- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz FollowTheORI #35398 üzenetére
Jah és 1920x1200 a felbontás... mert az is számít amugy egérnél, a képernyőn hány pixel van.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
prokxy
veterán
válasz Liquidator #35395 üzenetére
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
nagyúr
Nekem Zowie AM, 1150 DPI, és 50% jelenleg, raw input.
De nem vagyok pro, csak mid-high sense játékos, én se szeretem sokat tologatni az egeret, inkább apró finom mozdulatok... meg még nem is tapasztaltam ki eléggé az egeret (pár hónapos). De most így "jó" kb.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
raggg
senior tag
válasz Frozzy #35392 üzenetére
1300 DPI, 8%... mindig is alacsony érzékenységen szerettem játszani. A járműnél lehet külön állítani, ott asszem 15%, de arra még fogok tolni. Szerintem ott annyi a lényeg hogy folyamatosan tudd húzni a tank lövegét, ne amiatt ne tudj célra tartani időben. De amúgy megszokás kérdése. :-)
ragklaatPS
-
prokxy
veterán
Nektek ismerős az a helyzet, h pl Dom-ön adott szerveren nagyon adja (40/9), mondom átmegyek másikra, - mert a flood jön köv mapkét és az nem tetszik - ott meg az 1,5-es KD alig jött össze, holott kb a rang szint ugyan az volt, egyikben sem volt kiemelkedő stat, és olyan WTF üzeneteket írtam be a csetbe, h csak úgy világított!
Mintha azon a szerveren nem lett volna olyan jó a hitreg, totál nem adta be azokat a találatokat, amiket az előzőn simán. Nem értettem, h miként pusztultam meg, és miért nem pusztult meg, akit lőttem.Nem alkalmaznak a szerveren patch-eket, nem frissítik? Vagy hogy? Ezt talán eugabesz tudná elmesélni 1x nekem pl TS-en.
Vagy ez az egész a noob-ságom eredménye és olyan szar volt a csapatom...vagy már hülye vagyok és az agyamra megy a BF[ Szerkesztve ]
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
Nemt0m12
tag
Gigabyte GM-6900 2000dpi játékba 38%
-
DeadMeat
nagyúr
-
Madn!ght
addikt
válasz Gyula84 #35387 üzenetére
Volt róla egy video linkelve nem is olyan régen, hogy a ping milyen befolyással van a hitregre. Pont a testrange volt flimezve, hogy a mozgó célpontok mennyire nem veszik a találatot.
Asszem ugyanabban a videoban volt, hogy közvetlen közelről fejlövésekkel prezentálta a video készítője, viszont néha nem jegyezte a játék instant killnek, csak 75-ös sebzésnek.
-
yodamester10
őstag
Miért nem programoztok be több dpi-t,amit menet közben tudtok állítani?Az ilyen egereknek ez is a főbb erényük.Nálam pl. így vannak beállítva,hogy menet közben a helyzettől függően tudjam gyorsan változtatni.Mert pl engiként szaladok és leölök egy snipert felveszem a fegyóját már másképp kell használni.
Persze ez egér függő is[ Szerkesztve ]
-
Gyula84
veterán
..
[ Szerkesztve ]
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
Gyula84
veterán
próbáltátok már testrangen a hit reget? nagyon durva
(#35385) Winne
na az még idegesítőbb[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
több dolgot mutat: packet loss, fps drop, meg még mintha lett volna valami...
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
kisza25
félisten
válasz prokxy #35382 üzenetére
a magasabb dpi miatt igen
ja és a winfos egérgyorsítást(középállásban kell lennie) és rámutatás pontosságát mindenképpen kapcsoljátok ki!!!ezt mindenkinek írom aki játszik bármivel is
ha gyorsítjuk akkor kihagy pontokat, ha lassítjuk akkor meg több pontot vesz egynek, a rámutatás pontossága, meg elhúzza az egeret amikor úgy érzi, hogy arra szükség van[ Szerkesztve ]
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
prokxy
veterán
válasz Gyula84 #35379 üzenetére
Nekem is ezt csinálta, de amikor bejoinoltam kikapcsolta az autobalance-ot...addig be sem rakott squadba.
Azon a szerveren van vmi huncutság erre, ahol team-et váltasz , ott van.#35378) kisza25: tehát ha állítom mondjuk a g400-am 2000-re és visszaveszem a játékban, akkor pontosabb lesz? Tehát ugyanannyit mozgok a padon 1000DPI-vel és 1/5-ödös csúszkával, mint 2000-es DPI-vel és 1/10-es csúszkával és pontosabb lesz a célzás?
-
-
kisza25
félisten
elvileg az a legjobb, ha az egér max érzékenységen van és játékban lassítod vissza a mozgást, de nekem speciel az nem jön be, nekem felére van levéve az érzékenység(1800dpi) G400-on és ahhoz van beállítva a játékban a sebesség,
minél lassabbra rakod annál pontosabb precízebb lesz a célzás/mozgás, és annál nagyobb egérpadra lesz szükséged[ Szerkesztve ]
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
prokxy
veterán
Én nem vagyok pro, a nevem Prokai, ebből lett a Pr0kxY
DPI 1000, a játékban kb 1/5-énél van a csúszka. Esete megnézem Neked, akár képet is csinálok róla...
a második DPI beállítás 2500, az pedig amikor járművezem.
a harmadik pedig 700, vagy 800? Nem emléxem pontosan, akkor pedig sniperezem.
Játék közben ezeket váltogatom a G400-on.
Domira az alap 1000-et használom, így 17-19% az acc. Ugyanez 3-ban 20-22...tény, ott is mozgok jobbra-balra, mint a hülyegyerek!Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
prokxy
veterán
válasz DeadMeat #35362 üzenetére
Nem LMG, hanem M416, stb...a BF3 utóbbi időben 20% alá nem megyek M416-tal, M16A3-mal, UMP-vel, F2000-rel. A 4-ben meg 17-19% között van.
Pont, h szoktam jobbra-balra mozogni, kösz, kipróbálom!
-
gali777
őstag
válasz Lavidaloka #35363 üzenetére
Ha helizel/jetezel és vége a körnek nagy eséllyel még lezuhansz és azt is "jóváírja" halálnak. Szóval ha helizel/jetezel és látod, hogy mindjárt vége a körnek akkor repülj minél magasabbra
-
-
Zoltn
senior tag
válasz ScomComputer #35366 üzenetére
Meg ne vedd!
Az AsRock alaplapomhoz jár ingyé ilyen program, nem látok változást ki és bekapcsolt állapot közt. Szerintem csak placebó lesz az!
De szerintem amit adnak AsRock-ék, az még ingyenes is.ASRock XFast LAN Utility ez a neve, de szerintem működik más lappal is!
[ Szerkesztve ]
"Music is your only friend. Until the end!"
-
nagyúr
válasz ScomComputer #35366 üzenetére
Ez csak placebo... hálózat minősége a szolgáltatótól függ.
Max annyit tehetsz hogy a te gépeden lekapcsolod ami nem kell és netet használ.
Tehát az üziküldők, torrent kliens, autómatikus frissítések, víruskergető stb... egyebek.[ Szerkesztve ]
-
@rglaaf
veterán
Ez azért van mert a kedves sic! dice ilyennek alkotta meg a játékot, te ne akarjál utat vágni a páncélossal hanem puffogtass messziről hogy az infantry nyogodtan tudjon tdm-ezni a zászlók körül, ha még is be merészkednél pontokat foglalni járművel akkor nagy esélyel nem jössz ki onnan mert ugye erről szól a BF
PSN:BiZzare_0 ️
-
ScomComputer
veterán
Tegnap beszéltem egy emberkével ts-n és azt mondta hogy az ő csapatjuk EZT, használja és azóta nagyon jó lett a "hitreg"...szerintetek ez igaz lehet,valami tapasztalat,vagy csak placebo az egész,mert megvenném én is....
-
nagyúr
-
Madn!ght
addikt
válasz Lavidaloka #35363 üzenetére
Tapasztaltam párszor...
(#35365) NetTom: de ez is milyen már, hogy csak mi látjuk annak. Akkor visszatérve a packetlosshoz, nem elég hogy nem adja be a találatokat (pedig a hitreg találatot jelez!), de még azt sem látjuk, hogy velünk mi történik?!
[ Szerkesztve ]
-
Lavidaloka
aktív tag
Azt észre vettétek már ,hogy van olyan szerver amelyik a kör végén hozzáad +1 kill-t....?
ホンダシビッククーペ
-
DeadMeat
nagyúr
-
Zoltn
senior tag
HelloBello!
Az mitől van, hogy tankban reaktív páncél, és aktív védelem mellett 70%ról egy lövéssel kiszed egy másik harckocsi? Többször előfordult már sajna. Csak pislogok olyankor.
"Music is your only friend. Until the end!"
-
prokxy
veterán
válasz yodamester10 #35352 üzenetére
Nekem egy fos 15/1-es ADSL-em van, pingem legjobb esetben is 50 és nem láttam még ilyen varázskockákat.
De ez lehet, h az én vakságom.Tehát nem hiszem, h Anettől, vagyis annak sebességétől függne![ Szerkesztve ]
-
Madn!ght
addikt
válasz D.Orion #35356 üzenetére
Persze, ezzel egyetértek. A gerinchálózat tudomásom szerint optikán jön, a routerektől pedig koaxon kapom. Más játékoknál nem tapasztaltam ilyet, csak azért gyanús.
Anno (12 éve) 512kbps-es nettel Q3-aztam, ott is 30-as pingem volt, de kategóriákkal játszhatóbb volt, mint ennél a játéknál.
Az sem érthető számomra, hogy a netkód az miért nem úgy működik, mint a grafikai motor. Kifejlesztenének egy jól működőt, és azt tökéletesítenék folyamatosan... Lehet túl laikusan közelítem meg a dolgot, de számomra ezt diktálná a logika.
(#35359) prokxy: erre akartam célozni. Lehet, hogy nem a legtökéletesebb a magyar hálózat, viszont ennyire nem is szar, hogy 2014-ben problémát okozna egy kb 200 KB/s adatforgalom stabil bonyolítása.
Egyszóval még mindig a szerveroldalo túlterheltség sanszosabb számomra.[ Szerkesztve ]
-
jacint78
addikt
válasz Madn!ght #35354 üzenetére
Szakadozik a net, nekem ez a fíberpower semmit sem mond, de például a kábelnet tipikusan rosz netes játékra. Volt nekem már mindenféle és netes játékra a DSL volt eddig a legjobb, normális vonal mellett persze. A kábelnet olyan, hogy minél többen használják a netet egyazon kábelen, annál lassabb, szaggatottabb lesz, ezért volt, hogy csak este tudtam játszani annó kábelnettel.
type your text here..
-
D.Orion
veterán
válasz Madn!ght #35354 üzenetére
Attól, hogy a magyar nethálózat egy rakat semmi. Aki egy kicsit is belelát a hazánkban működő hálóba az tudja, hogy kb. 10-15 évvel le van maradva a mai kor követelményei mögött. Ha csak belegondolsz abba, hogy milyen kábelen közlekedik a te neted, akkor könnyen rájössz, hogy valószínűleg a mögöttes berendezések is olyan gyakran vannak cserélve/fejlesztve, mint az a kábel ami már 20 éve bent van a falban vagy a földben.
Nem sértésnek írom, meg semmi támadás, csak így a száraz tények. Hazánkban mint sok minden más ez is elavult. Erre még rátesz egy lapáttal a netcode is.
-
kungzi
veterán
nekem 120-as netem van, de még nem találkoztam ilyennel vagyis még nem vettem észre
-
jacint78
addikt
válasz yodamester10 #35352 üzenetére
Enneki nem sok köze van a sávszélességhez.
type your text here..
-
törölt tag
-
conqver
aktív tag
válasz ScomComputer #35348 üzenetére
Nekem is produkálja ezt nagyon gyakran......kicsit jobban utána jártam és a UPC net nem a legalkalmasabb játékra
[ Szerkesztve ]
Shadow&Dust.....
-
raggg
senior tag
válasz Csaber #35289 üzenetére
Nálam egy 120-as ssd-n van a win7, bf4, borderlands2, dota2, pár indie játék, a fejlesztéshez való cuccok, ableton, meg az összes kód + ableton projekt. Így van még kb. 20 GB hely rajta. Szóval azért el lehet férni egy 120-as SSD-n elég jól, csak ki kell kapcsolni mindent ami fölösleges és helyet foglal.
ragklaatPS
-
ScomComputer
veterán
No megvan ITT egy link a Packet loss-ról!!
[ Szerkesztve ]
-
-
Gyula84
veterán
válasz Snip3r_HUN #35341 üzenetére
én azt hittem a napfény csillog a kijelzőn csak ilyen kockásra sikerült mint a mátrix játékban a kocsi kerék
-
prokxy
veterán
válasz Kevin's #35337 üzenetére
Lehet, h rosszul értelmezem az írásod, korán van még, de nekem most ment le 2.4 alá a KD-m és 400 alá a skillem, mert az assignmeket csinálom. Sosem csíterkedtem BF-ben...
Nem vok pro( a nickem nem erre utal ), de a 3-ban ezért szereztem tapasztalatot és nem megyek fejjel a falnak, sokszor összejön a 2-3-4-5x-ös ölés, mint a halál.
De elég megnézni Galit, winnie-t, nekik is hasonló statjuk van és tuti nem csíterek...
Vannak érdekes killjeim, még néha én is csak lesek, h ezt meg hogy, de ugyanúgy kapom is be a fura halálokat. Ilyen a BF4, tudod, only in battlefield .Van pár ember, aki vmi iszonyat tud, nemrég játszottam egy lengyel sráccal, na tőle lehetett tanulni, h mit mikor hogyan...van aki fanatikusan 1 fegyóra koncentrál, max 3-4re és azokkal nagyon jól lő, én használok minden szart, kipróbálgatok.
Sajnos a célzásom csak 17-19%-os a gépfegyverekkel, ezt kéne még javítani, de lövésem sincs hogyan...ebben szívesen fogadok tanácsokat! (tudom, nem löjjek mellé )Viszont egyet észrevettem: a BF3-ba néha visszajárok játszani és egyre több a PRO játékos. De a mezei kezdő emberke a pálya másik végéről noshahron kiszed mtarral úgy, h 100%-on vagyok, vmi vicc...ja és persze csinál a kör elején egy 30-40/1-et. Egyre több az ilyen, utóbbi hetekben megnőtt a csíterek száma. :S
[ Szerkesztve ]
-
ScomComputer
veterán
válasz Snip3r_HUN #35341 üzenetére
Ez most komoly, adnál egy linket, ahol erről részletesebben írnak.....köszi szépen!
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz yodamester10 #35340 üzenetére
Elvileg a "packet lost"-ot jelzi, tehát ha bevillog ne rohanj le 10+ embert
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
TXT
őstag
Az ajanlat all neked is, te hitetlenkedsz nem en. En ott voltam, lattam, amit lattam. Nekem ne meseld be, hogy az, aki PRO az a korok elejen irdatlan sz.r, aztan meg hip-hop God modban nyomul a palyan! Fel lehet ballagni a szerora es lesd meg par koron keresztul, de csak szemlelodokent,ennyi.
Tiszteletem! -
Kevin's
senior tag
itt egy példa magyar játékos 3-as stat és 120 óra ugyan már
[link][ Szerkesztve ]
♥♥♥HTC One M8 Grey 16Gb ♥♥♥--->★A nő olyan, mint az autó néha le kell cserélni a kisebb fogyasztás érdekében ... :DDDD
-
Kevin's
senior tag
Egyetértek,de ugye ti sem gondoljátok komolyan akinek 3-as statja van (250 órával) az nem csalt soha,mert akkor eret vágok magamon Akik ilyen olyan pro-nak nevezik magukat,mert neki 2-es 3-as vagy 4-es statja van azok nem használtak hack-et Ugyan már,ennyi erővel én is mondhatnám ,hogy létezik mikulás... tuti,hogy az elején nyomatták aztán már leszarják,mert úgy is jók az eredményei ....
[ Szerkesztve ]
♥♥♥HTC One M8 Grey 16Gb ♥♥♥--->★A nő olyan, mint az autó néha le kell cserélni a kisebb fogyasztás érdekében ... :DDDD
-
HeZzZ
senior tag
Radeon tulajokat kérdezném, már régóta elszántam magam csak lusta voltam.
Kinek jelenik meg hasonló ábra (fehér négyzetek) a jobb felső sarokban a legutóbbi két driver óta?
jelenleg 13.12 van fent.
lehet hogy valami egyszerű dolog csak nem olvastam, de per pill fogalmam sincs. egyszer van egyszer nincs ott.
[ Szerkesztve ]