Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
zozor76
tag
Üdv!
Vasárnap este rendeltem egy 70mai-t spanyol raktárból, tegnap 10 óra előtt hozta a futár; GLS. Egy gyors próba volt csak, mert ajándékba megy, így csak egy gyorstalpalóra futotta; az appal össze tudtam kötni, szép képet csinált a szobában. Elsőre tetszik, továbbiak később...
[ Szerkesztve ]
-
zozor76
tag
válasz zohan echte #12529 üzenetére
+Sambenez: köszönöm, nézegettem már olyan tekerős végeket, láttam is az MM-ben, kb. 2e Ft. Ahogy néztem, passzol az akciókamerák tartozékaival, csak ha jól emlékszem, ezek a tartók 90°-kal el vannak tolva, így nem biztos hogy jó a rögzítéshez. Mintha úgy láttam volna....
-
-
zozor76
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem van, hogy ahhoz az A119-es kamerához van tapadó korongos tartó, vagy lehet kapni? Mert a honlapjukon van egy nagyon hasonló kialakítású rész a kamera hátulján, mint a G1W és a Xiaomi, még a legtöbb kamera tetején, amire fel lehet fogatni... -
zozor76
tag
Üdv!
Erről mi a véleményetek? Xiaomi 70 Minutes Smart WiFi autós DVR -
zozor76
tag
Üdv!
Sajnos eltörött a G1W tején a műanyag, amibe belecsúszik a tappancs lába, pillanatragasztóval segítettem rajta, ki tudja meddig bírja így.
Nézegettem az utódját, ami hasonlóan jó felvételeket készít, ezért pár darab lett kiszemelve:Lamax C7
Truecam A4
Mio Mivue 600
Mio Mivue 608Nagyjából azonos tudásúak, mindegyik 2 év garanciával van, most már csak dönteni kéne.
-
zozor76
tag
Sokka: "hogy mitől van az, ha gépen, vagy telefonon akarom lejátszani a rögzített videókat, iszonyatosan beszaggatnak"
Nem bírja megfelelő sebességgel átvinni a lejátszandó videót, nálam ilyenkor csak a hang megy rendesen, maga a videó vagy nagyon darabos, vagy nem is megy tovább, csak a hang. Ezért mindig átmásolom gépre amit meg akarok nézni és onnan játszom le. Viszont a kamerán visszanézve persze megy rendesen.Most néztem videókat a TureCam A4 és Lamax C7-ről, eddig az utóbbi az esélyes, de mintha az A4 talán szebb videókat készítene, de egyik sem rossz. Írtam a Lamaxnak, hogy milyen formátumban rögzít a C7 (egyik helyen avi, másikon mov/h.264 van írva), fél óra alatt megjött a válasz: az utóbbiban. Ez 150 fokban lát, ezért esélyesebb az A4 130-cal szemben. És mindkettő adja hozzá a tapadókorongos tartó a ragasztós mellé!
[ Szerkesztve ]
-
zozor76
tag
Akkor csak félreértettem.
#6442 TaaT: egy G1W klónt használok kb. 2éve, a háza kicsit repedt, még bírja, de lassan cserés lesz. Nem akarok olyan hosszút, inkább kissebbet; hasonlót, mint a Mini, vagy a Roadcam 60. De sajnos nem tappancsosak... Mini kapható itthon, vagy amit linkeltem Mediatech az igazából az?
Gearbest-en van egy EU-s raktárról, az talán jóval hamarabb itt van,mint Kínából.
[link]
Kb. ilyen árban nézek.[ Szerkesztve ]
-
zozor76
tag
Üdv!
Az összefoglalóban írva vagyon, hogy némely kamerák avi-ban vesznek fel. Ez miért nem jó?
Most láttam egy Mini-re hajazó kamerát:[link]
Ez pl. mennyire jó?Elsősorban itthon vennék kamerát a garancia miatt, másodsorban jöhet az eu raktáras kínálat. Tetszik a Concorde Roadcam 60 is, de sajnos nem tapadókorongos, pedig az kell...
-
zozor76
tag
válasz vadkörte #6409 üzenetére
Nagy szerencséd volt...
Én egy G1W valamilyen klónját nyúzom most már 2 éve, nincs fixre kötve, mindig teszem éppen abba a tgk-ba, amelyikkel megyek. Néha kicsit hullámzik a kép széle, de ez az utóbbi időben elmúlt. Ebay-es, távolkeleti kamera, de a legközelebbi szerintem hazai lesz a garancia miatt. Ennek nem volt gondja, de az előző kettő meghalt, ezért gondolkodom egy hazain. Csak még nem döntöttem el, hogy melyiket, a lényeg, hogy tappancsos legyen, éjszakai felvétele legalább legyen olyan, mint a mostani és max. 30ezret szánok rá. Vagy kinti lesz, de akkor nagyon megnézem, honnan.Szóval szerintem nem árt, csak macera, hogy ki-be rakosgatja az ember, de hát nem gond, ezért van.
-
zozor76
tag
Hello!
A Mini sorozatos kameráknak csak ragasztós tartójuk van, vagy korongost is lehet hozzájuk szerezni, mint pl. a G1W-khez van?
Hétfő Hajnalban az 52-esen:
[link] -
zozor76
tag
Hy.
Én az eredeti töltő helyett egy Hama nevű 1m-es, dupla árnyékolású USB kábelt használok, valamint egy (2-s) USB-s szivargyújtó töltőt- ez 1A-2.1A-es, az előbbibe van bedugva. Ezzel nem recseg a rádió, pedig közvetlenül a tükör mellet jön le középen, a rádió előtt, az eredetit teljesen elvezettem az A oszlopnál-küszöb és ülés alatt és mégsem tetszett a rádiónak.[ Szerkesztve ]
-
zozor76
tag
Hy.
Egy sima számítógépes egér dobozába csomagoltam be töltőjével együtt, majd elballagtam a postára és elsőbbségivel feladtam, így járt hozzá a nyomkövetési szám. Ha jól emlékszem 1200 pénz volt. Előtte írtam estore-nak, hogy a kamera megadta magát, hogy működik a garancia. Mondta, hogy tudják javítani, vagy küldjem vissza a rosszat és ha megérkezik, küldi a cserét. Megírtam neki, hogy feladtam a csomagot, kérte a tn-t, 1-2 nap múlva írt, hogy elküldte a másikat. Kaptam én is tn-t, kb. 2-2,5 hét volt a szállítás.
Remélem sikerrel jársz...! -
zozor76
tag
Hello.
Nekem már 2 kamera adta így meg magát; egy K6000, valamint egy G1W 2014y. Elsőt cseréltem a G1W-re ráfizetéssel, majd amikor az is elszállt (ez már "csak" kis szaggal), kérte a rag.számos kamerafeladást, majd 1-2napra rá feladta a cseredarabot. Most ez üzemel, eddig gond nélkül, bár nem is használom még 3 hónapja... -
zozor76
tag
Akkor küldöm ajánlottan, biztos ami biztos. Amúgy ezt írta:
"Dear customer,Sorry to hear that,but do not worry,we will solve it !
Could you charger 3-4 hours ?
If still the same , pls return the camera to us .
We can fix it .Anyway,do not worry about this return,we did offer this return within 2months,so you can return it within 2 months anytime!
And our shipping address is:
Fu YanRong/estore009
Room 605,Building 120 ,Meilin Xin cun ,Futian District,Shenzhen,Guangdong ,518034,ChinaTel:13421830004
Could go to your local office to send the item/the main unit(no battery or any other accessoris) back by Regular air Mail without a tracking number (No DHL/UPS/Fedex/TNT,or else ,we will have custom problem).
It can help us to process it quickly if you can put an note in the package to tell us your ebay ID.
For your understanding,we really do not like this negative feedback or open case on this transaction.So pls believe we will try our best to solve it!
Best regards,
Vicky- estore009"
Köszönöm a válaszokat!
-
zozor76
tag
Hy.
Meghalódott a 4 hónapja használt 2014y G1W.
Menet közben kikapcsolt, a töltő elég meleg volt, kicsit büdös és nem töltött. Kamerát itthon gépre dugtam, de csak a piros kis led világít, be sem kapcsol, kivettem a kártyát, úgy sem. Írtam estore-nak, a válasz, hogy töltsem 3-4 órát másik töltővel, ha mégsem jó, küldjem vissza sima légipostával, követési szám nélkül, mert nála gond lesz a vámmal. Megjavítja vagy cseréli és küldi vissza.
Tényleg így kell visszaküldeni, mi van ha elszáll útközben vagy beleeseik a tengerbe? Hogy bizonyítom, hogy feladtam? -
zozor76
tag
Üdv!
Szeretnék a G1W-hez egy második szivargyújtó töltőt-kb. ugyanolyan hosszút (4m, mini USB), mint amit adtak a géphez-, valamint egy 12/24V-os elosztót, hogy ne kelljen a személyautóból állandóan kivenni, amikor másik kocsival, vagy teherautóval megyek. Kérdésem, kitől érdemes venni? -
zozor76
tag
Üdv!
Írtam nemrég egy K6000-ressel kapcsolatban (#1341), másik memóriakártya sem javított rajta, így visszaküldés helyett inkább egy 2014y G1W-t kértem,ami már úton van. Remélem ezzel már nem lesz probléma...
A másikat azóta sem lehet életre kelteni, fene tudja mi lett vele.
Amit vettem 16GB-os Transcend C10-es memóriakártyát, ezt tudja:[ Szerkesztve ]
-
zozor76
tag
válasz zozor76 #1341 üzenetére
Nos... Van pár levélváltás a sráccal (vagy csajjal,mert Vicky-ként ír alá), szóval küld másikat,de fizessek 18$-t postázásra,mert hát ez nem az ö hibájuk, hogy elfüstölt a kamera. Irtam neki, inkább g1w-t kérek, természetesem fizetem a többletet; oké, nem probléma, de a 18$ postát is fizetnem kell! Ez rendben van ilyenkor? Miért fizessek még1x , ha hibás készüléket küldött? Febr.27-én vettem, paypall-t érdemes belevenni a dologba, tud valamit érdemben tenni?
-
zozor76
tag
Üdv!
Vettem egy K6000-es kamerát estore-tól:
[link]
Kingstone 8 gb-os c10-es kártyával üzemel
1 hete használom, eddig gond nélkül üzemelt, tetszik, meg vagyok vele elégedve- eddig... Ma reggel nem akart bekapcsolni, a kábel sem vette a delejt, viszont 2 perc után elég rendesen melegedett a kamera teteje az usb-nél. Meg volt az az érdekes műanyag szaga is, mintha égne, de csak nem... Namost itthon gépre dugtam, eddig mindig bekapcsolt magától, ahogy csatlakoztattam, de semmi, csak a töltésjelző világított és ugyanúgy melegedett, pár perc múlva már forró volt a teteje...
Ilyyenkor, ha már adtam pozitív választ (3 napja) akkor is lehet még reklamálni, ugye? Mert ez így nem nagyon okés...[ Szerkesztve ]
-
zozor76
tag
Sziasztok!
G1W rendelés előtt állok, de van kérdésem: mindegyik kamera H.264 kódolású a többször említett 'estore009' árustól? Gondolok itt a barna színűre, mert csak a feketéhez írja a H.264 kódolást:
[link]
a barnához:
[link]
és kékhez nem:
[link].A technikai adatoknál viszont mindegyiknél MPEG4-et ír. Szóval a másik színűeket is azzal gyártják, csak nem tüntetik fel?
Köszönettel: Zozor
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- alza vélemények - tapasztalatok
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Resin (gyantás) 3D nyomtatás, tervezés, profi festéssel
- Razer Viper Ultimate, kábel nélkül
- Xbox One S 500GB, 2 kontroller+játékok!
- HP Pavilion 15,FHD 15.6",AMD Ryzen 5 3500U,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest