Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Windows 11
- AliExpress tapasztalatok
- Synology NAS
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Mikrotik routerek
- Milyen routert?
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
-
IT café
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
marilllyo
veterán
válasz Newyorker #44095 üzenetére
Gyakorlatilag nincs cheat. Van ez a rapid fire noobság. x360-on volt hasonló. De ez ritka mint a fehér holló. 150 dolcsit nem költ rá a csóri noob akinek nem megy a game. Konzolon nincs cheat. Ami igazán szimpatikus a konzolban az, hogy nincs olyan, hogy neked félmilliós géped van..120< fps-el...míg a másik 1024x768-ban szerencsétlenkedik. Mindenki egyenlő esélyekkel indul. Csak a skill számít.
[ Szerkesztve ]
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
SkyS1gn
félisten
válasz Bjørgersson #44097 üzenetére
Megnövelték/megerősítették a szerverparkot a rubberbanding kijavítására ami legfőképp konzolokon jelentkezett de énis laggoltam rendesen néhány szerveren.
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
Bjørgersson
félisten
válasz Illusion1010 #44093 üzenetére
Volt szerver patch?..
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Newyorker
addikt
PS4-en is tudnak csalni?
★ 🎮 ★ PS4 PSN ID.: HUN_Zoocsemege ---> ONLINE BFV
-
Illusion1010
senior tag
LevelCap szerint jobb lett a játék a szerver patch után......és semmit nem érzek belőle...
-
-
-
@rglaaf
veterán
-
kisza25
félisten
válasz Gyula84 #44081 üzenetére
vessétek rám az első követ azért amit most mondok, de szerintem kevesebb a csaló 4-ben, mint 3-ban az én magyarázatom erre pedig az, hogy sok low dolog lett rakva a játékba amivel azok is tudnak érvényesűlni akik eddig nem tudtak csak csalással, gondolok itt mbt law-ra, staffra, activeradarra, javelinre m2-re sniper(40x)+c4-re és még sorolhatnám(mortal+ucav) a no skill dolgokat a játékban
[ Szerkesztve ]
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
.OM.
aktív tag
mi az a macro BF4-ben?
ex .Oldman.
-
afrojack1
senior tag
válasz Snip3r_HUN #44071 üzenetére
Szerintem nem zavaró sőt mindent lától, én is átálitottam ! Az a fura hogy az egér picit lasabb lesz (nekem) de most azon is állitottam és jó!
pohár mi az ?
[ Szerkesztve ]
SC: Herczku_Death
-
Bjørgersson
félisten
-
törölt tag
válasz Gyula84 #44075 üzenetére
Nem dehogy,vannak tényleg nagyon ügyes játékosok,akik előtt megemelem a kalapomat.Ellenben ők ha legyilkolnak sosem érzem ,azt hogy egy másik univerzum fizikai törvényeit használják.Akiknek 42/2 a K/D arányuk ,heavy barrel+ironsights kombóval és 586 méterről minden lövésük fejlövés,nos ezek mind csalók nézetem szerint.Mondom,nem hiszek a télapóban
[ Szerkesztve ]
-
Devid_81
félisten
válasz FollowTheORI #44074 üzenetére
Jaja, tuti hogy ilyen terheltseg gond lehet.
Nagyon sokszor tapasztalom en is hogy, pl Angol szeron 15-18 ping mellett halomra olnek engem, es hiaba lovok barkire...mindig en halok meg.
Atmegyek egy francia, nemet, orosz szerora ott meg osztom oket, es szinte a forditottjat veszem eszre, csak ugye mindenki preferalja azt amikor O a "jobb" es valahol valamelyik szeron mindig valaki/k/ porul jar/nak/
Egyszer megneznem egy 16-32-es fizikai lan halozaton, hogy mit reagalna a dolog...valsozinuleg egy uj BF koszontene az embereket, egy uj ertelemmel, uj jatek elmennyel stb...
-
marilllyo
veterán
Attack Jet JDAM bomb. Jó az? Vagy abból is 2 kellene mindenbe.
-
nagyúr
válasz Devid_81 #44069 üzenetére
Mert nem minden a ping. Ha a szeró hibás, vagy túlterhelt akkor lehetnek ugyanúgy késedelmek és eltérések.
Azért is ígérték a vascserét a szerverek alatt...
Nem vagy ezzel egyedül... néha énis jobban tudok játszani egy holland, angol vagy francia szerveren ahol nem 2x a ping hanem 4-5x néha, mégis jobban fut az egész.
Pont az lehet baj a németeknél ilyenkor hogy szar a szerver és nem képes tartani a lépést a történésekkel olyan gyorsan... főleg hogy szerintem ezis ilyen "felhő" szerűen vagy virtuális szerókon fut, egy vason több virtuális szerver lehet.
Ha pont ilyenre mész fel akkor szívás.[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Devid_81
félisten
válasz #16729600 #44072 üzenetére
Tegnap volt Lockeren egy hero, asszem vmi 34/2 vel vegezte, csak engem 6x olt meg...hiaba lottem...o atlott dobozon, sot volt, hogy menekulesre fogtam, benn voltam mar vagy 2 meterre a fal mogott amikor egy altala kilott golyo utanam kanyarodott, es az vegzett velem...vannak itt meg csodak azert
Tehat siman akkora elcsuszast lattam a ket "valos" dolgo kozott, hogy en mar a fal mogott voltam, O meg meg ramlatott, avagy csak uton voltam elbujni...
Szinte nem is voltam idegesSnip3r_HUN en meg projectorral, igaz csak HD, de en elviselnem a 21:9-et sman
...
-
Devid_81
félisten
válasz Snip3r_HUN #44067 üzenetére
Lehet csak nem neztem meg at a beallitasokat, de en siman elviselnek egy cinema aspect ratio (21:9) es beallitast, ott akar jol is nezne ki a 110-120 fokos field of view...mondjuk akkor odalenne egy jo adag ertekes informacio a keprol.
...
-
Devid_81
félisten
válasz #16729600 #44062 üzenetére
Tegnap voltunk fenn Nemet szerokon, es 30-35 atlag pingekkel hiaba lottunk az emberekre, sok esetben volt olyan, hogy lottem valakire es siman elszaladt az AWS elol par meterrol....es hanszor ramfordultak es lelottek.
Ha szembol talalkoztam az emberrel akkor 0% eselyem volt akarhogy csinaltam, fekve, gugolva, repulve stb...
Pedig epp a napokban kezdtem "dicserni" hogy egesz okes vagyok mar.
Sokszor nem ertem miert vannak ilyen dolgok, de ugyan ezt tapasztalom a sajat szemszogembol, ha valakire lovok, es en kezdtem akkor az enyem a kill, hiaba lo vissza.......
-
törölt tag
válasz @rglaaf #44064 üzenetére
Szerencsés vagy,mondjuk addig én se megyek el,hogy bárkit is reportoljak,mert alkatomtól idegen a feljelentősdi,de az a véleményem,hogy egy bizonyos K/D arány felett a magányos harcosok ,akik nem csapatban nyomulnak,azoknak a 60%-a minimum makrós.Az általam linkelt csóka is 100 óra alatt lett 87 es szintű,hagy kételkedjek az ilyenek profizmusában,vagy ez a nyommerek ideológiája ?
-
Gyula84
veterán
max téged nem szed ki az aimos, ha tankban vagy, de ezelőtt is cq aratott a gyerek lmg vel a francból kiszedett mindenkit vele
és nem azt mondom hogy sok van, de nem is kevés
[link] ahogy látom két magyar is elesett tegnap[ Szerkesztve ]
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
marilllyo
veterán
Én sem találkoztam még csalóval. Persze láttam már say-ben, hogy ezt-azt dobálja ki a pb...de...mit tudsz csinálni?!...semmit. Elfogadod és kész. Rengeteg látványos vagy necces kill-t kaptam már...de honnan tudhatnánk, hogy az most csalt vagy csak k@rva nagy mázli volt.
-
@rglaaf
veterán
-
Devid_81
félisten
válasz Snip3r_HUN #44004 üzenetére
110?
Nem zavaro neked a "cso-effekt" vagy akarminek is hivjak?
En probaltam 90-en de iszonyat "torzul" a kep.
Biztos megszokhato, nekem fura az tuti, ambar bizto jo belatni szinte mindent....
-
törölt tag
Én most egy ideig hanyagolom a játékot,tegnap nagyon felb@asztam magam,egyre több a csaló.Szinte minden körben van egy pár AIMBOT - makró gyökér.Ez a csóka pld,bármikor egy lövéssel fejbe tud lőni bárkit,bármilyen távolságról,mindegy ha az ellen mögötte van és lövi,az volt a csúcs amikor leugrott paracelen az egyik épületről és úgy is fejbe tudott lőni egy golyóval zuhanás közben hátrafordulva messziről.Vagy ennyire jó gémerek lennének akikre nem vonatkoznak a fizikai törvények ?
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
válasz kisza25 #44050 üzenetére
Na de mit érsz a IFV-vel, ha szinte mindenki B-C-D környékén meg a háztetőkön nyomorékoskodik?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
-
kisza25
félisten
válasz eugabesz #44053 üzenetére
nekem speciel nemgáz, hogy alap mappok vannak, de lehetne benne kis bombakergetés, vagy rush,
mikor sok ismerős van és a többség a feladatot csinálja azok is nagyon élvezetesek tudnak lenni, mondjuk mikor már 64-en vannak a szerón azért már necces, de ki lehetne próbálni
más: mantle alatt mi írja ki az fps-t? mert fraps az valamiért nem akar nekem működniAlfa Romeo Giulietta Sprint
-
eugabesz
őstag
válasz regener #44052 üzenetére
Simán...már csak úgy 30-40 rupó hiányzik hozzá...(3 hónapra persze)
Am,érdekes dolog.Amíg az alap mappok futottak,tele volt a szerver.Megpróbáltam a viszonylag népszerű pályákat összeszedni a DLC-ből,félig,néha néha tele volt a szerver.
Húsvét tiszteletére,(meg egyesek rinyálására) visszatettem az alap pályákat,megint tele a szerver...akkor??Sabre:Igen,azóta gyakorlatilag minden este.. De vissza lesz téve,nyugi.
[ Szerkesztve ]
http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/610c87c4-25bc-4840-bd47-bf16b3cbb4cc/IRAM-Clan-Hungary-60-Hz/
-
mackosajt
addikt
Jah, mert múltkor az volt a baj, hogy prémiumos mapok mennek, és akkor kirekesztődnek az alapjátékosok.
Most alapok mennek, erre ez a baj.Olyan úgysincs, hogy "mindig, minden körülmények között", mindenkinek jó legyen.
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
kisza25
félisten
-
kisza25
félisten
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz Snip3r_HUN #44036 üzenetére
100?
-
Bjørgersson
félisten
válasz afrojack1 #44043 üzenetére
Leléptek a többiek is, megyünk másik szerverre.
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
válasz afrojack1 #44038 üzenetére
TeamSpeaken vagyok, csak a szerverről jöttem le, amíg az az okádék pálya van. Majd ha vége a körnek, visszamegyek.
-
lotTóni
tag
Feldobtam a CCC 14.4-et és "örömmel" láttam,hogy mántli alatt fehér képernyővel honorál...
Nagy nehezen visszaraktam dx-be eddig fogjuk rá,hogy jó.
Másnak hasonló tapasztalat?....two beer or not to be....
-
afrojack1
senior tag
33-36 lehet.
kovy29. ne idegeskedj! Árt a szépségednek, hogy fogod várni tangában sniperéket tsn?
Szegények már annyira várták az eseményt![ Szerkesztve ]
-
D.Orion
veterán
Majdnem láthatta Melbourne-ben az olimpián vízilabdázni a magyarokat? (1956)
-
Bjørgersson
félisten
Strandpapuccsal kellene agyonverni, aki megtervezte ezt a szájbakúrt Flood Zonet.
-
-
eugabesz
őstag
A legjobb trükk minden helyzetben: maradj életben.
http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/610c87c4-25bc-4840-bd47-bf16b3cbb4cc/IRAM-Clan-Hungary-60-Hz/
-
Nxn908xxx
őstag
válasz spanglee001 #44028 üzenetére
Velem még ilyen nem fordult elő szerencsére. Még.
-
aram01
nagyúr
srácok melyik gomb nyitja az ernyőt?
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
addikt
Üdv!
Nem tudom, hogy volt-e már valakinek olyan "élményben" része, hogy egy 48 fős, 2000 ticketes szerveren úgy kaptunk ki, hogy a vége 0/1791 lett. Fogalmam sincs, hogy kik lehettek az én csapatomba, de a 80%-a a bázisunkhoz legközelebbi zászló körül sniperezett, vagy letanyázott az összes tankkal, oszt próbálta kilőni az 1000 km-re lévő ellenséges tankokat. Velem együtt talán még ketten-hárman szaladgáltak, mint a töketlen kutya, próbálva elfoglalni egy-két bázist, persze a vége az lett, hogy egyfolytában estünk-keltünk."Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
afrojack1
senior tag
válasz Snip3r_HUN #44022 üzenetére
én azokat szeretem aki már kezdőn felmegy a mennybe, elkezd menni és megtalálja a mappon az egyetlen fát!
-
D.Orion
veterán
válasz marilllyo #43978 üzenetére
Fegyver battlepack-ok esetén az utolsó kettő általában már ilyen, mivel a korábbi napi egy battlepack akció miatt a fegyverek többségéhez került pár battlepack kiegészítő. Így a rendszer már nem tud mit adni, csak 25%-os boost-ot. Tudom, hogy zet te is tudod, csak mások kedvéért írtam le.
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz gali777 #44017 üzenetére
Hasonló a helyzet a légijárműveket taxiként használó észlényeknél... Főleg ha attack heli gunner vagy és kiugrik valahol alacsonyan, hogy esélyed se legyen felemelni már a gépet.
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
Bjørgersson
félisten
válasz afrojack1 #44019 üzenetére
Felvételin a helyesírást is nézik?
Nem nehéz..
[ Szerkesztve ]
-
afrojack1
senior tag
válasz Snip3r_HUN #44015 üzenetére
ismerős. én azt utálom mikor belejössz és csak ölsz meg ölsz jobb a statod a társadnál kiszálsz javítani és a hülye azért is szétlövi! javítom a helit mint az állat egyszer killed in action hát a társam azért is belelőt egyet mert ő is akar helizni meg jobb volt a statom ilyen nyomit
kovy29 igen ám én is szeretlek! hogy te mindig megtalálsz !
[ Szerkesztve ]
-
Gyula84
veterán
válasz BomiBoogie #44014 üzenetére
nem karácsony ez hogy mindenki várja csak mégis könnyebb na nem mintha én mostanában lettem volna ts-en
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
gali777
őstag
válasz Snip3r_HUN #44015 üzenetére
Ha 100-al viszi el akkor is a következő sarkon rommá lövik az ilyen jóképességűeket...
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
válasz BomiBoogie #44014 üzenetére
Komolyan mondom, könnyebb úgy mindenkinek.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz Bjørgersson #44013 üzenetére
Képzelem, hogy várjátok!
-
Bjørgersson
félisten
válasz BomiBoogie #44012 üzenetére
Meg hogy te is tudj a többiekkel beszélni.
-
Nxn908xxx
őstag
Játszik valaki Phenom II X4-el? Esetleg HD6850-el? Mire számíthatok egy ilyen konfiggal minimum beállításon FullHD-n? Egyik barátomnak kéne.
-
@rglaaf
veterán
válasz Snip3r_HUN #44009 üzenetére
sőt ha idegen gunner ül be még javitani se szállok ki mert azt is elviszik.ha nem javit akkor mind a ketten ott pusztulunk
PSN:BiZzare_0 ️
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz BomiBoogie #44008 üzenetére
Akkor azt a tanácsot fogadd meg hogy ép járművet nem hagyunk el, mert elviszi az ellen
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
-
marilllyo
veterán
válasz sixpak #44005 üzenetére
Ezek az új NS pályák kaptak hideget meleget tőletek....én mindig is megrögzött inf voltam...nem másért ...csupán azért mert láma vagyok a légi járművekhez....de most ezeken a mapokon próbálgattam....és elég jó érzés volt, hogy miattam nem mertek hajóval mozogni mert egész jól ráéreztem az atomjet+guided combo-ra. Most életemben először örültem, hogy szidják a valagam ..Sőt volt egy scout heli ribbon...na az nagy szó tőlem...5 embert lelőni azzal a fossal...
Szerk: ...de akárhogy is nézzük...én úgy érzem, hogy ezekkel érvényesülni...64 playernél már nehéz.
[ Szerkesztve ]
-
sixpak
nagyúr
válasz BomiBoogie #44002 üzenetére
Hi. Szerintem az is sokat számít, hogy mennyit ül az ember járművekben. Abban talán egy kicsit könnyebb életben maradni huzamosabb ideig.
Persze azért nem árt, ha az ember tudja is azt, hogy mit csinál a járműben.
Nekem az utolsó pár BF/BC-ben mindig nagyjából ugyanannyi volt a K/D arányom.
Dominationt én is szoktam tolni és az rendesen leamortizálja az arányomat általában.
Viszont ha járművezek (az esetek 80%-ban), akkor azért más a helyzet.
Emlékszem már a BC2-ben is azt javasoltam annak, akit zavart a rossz K/D arány, az üljön tankba/helibe és csapassa...(#44001) afrojack1: asszem default....
[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
afrojack1
senior tag
nektek hány százalékra van állitva a látószög ? (egy monitoros rendszernél)?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest