- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lavidaloka
aktív tag
-
beers
addikt
Most érzem azt, hogy 10 év bf után befejezem...........
2, 3, 4 egyre és egyre kevesebbet nyújt!M&N
-
M4rko97
csendes tag
Battlefield 4 8v8 csapatba keresünk állandó csapattagokat, akik vállalkoznának ESL bajnokságokon való részvételre. Klánunk még kezdő az ESL ben, de szeretnénk sikereket elérni először magyar, később nemzetközi szinten is. Jelentkezés korhatára 16 év, jettel/helivel való érdemleges produktumok felmutatása előny. Csak olyan emberek jelentkezését várjuk, akik hetente 2-3 estét rá tudnak szánni gyakorlásokra, ESL-re és képesek komolyan venni a játékot arra a néhány órára.
Ha érdekel a dolog vegyetek fel battlelogon. Játék és TS3 szerver egyaránt biztosítva van.
[link][ Szerkesztve ]
-
andro93
aktív tag
-
aizen92
addikt
válasz Zilko87 #34386 üzenetére
az a baj, hogy azokat a pénzeket, erőforrásokat inkább költötték volna egy tökéletesebb bf4-re, minthogy az 5-re. mert valszeg azt se most kezdték el. Most kéne ezeket a pénzeket kicsit belepumpálni a bf4 javításba.
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
Zilko87
tag
válasz Balika23hun #34392 üzenetére
Mit szeretnél még a 3-ban látni?
-
afrojack1
senior tag
Ne jöjjön már a bf5 még nincs kimaxolva a 4-se. Remélem nem brutál teljesitmény kell!!
SC: Herczku_Death
-
zo-lee
aktív tag
Nem tudom, ki, hogy van vele, de nekem az új beta driverrel (ami a mantle-t is tartalmazza) gusztustalanul szaggat a játék. Visszatettem a egyel korábbi stabil verziót, azzal szépen megy ...
A-10 5800K, Sapphire HD 7850 OC edition 2 GB, 8 GB ram ...
-
Chris78
aktív tag
Volt már valakinek ,hogy nem sikerült telepíteni a 14.1 -et? Naplózásban a telepítés:Sikertelen. Leszedtem előtte a régit!?
....és akkor a hetedik napon az Úr megnyomá a 'reset' gombot.
-
Zilko87
tag
Miért baj, hogy jön egy újabb BF? Ennek örülni kéne, lehet fain lesz.Senkit sem kényszerítenek, hogy vegye meg...nekem speciel ezzel a 4-el sem sok bajom volt még, mindemellett nagyon is élvezem.
-
Kevin's
senior tag
válasz isizakhi03 #34376 üzenetére
Örülök,hogy rájöttél .. De ne kelts magadban hiú ábrándot
Más: Azért ha ez bekövetkezik ami elképzelhető akkor is lesz alternatíva. Ott lesz a Watch Dogs állítólag nagyon jó lesz a multi része főleg,hogy feliratos lesz,de itt a titan fall a division igaz,hogy nem fps játékok,de attól még mindig jobb,mintha totál bug halmazt vennék BF5 néven.....
♥♥♥HTC One M8 Grey 16Gb ♥♥♥--->★A nő olyan, mint az autó néha le kell cserélni a kisebb fogyasztás érdekében ... :DDDD
-
lowzor
veterán
A 4 után pénzt én már biztos nem adok BF-ért, max ha nagyon szuperszonikus lesz.
-
DokiBaxxi
őstag
Csak azt nem értem, mire ez a nagy pénz éhség? Nincs elég házuk, autójuk, villájuk, stb.? Én a helyükben azt mondanám a DICE-nak, hogy jó, tegyétek rendbe a BF4-et minden platformon és kaptok 3 évet a következő rész fejlesztésére. Mert ez, hogy évente 1 BF +Biztosan teljesen más lesz, mint az eddig megszokottak
"-Wanna hear a limerick? Lambert, Lambert - what a prick." "-Not bad."
-
NielsX
tag
Valami ötletetek van hogy miért fagy ki a játék ha nyomok egy esc-et és klikkelek az options-re? 10/10 kifagy exe hibával meg váratlan f*sságokkal, valakinek volt már ilyen? Most emiatt BF4 settings editort használok, de így nem tudom ingame live állítani az értékeket hogy tesztelgessek. 14.1 driver, frissen feltett win7, viszont a játékot csak visszamásoltam a mappájába - elindul működik, minden oké, de az option fagy.
[ Szerkesztve ]
-
isizakhi03
tag
válasz Kevin's #34364 üzenetére
Hagyjuk már ezt a sírást kérlek..Olyan uncsi. Amúgy meg már én is tudom hogyan kell oda feljutni szóval nézz a hátad mögé, mert ha meglátlak ott kempelni, a cédulád gazdát cserél
NielsX: próbáld meg az originben a telepítés kijavítása dolgot, hátha
[ Szerkesztve ]
Intel Haswel i5 Feel the Real Power !
-
Kevin's
senior tag
válasz DokiBaxxi #34368 üzenetére
fasza ... akkor nálam le is zárult a Bf széria a 4.dik részel,de bf4.exe leáll meg stb hiba nem számít 90%-ban bugos a játék PC-n konzolon persze már közel tökéletes.. hagyjuk a fenébe adjunk ki egy másikat szánalom ez Úgy érzem ideje konzolt venni ott nincsenek bugok,mert azzal foglalkoznak ...
[ Szerkesztve ]
♥♥♥HTC One M8 Grey 16Gb ♥♥♥--->★A nő olyan, mint az autó néha le kell cserélni a kisebb fogyasztás érdekében ... :DDDD
-
DokiBaxxi
őstag
"-Wanna hear a limerick? Lambert, Lambert - what a prick." "-Not bad."
-
BIROD5
tag
Valakinek olyan , elindul a játék, de ha az options menüre rányomok azonnal bf4 exe leállás?
Megőrülök !!!!! -
Kevin's
senior tag
válasz isizakhi03 #34362 üzenetére
Te csak csúnyán tudsz beszélni ... sose értettem az ilyen embereket,mint téged már értem miért sírsz ennyit nem hagynak érvényesülni a játékban.Ezért megtaláltál engem és rajtam töltöd ki a dühöd. Tudod én elviselem a kritikákat és nem rohanok sírva a Ph közösséghez júj " b*zi camperek" és felteszed a kérdést hogyan lehet oda feljutni ... Na az ilyen nooboknak én sem árulnám el,mert mennél oda az első adandó alkalommal és te is campelnél
-
aizen92
addikt
válasz isizakhi03 #34362 üzenetére
hadd campeljen. ilyenekre jó küldeni a cruise misslet vagy az új frissítés óta, már be is jelölhető egy HVT-nek és egyből rárohannak 20-an ha látják, hogy villog a neve
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
blaca83
őstag
válasz Laraxior #34342 üzenetére
Tegnap unlockoltam Én is és nem tűnt rossz fegyvernek. Kisebb pályákon jól használható, mert igazából közelre az igazi. Messzire nem olyan jó már szerintem.
Tárkapacitása is kicsi, jobb lenne 40-es tárral!
A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
Kevin's
senior tag
válasz pilu85 #34358 üzenetére
Nekem már csak a vége hiányzik a single-ből 7-ből 6 van meg .. egyszerűen annyira unalmas,hogy a végét meg sem csináltam,de akkor neki esek,ha így megkapom én is a P90-et... kész kínlódás lesz ezért a fegyverért
-
pilu85
őstag
a p90 megszerzése miatt...én 1 percet se toltam a singlet :S :S
[ Szerkesztve ]
"A jó hír: ha fel tudod ismerni egy illúzióról, hogy illúzió, akkor szertefoszlik. "Az illúzió felismerése annak végét is jelenti. Életben maradása attól függ, hogy összetéveszted-e a valósággal."
-
pohár
félisten
válasz pilu85 #34355 üzenetére
miért is kényszerítik? talán nem engedi játszani a multit, míg nincs meg single?
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pilu85
őstag
válasz Laraxior #34350 üzenetére
végig? de szánalmas. kényszerítik az embert h tolja a szar singlet :S :S :S
"A jó hír: ha fel tudod ismerni egy illúzióról, hogy illúzió, akkor szertefoszlik. "Az illúzió felismerése annak végét is jelenti. Életben maradása attól függ, hogy összetéveszted-e a valósággal."
-
Kevin's
senior tag
válasz isizakhi03 #34351 üzenetére
Én is ott szoktam campelni kár,hogy nem egy szerveren voltunk biztos leszedtelek volna egy párszor
-
isizakhi03
tag
egy szakmai kérdés:
hogyan lehet kempelni, lockeren az orosz bázis, és az E zászló között, fent a hegyen? most két b*zi ezt csinálta, és mindenkit letudtak szedni. persze őket képtelenség volt. az egész csapat ezzel foglalkozott... őrület.
Intel Haswel i5 Feel the Real Power !
-
pilu85
őstag
hali. vki megtudja mondani hogy mennyit kell tolnia kampányt hogy beadjaa p90 est. köszönöm. ja és még annyit hogy mikor lesz rendesen hangja a játéknak???
[ Szerkesztve ]
-
ThePoweR
senior tag
válasz spanglee001 #34339 üzenetére
Fékezel + AB és húzod. Akkor fordul a legjobban, de vannak macro császárok.
-
Laraxior
titán
Ha valakinek van premiumja, akkor már tudja használni az AS Valt.
A battlepackok meg inkább csak érdekességek, a térképek, meg a megjelenés a lényeg, meg a szerverhez való csatlakozás.
Amúgy most kaptam egy olyan kést ami nincs is a listában még
Érdekes, mert az ACB-90-et meg istennek nem akarja beadni, pedig betaban megkaptam*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
afrojack1
senior tag
válasz spanglee001 #34339 üzenetére
Ha simán felhúza és úgy fordul akkor úgy mutatja a térkép h egy helyben megfordul csak át kell fordulni és kêsz
SC: Herczku_Death
-
Enton
addikt
válasz Laraxior #34336 üzenetére
SA megjelenés utáni első fizetésből legkésőbb jön a prémium, szóval addig felejtől, mondjuk ahogy néztem nem ördöngős a kritérium érte, számomra engineer+heli rajongónak szinte gyerekjáték.
De akkor tegnap, hogy lőtek minket AS Vallal ha még kritérium a DLC ami nincs még kint?
Ezeket a napi battlepackokat tényleg csak akkor adja meg ha ki meg bejelentklezem minden nap?
Ez így elég fail, mikor folyton bejelentkezve tartom böngészőbe a battlelogot.
De végülis megéri a kis apró optikákért, csak akkor is azért már nem 1990-et írunk.[ Szerkesztve ]
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
spanglee001
addikt
a jettel lehet helyben fordulni? én nem értem elmegy mellettem rámfordul de fordulok én is de ő sokkal kisseb íven fordul mind a ketten fantannal voltunk a minimap mutatta egyhelyben fordult meg, van valami bellentyű vagy technikája ennek?
netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
Enton
addikt
válasz Laraxior #34325 üzenetére
AS val-hoz kell premium?
Vagy hogy adja be, tegnap olyannal puffogtattak ránk.(#34329) renard:
Milyen élesztéseket beadmár a srácnak, nekem van hogy közvetlen közelről nem szedi fel a csapattársat hiába van a pötty a testen.
[ Szerkesztve ]
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Honzi
senior tag
válasz Csaber #34323 üzenetére
Tegnap játszottam pár kört 200 ticketes tdm szeron BF3-al a skillröl annyit hogy 70-23 start majdnem 2x annyi pont mint az utánam következőnek erre kapok -7 skillt.
Köv körbe meg 63-20 közel annyi pont mint a másodiknak és arra meg kapok +22-t.
Harmadik kör 59-13 szintén közel annyi pont mint a másodiknak erre -21.
Még van pár hasonló tegnapról de nem ragozom tovább.Ryzen 3600 & GTX 1080
-
lofagi
addikt
jó ez az új patch 3ból 3x dobott ki mert gunnernek ültem be
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
Mr.White
senior tag
f2000-et kilehet már lockolni, vagy csak SA-val lehet?
-
Csaber
senior tag
válasz kisza25 #34320 üzenetére
A skill ebben még sz@rabb mint a Bf3-ban itt konkrétan teljesen felesleges nézni , arra sem lehet rájönni hogy számolja ki , de a gyanúm szerint csak dob valamit -30- és +30 között , nem egyszer simán kifagytam az első 10 ms-ben nem csináltam semmit se és kaptam sorba a reportokat és mindegyikben a jutalmam mínusz 10-20 közé esett , nyilvánvalóan én voltam a balf@sz amiért elindítottam...annak van magas skill-je aki kempel főleg legalábbis 64-es szerveren . Az tegnapi legjobb köröm spm-et nézve [boost nélkül]
[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
ez a skill dolog igen érdekes 6-os K/D 49% Acc és 0skill tudom az spm az gyenge volt, meg ki is kellett lépnem
[ Szerkesztve ]
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
ThePoweR
senior tag
Szörnyű hogy mennyire laggol. Azt se tudtam mi történek. Megyek hajóval. Meglátom a másikat, elkezdem lőni benyomom az ap-t lövöm a TV-t, oda-vissza rángat. HUD eltűnik. Irányítani nem lehet rendes szerón. Aztán meghalok. Hullámzásról ne is beszéljünk. Az is annyit késik mint amennyit minden. Kb 200-300ms-al van lemaradva a hajó a hullámzáshoz képest.
Test-en nagyon jó a TV. Néztem is hogy úristen megpeccselték végre. Hát nem. Csak ha nincs lagg akkor jó.
-
kisza25
félisten
válasz Laraxior #34305 üzenetére
szerintem én előbb lettem lvl110, vagy megelőztél? már nem emlékszem
257óra , 1 hónap ki lehet számolni mennyit játszottam naponta
azóta meg 180órát kicsit visszavettem utána
ja megelőztelek[ Szerkesztve ]
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
izsob
tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan hiba a batlelog webes felületével, hogy elég gyakran nem áll fel az oldal. Multi player fül alatt van 3 kép, aminél sokszor csak a loading felirat áll a végtelenségig, és ilyenkor nem lehet pályát választani, se sorba rendezni őket, semmit. Ha frissítem az oldalt vagy helyre jön vagy nem. Próbáltam más böngészővel is a hiba ugyan az.
-
Zolee11
senior tag
válasz @rglaaf #34312 üzenetére
Ha már itt tartunk, hogy tank találatok, esetleg tudjátok is, hogy milyen részekre lehet felosztani a tankot találat szempontjából? Legtöbbször nincs ideje az embernek nézelődni, hogy ez hol találta el, mennyit ért.
Volt már nekem is olyan, hogy az RPG 50%-ot elvitt a hp-ből, ha jól emlékszem hátulját találtam el. Elölről mindennel 20% körüli a sebzés, oldalról a lánckerekek talán több egy picit, de egyikben sem vagyok biztos. Mostanában inkább supportt-al tolom. De ha elszaporodnak az ellenséges tankok, akkor azokat is gyéríteni kell.no brain, no problem
-
@rglaaf
veterán
PSN:BiZzare_0 ️
-
LanyUs
senior tag
Az alap páncélököllel 20% körüli sebzést okozok -> 5 találat kell a robbanáshoz. Mások mi a szarral lőnek ki 2-3 lövéssel ha tankban ülök? Mikor kapok egy értelmes fegyvert tankok ellen?
-
gali777
őstag
válasz Snip3r_HUN #34307 üzenetére
De ő leflagrunolt az elején 110ig
-
Laraxior
titán
válasz Snip3r_HUN #34307 üzenetére
Van napi 2-3 órám játszani. .. hétvégén kicsit több. Nagy kaland.
*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
Laraxior
titán
válasz Snip3r_HUN #34304 üzenetére
Mi mar november óta lvl110esek vagyunk... lehet valami bug... mert az van bőven
*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
zo-lee
aktív tag
Hello Mindenki!
Ha egy szerón a játék nem adja a találatokat, próbáljatok ki egy 50-60-as pinggel rendelkező szervert.
Nálam a kedvencek között már szinte csak ilyenek vannak, (lengyel, orosz, ukrán szerverek) és sokkal élvezetesebb a játék, mint a 20-30-as pinggel rendelkező szervereken!
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos cigaretta 🔞
- Autós topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- BestBuy topik
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Villanyszerelés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Robotporszívók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest