Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
Kijött a 14.1 béta! [link]
Fel is pattintom!
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
pohár
félisten
válasz SkyS1gn #33898 üzenetére
meg is ijedtem, mikor rányomtam a spawnra, mert előttem beültek már a tankba, és gunnerként ültem be
de semmi nem történt... de ez a Javelines dolog kikészítaki meg tud olcsón Lindt táblás csokit, dobjon egy privátot
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
én tankba spawnoltam, képzeljétek mi történt... semmi!
amúgy az normális, hogy a Javelin 25-öt sebez egy szaros rhiben is??
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Kevin's
senior tag
-
SkyS1gn
félisten
.exe leállt... megint egyre gyakrabban!
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
pohár
félisten
-
lowzor
veterán
GTX 780-al ennyivel több az FPS AMD szponzorált játékban?
-
raubisoda
senior tag
Srácok valaki help pls.Újrahúztam a wint tettem fel 8.1-et.fent a china-is de tudjátok így nem indul.Nem akarom kinyalni az update-t így valamit (ha jól tudom) módosítani kell a regeditben.Legyetek szivesek segíteni.Előe is köszi.
[ Szerkesztve ]
104 pozitív és 0 negatív https://outervision.com/power-supply-calculator
-
pohár
félisten
van olyan, aki még nem kapta meg a silver BP-ot mára?
-
Enton
addikt
válasz isizakhi03 #33877 üzenetére
200-on FullHD-n kereken 4K-t rendeler le a játék a GPU-n majd visszacropolja 1920*1080-ba, ezáltal egyfajta élsimítást végrehajtva, itt láthatod is jól a különbségeket:
Csak görgesd le egy kicsit az oldalt.
Default 100% ekkor jön egy az egybe a beálított felbontás a GPU-ból, száz alatt pedig visszaosztva a felbontást és azt húzza ki teljes képernyőbe, így mosott képet alkottva, viszont jelentős gyorsulást hozva."just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
SkyS1gn
félisten
válasz isizakhi03 #33877 üzenetére
Túlskálázod a felbontást, többszörösét számoltatod a megjelenítettnek, ezáltal simul.
-
aizen92
addikt
válasz SkyS1gn #33873 üzenetére
Sok ismerősöm multis játékban leveszi a beállításokat low/mid-re annak ellenére, hogy ultrán 60 fps felett tudnának játszani, mert a sok csillivili effekt, textura stb. a lényegről eltereli a figyelmet szerintük.
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
SkyS1gn
félisten
válasz isizakhi03 #33871 üzenetére
Igen de mi értelme egy jó géppel lowon játszani?
Amúgy meg vannak sokan akik gyengébb proci mellé raknak erősebb vga-t, nekik simán cpu limit van állandóan.
(#33874) aizen92 Nem kompetitíven játszom, inkább gyönyörködöm!
[ Szerkesztve ]
-
daneeeeee
aktív tag
válasz isizakhi03 #33871 üzenetére
Jól tudod.
-
isizakhi03
tag
válasz SkyS1gn #33869 üzenetére
de most akkor ha jól értelmezem, a mantle olyan esetekben fog sokat segíteni, ahol erős CPU limit van?
tulképpen akkor mindenkinek, hiszen ha leveszed LOW-ra, vagy MEDIUM-ra, akkor is limit lesz, vagy nem?
és itt jön meg az előnye. vagy rosszul tudom?
SZERK:Igen de mi értelme egy jó géppel lowon játszani?
Igen, de azért eléggé sokan vannak, akiknek az fps többet számít, mint mint a graf. Meg hát, ez a játék már lowon is szép.
[ Szerkesztve ]
Intel Haswel i5 Feel the Real Power !
-
aizen92
addikt
válasz Balika23hun #33867 üzenetére
Mondjuk ezt megértem. Ezért is jó ilyen szempontból a BF4 minden mapra van vagy 7-8 játékmód.
-
Balika23hun
aktív tag
válasz Balika23hun #33860 üzenetére
(#33861) DeadMeat
(#33863) G4ula84
(#33864) aizen92
Mondtam egy szóval is hogy TDM-ben kevesebb az agyatlan vagy hogy nincs, csak annyit hogy cq-ban felhúznak TDM-ben meg nem érdekelnek. Talán nem fejeztem ki magam érthetően akkor bocsi . TDM-ben nincs foglalandó pont emiatt nem is érdekel hogy melyik agyhalott hol kószál vagy épp hol campel. Nem érdekel ha nem fedeznek, nem dobnak csomagot nem javítják a járművem (mivel tdm-ben nincs) egy a lényeg lelőni akit érek.
Conquestben viszont piszkosul fel tud húzni ha tele van hülyékkel akik TDM-et játszanak vagy campelnek mert erre ott van a TDM mód.[ Szerkesztve ]
Dragon MultiGaming Clan http://dmgc.hu/ - Battlefield 1 - Baliozus
-
gali777
őstag
Nyomtam egy tankos kört erre egyszer nem lőttek rám olyan fegyverrel amivel célozni kell... csak az mbt law, javelin esetleg sraw.... szánalmas az egész. Amikor meg megemlítettem, hogy miért nem jönnek olyannal amivel célozni is kéne, lenne kis kihívás akkor azt mondta a gyerek, hogy az mbt law-val is kell célozni, mert ha a föld felő lövi akkor nem is találja el a járművet.. A f*sznak kell ennyi noaim fegyver a játékba már tényleg... Tényleg el fogunk oda jutni, hogy lesz egy gomb a kezdőn azt aki hamarabb megnyomja nyer...
-
Gyula84
veterán
miért lenne több cq-n mint tdm en?
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
DeadMeat
nagyúr
Biztos, hogy tdm-en kevesebb van belőlük... na meg csalóból.
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
SkyS1gn
félisten
válasz LackoMester #33856 üzenetére
TDM? Vagy már más?
Én nemláttam hang filtert szerverkeresőben
[ Szerkesztve ]
-
LackoMester
addikt
ez hihetetlen, egyes szerókon van hang a másikon meg nincs, na elmennek a büdös ....
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
Kevin's
senior tag
válasz LackoMester #33848 üzenetére
Ha Nvidia kártyád van rakd fel a 334.67 béta drivert az megoldja a hangproblémát nálam és még egy jó pár Nv tulajnál is segített az új driver ....
♥♥♥HTC One M8 Grey 16Gb ♥♥♥--->★A nő olyan, mint az autó néha le kell cserélni a kisebb fogyasztás érdekében ... :DDDD
-
-
-
SkyS1gn
félisten
-
LackoMester
addikt
cs,
ma az egyik játék után elmentek a játékhangok, azóta sincs hang , valakinek valami ötlete?ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
Kevin's
senior tag
Újabb csalóval futottam össze de annyira fel idegesített, dühömbe majdnem össze törtem a játék lemezét Spawn_Low név szerint ... Nem tudom találkoztatok e már vele,de 59/2 KD arányra azt mondta nem csal spector módba meg látni lehetett WH -t használ úgy le követte az ellent, hogy beszarás ... El is ment egy időre a kedvem a játéktól...
♥♥♥HTC One M8 Grey 16Gb ♥♥♥--->★A nő olyan, mint az autó néha le kell cserélni a kisebb fogyasztás érdekében ... :DDDD
-
r-chee
őstag
Érkezik a vihar?
Az AMD kiadta a sajtó számára a 14.1 Catalyst béta meghajtókat[Bocs, ha esetleg wótmá ]
[ Szerkesztve ]
Origin (BF3, BF4) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog bejegyzéseimnél >> BFBC2 és Battlefield 4 PH! játékosnévsor és magyar szerverek listája
-
aizen92
addikt
válasz Csaber #33843 üzenetére
ahogy eléri valaki a 2 killt már lehet is bejelölni. de lehet, hogy még annyi se kell.
de az a gáz hogy csak most már 10 pontot kapok ha kinyírnak egy HVT-t..... értem én, hogy be lehet jelölni mindenkit de 10 pont? az lófütty."The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
Csaber
senior tag
válasz SkyS1gn #33840 üzenetére
Vettem észre napok óta egy körben se tudok sunnyogni a háttérben az előbb [link] rommá verésnek nézett ki mikor felléptem az ellenség legjobb 5 embere épp 10-30 -0-ás k/d-nél tartott mondhatni ledarálták csapatársaim , de a c4-el+quad megállítottam a járműveket , a kör közepére kaptunk egy commandert ~200 tickettel vezetett az ellenség akkor , de szerencsére ők már azt hitték az a kör már az övék a prok meg elkezdték a statukat félteni és a végén csúnyán kikaptak
-
aizen92
addikt
válasz SkyS1gn #33840 üzenetére
talán másodszorra mentem fel PC-re commanderként, de ott is megmaradt ez a mindenkit ki lehet jelölni bug. amúgy a többi működik.
battlelogon a commander topicot is ezzel sírják tele ( most én is beírtam ), de senki nem tud semmi megoldást.szerintem egy frissítést kéne kiadniuk hozzá, mert az alap játékot frissítettük és javították, de magát a commander app-ot nem.
Egy pluszt felfedeztem amúgy! Ha emp-t raksz ugye a commander cruise missle útjába akkor ad valami 80 pont bónuszt hogy felrobbantottad : de amúgy nem robban fel hanem megy tovább szóval 1 lépés előre 15 hátra. grat.
-
SkyS1gn
félisten
válasz aizen92 #33839 üzenetére
Áá... szét van kva az egész... nemtudok semmit csinálni, ráragad 1gombra és ennyi, meg mindenki hvt-nek jelöljető... Énis szoktam használni ha távol vagyok, GG dice!
Mintha all time Proxy is lenne vagy nemtudom...
[ Szerkesztve ]
-
aizen92
addikt
ahhoz képest hogy csak a cruise missle volt nálam max 7-10 percre és csak emp-t meg HVT tudtam dobálni elég jó kör volt 17 kill és MVP 3 commanderként.
az a vicc hogy semmit nem találok, hogy az új patch mit csinált a commadner móddal, mert még a cruise missle is nagyobb területen sebez szerintem, de több kör óta nem látom a pontokat, se a térképen se oldalt."The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
D.Orion
veterán
válasz r-chee #33835 üzenetére
Patch bug, ez az új fejlesztés. A következő patch-ig ez így is marad. TDM-ben ilyen, Domination-ban jó, Squad DM-et nem tudom, ott még nem jártam.
rvn_10: Battlelog-on kell egy log out -> log in. Ameddig ezt nem csinálod meg, addig nem adja be. Ez is egy sikeres fejlesztés eredménye.
[ Szerkesztve ]
-
r-chee
őstag
Mi a teendő, ha TDM-ezés közben elmegy a fegyver hangja, és tucatszor kell végighallgatnom a kör befejező zenéjét?
Origin (BF3, BF4) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog bejegyzéseimnél >> BFBC2 és Battlefield 4 PH! játékosnévsor és magyar szerverek listája
-
rvn_10
senior tag
"Minden nap, amikor bejelentkezel egy játékba február folyamán, egy bronz vagy ezüst harci csomagot kapsz. Ha korábban még nem nyitottál ki ilyet, ezek többek között XP szorzót, álcákat, valamint további extrákat is tartalmaznak. Normál esetben nagyjából 30 órányi játék lenne szükséges ahhoz, hogy ezekre szert lehessen tenni. Minden nap, amikor bejelentkezel egy többszemélyes játékba, egy harci csomag vár majd. Hétköznapokon bronz, míg szombaton és vasárnap ezüst változatokra csaphatsz le. Ne felejtsd el aktiválni a jutalmakat a játék menüjében, hogy gyorsabban fejlődhess."
Ezt hol kell mégis aktiválni?
Gigabyte B760M Gaming X, I5 13400, 2x16 DDR4 Corsair Vengeance 3600Mhz, NZTX Kraken X61, Sapphire Pulse RX 5600XT, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 Evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phanteks Enthoo Pro M Acrylic
-
aizen92
addikt
Tablet commanderrel mi történt? eltűntek a foglalandó pontok, csak úgy dobálhatom a cruise misslet, bárkit HVT-zhetek .... nem mutatja a ticketeket stb.
plusz az EMP nem teszi tönkre az ellenség cruise misslet? wtfPC-n milyen a helyzet???
[ Szerkesztve ]
-
jacint78
addikt
Kicsit elegem lett a játékból. Mindenhol csipások kempelnek én beletunkolok egy emberbe egy tárat, majd visszalő és egy skulótól megdöglök. De a nap fénypontja az volt, amikor a fejemre esett egy ledobott fegyveresláda és meghaltam.
type your text here..
-
TTomax
félisten
válasz TechArtist #33827 üzenetére
Hagyjuk,én csak játszok ha tudok de jelen állás szerint már az is egy sikerélmény ha tudok...
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TechArtist
aktív tag
válasz TTomax #33814 üzenetére
Ja, hogy te ugyanazt érzed, mikor egy jó kört zársz, mint mikor egy rosszat? Oké...
"Virtuális sikerélmény" szerintem azt sem tudod miről beszélsz. A sikerélmény ha "benned zajlik", akkor nem lehet virtuális, csakis valós, maximum virtuális élmény hatására jön létre, ami rohadtul nem ugyanaz. A sikerélmény az sikerélmény, teljesen mindegy mi váltja ki, persze az intenzitásában lehet különbség, nyilván egy tét nélküli online FPS-ben elért jó eredmény nem nyújtja a legintenzívebb sikerélményt, de a semminél mégis több.
-
r-chee
őstag
válasz ScomComputer #33825 üzenetére
Hát, a Kinder az gyereket jelent, a Gulasch meg pörköltet, gulyást....Belerondítottál az admin tányérjába?
[ Szerkesztve ]
-
ScomComputer
veterán
Némelyik adminnak miért nem szakadt az anyjába a feje,mert állandóan megkeserítik a becsületes és jó játékost:
Ez mit jelent meg miért azt nem tudom?
[ Szerkesztve ]
-
LamaCube
addikt
Remek...nálam is exe leállás, mbt-be való beszálláskor. Egyre jobbak ezek a patchek.
Na azt hiszem hanyagolom egy ideig ezt a fost[ Szerkesztve ]
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
Jhonny06
veterán
thx 2X
-
-
sixpak
nagyúr
"az oldalukon fel is tüntetik, sok probléma lehet vele, ezért nagyon oda kell figyelni a telepítéskor."
Mire lehet odafigyelni egy telepítéskor? Hogy a Next vagy Cancel gombra kattintasz?
[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
Jhonny06
veterán
Nem tudja valaki, hogy ezen a videón milyen sniperrel tolja és pl. 2:00-nál mi annak a kis lézeres célzónak a neve, ránagyításnál? Köszi.
-
TTomax
félisten
válasz TechArtist #33808 üzenetére
Nincs mit máskor is ,Mr Virtuális Sikerélmény
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
raubisoda
senior tag
Szerintetek mire horgásszák elő ezt a drivert?
104 pozitív és 0 negatív https://outervision.com/power-supply-calculator
-
TTomax
félisten
válasz ThePoweR #33803 üzenetére
Én meg csendben jegyzem meg hogy ez csak egy játék... kikapcsolódásra való,sikerélményt nem túl szerencsés a virtiben hajszolni,arra az életnek számos területe alkalmas,de a bf4 nem igazán...
-
ThePoweR
senior tag
válasz X Factor #33799 üzenetére
Jah hát én is így játszanék, ha nem lenne szar emiatt. Felmegyek haverral gamelni aztán csak halok és ideges leszek. A sikerélménytől érzem jól magam. Mondjuk kinek mi a sikerélmény. Valakinek az hogy megy, elvisz egy helit, kiugrik, alác4ez egy snipert aztán fú de troll volt. Aztán meg meghal... Mert tökmindegy hogy jó a reakcióidőm mivel mire észreveszem hogy lő már meghalok... Járműbe meg laggol minden. Rángatózik, csúszik ugrál...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- LEGO klub
- Mozilla Firefox
- Android szakmai topik
- BestBuy ruhás topik
- AliExpress tapasztalatok
- Interactive Brokers társalgó
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest