-
IT café
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyS1gn
félisten
válasz
raubisoda #76883 üzenetére
Meg kell "venned" hogy játszhasd!
Originben keresd meg, click és kész.
794MB -
sixpak
nagyúr
válasz
raubisoda #39050 üzenetére
Kösz...nem gondoltam volna, hogy egyszer nálam is kib@ssza valami a biztosítékot a játékkal kapcsolatban, de ez nekem sok.
Tényleg csak analfabéták dolgoznak ennél a tetves Dice-nál?
Persze lehet azzal jönni, hogy ez egy nagyon komplex játék, nem egyszerű mindent megcsinálni...de hát volt rá több mint 2 évük!
Érdekes, régebben (6-8 éve) nem voltak ilyen gondok a multiplayer játékokkal.
Szerk.: sőt, 4-5 éve sem. A BC2-ben pl. nem emlékszem, hogy valami ilyesmik miatt idegeskedni kellett.
Igaz az első 2-3 napban nem lehetett játszani vele, de utána fasza volt. -
marilllyo
veterán
válasz
raubisoda #37522 üzenetére
Win 7 vs win 8.1 ( sima 8-ról már ne beszéljünk)
Egyrészt nagy változás nincs szerintem a 7 és a 8 között....nem találkoztam még játékkal ami 7-en futott volna...de 8-on nem..(bár bevallom csak a legnépszerűbbeket próbáltam).
Az legújabb illesztőprogramok szerintem már 8.1-ben gondolkoznak elsősorban.( Plusz asszem ssd-k is jobban szeretik a 8-at) Főleg ha újabb hardvered van. BF4 kifejezetten tudja és kéri a legújabb grafikus illesztőprogramot.
Egyelőre szerintem számottevő különbség nem lehet. De később lehet,hogy jobban feküdne az újabbon.Szvsz. ha wint akarsz telepíteni...és újabb hardvered van...mindenképp 8.1-et próbáld meg. Ha nem...és működik akkor hagyd úgy a francba ahogy van. EgyelőreDe páran beírtátok ide a topicba 1-2 napja, hogy 7/8 fut/nem....vót itt mán minden
-
SkyS1gn
félisten
válasz
raubisoda #37519 üzenetére
Teljesítmény: 8.1
Stabilítás: 7 (ahogy olvasom többektől itt)//más:
Battlefield 4 Online Funny Second Assault Moments - Playing with Subscribers and 64 Player Fun!
-
SkyS1gn
félisten
-
@rglaaf
veterán
válasz
raubisoda #34944 üzenetére
P,,csát van ott a pont az emberi ösztönben ott van a versengés a nyerni akarás a nőstény meghódítása
nehogy már azt mondd hogy nem vagy bosszús ha letolsz egy kört és tudod hogy megtettél mindent ami tőled telik még is veszittél. Aki nem igy van valószínűleg kioperálták az agyát és csak a minimális létfenttartásra hagytak valami szövett darabot bent
-
ThePoweR
senior tag
válasz
raubisoda #34821 üzenetére
A Fast Spawn szerverek azért jók, mert lelövöd a helit és utána megint nézheted mikor jön. Semmi értelme. Kilövöd az enemy járművét ezzel előnybe juttatva magadat, de nem mert már van is. BF3 is tele volt már ilyen putri szerverekkel. Játszani nem lehetett, mert vagy 2csilliárt ticket vagy 1 map only vagy ugye ezt a fast spawnos marhaság. Nem is értem, hogy lehet ranked egy ilyen szerver. Mint ahogy a high xp-set se értem.
-
prokxy
veterán
válasz
raubisoda #34799 üzenetére
De, az IRAM szerver már csak ilyen!
Bocs, nem lehetett kihagyni!Viccen kívül, majd alakul ez, csak már ha kész lenne is késő volna...még pár driver és használható lesz.
Reméljük#34800) G4ula84: na tessék, múltkor azt mondtad, h le sem fexel, amíg ki nincs unlockolva! Szólj, ha csinálod és csatlakozom!
-
-
-
-
TommyS_27
senior tag
válasz
raubisoda #32399 üzenetére
Nekem már jó ideje megy szépen, a hülye "killed in action" meg a szar hitreg miatt szoktam idegeskedni de exe meg game disconnected hiba nálam alig volt.(még az elején előfordult) Sok esetben azt vettem észre, hogy a szerverekkel lehet a baj, mert egyiken adja a killt a másikon már hiába lövök(pontosan) nem kapja az ellen. Sokszor előfordult, hogy (megszokásból) tudom mennyit kell lőni és abbahagyom, persze nem hal bele. Aztán leszednek.
De ez az utolsó patch után fordult csak elő.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 Pro Max 128 GB Sierra Blue, Független! Karcmentes kijelző!
- Laptop Notebook Tisztítás, Pasztázás, ThermalPad csere, RAM és HDD&SSD, akksi csere
- Asus Dual Geforce RTX4070 12GB - Garancia: 2026.07.
- BLITZWOIF BW-V7 7-HÓNAPOS KÍVÁLÓ ÁLLAPOTBAN ELADÓ !!!!!
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% Akku, gyári garanciás !
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP szerverek áron alul
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest