-
IT café
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Minstrel
senior tag
Sziasztok!
G1WH-ban van olyan opció, hogy akkor induljon a felvétel amikor csatlakoztatom az usb töltést? Tehát amikor ráadom a gyújtást. -
Snoop27
őstag
Igy van, csak sajnos eddig nem talaltam 0806-os tulajt aki errol irt volna. Azt hiszem megrendelem, s ha nem lenne jo akkor hasznalom a Nikon tukorreflexesemben, jobbat nem tudok.
LG Optimus G Black --> LG G2 32 GB Black --> LG G4 Brown Leather --> Note 5 Black Sapphire --> Samsung S8 Orchid Grey + Moto 360 --> Huawei P40 Pro --> iPhone 11 Pro Max
-
havri1
félisten
válasz Snoop27 #3544 üzenetére
Azért jó lenne egy mini0806 tulaj, mert ez egy új eszköz, és lenne gyakorlati tapasztalat!
Mert ezek csak az elvi számítások. Kalandornak pl a Sandisk kártyával nem ment, ott valami inkompatibilitási hiba lehet (amúgy én biztosan nem ajánlottam Sandisket, mert nekem is volt bajom vele).Itt olcsóbb pár száz ft-al a kártya : [link]
[ Szerkesztve ]
havri
-
Snoop27
őstag
Koszi a reszletes valaszt, erre voltam kivancsi, ne adjak ki egy zsak penzt egy gyorsabb kartyara ha ezt a kamera nem tudja kihasznalni, felesleges penzkidobas lenne, de azt sem szeretnem, hogy a kartya sebessege miatt legyen akadozo a felvetel.
LG Optimus G Black --> LG G2 32 GB Black --> LG G4 Brown Leather --> Note 5 Black Sapphire --> Samsung S8 Orchid Grey + Moto 360 --> Huawei P40 Pro --> iPhone 11 Pro Max
-
havri1
félisten
válasz Snoop27 #3542 üzenetére
A kártya USB 3.0-n ennyit tud:
Attól tartok, ezekben a kamerákban a kártyaolvasó közel sem tudja ezt, tehát ( véleményem szerint) hiába veszel gyorsabbat, maga a kártyafoglalat nem képes kihasználni.
Ha abból indulunk ki, hogy képes kihasználni a sebességet, akkor a fenti kártya 17,16 mbyte/sec írást tud. Azaz 16,4 mbyte/ sec bitrájú videót képes rögzíteni.
Az általam rögzített G1W 720p/30fps felvételnek az össz bitrátája 7064 kb/sec azaz kb 7 mbyte/sec.Lehet én nézem rossz oldalról, de ezek a tények egy videónál.
Megnézve egy 1080p mkv-nak az adatait, még ezt is el kéne bírnia. Kétlem, hogy egy HDR ennél jobb bitrátával dolgozna.
[ Szerkesztve ]
havri
-
Snoop27
őstag
Ha jol emlekszem ezt ajanlottad/ajanlottatok, ez a 300x sebesseg kb. 40 mb/s-os sebessegnek felel meg? A mini 0806 max. 2560x1080p 30fps sebessegben tud rogziteni, maradektalanul kiszolgalna szerinted ez a kartya, vagy pedig erdemesebb lenne egy 80-90 mb/s-ost keresni?
-
Petyus87
aktív tag
Múlt hét pénteken sikerült beszereznem a G1W-t, egy itt, már korábban ajánlott eladótól, szerintem elég jutányos áron. 11.800 Ft-ért szállítással, tracking numberrel. Remélem nem lesz gondom, se szállításnál, se a készülékkel. Azóta már a class 10-es 32 GB-os micro SD kártyát(szintén itt ajánlott) is megrendeltem kemény 4200 Ft-ért. Február közepétől érkezhetnek. Kíváncsi leszek.
Az eddigi segítséget pedig köszi! -
Piet_
tag
sziasztok!
Tud esetleg valaki BP-en olyan szervízt ahol micro usb csatlakozót vissza tudják applikálni a helyére, mert a szeretett sj4000-esemen minden erőltetés nélkül tőből kiszakadt a csatlakozó mikor kihúztam belőle a kábelt
-
Gépötty
senior tag
Igen, EU raktárból küldik, azaz neked már nem kell semmilyen plusz költséggel számolnod, és elvileg a szállítási idő is rövidebb.
Ezek a pozitívumok, de azért van ennek némi árnyoldala is: az EU raktárban lévő termékek drágábbak, mint a kínai oldalon. Egyszerű, az EU vám már ki van fizetve rájuk, és igaz hogy ez kevesebb mint nálunk az ÁFA, de mivel ők ezt a pénzt előre beleteszik, úgy tekintenek rá mint befektetés, azaz keresni akarnak rajta.
A kínálat is szűkösebb, illetve a túl bőséges árukészlet is gyanús, és lehet csak akkor derül ki, hogy nem is volt polcon, mikor már második hete várod. Előre rá lehet ugyan kérdezni, de nyilván cseten meg fognak nyugtatni, hogy van, utald csak a pénzt
Nem elhanyagolható szempont, hogy az EU-ba már bekerült, hiba miatt garanciában cserélt készülékeket megjavítva simán eladják újként. Egyszerű: ha hazaküldik, nem kapják vissza a már kifizetett vámot, ha meg valaki megveszi javítás után, nem kell újra kifizetni. (Halkan jegyzem meg, hogy kínában is simán eladják újnak a javított kütyüket, csak az EU-n belül nagyobb rá az esély)Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
Gépötty
senior tag
válasz SteveBeard #3534 üzenetére
Ebben a nagy tömegben nehéz is lett volna észrevenni a szembejövőt.
Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
SteveBeard
senior tag
-
Pee89
csendes tag
Sziasztok! A DealExtreme-nek van egy EU Direct változata, az azt jelenti, hogy EU-n belülről érkeznek a termékek, és nem kell áfát és vámot fizetni ha onnan rendelek valamit?
-
bul07
nagyúr
1:50-től ebben a videóban szemből is látható
Biztos elszállt a fékje, az ilyet hogy is lehetne kivédeni, üldögélsz a pirosnál és egy kamion letarol vagy 100-al( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
csubuka
addikt
Sony HDR-AS20 dashcamnek mennyire lenne megfelelő? Ultra széles-látószögű amúgy...
-
bul07
nagyúr
Ebben a videóban 0.33-tól, félelmetes
Amúgy van meg egy felvétel szemből is csak azt nem rakták be( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
TaaT
nagyúr
Megjött a Gearbest-től a Dome G90C (G90-7S)
Ilyet sem pipáltam még, tegnapi dátummal fullra át lett csomagolva itthon. Azt se tudom honnan vagy mikor adták fel.
Give them hell Ukraine!
-
lazac_
tag
válasz Moleman #3521 üzenetére
Biztos sokat bringázik, a megszokás nagy úr...Kivéve kerékpár táblát itt láttam először, 3 éve le is fényképeztem, mert a kresz oktatóm megkérte a csoportot, hogy aki lát ilyet élőben, az küldje el neki, mert ő még csak a tankönyv lapjain találkozott vele. (Azóta azért jobban elterjedt.)
-
Snoop27
őstag
válasz Moleman #3518 üzenetére
Egy egyszerubb toltore gondoltam, de ugy latom azok nem kepesek nagy teljesitmenyre, s ha jol olvastam bizonyos feszultseg felett csak megfelelo hutessel mukodnenek. Ha ezt ajanlod akkor benevezek egyre,a telom 1.8 A-rel toltodik ha jol latom ez max 3A-rel toltene, ami nekem megfelelne. (csak nem igazan szerettem volna pepecselni vele, teli lustasag )
-
Snoop27
őstag
válasz Moleman #3516 üzenetére
"Az USB-khez meg marad a fix táp, annál jobb megoldás nincs." mire gondolsz? Nem vagyok jartas a temaban . S ha elhagynank a szivargyujto csatlakozot es maradna a 2 USB toltes akkor egy ilyen Anker mennyire lenne jo? Azt irjak jol tolt (G2-es telom van, azt kellene toltogetnie )
[ Szerkesztve ]
-
Moleman
addikt
válasz Snoop27 #3515 üzenetére
Ha több aljzatra van szükséged, ízlésesebb, ha külön kivezetésre kötsz pár ilyet, megbízható és szinte ingyen van. A fix tápok előtt ilyet használtam a kamerához, a kesztyűtartóba vezetve. Az USB-khez meg marad a fix táp, annál jobb megoldás nincs.
(Nekem is Snapdragon 800-as telefonom van, teljes terhelésen felvesz 1.8 ampert, tehát még a 1.5 amperes gyári töltő se feltétlenül elég neki.)[ Szerkesztve ]
-
Snoop27
őstag
Tudnatok ajanlani egy jo elosztot szivargyujtoba? 2 USB es egy szivargyujto csatlakozo jol jonne, lattam minap linkeltetek nehany modellt, de valami erosebb tipust szeretnek, ami USB-n keresztul legalabb 1A-rel toltene a telot, az 500 mA kevesnek/lassunak tunik. eBay-es modell is johet, nem gond, csak megbizhato termek legyen. Koszonom elore is a segitseget.
-
bul07
nagyúr
Csoda hogy túlélték
Ha megfigyeled a szélvédője kicsit meg van repedve, az első közelikor szépen tovább is reped, a légnyomás meg a rázkódás gondolom( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Moleman
addikt
Ennyit tényleg megér, én 1 éve 5 dollárért vettem ugyanilyet ebayről. Bár elég gagyi, hamar felhagytam a használatával. Nem szerettem, hogy folyton kiugrált belőle a csatlakozó, az USB része pedig nem volt elég erős. 500 mA még a ZTE Blade szintentartására se volt elég annak idején, most a 3 amperes USB-s táp még navi mellett is képes tölteni az 5.5"-os telefonom. Nagyon megéri ugyanennyit beruházni egy komoly tápba, még ha várni is kell rá.
-
Gépötty
senior tag
válasz csubuka #3508 üzenetére
Úgy néznek ki a rétegek, hogy legalul ugye a lámpa plexije, fölötte a világítás ledpanelja, a fölé befért a táp, és a tetején van az eredeti világítás késleltető elektronikája, az olvasólámpák foglalatai, meg a tápok csatlakozása egy panelon. Nemrég szúrtam be egy képet, azon látszik, hogy középen van egy nagyobb lámpatest, mellette két oldalt pedig a térképolvasók, amiket gyakorlatilag sosem használtam még egyik autómban sem. Ezeknek a kapcsolói közé nem fért be a táp, így kigyomláltam őket
-
Gépötty
senior tag
Gyenge a géped, azért akad a lejátszás. Vagy zárj be valami futó alkalmazást (elsősorban a böngészőt), vagy szórj bele több memóriát, esetleg ha alaplapi videokártyád van, vegyél bele kártyát, aminek van saját memóriája, és nem eszi meg a gépét.
A zárolás az ütésérzékelő miatt lehet, G Sensor néven megy, és menüből lehet állítani az érzékenységét. Gondolom, fogtál gödröt, kátyút ami miatt írásvédetté tette ezeket a felvételeket. Ha visszaveszel az arcából, nem fog annyit zárolni.Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
Mexb
újonc
Helló fiúk! Ma kipróbáltam a G1W kamerát és a visszanézésnél Fúll HD videóra állított felvételt visszanézem a gépen akkor szakadozott felvételt kapok, de ha a kamerán nézem vissza akkor jó a felvétel és csak Full HD-ban csinálja ezt. A másik, nem értem miért zárolt az út során néhány videót mikor nem is nyomkodtam.
[ Szerkesztve ]
-
Gépötty
senior tag
válasz csubuka #3503 üzenetére
Igen, nekem kis reszelés-szögeléssel elfért a belsőtér-világításban a ledpanel, meg az eredeti időzítő elektronikája között, és ugye nekem ott adott minden táp a bekötéshez. Attól nem nagyon kell félni, hogy megsül, a képen épp normál üzemi körülmények között látható, majdnem feltöltött akkuval. Ennél melegebb nem nagyon lesz, nyáron a nap jobban fel fogja hevíteni.
Dobozokat, és csatlakozókat is kínából fogom venni igen, de szokásról szó nincs, még nem történt ilyen
Persze lehet, hogy ha itthon találok, pár száz egységért nem fogok várni heteket.Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
lazac_
tag
Baumaxban volt a turkálós részlegen "OK" elosztó, amin van 2db USB kimenet a hármas szivargyújtó elosztó mellett, ilyesmi, egy ezres körül:
LM2576 van benne (500mA van kívülre írva gondolom a hűtés hiánya miatt, de 3A-t tud elvileg az IC), aki nem akar kínára várni, némi felárért szerintem bármelyik nagyobb áruházban szerezhet ilyesmi alkatrésznek valót a fixre kötéshez. -
csubuka
addikt
válasz Gépötty #3502 üzenetére
Köszönöm szépen a segítséged!
Akkor ezen az 5V kimeneti feszt kell belőni a kitöltési tényezővel való játékkal. És hova kössem be? Középkonzol mögé a szivargyújtó elé kellene bekötni? Vagy Nálad valahova a lámpához lett kitalálva a helye és ott elfér kis szerencsével? Csak kis, zárt helyen nem biztos, hogy annyira jól hűlne.
*Vagy a dobozolásokat és csatikat is ebayről veszed általában?
[ Szerkesztve ]
-
Gépötty
senior tag
válasz csubuka #3491 üzenetére
Ilyen 5A-es tápot vettem, XL4015 táp IC-vel, de nekem két kamerám van, egyhez nem kell ekkora (most nézem, mennyire olcsó lett, én még majdnem egy ezrest fizettem érte).
De most érkezett három olyan LM2586-tal szerelt, amik egy kamerát tökéletesen kiszolgálnak.
Majd rakok össze pár darabot, csak nincs túl sok időm játszani mostanság, és elfelejtettem hozzájuk csatlakozókat, meg dobozt rendelni
Ha sürgősen akarsz játszani, Vaterán van egy korrekt eladó, aki igen jó árakon adja a cuccait, és ha a gyorsaságot is figyelembe vesszük, nem sokkal drágábbak a cuccai mintha kínából rendelnéd.
Most nem találom ezt az eladót, de itt egy másik, akitől bátran megveheted, és bár a többi cuccait nem néztem, biztos tud segíteni a kellékek összeszedésében.[ Szerkesztve ]
-
zozor76
tag
Hy.
Én az eredeti töltő helyett egy Hama nevű 1m-es, dupla árnyékolású USB kábelt használok, valamint egy (2-s) USB-s szivargyújtó töltőt- ez 1A-2.1A-es, az előbbibe van bedugva. Ezzel nem recseg a rádió, pedig közvetlenül a tükör mellet jön le középen, a rádió előtt, az eredetit teljesen elvezettem az A oszlopnál-küszöb és ülés alatt és mégsem tetszett a rádiónak.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Precision 5560 15.6" 4K+ érintő i9-11950H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Kivételes áron eladó Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th Gen /i7-8665U/16GB/512GB SSD/2in1/Touch/Gari/ Toll
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- L14 Gen3 27% ÁFA 14" FHD IPS i7-1255U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Canon EF-S 55-250mm IS II és Canon EF-S 55-250mm STM objektívek