék vga-t akkor is lagolna! Nem merek! 8))
-
Whysperer
addikt
válasz
TechArtist #32970 üzenetére
Jó csak mert Én nekem van 4 favorite serverem és mind a 4 most az előbb egyszerre restartolt! Azt htitem már valami Mantles izé!
Akkor addig ne is rakjam fel igaz? fölös! 8)
-
Whysperer
addikt
válasz
lowzor #32694 üzenetére
bf4-be a chopper meg a little nagyon klassz mozgékony ,de a nagy heli vagy a jetek sz.tem a bf3-ba jobbak voltak! Bár lehet ,hogy a mapok repülés szemponjából bf3-ba jobbak . nagyobb a repülési tér sz.tem !! vagy valahogy más volt! itt pl jettel jössz lösz aztán már át is repültél a pályán! 8)
-
Whysperer
addikt
Valahogy meg kellene oldani ,hogy egy 64-es angol vagy német szerverre egy oldalra felmennék 32-n aztán alázni! 8)
-
Whysperer
addikt
válasz
pilu85 #32651 üzenetére
Fölég mikor látod ,hogy kiugranál na mondom ott a tank rátolom a c4-t ezzel megvan védve a elfoglalandó pont. gépem tropa ki kell ugranom így is úgy is erre ugráj elő a c4 és mikor rákészülsz a nagy dobásra elcsap a saját géped és agyrém! 8) Még jó ,hogy vagy 10-15 sec mire respawmolhatok . addigra magamhoz szoktam térni a sokkból! 8)
(#32652) Laraxior na jó ,de mikor már sipákol a jelző és ugranod kell akkor azért jó lenne már tovább élni! 8)
-
Whysperer
addikt
Hja és az mitől van tegnap olyan volt ,hogy ráálltam egy ládára. megnyomtam az előre gombot ,hogy lesétáljak a ládáról és kilött mint valami katapult és előre ugrottam vagy 5 métert! 8) na ez mi?
-
Whysperer
addikt
válasz
Snip3r_HUN #32616 üzenetére
-
Whysperer
addikt
válasz
mcmike #32614 üzenetére
Amúgy egyszerűen nem vágom az miért van ,hogy egyre több az a szitu. meglátok valaki és lelőjük egymást! de már annyi ilyen volt az elmúlt pár napban ,hogy agyrém! még ha hamarabb kezdem el lőni akkor is egyszerre halunk meg! Jó tudom csak Én látom így ,hogy Én lövöm hamarabb,de ez már nagyon gáz!
-
Whysperer
addikt
válasz
Csabroncka #32559 üzenetére
jó,de hogy már szinte majdnem mindenki mindent csinál meg jobban szór a kézi gripes fegyver mint egy nagypapa rohanva letámasztóval 8) Kedvencem csupán az amikro futok és nincs takarás és persze mesterlövészek hada. csattog a magozó sniper puska lövedéke mellettem 8) 10 golyó / másodperc! 8)
-
Whysperer
addikt
Oh anyám most low-on megy 6850-es kártyámmal most erre cseréljem le csak ,hogy mantle menjen! 8) akkor ergo veszek egy akár r7 240-250 vagy 260-ot azzal is atom durvább lesz a játék,ha a Mantle jól működik?
-
Whysperer
addikt
Amúgy,ha nekem a normál van meg valamennyi pénzért nem tudom csak fel upragetelni az accountomat premiumra?
-
Whysperer
addikt
Jo hat mondjatok ha huzva van ne csinald stb. Ennek a jateknak kell a javitas turelmesen varjuk,de En mar nem a gepembe keresem a hibat,ha minden jol fut mashol csak a bf4 szorakozik mas mas gepeken.
Azert En szeretem csak tenyleg tud olyanokat produkalni,hogy az mar kabare.
-
Whysperer
addikt
Na szerintetek ez miét van? beléptem ma a serverre. lelőtt egy helikopter és ott feküdtem nem tudtam deployolni és most akármelyik serverre belépek akkor nem tudok deployoolni ,de ott ülök a quadon vagy a helikopterbe ,de vagy a respawm map vagy a menu jön elő nem tudok menni előre 8)
-
Whysperer
addikt
Az igaz,hogyha kiütöm engivel az ACW-R-t akkor tudom használni Supporttal is?
-
Whysperer
addikt
válasz
Lavidaloka #31688 üzenetére
dehogy droppol! 8) nem droppol 8) mert akkor elejétől kezdve kellene droppolnia és nem 1,5 óra játék után!
-
Whysperer
addikt
Srácok miért van az ,hogy fx8120 4,2-n 16 Gb ram meg egy 6850 Atival FULL HD low-n játszok és egy idő után el kezd akadozni!!! mi lehet a probléma?
-
Whysperer
addikt
Tudom itt mindenkinek van guildje klánja stb. de nekem nicns és Mikosima néven vagyok fent ,ha valaki akar BF4-i akkor vegyen fel friendsbe. Köszi
-
Whysperer
addikt
válasz
KERiii #31102 üzenetére
Nem úgy hanem Laptopon és nem alienware-t akarok venni ezért krédeztem hátha valaki játszik laptopon sé tudja melyik a legolcsóbb verzió amivel már lehet élvezni is a játékot melyik Ati 8XXX vagy melyik Nvidia 7xx és elég az I5 vagy i7 fontos stb. stb. Mert laptop topicosok értenek a laptophoz viszont nincs tapasztalatuk melyik laptop megy a BF4 rendesen. Mert nem vagyok nagy laptoos és akarok építeni is egyet ,de utazni jó lesz és utazsához elég kisebb szóval pár hónapig viszont kell a kikapcsolódás ,de 200 ezret nem adnék érte mivel úgyis építek kintre gépet majd de azért ellegyek már egy kis ideig na!
-
Whysperer
addikt
1366x768 vagy 1600x900-as felbontáshoz milyen laptop vga kell amin már megy a bf4 mondjuk medium vagy highon rendesnek nevezhetően? Tudom itt semmin se megy rendesen a bf4 ,de úgy mégis Én 6850-as vga-val játszom full hd-ben nem tudom kisebb felbontáshoz milyen vga elég!!
-
Whysperer
addikt
válasz
Foxmulder89 #30831 üzenetére
de a 270x nem is 2 gigával van csak hanem 4 gigával is mint ez az MSI is [link] hanem
(#30833) NetTom Értem köszönöm szépen! csak Én úgy vagyok vele ,hogy az a plusz 30000 2 felnőtt repülő jegy Barcelonaba érted mire gondolok ! 8) amúgy tényleg 8)
(#30837) pilu85 Csak mert ezen a 4 gigás MSI-n töröm a fejemet!
-
Whysperer
addikt
Sziasztok van itt olyan ember akinek hasonló configja van ,hogy FX 8120 4,2 GHZ-en 16 Gb ram(tudom nem játék miatt van 16 GB) . Viszont most vga-t nézegetek és nem fogok 100 ezret adni viszont ami tetszik is az a 270x vagy 280x viszont,ha elég a bf4-re a a 270x akkor az is elég lenne nekem mert a 6850-el is full hd-ba megy a bf4 !!! szóval valaki hasonló config amiben 270x van? Vélemény?
-
Whysperer
addikt
Az miért van ,hogy repülőkben és helikopterekben nem tudom a karakterem fejét mozgatni? nem tudok elnézni másik irányban csak néha igen néha nem!
-
Whysperer
addikt
Komolyan olyan vicces ,hogy akármilyen telibevert pályán vagy vagy magozós sniper öl meg vagy pisztoly. kb egész game alatt 1 AK volt ami lelőtt! 8)
-
Whysperer
addikt
Azért azt megfigyeltem ,hogy ez a jatek sniper orientált eléggé 8)
-
Whysperer
addikt
válasz
daveoff #20298 üzenetére
Köszi köszi! Az nagyon jó lesz! Akkor nem erőlködök Én itt nagyobbakkal! érted egy 2013-as év végi sajnos még patchelés igényelő játék 7870 és 270xxel jól megy. nekem nagyobb vga igény nem kell szinte. Maya 3D az CPU és memória zabáló. a síma r9 280-ra lennék kíváncsi nagyon azért!
-
Whysperer
addikt
Ez azért odavág nem?
-
Whysperer
addikt
próbáljátok ki lapa pisztoly 1-től 40-ig méerig halálos!!!
-
Whysperer
addikt
Ebbe a játékba egyetlen egy dolgot nem értek. mondjuk nálam van egy U-100 MK5 fel grippelve minden ász. Áll velem szemben egy gyerek háttal lövöm nem hal bele a lézer rajta semmi.... és ez sokszor előfordul. előveszem a pisztoly--t alap pisztoly semmi extra. és easy módba hallnak meg az emberek ahhoz képest amit egy fullos U-100 MK5. SZóval most nem azért de a fegyverem halál bugosak! Ezt sajnálom nagyon csak. de ilyen 15-20 méterről is teljesn rendben és gyorsan lőnek a pisztolyok. komolyan rágyúrok a pisztolyokra 8) és secondery lesz csak a main weaponom 8)
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Háztartási gépek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- macOS PC-re
- Formula-1
- Politika
- További aktív témák...
- Stranger Things 3: The Game (Switch, Limited Run) használt
- iPhone 13 Pro Max 128 GB Sierra Blue, Független! Karcmentes kijelző!
- Laptop Notebook Tisztítás, Pasztázás, ThermalPad csere, RAM és HDD&SSD, akksi csere
- Asus Dual Geforce RTX4070 12GB - Garancia: 2026.07.
- BLITZWOIF BW-V7 7-HÓNAPOS KÍVÁLÓ ÁLLAPOTBAN ELADÓ !!!!!
- IPhone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 84%
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Csere-Beszámítás! Gamer Számítógép játékra! I5 14600KF / RTX 3080Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest